- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
Fotolarını göremiyorum ama iş yükün senin için büyük avantajBu arada menumu paylasayim
Sabah fotoda 9.30
Aksam fotoda 20.00 2 tabak yedim ama ara vakit cok oldugundan mi nedir 3 kasikta pilav
Su 8 9 bardak
Spor 10000 adim 2 saat kuzenimin evine yardima gittim tabi 2 defa eve gel git kecileri yemle sag 5 dk plank hareketleri birazdan yine yapacagim
@YawrukushCEYDOS @asena87 @deniz diyette M MaviFeslegen @Beklenen2
Ben romantik veya romantik komedi severim. Eskiden aksiyon macera komedi severdim. Yaşlandım mi ne.Umarım beğenirsin. Dizi sıralamamda aslında hangisi birinci sırayı alır karar veremiyorum. Sherlock/Outlander/handmaids tale. Ama en romantik dizinin outlander olduğu bir gerçek
Bu arada ben de handmaids tale in romanına başlamıştım bir ara. İyi aklıma getirdiniz @bnnu ona devam edeyim. Elimdeki bitmeyecek süründürüp durdum (dan Brown origin)
Sanırım son kitap ama çok da yeni değil yanlış hatırlamıyorsam 2017, Türkçesi baslangıç olabilirOrigin mi yeni kitabi mi
2010 yılı canım sen daha minnacık bişeydin.Hedef koymuyorum ne gelirse
Bugun
Hosgeldin canim
Ayni dili konusuruz belki
Evet persembe keske carsambalari olsa yarisma
Ben wc den cikar cikmaz tartiliyorum yarin bekleyip tartilayim
Ben 6 aydan sonra adet olmustum gebe lik korkusu cok zordu canim
Aayyyy ben kizim da emzirme bitince bir aclik cekerdim sanki 10 gundur acmis gibi zaten o zaman kilo aldim kan sekerim dusuyordu galiba
Gene ki oglumda oyle seyler yasamadim kilomu korudum simdide vermeye basladim ama gun gectikce zorlasiyor sanki sutum de azalma var
Ayyy keske bende katilsaydim ama gecmis
Sirkeyi aklimda tutayim bu arada uzum mu elmami
afiyet olsun canım .Bu arada menumu paylasayim
Sabah fotoda 9.30
Aksam fotoda 20.00 2 tabak yedim ama ara vakit cok oldugundan mi nedir 3 kasikta pilav
Su 8 9 bardak
Spor 10000 adim 2 saat kuzenimin evine yardima gittim tabi 2 defa eve gel git kecileri yemle sag 5 dk plank hareketleri birazdan yine yapacagim
@YawrukushCEYDOS @asena87 @deniz diyette M MaviFeslegen @Beklenen2
sorma benimkide gurulduyor. afiyet olsun.Bugünkü menüm şöyle bu arada;
Sabah her sabahki kahvaltımdan (saat 12de)
Ara saat 3 te iki kaşık yoğurt, iki yudum ananas, büyük bardak sade filtre kahve
Akşam5te: 6 tane dut yaprağı sarması (kıyması fazlaydi ve yaprağı küçük olduğu için ebadı da küçücük) + tek yumurtadan krep + bir çay kaşığı leblebi tozu
Saat 6da : çay 2 fincan
Spor: sabah yürüyüşü (240)
Bir de halıcı halıları alacaktı yarın sabah, bu akşamüstü geldi haliyle halı kaldırıp tüm evi silip süpürdüm
Yarın için çok heyecanlıyim. 800 Gr artıda başladım haftaya, ekside bitirebilecekmiyim diye merak ediyorum. İnşallah karın guruldamalarına değer
Umarım beğenirsin. Dizi sıralamamda aslında hangisi birinci sırayı alır karar veremiyorum. Sherlock/Outlander/handmaids tale. Ama en romantik dizinin outlander olduğu bir gerçek
Bu arada ben de handmaids tale in romanına başlamıştım bir ara. İyi aklıma getirdiniz @bnnu ona devam edeyim. Elimdeki bitmeyecek süründürüp durdum (dan Brown origin)
melekler ve şeytanlar davinci şifresi yalayıp yuttum birer gün sürmedi. ama origin bende de uzadı.diğer romanların tadı yoktu. evet bende de geç algılama mevcut.Bugün sizin de yavaş mi site. Geç algılıyor beğen butonunu bile
Evet bence de, bir de hep aynı gibi kitapları yani davincisifresi okuduğumda ilk kez öyle birşey okuyordum çok heyecanlı gelmişti. Ama şimdi doymusum demek kimelekler ve şeytanlar davinci şifresi yalayıp yuttum birer gün sürmedi. ama origin bende de uzadı.diğer romanların tadı yoktu. evet bende de geç algılama mevcut.
güzel olmuş canım afiyet olsun . su sadece artmalıİyi akşamlar kızlar
12.30: yarım yufka, peynir, salatalık, menemen, bir tk tahin pekmez
Ara: üzüm, bir avuç kadar kiraz
18.20: 3 kaşık yeşil fasulye, cacık
Ara: yarım elma, yarım muz
Su: 1,5 litre
Spor: ev işi
Bu hafta istediğim geçmedi. Önümüzdeki hafta daha da iyi olacak. Yarından beklentim sadece kilo almamış olmakgüzel olmuş canım afiyet olsun . su sadece artmalı
sabah kilonu görünce karar ver bence canım umutsuz olmaBu hafta istediğim geçmedi. Önümüzdeki hafta daha da iyi olacak. Yarından beklentim sadece kilo almamış olmak
Kizimi uyutuyordum unutmusum duzelttim caniimmm rakibimFotolarını göremiyorum ama iş yükün senin için büyük avantaj
Aynen bende bir ara korku sonra aksiyon sonra romantik komedi sonra bilim kurgu simdilerde kendi hayatimi izliyorum en en en oskarlik oyuncular benim hayatimdaymisBen romantik veya romantik komedi severim. Eskiden aksiyon macera komedi severdim. Yaşlandım mi ne.
Ha evet duydum ama kismet olmadi denk dusersem alir okurum bir ara ama su an odemeler kendi cok pis tutuyorum harcama yapmamak icinSanırım son kitap ama çok da yeni değil yanlış hatırlamıyorsam 2017, Türkçesi baslangıç olabilir
Evet evet lise 3 tum o zaman daha net yoktu evde faceyide lise 4 te acmistim2010 yılı canım sen daha minnacık bişeydin.
Ihanet noktasini okumalisin mikemmel bence aralarinda en iyisi o kitap bittiginde beyin yaniyormelekler ve şeytanlar davinci şifresi yalayıp yuttum birer gün sürmedi. ama origin bende de uzadı.diğer romanların tadı yoktu. evet bende de geç algılama mevcut.
ilk kitap bak onu okumadım.sanırım elimde roman olarak mevcut ama annemlerde bu yıl eşya birleştirmesi yaparsam okurum canım.Kizimi uyutuyordum unutmusum duzelttim caniimmm rakibim
Aynen bende bir ara korku sonra aksiyon sonra romantik komedi sonra bilim kurgu simdilerde kendi hayatimi izliyorum en en en oskarlik oyuncular benim hayatimdaymis
Ha evet duydum ama kismet olmadi denk dusersem alir okurum bir ara ama su an odemeler kendi cok pis tutuyorum harcama yapmamak icin
Evet evet lise 3 tum o zaman daha net yoktu evde faceyide lise 4 te acmistim
Ihanet noktasini okumalisin mikemmel bence aralarinda en iyisi o kitap bittiginde beyin yaniyor
güzelce dinlen canım iyi gecelerKizlar ben bugun erken uyuyacam coook yorgunum
Ustelik filmi yok keske oyle kitap setim olsaydi ama bir daha okumayacagim icin satin almak gelmdi icimdenilk kitap bak onu okumadım.sanırım elimde roman olarak mevcut ama annemlerde bu yıl eşya birleştirmesi yaparsam okurum canım.
Nerdeee o gunler eve geldim uykum kactigüzelce dinlen canım iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?