Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok teşekkür ederim amin canım.ozaman ben izne ayrilayim sizi zor durumda birakmayayim ama liste dışı buralarda olurum değil mi
Tabiki canim bende liste disindayim ama hergun buradayim :)
Liste disinda da ayni kurallar gecerli, hergun menunu yaziyorsun, bildirimlerini yapiyorsun, ne zamanki tartini alirsin hemen listeye geri donersin..

Geçmiş olsun. Güzel haberler alın inş

afiyet olsun

Ben o kadar erken kalkmıyorum. O arayı en iyi kahve içerek geçirebiliyorum

geçmiş olsun canım
Ben bir sabah 8de, 9da kalksam heralde saskinliktan kalp krzi falan geciririm :))

Önce 62 olup 63lerde oyalanicam biraz. Sonra dev artık ne kadar olursa. 57 çok isterim aslında ama o kiloda kalabilecegimi sanmam
Bende 59u ucundan gorsem yeter bana Filizim :)

Iyi aksamlar kizlar
Birazdan su orucumu sonlandiriyorum
76 saat olacak
Aslinda iyiyim ama aciktim :)
Sabaha kadar veya yarin Öglene kadar dur dedim kendime ama menu engel oldu desem
Canim gozunaydin ne guzel tamamladin su orucunu, sifa olsun..

Karalahanama bakin
Bu da domatesim le kabagim
Ve ve tabi patatesim ciceklendi
Masallah bol bereketli olsunlar, cok guzeller Tansucum :)

Masallah sana canim, hic egzersiz, hareket var miydi dun?

Ya ne guzel. Bende balkona diktim
Domates salatalik ve cilek
Harikalar, ne guzel hobileriniz var kizlar, sizden ozendim benimde 1 saksim var, sogan ekeyim :)

Ahh o pasta olmasaydi ne guzel bir menuymusss...

Az yemissin eksi kesin gelecek bu menuyle :)

Gulum sIkma canini, Allah tez zamanda kavustursun esinle insalah..
Yurt disi ucuslari aciliyor, gelir ziyaretinize...

Cok begendim menuyu Ceydosum :)

Ay ben yarını cuma sanıyorum ya gidip gelip tartılıyorum.
1 gün daha var diye sevinsem mi yoksa 1 gün daha yumurta yiyecem diye komaya mi girsem
Hahahah yumurta candir esim :)

Gayet guzel olmus menun melegim, low carbda bozulmamis panik olma :)

Ahh kuzu kulagini ne cok severim, burada hic gormedim yillardir, en son 2 yil once Turkiye'de yemistim (

Canım benim ya aslında çok bir derdim yok, sadice eşimi ozledim biraz,
O kadar. geri kalan çoğu sey her zamankinden bile iyi hata ama şimdi virus yizunden ayri kalmaya devam etmek zorundayiz.
Gulum ucuslar aciliyor, bircok ulkede acildi hatta, sizi yaz izni yapip gormeye gelir bence esin, icini ferah tut..
Gurbetlik ne zordur 3 yil cekmis biri olarak oyle iyi biliyorum ki..
Allah dayanma gucu versin , tez zamanda bir araya gelin insallah..

Bomba gibi geliyorsun cumaya canim :))

Sporlar artmis ne guzel olmus canim, nasilsin denk gelemiyoruz son gunlerde...

Guzel bir gun olmus canim :)
Banucum normal dogum mu yapmistin, mekik egzersizi ile bir sorun yasamiyorsun degil mi?

Yawrukush sushilerden ben de istiyorum
Ahh yakin olsak sana ozel yapardim canim benim...

2 patates yerine sebze ,et yeseydin gunu guzel kapatirdin Denizcim..
Bugun dikkat edersin hallolur ama acta birakma kendini, su orucu yapma da az ye bugun canim..

Canim ara ogunun olmasa cok guzel birgun olacakmis, 50 mekik cezasi geliyor malesef ara ogune..
Ama sekersiz 21 gun cok guzel olur , bence basaracaksin..

Canim dualarim seninle, guzel haberlerle gel B Beklenen2

Cok guzel birgun olmus canim, ozellikle sporuna bayildim, tebrikler :)

Evet canım leblebi yedım ama yemeyecem artık
Leylbiyi abartmadan 10-15 adet ara ogun olarak tuketebilirsin, tamamen hayatindan cikartmana gerek yok canim..

Umarim biran evvel regli olursun canim..
Regli oncesi kilo zor gider hatta sislik olur kilon fazla cikar, lutfen kilo vermeyi stres haline getirme.
Cunku surekli verdim, veremedim diye dusunmek insani strese sokar ve kilo vermek zorlasir.
Menulerin guzel gidiyor, egzersizini yapiyorsun, kilolar gidecek merak etme :)

Evet canım normal doğum yaptım. Mekikte bir sorun yaşamıyorum hatta karın bölgem 50 mekikte bile bana çalıştığını hissettiriyor , dün senin cezandan sonra 50 mekik yapmıştım baktım karın bölgemi baya çalıştırdı , dedim en azından şimdilik her gün 50 mekik yapayım sonra artıra artıra giderim

CARSAMBA MENUM
Saat 10da midem asiri bulandi 1 Kare altinbasak K
ebadinda diyet biskuvi attim agzima.

SAAT 12.30DA (Biberli 3 yumurta, peynir ,kavun,salatalik,zeytin,fistik ezmesi ve azicik pastirma)

17.de 3 adet sushi yedim ,Akina yapmistim yine buna ceza verdim 50 mekik cok pismanim...

SAAT 18.15TE (Doner ,ton baligi, salata ve patlican yogurtlusu.Patlicani yiyemedim sadece 2 kasik aldim, salata ve etleri bitirdim.)

SIVILAR: 2 lt su, 350ml maden suyu, 700ml filtre kahve, 700ml cay
SPOR: 30 dk yuruyus, ev isi
M MaviFeslegen , CEYDOS

Gunaydin kizlar, tarti icin bugun son gunumuz, lutfen coook dikkat edin bugun..
Menulerinizi ve sporlarinizi hafif tutun..
Cuma gunu yine derece gelsin takimimiza , hepimizde hafifleyelim tartilarda..

Gunaydin kaptan
Ben bugun 15 30 da endurance dersine katilacagim. Sirf kardio. Yarin tarti icin dezavantaj olurmu acaba? Ayriyetten p90 in 30dk videosunu dusunuyorum.
Simdi sen yazinca fazlami Olur diye dusundum

Tamam canim normal dogumsa egzersizlere donmek daha kolay oluyor, cok guzel bir baslangic olmus ozaman..

Gunaydin kaptan
Ben bugun 15 30 da endurance dersine katilacagim. Sirf kardio. Yarin tarti icin dezavantaj olurmu acaba? Ayriyetten p90 in 30dk videosunu dusunuyorum.
Simdi sen yazinca fazlami Olur diye dusundum
Canim bu tarz agir antremanlardan sonra kaslar hasar gorur, yikima ugrar,sonrasinda protein alirsin - dinlenirsin kaslar buyur-gelisir..
Yani daha acigi bu tarz antreman yapip , uzerine proteinini alip, dinlenirsen kas miktarin artar, aslinda bu uzun vadede (birkac gun icinde, ve sonrasinda) kilo vermeni saglar, cunku ne kadar cok kasin olursa o kadar cok gider kilolar, o kadar cok gider yaglar ama hemen ertesi gun cok buyuk olasilikla tartida arti gorursun..Bir beden egitimi ogretmeni olarak yazdim bunu ve cok hosuma gitti bunu yazmak.. :)
Bugun en azindan sadece birini yap istersen ya da hafif kardiyolarla gecir..

Son düzenleme:
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe
B Beklenen2 50S
CEYDOS ODUL
@fmadODUL 10DK A 200IA 150DK
cokofesttt 10DK A 50S50M
Yawrukush ODUL 50M
@Derya_the_queen
erciyes111 ODUL
asena87 ODUL
aydingelini 20M
esmeriiim 50M
Arrietty_ -----
M MaviFeslegen 50M 15DK LESLIE
Birgaripanne ODUL
Melegimkorusun
mifihafa ODUL 100IA 10DK A
Kozmogirl17 ODUL 15DK LESLIE
Aomine Daiki ODUL 10DK A
Milana firuze ODUL
A Aycaokurcan
B barga -----
Melek Ada ODUL 50M
bnnu 50M
matilda34 SPOR?
@Meyyal Hayyal -----50M
fyzanur 10DK A 200IA
deniz diyette 15DK LESLIE200 IA
AppLesma ODUL 50S10 DK A 50M

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!

***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...

Cok sagol canim. Seni dinlenip sadece yuruyus yapayim ozaman. Sen bu isin ustasisin :)
Bu ders Sali ve Persembe var ozaman artik sadece Sali katilayim. Beslenmeyi de dedigin gibi yapacagim. Cunku cidden cok agir bir ders endurance

Cok sagol canim. Seni dinlenip sadece yuruyus yapayim ozaman. Sen bu isin ustasisin :)
Bu ders Sali ve Persembe var ozaman artik sadece Sali katilayim. Beslenmeyi de dedigin gibi yapacagim. Cunku cidden cok agir bir ders endurance
Keyifli yuruyusler canim, gunun guzel gecsin..

Sagol canim.
O gelmez ama bu yaz ben gidicektim ama rusya virüs yuzunde turist kabul etmiyor.

3 yıl çok muş gerçekten ben daha 4 ay bile olmadi ama cok özlüyorum. Baya sabiriymişsin sen helal olsun.

Bu ılk haftam yaw hıc veremedım sanırım tartılmıyorum 2 gundur cumaya kadar vermıs olurum ınsallah
InsAllah canim
Tesekkurler kaptanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…