Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aaaa şaşırdım
Canım eğer öyleyse ve yaşı küçükse oğlunun aşı olurken mutlaka doktoruna söyle
Bazı açılarda yumurtanın bir maddesi var
Allerji yapmasın
1 yas asisina gidince soylerim simdilik sadece ben yiyorum ve wc si normale dondu oglumun
O zaman unutmadan atıyorum
Insallah devam eder gtmeye kılolar☺
Gecen hafta:66.1
Bu hafta:64.7
Fark:1.400 gr
Yüzde: %14
Gelecek hafta için hedef kilo: 63
Yüzdem doğrudur umarım
MasAllah odemler gidiyor
Izne ayrilmadan 68
Bu hafta :66.1
Fark : - 1,9
Yüzde :2,79
Gelecek hafta Hedef : 65.5

WWc e cikamadim ayriyetten regl im. Insallah Pazartesi 65 i ucundan gorurum
Vay vay vay
Eksi ile izinden donmek inan ki basari, gercekten yurekten tebrik ediyorum seni..
Izin isi benim icin bir sure yatti kaptanim izne gidersem vermeye devam edemem diye korkuyorum
@erciyes111 ve Birgaripanne kizlar sizede gunaydin diyip, yatagima geciyorum, kalin saglicakla..
Gunaydinlar iyi uykular mesajini gordum ama isler gucler anca simdi yazabildim
Aslında annem sirke yapmıştı, bol bol var evde. Gece deniyeyim bakalım (aklıma gelipte içersem hep gündüz içiyordum)
Bende gecen taslik kavurmasi yaparken icine 1 y kasigi dokmustum onun da faydasi olur mu acaba
Kizlar kilo farklarimizi olcusturelim lutfennnnn
deniz diyette M MaviFeslegen

Dipnot: luges canim bebeginin sutu etkilendiginden, diger kaptanlala gorustum ve onlarinda onayini alarak seni saglik iznine cikaracagim gulum..Diledigin zaman takima geri donebilirsin..Bu izinle tum haklarini korumus oluyoruz..
kaptanım cok tesekkur ederim bu iyiliğinizi asla unutmuyacagim inanin kafamdan diyeti çıkardim hem sütüm artti hem ben kilo verdim sadece ekmek asla yok abir cubur yoktu ama porsiyonlarim fazla fazlaydi bende bu hafta hergun bebeği eşime birakip 1 saat yürüdüm simdi anneme geldim tartiliyim diye sonuc beni cok mutlu etti ek gidaya baslasin insallah iki aydan yaninizdayim tekrar yaniniza gelecegim siz olmasaniz diger arkadaslarim olmasa ben bu 6 kiloyu veremezdim kaptanim tekrardan cok sagolun yine uğrarim insallah gruba
CEYDOS Yawrukush
gecen hafta 72,2
bugun 71,1
fark 1,1
yuzde 1,52

yok kuzum niye kizalim. Cocuk buyuyunce yeni bir bebek karari cok zor oluyor anliyorum seni, ben aslinda kizim daha kucukken istemistim ama okulun bitmesini bekledik mecburen, okulu uzatamazdim.
Ben bir de yeni bebegin anneyi daha genc daha dinamik yaptigina inaniyorum yani en azindan ilk cocugumda ilk olmustu bakalim, umarim bunda da oyle olur. su koronodan ve tabii hamilelikten dolayi nasil halsizlik tembellik var ustumde umarim bebek dogunca gecer ve enerji gelir

Günaydın herkese bu tartı beni hiç sevmedi bugun eksi göstermedi.
Geçen cuma 64.70
Bu hafta 65.70
Fark +1

Bu arada bayram dönüşü arkadaşlarım insallah karar verebilirsem 60 a inmek istiyorum

Hepinize hayırlı günler tartınız hep eksi göstersin
Fırsat buldukça girmeye calısıcam şimdi islerim var hoscakalin

Eklentiler

• 20200605_110243.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 25
harika olmuş canım tam kararında
afiyet olsun menün çok güzel
yeşil mercimekli semizotu salatasını bilmiyorum tarif istiyorum. afiyet olsun güzel olmuş.
Kizlar eğer bugün 500 gram vermiştim tartida gördüm 2 haftadan fazladır veremiyordum çok iyi oldu umarım yarında bi kaç gram daha gider moralli olurum
bugün daha fazla olacaktır canım.
+ ya mı geçtin canım neden öyle oldu? stres mi etken acaba.
nohut yemeğinin miktarı ne kadardı? fazla ise o kilonu arttırmış olabilir nohut şişirir. sen böyle veda mesajı yazınca içim çekildi kendimi çok kötü hissettim. o ne demek tabiki helal olsun sende helal et. ama tatil dönüşü mutlaka döneceksin.o yüzden görüşmek üzere diyorum sana kocaman öpüyorum seni.
çok yiyorsun ama ona rağmen kiloda veriyorsun bu hafta sonucunu çok merak ediyorum. kıskansam mı acaba?
akşam çok karbonhidatlı olmuş ama diyete uygun afiyet olsun.
aman valla bıktım bende tadilatlardan.gider ayak gene iş çıkmış sana

tüm günlerini çok beğendim maşallah sana maşallah nazarım değmesin

4 haziran menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta
1dilim çavdar ekmek
peynir
zeytin
domates

öğlen yemekhanede 12 de : 3 kaşık et haşlama
1 kepçe mercimek çorbası

yemekhanede doymamıştım 5 gibi evde : tavuk + yoğurt çorbası

akşam 8 de : 4 parmak kadar karpuz
1 bardak sadece kefir

su : 2 litre
spor : 30 dk yürüyüş

Yawrukush CEYDOS

O zaman unutmadan atıyorum
Insallah devam eder gtmeye kılolar☺
maşallah ne güzel bir eksi görmüşsün.
cnm geçen hafta ve b7 hafta diye yazsan çok iyi olur.birde ne kadar verdin
harikasınız canım yokluğumuzu aratmıyorsunuz.
harikasınız canım yokluğumuzu aratmıyorsunuz.

5 haziran kilo bildirimim

geçen cuma : 55.4
bugün : 55.6
fark : +200
yüzde : artı çıkınca ansıl hesaplanıyordu unuttum ?

Yawrukush CEYDOS deniz diyette

bütün hafta hiç kaçamak yapmadım , elimden geldiğince yürüyüş yaptım . ilk defa suyu artırdım . ama neden böyle oldu anlamadım , en düzenli geçirdiğim haftamdan bir haftaydı . en az 55 .0 olurum diyordum şok yaşadım . keşke şunu yapmasaydım dediğim hiç bir şey yok . bilemedim

Eklentiler

• WhatsApp Image 2020-06-05 at 11.52.28.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 18
Günlerdir kasık agrım var karnınim sisligi disardan belli oluyor. Bende anlamadım neyse saglik olsun. Hoscakalin
aaaa ayrılıyormusun , büyük ilgiyle takip ettim verdiğin kilolarını , Allah yolunu açık etsin canım . seni izlemek güzeldi :) hep listenin üstünde sen altında ben vardık . sensiz bir burukluk olacak bende ara ara gel yaz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…