Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar evet yaz geliyor az kaldı nisanı saymayın mayıs haziran ee biz bu güneşli havalarda yağlarımızla mı gezcez yoksa çıtır çıtır kıvrımlarımızla güzel cicilerimizle mi?? hadi bakalım toparlanın fıstıklar geçen hafta gibi 1. olalım yapabiliriz bunu kendinize inanın yeter

lethem canım toparlarsın tabi istemen yeterli hiç endişe etme canım...menün güzel akşam yoğut ve salata bir de çorba içebilirsin canım eğer şartlar uygunsa tabi şartlar uygun değilse yoğurtla meyve sebze çiğ olarak yemeni tavsiye ederim bisküvilerin içinde un var sonuçta...afiyet olsun canım...

bende menümü yazayım bakalım....

Sabah: yarım greyfurt, 3 hurma
Kahvaltı: 1 dilim t.b ekmeği, peynir zeytin salatalık domates
Ara:1 avuç çilek
Öğle:Izgara tavuk göğsü, ayran ve salata
Akşam:1 yumurtadan menemen ve peynirli salata
Ara:çilek

3 lt su, 2 saat yürüyüş, yeşilçay....

yarın spora başlıyorum yani spor salonuna....

Merhaba kızlarr nasıl gidiyor diyetler
Minnoşummm nasılsın şeker, görüşemiyoruz bayağıdır. meyveyide mezun etmişsiniz. şaşırdım şimdi 55 olmuşmuydu meyvenull yoksa daha erkenmi mezun ettiniz.
Ben bu hafta yine zülaleyle yarıştayım, bu defa kaybetmemeliyim, bu hafta çok kararlıyım ve kendimi iyi hissediyorum. inşaallah başarırım. yaza az kaldı artık:82::131:, hızlanmak lazım ama ben sona yaklaştıkça yavaşlıyorum galiba:125:. 2 haftadır sadece 200 gram verebildim toplamda
neyse görüşmek üzere 4. takım güzelleri:124::124:

aciklaman icin cok saol canim, ama gerek kalmadi....arkadas pek diyet modunda degilmis buaralar
canim ben vardiyeli calistigim icin yuruyuste bazen zorlaniyorum...ama aksamci oldugum zamanlar sabahlari yuruyus yapip geliyorum ise...ama butun evin sorumlulugu bende oldugu icin bazi sabahlar annemleri doktora randevulara felan goturuyorum...ozamanda yuruyemiyorum malesef...ama cok duzenli olmasada haftada birkac kez 7.5km yurumeye calisiyorum

sağolun kızlar ateşi düştü biraz inş çıkmaz yine.evlat bambaşka bişimiş valla

ben tartıda sabit görünüyorum cumaya göre ,düzensiz yemekten oldu galba,yoksa çok aşırı yemiyorum,inş eksiy düşerim şu 3günde.mayısa 60 olmam lazımmmmm...

2kişi artıda sanırım,toparlanalımm yine 1.olalım inşşşşşş....

doğrusunda zor canım önce kendimize gelip motive olmamız lazım baksana takıma iflas etmiş durumdayız paylaşım sıfır

ben geliyorum kimse yok yazıyorum cevap yok bekliyorum yok sürekli bakıyorum yok
böyle oluncada ne motivasyon kalıyor ne paylaşım bakıyım bu hafta olmazsa bende ayrılacağım canım

ayrılmak olmaz yaa nayır hepimiz burdayızzz haadii

diger kizlarda fikir belirtsinde yazariz canim,kabul ederler heralde,ben not ederim her ay karsilastirma yapariz

ben diyete başladığımda keşke yazsaymışım:) sanki hiç incelmemiş gibi gelio ama kıyafetlerde büyük fark var çok şükür:)

ben diyete başladığımda keşke yazsaymışım:) sanki hiç incelmemiş gibi gelio ama kıyafetlerde büyük fark var çok şükür:)

yok canim sana öyle gelri ama incelmissindir kesin..

bak mesela benim kalcam 80 kiloyken 118 di simdi 104 bacagim 68 di simdi 60 bana sorsan hic anlamiyom

Son düzenleme:
nidahcım sevindim ateşinin düşmesine inşallah dahada iyi olur... olsun üzülme cumaya daha var verirsin canım

ölçü alma işi beni kasıyo ya ölçülerimden hiç memnun değilim :78:

nidahcım sevindim ateşinin düşmesine inşallah dahada iyi olur... olsun üzülme cumaya daha var verirsin canım

ölçü alma işi beni kasıyo ya ölçülerimden hiç memnun değilim :78:

sağol tatlımm

benim ölçüler hepinizinkini geçerr maşallah belim kalas gibi:))

merhaba arkadaslar
bugun ki menum
sabah : bir catal peynir bir dilim cavdar ekmegi
ara : bitki cayi
ögle : salata bir dilim ekmek
ara : yarim paket diyet biskivi( 3 tane )
aksam: yarim kepce corba, 2 kasik ispanak(yogurtlu) 2 kasik makarna

2 fincan yesil cay 2 litre su bir saat sonra tempoliu yuruyus

ölçü olayi super fikir bence

medencım canım buralardayım cok sukur ıdare edıyorum ıste . bu arada masallah cok guzel ılerlemıssın tatlım ınsallah ıstedıgın kıloya kadar cabucak ınersın canım benım arada zıyarete gel boyle ozletme kendını

iyi aksmalar kizlar..

ozaman ölcülerini vermek isteyenler cumaya kadar yazsin,ben not ederim bi dahaki ayda karsilastirma yapariz,bende yarins abah alir yazarim ölcülerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…