Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim saksiya olmuyor cuval yok mu hic 15 cm toprak koy patatesleri dik ustune 5 cm toprak at sula 2 haftaya filiz veriyor
Filizi buyudukce toprak dolduruyorsun 5 patatesle 1 cuval patates elde ediyorlar ytube bak
Millet ne derdinde biz ne dersindeyiz tansu.
yarının cuma olmadığını duyunca şenlendim sanirim
Aman ne yapacan kafam bunla dagiliyor

Maşallah canim benim hic sabrım yok böyle seylere çiçek bile yetistiremiyorum.
Bahçemiz var kocaman onada elimi bile surmoyorum üç ne yapsa o! Zaten zamanımda yok malum çocuklarla.
Bende cok sabirsizdim kizima hamilelik dogum emzirme doneminde acayip sabir sahibi oldum
Ustelik benim elimden birsey yetismezdi cicek dikerim gul dikerim kururdu suladigim kururdu resmen ama simdi farkli

Çok güzel bence. Haşlanmış patlicandan karnıyarığı ilk kez duydum. Senin keşfin mi canım? Tadı nasıl peki?

Ben de ankara'dayim bu arada
Annemin keşfi canım. Açıkçası ben pek sevmiyorum ama annem e bişey diyemiyotum.. közlenmişle çok güzel oluyor denemeni tavsiye ederim aa neredinde biz etimesguttayız
Bende çok severim kaptanım hele yoğurtla bayılırım
Ama hiç birşey yememişsin eşim

Ben Cuma donus yapsamda gunluk bildirimlerime baslayim :))

76 saatlik su orucu sonrasi

Ilk ögün keto antepbombam
100 kalori, 2 g Karbonhidrat, 7gr protein, 5gr yag iceriyor

Ardindan aksam yemegi
2 keto biber dolmasi
Biberi yenmedi
Icinde Karnibahar, kiyma, sogan ve domates, ayrica zeytinyag var
Hesap yapmadim bunu.

Su 3L
40dk Bisiklet surme
20dk Row machine
1 saat yuruuis
15bin adim

Yawrukush CEYDOS

Bende cok sabirsizdim kizima hamilelik dogum emzirme doneminde acayip sabir sahibi oldum
Ustelik benim elimden birsey yetismezdi cicek dikerim gul dikerim kururdu suladigim kururdu resmen ama simdi farkli
Her kesin yeteneği farklı sanirim keşif edip geliştirmek gerek, bende bir kesif ede bilsem o yeteneği ama sanirim bende yetenek falan yok.

Yakın sayılır ben de Y.mahalledeyim
Etimesgut ta bir baklavacı varmış eşim oraya gidicem deyip duruyor

Her kesin yeteneği farklı sanirim keşif edip geliştirmek gerek, bende bir kesif ede bilsem o yeteneği ama sanirim bende yetenek falan yok.
Ah ah bende kurutuyorum derdim taki esim destek olup nasil dogru dikildigini ogrenene kadar
Simdi oluyor

Karnıbaharla kısır yapıyorlarmış. Denk geldin mi tarifine canim hiç? Karnabaharı görünce denemişsindir belki güzel oluyor mu diye sana sorayım dedim

Harika menü bence. Kahvaltıda ekmek vs. olmaması da ayrı güzel

Yakın sayılır ben de Y.mahalledeyim
Etimesgut ta bir baklavacı varmış eşim oraya gidicem deyip duruyor
Valla hiç bilmiyorum ama melekoğlu diye bşr baklavacı var hem güvenilir hem çok güzel tavsiye ederim.. birde victoria pastanedi var oranın sütlü bitter tatlısı.. eşin seviyorsa mutlaka deneyin

Valla hiç bilmiyorum ama melekoğlu diye bşr baklavacı var hem güvenilir hem çok güzel tavsiye ederim.. birde victoria pastanedi var oranın sütlü bitter tatlısı.. eşin seviyorsa mutlaka deneyin
Eşim bayılır tatlının her türüne de bu bahsettiğim baklavacı ya ayrı bir takti kafayı dur öğreneyim yazarım adını

Çok teşekkür ederim ceydoş bu hangi uygulama canım bu
fatsecret uygulaması 2018 yılında kullanmıştım şimdi arada bakıyorum yemek tarifleride oluyor insanlar yüklüyor.
çok güzel olmuş.
Karnıbaharla kısır yapıyorlarmış. Denk geldin mi tarifine canim hiç? Karnabaharı görünce denemişsindir belki güzel oluyor mu diye sana sorayım dedim
pizza denedim ama kısır denemedim.

Denk geldim tarife ama denemedim hic malesef
fatsecret uygulaması 2018 yılında kullanmıştım şimdi arada bakıyorum yemek tarifleride oluyor insanlar yüklüyor.
çok güzel olmuş.
pizza denedim ama kısır denemedim.
Teşekkürler canlar yine de, yorumları çok iyiydi
Geçmediyse cuma alır denerim. Yazarım sonucu. Cuma küçük bir pazar kuruluyor burda inşallah vardır

Selam kızlar foruma giremiyorum günler dolu geçiyor oğlumu babaannesine alıştırmaya çalışıyorum bir yandan da ofis işleri yapıyorum
Bugünkü menüm;
Sabah
Bir yemek kaşığı lor peyniri
iki adet zeytin
yarım domates salatalık
1,5 yumurta (Bir tam yumurta, diğerinin de sarısını oğluma verdim kalan beyazı ben yedim)
Yarım dilim beyaz ekmek

öğle
1 ortaboy muz

ara
1 haşlanmış mısır

Akşam
Bir tabak zeytinyağlı taze fasülye

Saat 20 gibi
Bir bardak süt

su: 2 lt
Spor: 50 adet mekik 150 puan
Yawrukush CEYDOS Kozmogirl17

Su biraz az sanki canım, canin mi istemiyor su içmek?
Özellikle serin havalarda su içmek aklıma gelmiyor, ama sicaklayacakmiş

Su biraz az sanki canım, canin mi istemiyor su içmek?
Özellikle serin havalarda su içmek aklıma gelmiyor, ama sicaklayacakmiş
Litrelik şişelerden aldım bir de , inanmayacaksın ama vakit bulamıyorum ya hu şimdi su şişeme baktım İçi boştu eşim doldurdu getirdi 2 litrenin üstüne içiyoru şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…