Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugun ki menum
sabah kepekli sandvic ekmegi icine peynir domates biber roka yesil car
ara yok :44:
ögle : yarim porsiyon izmir kofte (1 tane kofte 2 tane patates ) 1 dilim cavdar ekmegi
ara : yesil cay ve 4-5 biskuvi
aksam: sebzeli makarna yogurt

1 saat yuruyus (300 kalori) 2 litre su daha da icerim yatana kadar 2 fincan yesil cay

bu arada 400 gr vermisim arkadaslar

slm kızlR 2gündür oğlum çok hasta bakamıyorum hiç,menüleeri de toplu yazarım inş,öpüyorm hepinizi

hayirli aksamlar kizlarrr...ben geldimmm..nasilsiniz bakalim??? malesef bizim takima yine bir sessizlik coktu bende size misafirlige gelim dedim

hasretim sana bir soru sormak istiyorum canim..bizim takimda diskalifiye olan birini tekrar takima almak istiyorum..bunu cuma gunu listede nasil bildirmem gerekiyor...buarada cuma gunu icin cok ozur dilerim..hatayi gorunce yerin dibine girdim vallaha...iste aceleden bende yanlis yapmisim:78::78:

Minnosum sen nasilsin canim? bu hafta mezuniyet varmi insallah???

teşekkürler canım benim...ama senin menün çok düzensiz olmuş...hadi öğlen iyide akşam sadece çorba olmaz aç yatmak yok hiç protein yok ayrıca menüde bu akdar az yersen vücudun kilitlenir bak canım biraz daha arttır öğünlerini sık sık az az ye bugünlük böyle olsun yarından itibaren düzenlibir şekilde başlarsın...

afiyet olsun canım tebrikelr :)

slm kızlR 2gündür oğlum çok hasta bakamıyorum hiç,menüleeri de toplu yazarım inş,öpüyorm hepinizi

çok geçmiş olsun nidahcım allah acil şifalar versin bebişine...

Son düzenleme:
hoşgeldin canım iyiyim ben şahsen sen nasılsın bakalım

canim en son hangi etapda diskalifiye edildi onu belirtip,mazereti kabul edildi ve geri döndü yazarsin..mesela 185.etapda diskalifiye olmustu,mazereti kabul edildi ve geri döndü..

hata icinde önemli degil canim,sonucta hallettik :)

iyi aksmalar kizlar ben hafta osnudnan beri iyyid egilim dagittim gene cok üzgünüm

ANNAMARİA cım teşekkürler canım ama okulum köyde yiyecek içecek gerçekten sorun. okul olmasa evde mis gibi düzene sokacam da.. neyse pazartesileri böle sadece. yarın öğlen geliyorum o zaman ara öğün vs ayarlıyorum akşama kadar..

herkese iyi geceleeerr çok bile dayandım ben bu yorgunluğa:)

canımm ıyıydım senı gordum daha ıyı oldumm bu hafta mezunıyet ıcın cok cok ugrasıcam kırmızı gulum ama bakalım hayırlısı olsun ınsallah ..senın kılo vermen nıye durdu tatlım yaa şöyle bır duzen oturtsanda hergun yarım saat duzenlı yurusen ne dersın canımcım belkı kıloyu tetıkler asagı dogru gıtmeye baslar ıbre::

bu da benim menüm
2011-04-05 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
sabah
[1] çay (şekersiz) (250ml) 2 bardak 2
[2] yumurta 1 adet 80
[3] Ekmek 1 DİLİM 65
[4] Kars kaşarı 5 GRAM 20.75
[5] Domates 1 ADET 14
ara
[6] Kuru kayısı 3 adet 54
öğle
[7] Bahçevan Kebap (kış) 0.5 PORSİYON 163
[8] Karışık Salata 1 PORSİYON 123
ara
[9] Kuru kayısı 3 adet 54
[10] Leblebi Sarı 2 AVUÇ 40
akşam
[11] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
[12] Ekmek 1 DİLİM 65
ara
[13] Portakal 1 ADET 50

Toplam : 866.75 kal.

3 lt su . 2 fincan yeşil çay. yarım saat yürüyüş ve azimle zayıflamayı beklemek:)))))

slm kızlar

ne yemek yiyebiliyorum,ne su içebiliyorum,ne wc ye gidebiliyorum:)( kaptan bu hafta menülerden sebep mazur gör beni yazamıcam oğlumun ateşi çıkıp duruyo kaç gündür yapışık yaşıyoruz.

Annacım tşk ederim geçmiş olsun dileğin için.

selam kızlarr takım çok durgun hakkaten bence toparlanalım ne dersinz herkes elinden geldiğince burda bulunsun lütfennn motive olmalıyız bakın geçen hafta ne güzel 1. olduk bu hafta neden olmayalımmm

menüm
sabah 1 kepekli tost
öğle çok az börek 2 kaşık fasulye 1 dlim kepek ekmeği domates salatalık
ara meyve
akşam k-flex

tartıda + lardayım kızlar annem yüzünden hepp ahh ahh

cok gemcis olsun canim,allah sifa verisn bi an önce

afiyet olsun canim,bende nefsim yüzünden +dayim malesef

isteyim daha canim...zengin koca bulana kadarda calisicam bu gidisle..diyetin nasil gidiyor??benim kilo vermem durdu malesef

ay canım kıyamam üzülme duruyo bazen öyle banada olmuştu 2 hafta önce ya...sana önerim sporunu arttır alınan kaloriyle harcanan kalori eşitlenince oluyomuş kilo durması diyetisyenler öyle diyor sporunu arttır ve inatla devam et eminim tekrardan vermeye başlayacaksın canım

ay öylemi canım zormuş işin o zaman pazartesine uygun bir şyeler ayarlarsın bişi olmaz 1 günlük düzensizlikten canım

günaydın arkadaşlar nasılız bu hafta bakıyımmmmm????????

karçiçeğim kalorin az 1000 kalorinin altına düşünce vücut kilitliyo kendini bi müddet sonra.... akşam yeşillik yiyebilirdin ton balıklı salata ya da bu kadar hafif geçirmemelisin gece çok acıkırsın...afiyet olsun canım

ayy canım tekrar geçmiş olsun sağlık herşeyden önemli sen düşünme menüyü filan dikkat etmye çalış yeter zaten süper veriyorsun her hafta

gizemim haklısın cnaım motive edelim birbirimizi...sen menülerini toparlamaya başla gizemim salma kendini birazcık aldın tamam ama bunlar geldiği hızla gidrler biliyosun çabuk gelen yağlar çabuk gider hani spor hani spor bu arada sporla atcaz artıları üzülme bitanem afiyet olsun

selam kızlarrr ben geldım arazıdeydım bugunn

nıdahcım cok gecmıs olsun tatlımm

gecen haftakı zaferın rehavetı ıle herkesler artılara fırlamıs galıba bırazcık dıkkat etmemız lazım sekerler ha gayret hadı bıraz daha dayanın bakın yaz gelıyor

arkadaşlar motivemiz sıfırın altında geziyor. bu hiç hoş bir durum değil herkes başka yerlerde geziyor bende dahil olmak üzere takımı ve burayı çok boşladık toparlanalım buraya biraz daha fazla zaman ayıralım paylaşımımız ne kadar çok olursa o kadar çok motive olur ve fazla kilo veririz. lütfen arkadaşlar toparlanalımmmmmmmmmm kendimize gelelimmmmmmmm

selaamlar hatunlarr :)

geçmiş olsun canım.

afiyet olsun canım.

ANNAcım saol canım. ben ilk dönem biraz da bu yüzden gruptan ayrılmıştım. 3 kaçamak yapan gruptan atılıyodu, bende 2 pazartesi böleydim sora ayrıldım. ama dediğin gibi diğer günler dikkat ettikten sonra + olcamı sanmıyorum.

bugün:
sabah 2 dilim ekmekle peynir zeytin (elektrik yoktu karanlıkta hazırlan giyin kahvaltı off off)
ara yarım paket çubuk kraker
öğlen ton balıklı makarna
ara 3 kuru kayısı
akşam yoğurtla diyet bisküvi diye planlıyorum.

tek yapabildiğim spor okulda 6 saat çocukların arkasında koşturmak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…