İnşallah edebilirim canımN
Canım benim sen güzel telafi ediyorsun
Bence protein ye canım bir de bol limonlu salata ımmmmKızlar yarın mangal yapıcaz. Sabahtan (12 gibi) kahvaltıya eşimde olucak ( gündüzcüyken kahvaltıyı oğluşla yapıyoruz az yiyorum ama o varken kaçıyo). Bana fazla olmayacak şekilde neler yiyebilirim tavsiyede bulunurmusnuz.
özellikle akşam salata bolva yerim ama inciği kaç tane knadı kaç tane yemeliyim?
dukan tarzı gidersem et olduğu için ve yağda olmadığı için doyana kadar yeme hakkım var ama yeni başladım dukan ağırlıklıda gitmiyorm tavsiyelerinize ihtiyacımvar.
Bu haftaki eşim sen ne önerirsinYawrukush
onu bunu bilmem dikkat etmek lazım pazartesiye kadar dünkü batağımı temizleyip sonra cumaya hedefleneceğim benOhh afiyet olsun :)
Bugün tartım artı gösterdi
Ama olsun diyorum
Cuma önemli
sade soda olur. hatta daha iyisi mineralli su olur bulabilirsen ondan al.
Tamam kızlar çok teşekkür ederim. Mineralli su alayım yanına. Cumaya inşallah en az 71 olurumBence protein ye canım bir de bol limonlu salata ımmmm
Burdaki aktiflik mi, hareket olarak mı :)
Malum okullar kapandı, burda aktifim, evde de spora başlıycam
Diyete de bu hafta başladım zaten
Sen ne zamandır yapıyorsun diyet?
Ben de aynı şekildee oldukça tombişim canımHosgeldin
Günaydın ☺ İzin ve karantinada kiloları aldık döndük yine takımasen nasılsın
Canım yaaYaaaa kimler gelmiş benim ip arkadaşımnasılsııın
Bende de şöyle bir alet var, ben 2 öğün yemek yiyorum. Sabah ve akşam. Yemeklerden önce yarım saat bunda çalışmayı düşünüyorum.Spor olarak :))
Bana sorarsan kizi emzirmeyi biraktikdan beri. Yani 3,5 sene
1 hafta diyet 1 ay deli gibi Yemek diye gitti durdu bu sene basina kadar. Adam akilli deneye deneye suan vucudum neye ihtiyaci var cozdum. 70 kg ile basladim yeni yila
15de is cikisi minik spor salonu var.
Indim oraya 20dk Row machine yaptim. 16dk da 3 km cektim. Galiba saatim 270 kalori diyordum
Onun disinda daha bisey yapmadim.
Simdilik bana musade
Eve yeni geldim
O baskı beni de yoruyor , anlamıyorum diyetteyim diyen insana neden tepki veriyorlar , çok sinir oluyorum çok. Ben birşeye karar vermişim götürmek istiyorum çocuk değilim büyüme çağında değilim ne bu tepkiler anlamıyorum. Bana da o kadar yapıyorlar ki amaaan ye gitsin nolacak ye ye diye tutturuyorlaryok canım herkes çabalıyor hafta boyu 1 öğün ödül hakkı herkesin var. sıralama kişisel tatmin için yapılıyor herkes hafta boyu verdiklerini görsün
aslında ben çok iyi gidiyordum ama yemeğe davet edilmişiz ben herşeye hayır onda un var onda pirinç var demeye başladım.kendimi kötü hissettim ve hissettirdiler ailemdekilerde dahil aman anne falanlar. baskı vardı baskı
cezai işlemler bugün başlıyor ama madem vermişsin yaparım tabi.
3 - 4 haftaya mezun olacakken şimdi o süreyi uzatmış olabilirim deniz ama oalcak canım. s beden mayokini aldım yav içinde iyi durmam şart.
bu ikinci galiba 1 kere daha yapmıştım böyle bişey ama bu daha kötüsü oldu.
hemen güncelliyorum
spor olarak aktif diye sorduğunu düşünüyorum .
canım eşim sende olmasan ne kadar ıssız olacak bu sayfa.O baskı beni de yoruyor , anlamıyorum diyetteyim diyen insana neden tepki veriyorlar , çok sinir oluyorum çok. Ben birşeye karar vermişim götürmek istiyorum çocuk değilim büyüme çağında değilim ne bu tepkiler anlamıyorum. Bana da o kadar yapıyorlar ki amaaan ye gitsin nolacak ye ye diye tutturuyorlar
İnşallah böyle devam ederim :)Harika birgun olmus canim, ne guzel gidiyorsun :)
menün harika olmuş. su seviyen az dukan birazsı içmişsin ama biraz daha su içersen iyi olur.
Evet canım yapılan kaçamaklar sadece hedefe ulaşacağımız süreyi uzatıyor.yok canım herkes çabalıyor hafta boyu 1 öğün ödül hakkı herkesin var. sıralama kişisel tatmin için yapılıyor herkes hafta boyu verdiklerini görsün
aslında ben çok iyi gidiyordum ama yemeğe davet edilmişiz ben herşeye hayır onda un var onda pirinç var demeye başladım.kendimi kötü hissettim ve hissettirdiler ailemdekilerde dahil aman anne falanlar. baskı vardı baskı
cezai işlemler bugün başlıyor ama madem vermişsin yaparım tabi.
3 - 4 haftaya mezun olacakken şimdi o süreyi uzatmış olabilirim deniz ama oalcak canım. s beden mayokini aldım yav içinde iyi durmam şart.
bu ikinci galiba 1 kere daha yapmıştım böyle bişey ama bu daha kötüsü oldu.
hemen güncelliyorum
spor olarak aktif diye sorduğunu düşünüyorum .
Su göresim yok :) içmeye çalışırım amamenün harika olmuş. su seviyen az dukan birazsı içmişsin ama biraz daha su içersen iyi olur.
Yok ya Ben harika gitmiyorum ama ilginç oldu
Oruçtan herhalde uzun süre aç kalınca metabolizmam yakıyor
Tutmasam alırım direkt diye düşünmedim değil
Bilemedim ya
Geçen sahurda yoğurt da baya işedi yaradı sanırım
Belki tutarken yoğurt yersem daha eriyebilirim
İftarda gözüm biraz dönüyor da sahur yine iyi
Kendileri istikrar gosteremedigi icin yandas ariyorlardir yanlarina. Herkes yerse, sucluluk hissi olmazO baskı beni de yoruyor , anlamıyorum diyetteyim diyen insana neden tepki veriyorlar , çok sinir oluyorum çok. Ben birşeye karar vermişim götürmek istiyorum çocuk değilim büyüme çağında değilim ne bu tepkiler anlamıyorum. Bana da o kadar yapıyorlar ki amaaan ye gitsin nolacak ye ye diye tutturuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?