Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

fefilifa(nickini yazmak zor yaa:) menün güzel giderken revaniyle dondurma aynı anda olmamışş sabah yeseydin bari:) spor yapıyomuydun sen?

:) canim elif desen yeterli
evet spor yapiyorum sabah 50 dk kostum ve 100 yarim mekik cektim 2 fincan da yesil cay ictim
o kadar :)

selam arkadaşlar diyetleriniz hoşuma gitti arada takip ediyorum kuşan diyetini 3 gün yaptım 1 kilo verdim..lapa diye bişeyden bahsetmişsiniz o nasıl bi diyet anlatır mısınız bir de 5 günde 5 kilo diyetinde mesela süt yoğurt yumurta gününde hep aynı şeylerimi yemeliyiz yoksa sabah süt öğle yumurta akşam yoğurt yapabilir miyiz...bi menüde sadece yumurta gördüm de...

cevaplarsanız çok sevinirim...

bugun ki menum
sabah : 2 haslanmis yumurta ile hazirlanmis salata
(icinde roka, maydanoz, kivircik, taze sogan ve biber vardi)
1 dilim cavdar ekmegi ve bitki cayi he bide biraz beyaz peynir
ara: yok
öğle: 4 izgara kofte 3 kasik bulgur pilavi ve ayran biraz da salata
ara: 1 portakal bir dilim ayva
Aksam : elma canım bisey istemedi

Spor sabah 45-50 aksam 55 dk tempolu yürüyüş ve 100 yarım mekik
3 fincan yeşil çay

selam kizlar,

bu saat olmus annadan baskasi gelmemis,takimin sonu geliyo galiba,ben sabah oglumu kontrole götürdüm anca geldim

canım pirinç lapasını diyorsan burdan ayrıntılara ulaşabilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...nluk-pirinc-lapasi-diyeti-deneyimlerimiz.html

diğer soruna gelince 5 günde 5 kilo diyetinde her öğün aynı olacak yani güne neyle başladıysan aynen devam etmelisin mesela kahvaltıda yumurtayla yoğurt yedin öğlen ve akşamda aynısı olmalı canım...

Şimdi de 55 dk yürüdüm
Ya o kadar yürüyorum ama sadece 200 kalori yakıyorum normal mı sizce?

canım bu yavaş tempoda yürüdüğünü gösterir hızlı tempoda 1 saatte 300 kalori yakılıyor...hızını yavaş yavaş arttır canım alışırsın kıza sürede...

menün çok güzel fakat akşam hafif olmuş yine de meyveyle geçiştirmen aç kalmaman iyi o meyveyle birlikte bir bardak sütte içebilirdin canım hem gece yatana kadar acıkmamış olursun aklında bulunsun afiyet olsun canım

Şimdi de 55 dk yürüdüm
canım malesefkı dogru ben bır dılım yaspastanın 270 kalorı oldugunu gordum ve ondan sonra kosu bandında 60 dakkanın sadece 180 kalorı yaktıgınıda gorunce artık sogudum pastadanda pastaneden de cok dıkkat etmek gerek yanı tatlım

menunn cok guzel sporunda cok guzel canım pekı gunluk ne kadar su ıcıyorsun onu yazmamıssın

günaydın arkadaşlar hemen menümü yazayım siz burdayken
sabah
[1] çay (şekersiz) (250ml) 1 bardak 1
[2] Ekmek 1 DİLİM 65
[3] Kaşar Peyniri 2 DİLİM 250
[4] Domates 0.5 ADET 7
[5] Yeşil Zeytin 3 adet 21
ara
[6] Kuru kayısı 3 adet 54
öğle
[7] Nohut yemeği 1 PORSİYON 425.75
[8] Cacık 1 PORSİYON 131
ara
[9] kuru kayısı 3 adet 54
akşam
[10] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
[11] Ekmek 1 DİLİM 65

Toplam : 1209.75 kal.

yarım saat yürüyüş 3 lt su ve yeşil çay

menun gayet guzel karcıcegım ama ben senın yerınde olsam kahvaltıda daha doyurucu seylerden yerdım mesela yarım domates yerıne 1 domates 1 salatalık. cunku gune saglam bır kkahvlatıyla baslayınca vucut gun ıcerısınde cok fazla acıkmıyor tatlım

minnoşum bu ne hal ya kaç haftadır burdayım ilk defa bu takımın dağıldığını gördüm artık içimden buraya gelmek yazmak bile istemiyorum çünkü kimsecikler yok ve motive olamıyorum kimse olmadığı için yazıyorum beklemekten sıkılıyorum eğer böyle devam ederse bende burası toparlana kadar uzaklaşmayı düşünüyorum tatlım

canım benim yıllardır benim kahvaltım bu şekilde masada ne olursa olsun börek çörekte olsa ben hep bunları yiyorum ve zoraki yiyorum çünkü benim sabah uykum çok ağır ve kendime gelipte güzel doyurucu bir kahvaltı yapamıyorum hafta sonları hariç birtanem

valla bende aynı sekılde motıve olabılmek ıcın baska baska topıklerde oluyorum hem karcıcegımm
yapabılıcegım bısey yok topıgımızın nesesı meyvem gıttıkten sonra boyle olduk malesef ama kımse bırakmıyor herkes dıyetıne devam edece gıdıcek bu karayaglar sekerım

hımm ben dıyettesın dıye oyle yedın sandım canım hem oyle yıyorsan baska . ama bak bu alıskanlık bıle kılo vermenı engellıyebılır cunku ben sabahları guzel kahvaltı yapınca aksam yemegınde bıle az yıyorum ama kahvaltımı gecıstırmeye calıstıgım zaman aksama kadar homını gırtlak yıyorum ıstersen bı dene tatlım

afiyet olsun canım nohut yemişsin kabızlığa dikkat aman yeşilçay iç bol bol

canımın içi benim en büyük sorunum sabah uykusunu çok sevmem ve uyandığımda kendime gelememem. inan eşim kahvaltıyı hazırlıyor beni masaya oturtana kadar akla karayı seçiyor adam. her sabah oda bıktı benim bu halimden ama ben bir türlü sabah uykumdan fedakarlık edip doğru dürüst bir kahvaltı yapamıyorum 3 tane zeytin 3 çatal peynir hepsi bu oysa sabah erken kalkabilsem 20 dakika yürüsem bir duş alsam güzel bir kahvaltı yapsam işe ve güne zinde başasam ne güzel olur değilmi memurlarım bile saat 9 dan önce odama girip bişi soramıyorlar suratımn hırcınlığından tatlım

Bugünkü menüm:

Sabah: 1 kuru incir, limonlu su, 1 elma...
Kahvaltı: mantarlı omlet, peynir, zeytin, marmelat...
Öğle:Fırında domatesli balık, peynirli salata,1 avuç fındık
Akşam:Yeşil mercimek salatası bol yoğurtlu
Ara: 1 kase çilek

3lt su, 1.5 saat yürüyüş, yeşilçay(4)

merhaba hanımlaar
Şimdi de 55 dk yürüdüm

onlar sonradan sonucunu gösterir canım merak etme:)

afiyet olsun cnm gayet güzel. hatta akşam az olmuş.

süper anna.maria.cım. off o yürüyüşler sizi harika yapacak:)

ben sabah 6da evden çıktım okuldan sonra kurs vardı anca geldim eve..

sabah tost,, çay
öğle malesef yine tost (okulda kalınca yani pazartesileri böle mecburen:/
ara 1 kuru kayısı
akşam çorba düşünüyorum.

o kadar yoruldum kii yemeden bile uyuyabilirim erkenden..

:26::26:ıııı şeeyyy iste onde bi problem var
2 litrenin ustune cikamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…