Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hoop sataşma var
Proluğu tamamen alinteriyle kazandım güzelim

Geçen sefer on küsur kilo vermiştim. sağolsunlar hediye verdiler

Acı muhabbetine de değinmeden geçemicem tam anlamıyla ba-yı-lırımmm

Ama malesef dikkatli tüketiyorum. Çünkü hemoroidi tetikliyor. (Aslında tıbbi olarak araştırdım, öyle birşey yokmuş, fayfeyfiy bu konuyu sen bı yeşillendirirsen makbule geçer kuzucum)

Bana kalsa istisnasiz her şeyi acı yerim

Teşekkür ederim kaptanim anlaştık ozaman bu hafta bildirimsiz izne ayrilmis oluyorum

çok güzel bir gün olmuş canımtebrik ederim.
leblebide yapar şişkinlik üstüne birde regl eklenince çok şiş hissediyorsundur su iç bolca. yoksa menün harika
Bu ılk haftam yaw hıc veremedım sanırım tartılmıyorum 2 gundur cumaya kadar vermıs olurum ınsallah
bu menülerle vermemen mümkün değil.
afiyet olsun bugün biraz fazla acıkmışsın neden öyle oldu? ama menün güzel.
Sagol canim.
O gelmez ama bu yaz ben gidicektim ama rusya virüs yuzunde turist kabul etmiyor.
çok üzüldüm canım ama sabret açılacak ülkeler arası geçişler.
maşallah maşallah harika. nasılsın feyza yatıştımı gaddar arakdaşların biraz?
ben hem dizi izliyorum hem buradayım. sende kaçırma. derim tabi bir baktım lahmacunlar havada uçuşuyor bir ara...
Kızlar ben yine yürüyüş yolundayım, yanımdan koşanlar da geçiyor. Onların nefes vermesi daha eforlu diye bulaş riski fazlaymış. Tedirgin oluyorum
aman canım dikkat et kendine normal yürüyen insanlar bile dibimden geince ben ters ters bakıyorum.

Kilo verince mi verdiler bende pro olmak istiyorum

Evde kos balkonda kos canim
hadi inşallah sende olursun canım
Kizlar uzun zamandir bekledigim bir sey oldu hemen fotosunu atiyorum
Avakadom ciceklenmis
hay maşallah ne kadar güzel. önce suda köklendirme yaptın mı? bende istiyorum ama evimde 2 yıldır limon fidanım var 10 cm kaldı yapraklarını bile döktü. az güneş alıyor balkonda olmayınca hevesim kursağımda kalıyor. 2 yıl önce yeni dünya en az 15 fidan oldu yine güneşsizlikten kaybettim

Kizlar uzun zamandir bekledigim bir sey oldu hemen fotosunu atiyorum
Avakadom ciceklenmis

Aa ne guzel. Bende yapmak istiyorum hep. Nasil yaptin aciklsrmisin? Ne kadar sure önce ektin?

Ben doktora geldim.
Gece uyuyamadim
Goz iltihabi oldu galiba.
Uyandim yaslar akiyor gozumden, sanki tas var gozumde.
Gece ugrastim ama bisey cikmadi, gorunurde de yok. Devam edincede doktoru aradim. Burdan cikis sonrasi yuruyus yapacagim.

Su orucu bitince o verdigim az kiloyu, belki regl den belki benim vucudugumun manyakligindan az verdim. Neyse asil konu o verdigimi alirim diye OMAD yani tek ögün beslenecegim haftaya kadar.
Zaten ac da degilim.

Afiyet olsun kaptanım suşi hariç tam benlik menü ama sanki suyu az tüketiyorsunuz

Ben bugün tartıldım 71.5 dim enson şimdi düz 71 im bakalım yarina kadar ne vericem haftada 500 gram gitse yinede bin şükür
maşallah canım inşallah yarın daha fazla eksi görürsün tartıda. bende tabi
sürekli akıntı var mı canım yoksa yanma ile beraber yaşarma mı var. bende bugün kalktım hazirana girdik geleneksel göz nezlem ne zaman olur acaba diye düşündüm. her yıl düzenli atlatırım ama en az 5 gün iptal sürekli gözde yaş balon gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…