benimkiler ne kadar keto yemekleri yesede arıyorlar karbo.Aslında herşeyin sağlıklı bir versiyonu var di mi canım. Alışmak lazım. Hatta tüm aileyi alıştırmak lazım öyle
haftaya gireriz canımÜzüldüm ya ne de güzel verenler vardı aslında bu hafta. Tam olarak esas listedekileri ifşa et kaptiş. Hafta boyu işkence edelim
canım benim gibi takıldın sende yumurta orucu paklar hatta bu gecenin acısını bende oruçla atayım diyorum.eksilmedim ceydoş neyse haftaya kaldı artık .
geçen haftadan beri bu kilodayım canım .
bende bayıldım teşekkür ederim
çok iyi arada geldim okudum güldüm kaçtım sayende.ayyy ben hiç sevmem kahve , o yüzden artık her gün içiyorum , iştahımı ne güzel kesiyor, ooo hele damla sakızlı türk kahvesi çok kötü bir şey , her gün içiyorum
emeklerine sağlık kaptanım.Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
En Büyük TÜRKİYE743. ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASIEn Büyük TÜRKİYE ( 03 - 10 Eylül 2021) ***4.Takım 743. Etap*** İKİNCİ Lori (98.9/98.4/0.5/%0,506) BLU3 (64.9/63.9/1/%1,541) Lusi ( 60.1/58.4/1.7%2,829) Tavsannesi (56.5/56.4/0.1/%0,177) Dahlia_ (64.1/63.7/0.4/%0,624) Lady Tenar...www.kadinlarkulubu.com
Sonuc listelerini hazirladim kizlar dileyen goz atabilir...
Devam et inşallah gidecek canımeksilmedim ceydoş neyse haftaya kaldı artık .
geçen haftadan beri bu kilodayım canım .
Harika sonuç Özgecim
Sorma olan oldu. İnşallah böylelikle tatlı bağımlılığımdan kurtulurumben artık şekerli bir şeyler yiyemiyorum.ucundan azıcık konulursa oluyor.stevialı olursa problem yok. pişmanlık duyma ama yediğinden.
Canım olabilir takımız bizBende çok üzgünüm İnanki böyle olmasını istemezdim ama çaresiz kaldım kimsenin hakkına girmek istemem.
İsterseniz izne ayırın yada takımdan ayrilayim ceza olarak bilmiyorum tekrardan herkesten özür dilerim
Feyza harikasın sonunda
Bende oglumun hamileliginin 8 ayina kadar terledim denize gidince rahatladim idrar enfeksiyonu bile gectiEvet canım. Hamilelikte çalıştım herşeye uyuz oluyodum herşeyi kafamda kurup kavga edesim geliyodu. Doğum sonrası da depresyona girdim 2. Ayda çıktım çok şükürsonrası daha beter. Sürekli şiş kilolu, sinirli biriydim çok terleyip bazen de üşüyodum çok şükür azaldı bunlar
Tesekkurlerharikasın canım
kız bu nasıl etki maşallah
süpersin canım
canım o gider hemen üzülme
kuzum sıra 65lerde
süpeeeeeeeer
keşke ben de görsem
vaooww süpersin beybi
harikasın :)
süper haftaya 78 belki 77
özletme kendini
regl? Verirsin canım inşallah
süpersin kuzum
aramıza hoşgeldin
bu WC çıkamamış hal demekharika
ahahaha kız o kadar artı gelmiyor kimaşallah
Canım geçen hafta da akşama düşmüştü tekrar öyle tartıl bence sen
süpeeeer
kesinlikle öyle yap canım
yaaa 69lar gelmiiş
süpersin
Ben 2 kilo versem var ya
Süpersin canım
Bende deli oldum ilk tartilmama gore 5 dk sonra fazla ciktimbende inmedim baskülden hiç , 100 kere çıktım azalma yok
Kaptan supersin
3 kulhuvallah 1 elham okudum üfledim. geniş dua kolleksiyonumda ezbere 2 si var.
Aman butun sebzeleri karistirip yapma cok kotu oluyor gecen yaptim icilmedi deİkinci öğün bir diyetisyen tavsiyesiyle sınırsız çorba :) un patates yok çorbada. Kabak-mercimek-kapya biber-soğan-çok az zeytinyağ ve baharatlar var.
Onu da çok yiyemedim zaten, yoğun bir gün oldu, iştahlı değilim çok.
Acıkırsam ayram yapıcam, o kesiyor beni baya
Canim planka basladim ama hepsini yapiyorum 6 hareket dun yaptim fark daha iyiydiHarikasin Banucum..
Haftaya guzel bir eksi gelir canim uzulme.. :)
Benden once 66lari gordun canim,kocaman tebrikler, bugun ucundan azicik gormeyi bende ne kadar istiyordum
Harika bir eksi
Haftaya bunun acisini cikaralim canim..:)
Tebrikler Denizcim, emin adimlarla ilerliyorsun..
Tebrikler canim, ilk hafta icin cok guzel bir bildirim..
Harikasin Tansucum, bu hafta bu sonucu fazlasiyla hakettinn..
Canim cok mutlu oldum tarti bildirimine, bebisin bol bol emsin , guzel gunlerde yine don aramiza..
Ikinizde Allaha emanet canim, bekliyoruz unutma..
Canim nasilsin, seni gormek ne guzel, bebisimiz nasil :)
Firsat buldukca bekliyoruz kuzum, Allaha emanet...
Harika bir eksi, kocaman tebrikler..
Yeni baslangicini tebrik ettigimiz gibi, hedefine ulasip kilolari verdigin gunu de tebrik edelim canim :)
Ne guzel bir eksi, kocaman tebrikler..
Bol lifli gidalar tuket canim, tuvalete cikma sorunun varsa..
Haftaya guzel bir eksi getirip, bunun acisini cikartirsin sen eminim :)
Tebrikler meleim, harikasin..
Canim gecen haftaki kilon 71 imis , ynlis hatirlamis olabilirsin, tebrikler ve listemize girisin hayirli olsun :)
Cok cok cok guzel bir eksi canim, harikasin..
Haftaya bunun uzerine harika bir eksi gelir, eminim :)
Tebrikler esim ne guzel bir eksi..
Cok sevindim canim dinlen bol bol..
Protein protein proteinAcil durum değil. Canım çorba istedi çok :) diyete uygun olsun diye yaptım. Yoksa detoksluk bişi değil.
Karmakarışık şeyleri blendırdan geçirip yemeği seviyorum ben :)
Arada cok yok kaptanim zatenKizlar yarisma sonlandi, bu hafta malesef 6. yani sondan 1. olduk, diger takimlarin yuzdeleri cok iyiydi..
Artik onumuzdeki maclara bakacagiz.. :)
Foto istiyoruzKeto pizza yapiyorum ilk ogunume, cok heyecanliyim :))
Kaptanim 7 takim mi var ben 13 tane var zannediyordumCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 677. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (6.takim) ==> %1.283
2. (13.takim) ==> %1.027
3. (10.TAKIM) ==> % 0.640
BİREYSEL DERECELER
1. @berceste_ ===%4 === 13. TAKIM
2. @Nidsalii === %3.42 === 6.TAKIM
3. @EceZ === %3.18 ===5. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@chentiq === %-2.10=== 13. TAKIM
Senin kilon ama hala guzelÖzlemişim Senem'cim seniyapma tatlım ya sen de mi aldın bari birimiz korusaydik
(Tek tesellikanadali35 bu konuda, kulaklarını cinlatasim geldi özlemcim yüz akimiz sensin )
Aslında uçak yolculuğunu araştırmadım yani yeterince güvenliyse gelebilirsiniz canim iki güneş görmek için.Burda bazı şehirlerde hiç kalmadığı söyleniyor. Tabi yine tedbir şart..
İnşallah kuzum yaFeyza harikasın sonundahaftaya 58i göreceksin inş
Nasıl yapıyorsun canımCuma ya kadar yumurta orucu yapmaya niyetliyim
Onuda tek ogun yapacagim ama
Benimle birlikte yapmak isteyen var mi? Ayni sure olmak zorunda degil :)
Bence güzel menü canımSelam kızlar;
600 gr eksiyi görünce bugünki menümle kutladım sanırımyine de 940 kalori etti yediklerim
sabah: acelem vardı dışarı çıktım
1 tk lor peyniri
1.5 haşlanmış yumurta
ara:
Muz
öğle:
1 kase yoğurt
1 ince dilim tb ekmeği
ara:
1 dilim güllaç
Akşam:
3/4 tabak etli nohut
1 orta boy koçan mısır
su: 2 litreye tamamlarım
Spor:
ev işleri 150
150 adep ip atlama 300 puan
Yawrukush CEYDOS çok mu kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?