Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hunharca yemeğe abandım tam dediğim gibi taş devri modundaydım.yemeğimi yedim hemen sigaraya eve koştum. kaçtım kuzular

Aslında herşeyin sağlıklı bir versiyonu var di mi canım. Alışmak lazım. Hatta tüm aileyi alıştırmak lazım öyle
benimkiler ne kadar keto yemekleri yesede arıyorlar karbo.
Üzüldüm ya ne de güzel verenler vardı aslında bu hafta. Tam olarak esas listedekileri ifşa et kaptiş. Hafta boyu işkence edelim
haftaya gireriz canım
eksilmedim ceydoş neyse haftaya kaldı artık .

geçen haftadan beri bu kilodayım canım .
canım benim gibi takıldın sende yumurta orucu paklar hatta bu gecenin acısını bende oruçla atayım diyorum.
CEYDOS kızzzzz ne güzel kilo vermişsin bayıldım , bir kırdın direnç kilonu tam kırdın
bende bayıldım teşekkür ederim
ayyy ben hiç sevmem kahve , o yüzden artık her gün içiyorum , iştahımı ne güzel kesiyor, ooo hele damla sakızlı türk kahvesi çok kötü bir şey , her gün içiyorum
çok iyi arada geldim okudum güldüm kaçtım sayende.
emeklerine sağlık kaptanım.

Kilo Bildirimi
Gecen Hafta:67.9
Bugun:67
Fark:900gr
Eki Görüntüle 2645003
Harika sonuç Özgecim
ben artık şekerli bir şeyler yiyemiyorum.ucundan azıcık konulursa oluyor.stevialı olursa problem yok. pişmanlık duyma ama yediğinden.
Sorma olan oldu. İnşallah böylelikle tatlı bağımlılığımdan kurtulurum telafi etmek için 2 saat tempolu yürüdüm
Canım olabilir takımız biz her hafta eksi gelecek diye birsey yok. O kadar artı değildir zaten tok karnına ve kıyafetlerle kilo fazla çıkmış . Haftaya çok güzel bir eksi geliyor demek

Selam kızlar;
600 gr eksiyi görünce bugünki menümle kutladım sanırım yine de 940 kalori etti yediklerim

sabah: acelem vardı dışarı çıktım
1 tk lor peyniri
1.5 haşlanmış yumurta

ara:
Muz

öğle:
1 kase yoğurt
1 ince dilim tb ekmeği

ara:
1 dilim güllaç

Akşam:
3/4 tabak etli nohut
1 orta boy koçan mısır

su: 2 litreye tamamlarım
Spor: ev işleri 100 puan

Yawrukush CEYDOS Kozmogirl17
Çok mu kötü

Cuma menüm
10:30
1 haşlanmış yumurta, 1 parça peynir, 6 yeşil zeytin , 2 dilim ekşi mayalı tam buğday ekmek

13:30
1 büyük dilim elmalı pudingli cheescake tarzı bir tatlı, sade Türk kahvesi

17:00
50gr ton balığı, fırında közlenmiş patlıcanın ve mantarın içine biraz kaşar koyup biraz daha fırınladım, 1 kase yeşil salata

20:00
Şekersiz badem sütlü filtre kahve

Su: 3lt ( yatana kadar tamamlarım)
Spor: 2 saat tempolu yürüyüş + 500 zıp zıp
Yawrukush CEYDOS asena87

Bende oglumun hamileliginin 8 ayina kadar terledim denize gidince rahatladim idrar enfeksiyonu bile gecti
Tesekkurler
bende inmedim baskülden hiç , 100 kere çıktım azalma yok
Bende deli oldum ilk tartilmama gore 5 dk sonra fazla ciktim
Kilo Bildirimi
Gecen Hafta:67.9
Bugun:67
Fark:900gr
Eki Görüntüle 2645003
Kaptan supersin
3 kulhuvallah 1 elham okudum üfledim. geniş dua kolleksiyonumda ezbere 2 si var.
daha fazla ogrenmelisin
Aman butun sebzeleri karistirip yapma cok kotu oluyor gecen yaptim icilmedi de
Canim planka basladim ama hepsini yapiyorum 6 hareket dun yaptim fark daha iyiydi
Acil durum değil. Canım çorba istedi çok :) diyete uygun olsun diye yaptım. Yoksa detoksluk bişi değil.
Karmakarışık şeyleri blendırdan geçirip yemeği seviyorum ben :)
Protein protein protein
Kizlar yarisma sonlandi, bu hafta malesef 6. yani sondan 1. olduk, diger takimlarin yuzdeleri cok iyiydi..
Artik onumuzdeki maclara bakacagiz.. :)
Arada cok yok kaptanim zaten
Keto pizza yapiyorum ilk ogunume, cok heyecanliyim :))
Foto istiyoruz
Kaptanim 7 takim mi var ben 13 tane var zannediyordum

Selam kızlar;
600 gr eksiyi görünce bugünki menümle kutladım sanırım yine de 940 kalori etti yediklerim

sabah: acelem vardı dışarı çıktım
1 tk lor peyniri
1.5 haşlanmış yumurta

ara:
Muz

öğle:
1 kase yoğurt
1 ince dilim tb ekmeği

ara:
1 dilim güllaç

Akşam:
3/4 tabak etli nohut
1 orta boy koçan mısır

su: 2 litreye tamamlarım
Spor:
ev işleri 150
150 adep ip atlama 300 puan

Yawrukush CEYDOS çok mu kötü

Senin kilon ama hala guzel
Ucak sirketi mail atti, biletleri otomatik iptal etti, yoksa biz bekliyorduk, acilirsa gelelim diye. kismet degilmis, yaz sonuna dogru gelebilsek bari
evet kanadali35 Ozlemcim sen bizim herseyimizsin bekle bizi orada, eninde sonunda gelecegiz yanina

Bence güzel menü canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…