- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
Bende çok üzgünüm İnanki böyle olmasını istemezdim ama çaresiz kaldım kimsenin hakkına girmek istemem.yazışmaları okudum canım hiç okumaz olur muyum? sende haklısın ne diyebilirim.takım adına düşününce yazmış olduklarım çok normal.
Afiyet olsun canımBugünkü menümü paylaşayım
Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği
Arada bir türk kahvesi var
Dukan birası
Akşam acıkınca da bir bardak ayran yapmayı düşünüyorum
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
Canim yanlis anladik birbirimizi bence, ben tatilde tartin olmayacak bir sure, o yuzden izne ayirmaliyiz seni diye dusundum..Bende çok üzgünüm İnanki böyle olmasını istemezdim ama çaresiz kaldım kimsenin hakkına girmek istemem.
İsterseniz izne ayırın yada takımdan ayrilayim ceza olarak bilmiyorum tekrardan herkesten özür dilerim
3 kulhuvallah 1 elham okudum üfledim. geniş dua kolleksiyonumda ezbere 2 si var.
ooo çok güzel canım tebrik ederim. ilk gün için çok güzel ama acıkacaksın bak benden söylemesi ikinci öğünün çok yetersizBugünkü menümü paylaşayım
Dukan birası
üzme canım kendini tamam olmuşa çare bulunmazmış bundan sonra önümüze bakalım. haftaya güzel bir telafi bekliyorum senden öncelikle sözünü alayım tabi.Bende çok üzgünüm İnanki böyle olmasını istemezdim ama çaresiz kaldım kimsenin hakkına girmek istemem.
İsterseniz izne ayırın yada takımdan ayrilayim ceza olarak bilmiyorum tekrardan herkesten özür dilerim
Guzel birgun olmus canim afiyet olsun..Bugünkü menümü paylaşayım
Dukan birası
İkinci öğün bir diyetisyen tavsiyesiyle sınırsız çorba :) un patates yok çorbada. Kabak-mercimek-kapya biber-soğan-çok az zeytinyağ ve baharatlar var.ooo çok güzel canım tebrik ederim. ilk gün için çok güzel ama acıkacaksın bak benden söylemesi ikinci öğünün çok yetersiz
üzme canım kendini tamam olmuşa çare bulunmazmış bundan sonra önümüze bakalım. haftaya güzel bir telafi bekliyorum senden öncelikle sözünü alayım tabi.
İkinci öğün bir diyetisyen tavsiyesiyle sınırsız çorba :) un patates yok çorbada. Kabak-mercimek-kapya biber-soğan-çok az zeytinyağ ve baharatlar var.ooo çok güzel canım tebrik ederim. ilk gün için çok güzel ama acıkacaksın bak benden söylemesi ikinci öğünün çok yetersiz
üzme canım kendini tamam olmuşa çare bulunmazmış bundan sonra önümüze bakalım. haftaya güzel bir telafi bekliyorum senden öncelikle sözünü alayım tabi.
Harikasin Banucum..Günaydın kızlar kilo bildirimi yapayım alıntılara döneceğim
geçen hafta: 65.8
Bu hafta : 65.2
Fark: 600 gr
Yüzde: 0.91
Eki Görüntüle 2644755
Yawrukush CEYDOS Kozmogirl17
Haftaya guzel bir eksi gelir canim uzulme.. :)Geçen hafta:62.7
Bu hafta:62,9
Fark:+0,2
Yüzde:- %0,32
Gelecek hafta için hedef kilo:62,5
Eki Görüntüle 2644756
Bu hafta böyle oldu özür dilerim
Benden once 66lari gordun canim,kocaman tebrikler, bugun ucundan azicik gormeyi bende ne kadar istiyordumGünaydınnn
Geçen hafta: 67.2
Bu hafta: 66.9
Fark: 300
Yüzde: 0.4
Oleyyy
Eki Görüntüle 2644760
CEYDOS Yawrukush
Harika bir eksi
Haftaya bunun acisini cikaralim canim..:)Geçen hafta: 57.0
Bu hafta: 57.2
Fark: +0,2
Yüzde: 0,3
Sonuç beklediğimden daha iyi aslındaönümüzdeki hafta kesinlikle daha iyi olacak. 56 yı görecem
Tebrikler Denizcim, emin adimlarla ilerliyorsun..gecen hafta 59.0
Bu hafta 58.5
Fark 0.5
Yüzde 0.847
Tebrikler canim, ilk hafta icin cok guzel bir bildirim..Eki Görüntüle 2644769
Pazartesi başlangıç: 73,2
Bu hafta:72
Fark:-1,2
Yüzde:1,64
Gelecek hafta için hedef kilo:71
Yüzdemi yine hesaplarsanız sevinirim kızlarr.
Harikasin Tansucum, bu hafta bu sonucu fazlasiyla hakettinn..Gecen cuma 79.9
Bu cuma 79.1
Fark 0.8
Yuzde 1
Hedef 65
CEYDOS Yawrukush @deniz diyette @Beklenen2 M MaviFeslegen
Canim cok mutlu oldum tarti bildirimine, bebisin bol bol emsin , guzel gunlerde yine don aramiza..kaptanım cok tesekkur ederim bu iyiliğinizi asla unutmuyacagim inanin kafamdan diyeti çıkardim hem sütüm artti hem ben kilo verdim sadece ekmek asla yok abir cubur yoktu ama porsiyonlarim fazla fazlaydi bende bu hafta hergun bebeği eşime birakip 1 saat yürüdüm simdi anneme geldim tartiliyim diye sonuc beni cok mutlu etti ek gidaya baslasin insallah iki aydan yaninizdayim tekrar yaniniza gelecegim siz olmasaniz diger arkadaslarim olmasa ben bu 6 kiloyu veremezdim kaptanim tekrardan cok sagolun yine uğrarim insallah gruba❤
CEYDOS Yawrukush
gecen hafta 72,2
bugun 71,1
fark 1,1
yuzde 1,52
Eki Görüntüle 2644778
Canim nasilsin, seni gormek ne guzel, bebisimiz nasil :)yok kuzum niye kizalim. Cocuk buyuyunce yeni bir bebek karari cok zor oluyor anliyorum seni, ben aslinda kizim daha kucukken istemistim ama okulun bitmesini bekledik mecburen, okulu uzatamazdim.
Ben bir de yeni bebegin anneyi daha genc daha dinamik yaptigina inaniyorum yani en azindan ilk cocugumda ilk olmustu bakalim, umarim bunda da oyle olur. su koronodan ve tabii hamilelikten dolayi nasil halsizlik tembellik var ustumde umarim bebek dogunca gecer ve enerji gelir
Firsat buldukca bekliyoruz kuzum, Allaha emanet...Günaydın herkese bu tartı beni hiç sevmedi bugun eksi göstermedi.
Geçen cuma 64.70
Bu hafta 65.70
Fark +1
Bu arada bayram dönüşü arkadaşlarım insallah karar verebilirsem 60 a inmek istiyorum
Hepinize hayırlı günler tartınız hep eksi göstersin
Fırsat buldukça girmeye calısıcam şimdi islerim var hoscakalin
Harika bir eksi, kocaman tebrikler..
Yeni baslangicini tebrik ettigimiz gibi, hedefine ulasip kilolari verdigin gunu de tebrik edelim canim :)İlk haftam olduğu için değişim yok :) 76.5 ile başlıyorum bakalım.
Ne guzel bir eksi, kocaman tebrikler..selamlari ben yeni katıldım ve katıldığımdan beri sanırım yeni beslenme şeklimdne ötürü tuvalete çıkamadım ama fark şöyle:
gecen hafta (bu çarşamba, 3 haziran): 82.2
Bu hafta: 81.4
Fark 0.8
Yüzde 0.97
Eki Görüntüle 2644815
Yawrukush CEYDOS
Haftaya guzel bir eksi getirip, bunun acisini cikartirsin sen eminim :)5 haziran kilo bildirimim
geçen cuma : 55.4
bugün : 55.6
fark : +200
yüzde : artı çıkınca ansıl hesaplanıyordu unuttum ?
Yawrukush CEYDOS @deniz diyette
bütün hafta hiç kaçamak yapmadım , elimden geldiğince yürüyüş yaptım . ilk defa suyu artırdım . ama neden böyle oldu anlamadım , en düzenli geçirdiğim haftamdan bir haftaydı . en az 55 .0 olurum diyordum şok yaşadım . keşke şunu yapmasaydım dediğim hiç bir şey yok . bilemedim
Tebrikler meleim, harikasin..
Canim gecen haftaki kilon 71 imis , ynlis hatirlamis olabilirsin, tebrikler ve listemize girisin hayirli olsun :)Geçen hafta
71.5
Bu hafta
70.9
Kizlar foto çekip atmayı unuttum sonra aklıma geldi kahvaltı yapıyordum alışık olmadigim için k.bakmayın
Cok cok cok guzel bir eksi canim, harikasin..Geçen hafta 62.6
Bu hafta 61.9
Fark -700
Yüzde 0.362
Yawrukush CEYDOS asena87 @Aycaokurcan
Eki Görüntüle 2644857
Haftaya bunun uzerine harika bir eksi gelir, eminim :)Geçen hafta 66.7
Bu hafta 66.7
Sabitim buna bile sevindim kendi adıma ama takım için üzgünüm haftaya hedefim 66.0 inşallah
Tebrikler esim ne guzel bir eksi..Geçen hafta 84.800
Bu cuma : 84.200
Fark -600
Yüzde 0.71
Yawrukush
@deniz diyette
@Tanssss tansu tebrik ederim sen kazandın
Her hafta 2 kilo veren nerede görülmüşbu bana değil doğaya aykırı
Cok sevindim canim dinlen bol bol..Iyiyim canım şükür biraz agrim var yeni hastahaneden çıktık eve gidiyorum
SIkIci , yorucu, zor bir donem, birde karantina sureci,boyle hissetmen normal kuzum.Sıkıldım biraz kaptanım
Gidiyor bir şekilde ama
BA-YIL-DIM bu eksiye, harikasin kaptanim, daim olsun..Geçen hafta : 63,5
bu hafta : 62,7
fark : 0,8
yüzde : %1,26
bu hafta güzel gitti kızlar ama önümüzdeki hafta gene duraklamaya girermiyim korkusu taşıyorum . YUMURTANIN GÜCÜ
Eki Görüntüle 2644923 Eki Görüntüle 2644921 Eki Görüntüle 2644924
dengeleri altüst eden bir sonuç bildiriyorum kızlar sahibini en alta etiketleyeceğim.
geçen hafta : 75,7
bu hafta : 73,5
fark : 2,2 kg
yüzde :%2,91
Eki Görüntüle 2644983
evindeki tadilat nedeniyle takıma giremediğinden sonucunu benim paylaşmamı rica etti. bende gururla sonucu paylaştım kızlar bu güzel farkın sahibi (acun gibi hissetim kendimi ) evet bu farkın sahibiKozmogirl17 tebrik ediyorum canım.devamının gelmesini temenni ediyorum.
Asenacim iyi yolculuklar canim cok ozletme :))bugün bildirimler bana kaldıasena87 seyahate çıkmak zorunda olduğu için sabah hemen tartılıp çıkmış.foto çekememiş. ama bildirimini yaptı.
Geçen hafta : 59,8
Bu hafta : 59,8
Fark : 0
Yüzde : %0
Ellerine saglik , off off off tam yagina ekmek banmalikk :)akşam yemeğe davetliyim .ama komşum manisalı risk teşkil ediyordu. (bizde kimler vardı manisalı?)
hemen atladım ana yemeği ben yapacağım diye. zorla kabul ettirdim. iki tavukta benim olsa ben taş devri insanları gibi olaya ellerimle dalsam güzel olacakmış. eş yarışması (asena87 kaptanımız yoğun onun yerine olacak) ve yükseliş yarışması sonuçlarını gelince paylaşacağım kızlar.
Eki Görüntüle 2645026
darısı önümüzdeki haftanın başınaListemizi paylastim kizlar ortalamamiz 0.529 bu hafta derece gelmiyor malesef, saglik olsun...
Kilo veren, tum hafta kilo vermek icin gayret eden butun arkadaslarimi tebrik ediyorum..
Kucuk artilar goren ve sabit olan arkadaslarim sizlerde haftaya eminim guzel eksiler goreceksiniz..
acil durumda detoks çorbası yaparız kendimizeİkinci öğün bir diyetisyen tavsiyesiyle sınırsız çorba :) un patates yok çorbada. Kabak-mercimek-kapya biber-soğan-çok az zeytinyağ ve baharatlar var.
Onu da çok yiyemedim zaten, yoğun bir gün oldu, iştahlı değilim çok.
Acıkırsam ayram yapıcam, o kesiyor beni baya
ya soram canım bende bayıldım ilayda en sonunda yeter anne paylaşacaksan paylaş fırcası attı. ben acaba mı diye habire basküle indim çıktım. inanamadım.az önce eşim girdi eve hoşgeldin demeden ben 62,7 kiloyum biliyor musun dedimSIkIci , yorucu, zor bir donem, birde karantina sureci,boyle hissetmen normal kuzum.
Ama sonucu guzel olacak insallah..
BA-YIL-DIM bu eksiye, harikasin kaptanim, daim olsun..
Kozmogirl17 canisi yaktin yiktin buralari, bu nasil eksi kuzummmm
Asenacim iyi yolculuklar canim cok ozletme :))
erzincana gelirsen sanada çeviririm canım.Ellerine saglik , off off off tam yagina ekmek banmalikk :)
kolay gelsin.Kizlar kuzularima kahvalti hazirliyorum, sonrada Akinin okulunun bugun son gunu, sinif annesiyim, bazi halletmem gereken,( epey zamanimi alacak) islerim var..
Bir gozum burada olacak, bugun sonuc listerinide hazirlayacagim..
Simdilik hepinizi opuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?