E bugün perşembeymiş yemicem
Hoşgeldin canım, banu ben deKullanıcı Adı : Janerizzoli
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:Öğretmenim
Yaşınız 34
Medeni Durumunuz : bekarım
Çocuk Sayısı ve yaşları: nope :)
Yaşadığınız şehir: Balıkesir
Boyunuz : 170
Kilonuz: ne sen sor ne ben söyleyim :) sabah tartılıcam, tartımın pili bitmişti yeni aldım. Ama 76 olmam muhtemel.
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz : karantina :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz görüntüm çok irileşti. Kilom rahatsız ediyoe.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Nope :) ama çok kilo alıp verme serüvenim var
evet canım yarın sabah aç karnına tercihen wc çıkışı 10 dk dinlendikten sonra (en iyi sonuç o zaman çıkıyor) fotoğrafını çekerek bildirim yapmalısın. tess hayranı gördüm seni.Hoşbulduk :)
Tartı günü normalde de yarın dimi?
İyi akşamlar kızlar bugünki menüm;
acil yardım ben açımemziriyorum yarım tadelle yeme hakkım var mı veya güllaç
sabah
İnce bir dilim uno tb ekmeği
Bir tatlı kaşığı lor peyniri
1.5 yumurta
Bir tatlı kaşığı tereyağı
Domates ,salatalık
Öğle
Bir küçük haşlanmış tavuk budu(yağsız tuzsuz)
1 kase yoğurt
akşam
2 kaşık etli nohut
1 kase zeytinyağlı taze fasülye
Su: 2 litre (devam ediyorum hala ama max 2.5 oluo)
Spor:
ev işleri 150 puan
50 mekik 150 puan
yardım ben bişiy yemek istiyorum
doğru ylu kendin bulmuşsun ama lütfen ya bir çatal yada bir ısırık handisinden alacaksan al. çünkü sütün kesilebilir çok canın çektiyse.E bugün perşembeymiş yemicem
Kardeş de olsalar karakteri farklı işte canım napicaksinalerjin olabilir gerçekten. sadece onda mı reaksiyon gösteriyor? evet ya bir çok yemeğe bedel benim için.
nehir 13 yaşında bir deli kız ne yazık ki o girecek sınava henüz kavga ettik 15 gün kalmış o hala arkadaşlarıyla sokaklarda finkleme sevdasında bunalımamı girmesini bekliyormuşum. bu dediğim çocuk günlük ödev gibi sınava hazırlandı. çıldırıyorum.
ablamız üniversitede o hiç germedi beni ama bu dediğim gibibu halde gezdiriyor.
Gül gül ben de kendime gülüyorum şu anYa cok guldum kusura bakma
Saglikli atistirmalik yapsan kurtarirmi acaba?
Yani cok guzel tarifler var. Cikolata mi istiyor canin genelde?
Minnacık bir ısırık alayım tadelle bitterden, dediğin gibi süt içinevet canım yarın sabah aç karnına tercihen wc çıkışı 10 dk dinlendikten sonra (en iyi sonuç o zaman çıkıyor) fotoğrafını çekerek bildirim yapmalısın. tess hayranı gördüm seni.
doğru ylu kendin bulmuşsun ama lütfen ya bir çatal yada bir ısırık handisinden alacaksan al. çünkü sütün kesilebilir çok canın çektiyse.
Bir zamanlar okuyordumevet canım yarın sabah aç karnına tercihen wc çıkışı 10 dk dinlendikten sonra (en iyi sonuç o zaman çıkıyor) fotoğrafını çekerek bildirim yapmalısın. tess hayranı gördüm seni.
doğru ylu kendin bulmuşsun ama lütfen ya bir çatal yada bir ısırık handisinden alacaksan al. çünkü sütün kesilebilir çok canın çektiyse.
Artik gidiyor kilolar, bu sabah, 65.5 dim.hiç kötü menüye denk gelmedim. bende güzel sonuçlar bekliyorum
bekleme canım biliyorum aile bütünlüğünü sağlamak için yapıyorsun ama bu geçici bir süreç. yine ailelerimizle yemek yiyeceğimiz günler gelecek
bence bu yufkalar senin kilo vermni yavaşlatıyor çünkü göze batan bir yiyecek o var. ama menün güzel.
afiyet olsun canım
hafta boyu aç değildim hiç. ama bugün açım ve gerçekten aç kaldım bu saatten sonra yemek yemem artık. su ile idare edeceğim.
Selam canım, ben doğumdan 4 ay sonra regl oldum senin ne kadar oldu 4-6 ay arasında genelde olurmuşSelam kızlar nasılsınız? İki gündür gelemedim kusura bakmayın. Dün akşama doğru öyle bir başım ağrıdı ki anlatamam ağrı kesici aldım ama fayda etmedi uyuyunca geçti anca. Bu hafta Sanirim kilo veremedim iki gündür tartilmadim ama ben yine kendimi șiș hissediyorum ☹ doğum sonrası adet olmadım daha olacağım da onun siskinligimi yoksa başka bir şey mi bilmiyorum. Sabit çıkarsam sevinicem. Takımı da etkilemek istemiyorum liste dışı mı devam etsem?
canım o gün toplu dua isteyecağim hepinizden zaten. çok komik valla birinde annem okunmuş su yaptırdı kızdım öbüründe işim duaya kaldı peki zeki çocuk olan hangisi tabiki dua bekleyen ah ah.Kardeş de olsalar karakteri farklı işte canım napicaksin☺☺ gerçekten az kaldı sınava, emeklerinin karşılığıni alsınlar inş. Umarım çook iyi geçer Nehir'in sınavı
yok canım umutsu olma sakın o eksi yarın gelecek.Selam kızlar nasılsınız? İki gündür gelemedim kusura bakmayın. Dün akşama doğru öyle bir başım ağrıdı ki anlatamam ağrı kesici aldım ama fayda etmedi uyuyunca geçti anca. Bu hafta Sanirim kilo veremedim iki gündür tartilmadim ama ben yine kendimi șiș hissediyorum ☹ doğum sonrası adet olmadım daha olacağım da onun siskinligimi yoksa başka bir şey mi bilmiyorum. Sabit çıkarsam sevinicem. Takımı da etkilemek istemiyorum liste dışı mı devam etsem?
tamam canım yap hadi gitsin.Minnacık bir ısırık alayım tadelle bitterden, dediğin gibi süt için
dizisi olduğunu bilmiyordum ben tüh bana hemen dizi izleme listeme ekledim.Bir zamanlar okuyordum
Dizideki karakteri sevdiğimdendi ama aslında :)
ooo müthiş yarın eksi muhteşem olacak.Artik gidiyor kilolar, bu sabah, 65.5 dim.
yeni arkadaşımızYahu biraz Önce mesajı gördüm şu an bulamıyorum kim tess hayranı, tess gerritsen mi . Bem de hayranıyım da kendilerinedaha dün cerrah kitabı bitti , çok akıcı kitapları var, hapsediyor kendine.
kitap demişkenbenim kütüphanede okunacaklar bitmek üzere, var mı tavsiyesi olan ?
hangi tarz romanları seversin?Yahu biraz Önce mesajı gördüm şu an bulamıyorum kim tess hayranı, tess gerritsen mi . Bem de hayranıyım da kendilerinedaha dün cerrah kitabı bitti , çok akıcı kitapları var, hapsediyor kendine.
kitap demişkenbenim kütüphanede okunacaklar bitmek üzere, var mı tavsiyesi olan ?
Hoşgeldiniz ben maviKullanıcı Adı : Janerizzoli
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:Öğretmenim
Yaşınız 34
Medeni Durumunuz : bekarım
Çocuk Sayısı ve yaşları: nope :)
Yaşadığınız şehir: Balıkesir
Boyunuz : 170
Kilonuz: ne sen sor ne ben söyleyim :) sabah tartılıcam, tartımın pili bitmişti yeni aldım. Ama 76 olmam muhtemel.
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz : karantina :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz görüntüm çok irileşti. Kilom rahatsız ediyoe.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Nope :) ama çok kilo alıp verme serüvenim var
canım o gün toplu dua isteyecağim hepinizden zaten. çok komik valla birinde annem okunmuş su yaptırdı kızdım öbüründe işim duaya kaldı peki zeki çocuk olan hangisi tabiki dua bekleyen ah ah.
yok canım umutsu olma sakın o eksi yarın gelecek.
tamam canım yap hadi gitsin.
dizisi olduğunu bilmiyordum ben tüh bana hemen dizi izleme listeme ekledim.
ooo müthiş yarın eksi muhteşem olacak.
yeni arkadaşımızJaneRizzoli canım. bende çırak ve cerrah okumuştum.uzuuuun zaman önce oradan tanıdık geldi sordum.
bir dönem facede yarışmalar yapardı yayınevleri. bu cümle hangi romandan diye bilene roman hediye yollarlardı. çok kısa sürdü ama çoğu hediyeyi ben alınca vazgeçtiler yarışmadan.evet ya isme hiç dikkat etmemişim
Maşallah çok önceden okudum diyorsun ve rizzoli adını şıp diye hatırlıyorsun
Amin canim amin!Canim gececek insallah bu surec, sabir...
Umarim en kisa zamanda kavusursunuz..
Ahahah bakyorlar hep aynı kişiye gidiyor kitaplarbir dönem facede yarışmalar yapardı yayınevleri. bu cümle hangi romandan diye bilene roman hediye yollarlardı. çok kısa sürdü ama çoğu hediyeyi ben alınca vazgeçtiler yarışmadan.önceden okuduklarımı daha iyi hatırlıyorum. sonra rutine sardım. hatta diana gabaldon yabancı kitabım oradan hediyedir. 900 sf diye seçmiştim.pahalıydı satışı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?