merhaba hanımlaar
onlar sonradan sonucunu gösterir canım merak etme:)
afiyet olsun cnm gayet güzel. hatta akşam az olmuş.
süper anna.maria.cım. off o yürüyüşler sizi harika yapacak:)
ben sabah 6da evden çıktım okuldan sonra kurs vardı anca geldim eve..
sabah tost,, çay
öğle malesef yine tost (okulda kalınca yani pazartesileri böle mecburen:/
ara 1 kuru kayısı
akşam çorba düşünüyorum.
o kadar yoruldum kii yemeden bile uyuyabilirim erkenden..
bugun ki menum
sabah kepekli sandvic ekmegi icine peynir domates biber roka yesil car
ara yok :44:
ögle : yarim porsiyon izmir kofte (1 tane kofte 2 tane patates ) 1 dilim cavdar ekmegi
ara : yesil cay ve 4-5 biskuvi
aksam: sebzeli makarna yogurt
1 saat yuruyus (300 kalori) 2 litre su daha da icerim yatana kadar 2 fincan yesil cay
bu arada 400 gr vermisim arkadaslar
slm kızlR 2gündür oğlum çok hasta bakamıyorum hiç,menüleeri de toplu yazarım inş,öpüyorm hepinizi
hoşgeldin canım iyiyim ben şahsen sen nasılsın bakalımhayirli aksamlar kizlarrr...ben geldimmm..nasilsiniz bakalim??? malesef bizim takima yine bir sessizlik coktu bende size misafirlige gelim dedim
hasretim sana bir soru sormak istiyorum canim..bizim takimda diskalifiye olan birini tekrar takima almak istiyorum..bunu cuma gunu listede nasil bildirmem gerekiyor...buarada cuma gunu icin cok ozur dilerim..hatayi gorunce yerin dibine girdim vallaha...iste aceleden bende yanlis yapmisim:78::78:
Minnosum sen nasilsin canim? bu hafta mezuniyet varmi insallah???
hoşgeldin canım iyiyim ben şahsen sen nasılsın bakalım
hayirli aksamlar kizlarrr...ben geldimmm..nasilsiniz bakalim??? malesef bizim takima yine bir sessizlik coktu bende size misafirlige gelim dedim
hasretim sana bir soru sormak istiyorum canim..bizim takimda diskalifiye olan birini tekrar takima almak istiyorum..bunu cuma gunu listede nasil bildirmem gerekiyor...buarada cuma gunu icin cok ozur dilerim..hatayi gorunce yerin dibine girdim vallaha...iste aceleden bende yanlis yapmisim:78::78:
hayirli aksamlar kizlarrr...ben geldimmm..nasilsiniz bakalim??? malesef bizim takima yine bir sessizlik coktu bende size misafirlige gelim dedim
slm kızlar
ne yemek yiyebiliyorum,ne su içebiliyorum,ne wc ye gidebiliyorum:)( kaptan bu hafta menülerden sebep mazur gör beni yazamıcam oğlumun ateşi çıkıp duruyo kaç gündür yapışık yaşıyoruz.
Annacım tşk ederim geçmiş olsun dileğin için.
afiyet olsun canim,bende nefsim yüzünden +dayim malesefselam kızlarr takım çok durgun hakkaten bence toparlanalım ne dersinz herkes elinden geldiğince burda bulunsun lütfennn motive olmalıyız bakın geçen hafta ne güzel 1. olduk bu hafta neden olmayalımmm
menüm
sabah 1 kepekli tost
öğle çok az börek 2 kaşık fasulye 1 dlim kepek ekmeği domates salatalık
ara meyve
akşam k-flex
tartıda + lardayım kızlar annem yüzünden hepp ahh ahh
isteyim daha canim...zengin koca bulana kadarda calisicam bu gidisle..diyetin nasil gidiyor??benim kilo vermem durdu malesef
ANNAMARİA cım teşekkürler canım ama okulum köyde yiyecek içecek gerçekten sorun. okul olmasa evde mis gibi düzene sokacam da.. neyse pazartesileri böle sadece. yarın öğlen geliyorum o zaman ara öğün vs ayarlıyorum akşama kadar..
herkese iyi geceleeerr çok bile dayandım ben bu yorgunluğa:)
günaydın arkadaşlar nasılız bu hafta bakıyımmmmm????????
bu da benim menüm
2011-04-05 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
sabah
[1] çay (şekersiz) (250ml) 2 bardak 2
[2] yumurta 1 adet 80
[3] Ekmek 1 DİLİM 65
[4] Kars kaşarı 5 GRAM 20.75
[5] Domates 1 ADET 14
ara
[6] Kuru kayısı 3 adet 54
öğle
[7] Bahçevan Kebap (kış) 0.5 PORSİYON 163
[8] Karışık Salata 1 PORSİYON 123
ara
[9] Kuru kayısı 3 adet 54
[10] Leblebi Sarı 2 AVUÇ 40
akşam
[11] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
[12] Ekmek 1 DİLİM 65
ara
[13] Portakal 1 ADET 50
Toplam : 866.75 kal.
3 lt su . 2 fincan yeşil çay. yarım saat yürüyüş ve azimle zayıflamayı beklemek:)))))
slm kızlar
ne yemek yiyebiliyorum,ne su içebiliyorum,ne wc ye gidebiliyorum:)( kaptan bu hafta menülerden sebep mazur gör beni yazamıcam oğlumun ateşi çıkıp duruyo kaç gündür yapışık yaşıyoruz.
selam kızlarr takım çok durgun hakkaten bence toparlanalım ne dersinz herkes elinden geldiğince burda bulunsun lütfennn motive olmalıyız bakın geçen hafta ne güzel 1. olduk bu hafta neden olmayalımmm
menüm
sabah 1 kepekli tost
ara meyve
akşam k-flex
slm kızlar
selam kızlarr takım çok durgun hakkaten bence toparlanalım ne dersinz herkes elinden geldiğince burda bulunsun lütfennn motive olmalıyız bakın geçen hafta ne güzel 1. olduk bu hafta neden olmayalımmm
menüm
sabah 1 kepekli tost
ara meyve
akşam k-flex
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?