Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

65.5 değil ya 66.5 yazicaktim.
Nerde bende 65 i görmek.

Bu arada son iki gün hariç 4-5 gündür salataya sirke katıyordum, çok güzel bir eksi görmüştüm tartıda , ama bebeğim sütümü çok içmemeye başladı , iki gündğr bıraktım sirkeyi tepkisi azaldı,düzeldi, çok üzüldüm sirkenin çok faydasını görmüştüm 600 gr eksi gelmişti . Sirkeyi bıraktım 200 gr geri gelmiş gözüküyor ama malesef sirkeye devam etmicem. Size tavsiye edeyim dedim öğlen menüsüne sirkeli salata güzel gidiyor

Ahahah bakyorlar hep aynı kişiye gidiyor kitaplar
Peki tavsiye eder misin nasıldı kitap
sorduğuna göre dizisinide izlemedin diye düşünüyorum.roman fantastik tarihi romantik. ama gerçekten harikadır FitFiliz ile ah çektiren bir jamie var ki... yanlız bir kitap değil bilgin olsun 13 yada 14 kitaptan oluşuyor ülkemizde. en iyi roman ödülü aldı.

Outlander'a tesadüfen başlamıştım ama sonra en sevdiğim dizi oldu. Hatta bir sahnesinin çekildiği yerde fotoğrafım bile var
Kitabı okumadım ama eminim efsanedir bnnu

Outlander'a tesadüfen başlamıştım ama sonra en sevdiğim dizi oldu. Hatta bir sahnesinin çekildiği yerde fotoğrafım bile var
Kitabı okumadım ama eminim efsanedir bnnu
çok kıskandım iskoçyaya gittin mi sen. sırf bu yüzden kocamı boşayabilirim. tek yurtdışı iznim kıbrısa var. neden yabancı dilim çooook azmış derdimi nasıl anlatacakmışım. yeminle onların varda ne oluyor bilmem yabancı görünce dut yemiş bülbül gibi duruyorlar. ben otostop yaparken aldığım vietnamlıların bile hayat hikayesini öğrenip bırakıyordum.

Geçen yaz diziyi izledim sırasıyla bitti sezonlar sonra tuhaf birşey oldu, sanki iskoçyaya çekilmiş gibi oldum. MEB bir proje için ingilizce ogretmenlerinden bir grubu edinburgh a gönderdi. Ben de kazananlar arasindaydim. O vesileyle gittim canım. Masal gibi biryerdi.
stitch çok şanslı bence (Senem'cim kilonu koruyorsun galiba uğramıyorsun pek kuzum buraya)

Selam kizlar hafif gecirdim.
Menum
Sabah
1 bardak yoğurt
Turk kahvesi
Soda
Limonlu su

Aksam
2 haslanmis yumurta
Yesilcay
Salata

Su 3lt
Spor yapamadim dün bahcede yorulmusum :)
F fyznr
benim menü bomboş olunca dolu dolu geldi bana.ama güzel olmuş canım yarına bol eksilerle gel.

vay be gerçekten mükemmel fırsat olmuş.

afiyet olsun canım menün çok güzel olmuş.sadece suyu arttıralım.

Hedef koymuyorum ne gelirse
Bugun
Hosgeldin canim
Bize de artık "gıdak gıdaak" diye yazarsın canim. Biz anlarız
Ayni dili konusuruz belki
E bugün perşembeymiş yemicem
Evet persembe keske carsambalari olsa yarisma
Ben wc den cikar cikmaz tartiliyorum yarin bekleyip tartilayim
Ben 6 aydan sonra adet olmustum gebe lik korkusu cok zordu canim
Aayyyy ben kizim da emzirme bitince bir aclik cekerdim sanki 10 gundur acmis gibi zaten o zaman kilo aldim kan sekerim dusuyordu galiba
Gene ki oglumda oyle seyler yasamadim kilomu korudum simdide vermeye basladim ama gun gectikce zorlasiyor sanki sutum de azalma var
Ayyy keske bende katilsaydim ama gecmis
Sirkeyi aklimda tutayim bu arada uzum mu elmami

Bu arada menumu paylasayim
Sabah fotoda 9.30
Aksam fotoda 20.00 2 tabak yedim ama ara vakit cok oldugundan mi nedir 3 kasikta pilav
Su 8 9 bardak
Spor 10000 adim 2 saat kuzenimin evine yardima gittim tabi 2 defa eve gel git kecileri yemle sag 5 dk plank hareketleri birazdan yine yapacagim
Yawrukush CEYDOS asena87 deniz diyette M MaviFeslegen B Beklenen2

Eklentiler

• 20200604_202535.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 29
  • 20200604_093220.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
CEYDOS bu diziye başlayacam. Çok övdünüz.
Umarım beğenirsin. Dizi sıralamamda aslında hangisi birinci sırayı alır karar veremiyorum. Sherlock/Outlander/handmaids tale . Ama en romantik dizinin outlander olduğu bir gerçek

Bu arada ben de handmaids tale in romanına başlamıştım bir ara. İyi aklıma getirdiniz bnnu ona devam edeyim. Elimdeki bitmeyecek süründürüp durdum (dan Brown origin)

Origin mi yeni kitabi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…