Ben bugün komik birşey uyguladım. Her tuvalette gittikten sonra bir bardak su içtim. Nasılsa içtiklerim gitti diyeLitrelik şişelerden aldım bir de , inanmayacaksın ama vakit bulamıyorum ya huşimdi su şişeme baktım İçi boştu eşim doldurdu getirdi 2 litrenin üstüne içiyoru şu an
afiyet olsun mısırı bebişe süt olsun diye saydım.Selam kızlar foruma giremiyorum günler dolu geçiyor oğlumu babaannesine alıştırmaya çalışıyorum bir yandan da ofis işleri yapıyorum
Bugünkü menüm;
Sabah
Bir yemek kaşığı lor peyniri
iki adet zeytin
yarım domates salatalık
1,5 yumurta (Bir tam yumurta, diğerinin de sarısını oğluma verdim kalan beyazı ben yedim)
Yarım dilim beyaz ekmek
öğle
1 ortaboy muz
ara
1 haşlanmış mısır
Akşam
Bir tabak zeytinyağlı taze fasülye
Saat 20 gibi
Bir bardak süt
su: 2 lt
Spor: 50 adet mekik 150 puan
Yawrukush CEYDOS @Kozmogirl17
Hahhaha
Ben geçen yıllarda denemiştim. Görüntü aynı kısır. Karnabaharında çok severim.ama 3 dört kaşık sonra bayıyorKarnıbaharla kısır yapıyorlarmış. Denk geldin mi tarifine canim hiç? Karnabaharı görünce denemişsindir belki güzel oluyor mu diye sana sorayım dedim
Ben bugün komik birşey uyguladım. Her tuvalette gittikten sonra bir bardak su içtim. Nasılsa içtiklerim gitti diye
afiyet olsun mısırı bebişe süt olsun diye saydım.
Değmez mi diyorsun yani mavicim , ben de severim karnabahar ama bilemedim şimdiBen geçen yıllarda denemiştim. Görüntü aynı kısır. Karnabaharında çok severim.ama 3 dört kaşık sonra bayıyor
Canim sabahki 1.5 tost, 3 adet tost ekmeginden mi yapildi?Selam kızlar bugünki menüm
Sabah: 1,5 az kaşarlı yağsız tost ve 1 kupa yeşil çay
ara: 3 tam ceviz
ara:1 türk kahvesi 1 türk kahvesi fincanı kaju fındık badem karışımı
akşam: 1 kase tarhana çorbası, 4 yk kıymalı bamya yemeği 2 lokma ekmek, 3 yk yoğurt
ara: 1 kahve fincanı badem fındık kaju karışımı
su:2,5 lt
Yürüyüş te bebek arabasıyla 40 dk yakın yürüdük. Aşırı tempolu değildi ama 25 dk yokuş yukarıydı
o patatesler seni ne hale getirdi bilmek istemiyorum.hemen suyu arttırmalısınSelam kizlar
Bugün annemin bahçesine gittik, yumurta diyetine devam edemedim
Sabah kahvaltı
Sucuklu yumurta 1 porsiyon
5 zeytin
1kk peynir
Ara
Dalindan yesil erik 15 adet
Kiraz 15 tane kadar
Öğle
Haslanmis patates 2 tane
Ara
Türk kahvesi
Aksam
5 köfte
Salata
1 sb ayran
Su 2 lt
Spor asmadan yaprak topladık, cocuklarla top oynadik temizlik yemek vs.
Hic oturmadım...
Bugün günüm kafamdaki gibi geçmediği icin yarin su orucu yapmam gerekiyor. Yoksa cumaya hadesin cukurunda düşeceğim
Tanss ve 1delimavi de bana toprak atar artik
Feyzanur
sabahını düşünmek istemiyorum çok fena çokYumurtayi aci yesil biberle yapmistim, aci oldugunu unut birde maras aci pul biberi doktummm oyyyy yaniyorum :))
bastır kaptanım ben karışmıyorum çiğ çiğ yeCanim sabahki 1.5 tost, 3 adet tost ekmeginden mi yapildi?
Aslında açıklama yazacaktım da unutmuşum. Normal ekmeğin en köşesi varya, 3 parmak genişliğinde uzunluğındaydı. Onu kendime yaptım. Oğluma da ince 2 dilimden tost yapmıştım içini o yedi kenarlarını ben yedim en dışını onuda yarım saydımCanim sabahki 1.5 tost, 3 adet tost ekmeginden mi yapildi?
Bugün sabahtan gözümde karnımda doymayınca çok saçmaladım Aralarım çok oldusabahını düşünmek istemiyorum çok fena çok
bastır kaptanım ben karışmıyorum çiğ çiğ yeaydingelini ni acının acısı hafifler.
Bir insan bu kadar yumurta yiyemez ya
3 ay yemesem bu ara hiç yumurta yemedim diye anca aklıma gelir
Bizde de her zaman yumurta olur. her kahvaltida vardir.Benim suan evde 1 yumurta var mesela, alisverilerim gelmedi, ne yapacagimi sasirdim , oyle kalakaldim esim :)
Kimi insanda yumurtayla yasiyor :)))
Buna cok gülmüştümdetoksu senden bekliyorum ama sütsüz olsun ketodan çıkmayayım
suyu hemen arttıralım canım
menüye gel çok güzel kreplerine hastayım senin.
ya bak komşu olsak ben verirdim sana. 2 gün önce 60 adet aldım. kocam soruyor yav biz günde kaç yumurta tüketiyoruz diye. hesabı kolay 6 tanesi bende 4 tanesi kızlarda günde 10 yumurta. adam hala çözemedi beni
Benim kafadasin valla canim. Damak tadim yok.Sevmeyen sevmiyor canim, bir arkadasim agzina suremez, yumurtada tereyagda.
Ben gida olayina karnimi doyuruyorum, saglikli, tamam seklinde bakiyorum, robot gibi :))
Masallah canim ekmek de az yemissin..Kahvaltı
3 kaşık lor +1 dilim kaşar
Salatalık
2 dilim.ekmek
1 dilim karpuz
Ara
Nescafe
3 kuru incir
1 bardak vişne
2 Yeni dünya
Akşam
Salata
Haşlanmış tavukgöğsü
Buraya bakmayın ( 2 dilim.ekmek) tazeydi çok güzel kokuyordu.
2 litre su
Yarım saat yürüyüş
50 tane bacak egzersizleri
Yawrukush
CEYDOS
deniz diyette
@Tanssss
Ilgincmis okullarin beslenme duzeni
Kaaptanlar anlatti hadi bakalim
Canim bende emziriyorum ama kacamaklarimida yapiyorum ne yapacan az a az verecen
Bak bak bak hile yapacak M MaviFeslegen ceza kesmeliyiz bence
Ananasi bende deneyim insAllah artar zaten sutum azalinca kacamak yapiyorum ben
Guzel guzel dur ikinizide geceyim bugundeniz diyette
BasariliSu 8 bardak
Spor 45 dk leslie 8000 adim
deniz diyette Yawrukush CEYDOS M MaviFeslegen @asena87 @melek ada
Tam anlamiyla yapmak celik gibi irade istiyor canim ya.aaaa tema değişiyormu bilmiyordum
Bende mi başlasam ya bu hafta iyi bir fark görürseniz bende başlarım herslde
Pek yapamadim. Daha iyi motive oldugumda yine deneyecegim yumurta orucunu.Sen ne zaman donuyorsunCEYDOS ?
Bende hemen okuyunca yaptim. Yasasin sürü psikolojisi
Yumurta orucu gercekden mukemmel birsey.
Sadece salgam olmamis. Hic uygun degil
Yinede gorursun eksi
Kolay gelsin
Basarili begendim aferin :*2 haziran menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta
1dilim tb ekmek
5 zeytin
peynir
domates
öğlen : 1kk peynir
6 zeytin
1 kuru kayısı
tavuk sote
yoğurt
1dilim tb ekmek
ara : 3 kare bitter
sütlü kahve
akşam : 2 dilim karpuz
salata
2 yumurtadan sahanda yumurta
1 kaşık tavuk sote
su : 2.5 litre
spor : 50 dk parkta tempolu yürüyüş
Yawrukush CEYDOS deniz diyette
Hayırlı olsun canim, kardesini tebrik ederim.İyi akşamlar kızlar çok şükür nişamız bitti.çok güzel geçti. Evime geldim. Çok yorgunum. Yarından itibaren düzenimi tekrar oturturum insallahh. Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler❤
Sabah: karpuz, peynir, yarım simit
Öğle: çok az kebap, iki dilim baklava (bir süre tatlı yemek istemiyorum artık)
Akşam: mumbar (sağolsun annem koydu hazır yemek çok iyi oldu)
Su: 1 litre kadar
Spor: nişan koşuşturması
Hayırdır ne oldu boyle dedi
Ağzıma birşey atacağım zaman ne oldu yine şişmanlıyor muyuz diyor
Kendi yiyor ben ona bakıyorum bu sefer kendi ac bırakma birşeyler ye diyor
Olmamis ama hangimiz olduk kiMenümü yazmaya korkuyorum.
Sabah
1.dilim.ekmek
3 dilim peynir.
Yarım salatalık domates
Öğlen
5 kaşık mantı
Akşam
2 tane ızgara köfte
2 dilim karabugday ekmek
Salata
Kaysi vişne yeni dünya yenim yani. Baya yedim.
2 litre su
500 ml madensuyu
1 nescafe
60 dakika yürüyüş
150 bisiklet hareketi
Yawrukush bide kaptanın eşiyim
CEYDOS
Kebap deil kaptanim dolma mutlaka denemelisin somak eksi dokuyorsun en son pismeden
Seni gectim sayilir sira denizde
Deniz bir kase tahin pekmez yedi
Sende 2 börek yedin
Bende 5 kaşık mantı yedim
Hepimiz eşitiz hala
Daha iki gün var
Abooooow aksiyona Kos @Tanssss ve M MaviFeslegen butun kirli camasirlari dokuyorlar ortaya,kosunnnn kizlaaaaaaaaarrrrr
Seni mikrop pislikBugun buyuk bir farkla uyandim 79.0 olmusum tabi aksamsi yaptigim losyon strec sayesinde umarim devam eder kilo verimim bu haftaCEYDOS Yawrukush deniz diyette B Beklenen2 M MaviFeslegen
Gecmis olsunAllah kolay gecitlerden gecirsin Rabbim muradinizi versin insallah bitanemCezamı daha sonra yapayım kaptanım hastahaneye yatırdılar yarın ameliyat olcam bi kaç gün spor yapamayacağım
Masallah canim harikasin, 76 saat cok iyi. Sana da nasip olduIyi aksamlar kizlar
Birazdan su orucumu sonlandiriyorum
76 saat olacak
Aslinda iyiyim ama aciktim :)
Sabaha kadar veya yarin Öglene kadar dur dedim kendime ama menu engel oldu desem
Tepriklerrrrr brova azmine bayıldımBugunku menum
Sabah 9.00
Aksam 19.00
Patateslerin birazini oglum yedi bende kizim makarnasindan bir catal aldim canim cekti
Su 8 bardak
Spor 8000 adim
CEYDOS Yawrukush deniz diyette B Beklenen2 M MaviFeslegen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?