Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hoşgeldin canım, banu ben de ceydosa yazmışsın ama ben cevapliim evet tartı günü yarın

Hoşbulduk :)
Tartı günü normalde de yarın dimi?
evet canım yarın sabah aç karnına tercihen wc çıkışı 10 dk dinlendikten sonra (en iyi sonuç o zaman çıkıyor) fotoğrafını çekerek bildirim yapmalısın. tess hayranı gördüm seni.
E bugün perşembeymiş yemicem
doğru ylu kendin bulmuşsun ama lütfen ya bir çatal yada bir ısırık handisinden alacaksan al. çünkü sütün kesilebilir çok canın çektiyse.

Kardeş de olsalar karakteri farklı işte canım napicaksin gerçekten az kaldı sınava, emeklerinin karşılığıni alsınlar inş. Umarım çook iyi geçer Nehir'in sınavı

Selam kızlar nasılsınız? İki gündür gelemedim kusura bakmayın. Dün akşama doğru öyle bir başım ağrıdı ki anlatamam ağrı kesici aldım ama fayda etmedi uyuyunca geçti anca. Bu hafta Sanirim kilo veremedim iki gündür tartilmadim ama ben yine kendimi șiș hissediyorum doğum sonrası adet olmadım daha olacağım da onun siskinligimi yoksa başka bir şey mi bilmiyorum . Sabit çıkarsam sevinicem. Takımı da etkilemek istemiyorum liste dışı mı devam etsem?

Ya cok guldum kusura bakma
Saglikli atistirmalik yapsan kurtarirmi acaba?
Yani cok guzel tarifler var. Cikolata mi istiyor canin genelde?
Gül gül ben de kendime gülüyorum şu an yok canım, benim aslında çikolatayla hiç aram yok ama emzirme sonrası tatlı Bir şeyler istiyorum . Benim genel olarak tatlıyla aram yoktur ama emzirme sonrası böyle oluyor , bu günü çarşamba zannediyordum perşembeymiş yemeyeceğim

Minnacık bir ısırık alayım tadelle bitterden, dediğin gibi süt için

Bir zamanlar okuyordum
Dizideki karakteri sevdiğimdendi ama aslında :)

Artik gidiyor kilolar, bu sabah, 65.5 dim.

Yahu biraz Önce mesajı gördüm şu an bulamıyorum kim tess hayranı, tess gerritsen mi . Bem de hayranıyım da kendilerine daha dün cerrah kitabı bitti , çok akıcı kitapları var, hapsediyor kendine.

kitap demişkenbenim kütüphanede okunacaklar bitmek üzere, var mı tavsiyesi olan ?

Selam canım, ben doğumdan 4 ay sonra regl oldum senin ne kadar oldu 4-6 ay arasında genelde olurmuş

Dünkü menümu yazayım hemen
Sabah
Iki parmak kalınlığında sucuk ve bir yumurta ile sucuklu yumurta, bir dilim peynir, beş zeytin, domates, salatalık, dereotu, biber, bir dilim ekmek, bir tk bal

Ara
Yarım muz

Öğle
Iki kaşık yoğurtlu makarna

Ara
Bir bardak sütlü kahve

Akşam
150 gr tavada pişmiş tavuk göğsü, bir bardak ayran, salata

Su 2.25 litre
Spor 2 saat ev isi

CEYDOS Yawrukush asena87 Milana firuze

Kardeş de olsalar karakteri farklı işte canım napicaksin ☺☺ gerçekten az kaldı sınava, emeklerinin karşılığıni alsınlar inş. Umarım çook iyi geçer Nehir'in sınavı
canım o gün toplu dua isteyecağim hepinizden zaten. çok komik valla birinde annem okunmuş su yaptırdı kızdım öbüründe işim duaya kaldı peki zeki çocuk olan hangisi tabiki dua bekleyen ah ah.
yok canım umutsu olma sakın o eksi yarın gelecek.
Minnacık bir ısırık alayım tadelle bitterden, dediğin gibi süt için
tamam canım yap hadi gitsin.
Bir zamanlar okuyordum
Dizideki karakteri sevdiğimdendi ama aslında :)
dizisi olduğunu bilmiyordum ben tüh bana hemen dizi izleme listeme ekledim.
Artik gidiyor kilolar, bu sabah, 65.5 dim.
ooo müthiş yarın eksi muhteşem olacak.
yeni arkadaşımız JaneRizzoli canım. bende çırak ve cerrah okumuştum.uzuuuun zaman önce oradan tanıdık geldi sordum.

hangi tarz romanları seversin?

Hoşgeldiniz ben mavi

evet ya isme hiç dikkat etmemişim
Maşallah çok önceden okudum diyorsun ve rizzoli adını şıp diye hatırlıyorsun

evet ya isme hiç dikkat etmemişim
Maşallah çok önceden okudum diyorsun ve rizzoli adını şıp diye hatırlıyorsun
bir dönem facede yarışmalar yapardı yayınevleri. bu cümle hangi romandan diye bilene roman hediye yollarlardı. çok kısa sürdü ama çoğu hediyeyi ben alınca vazgeçtiler yarışmadan. önceden okuduklarımı daha iyi hatırlıyorum. sonra rutine sardım. hatta diana gabaldon yabancı kitabım oradan hediyedir. 900 sf diye seçmiştim.pahalıydı satışı

Ahahah bakyorlar hep aynı kişiye gidiyor kitaplar
Peki tavsiye eder misin nasıldı kitap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…