Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bence protein ye canım bir de bol limonlu salata ımmmm

Burdaki aktiflik mi, hareket olarak mı :)
Malum okullar kapandı, burda aktifim, evde de spora başlıycam
Diyete de bu hafta başladım zaten
Sen ne zamandır yapıyorsun diyet?

Spor olarak :))
Bana sorarsan kizi emzirmeyi biraktikdan beri. Yani 3,5 sene
1 hafta diyet 1 ay deli gibi Yemek diye gitti durdu bu sene basina kadar. Adam akilli deneye deneye suan vucudum neye ihtiyaci var cozdum. 70 kg ile basladim yeni yila

15de is cikisi minik spor salonu var.
Indim oraya 20dk Row machine yaptim. 16dk da 3 km cektim. Galiba saatim 270 kalori diyordum
Onun disinda daha bisey yapmadim.
Simdilik bana musade
Eve yeni geldim

Eklentiler

• IMG-20200606-WA0006.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 27
Bende de şöyle bir alet var, ben 2 öğün yemek yiyorum. Sabah ve akşam. Yemeklerden önce yarım saat bunda çalışmayı düşünüyorum.
Zayıf olduğum dönemlerde yemeklerden önce yürüyüş yapıyordum o geldi aklıma. Araba kullanmıyordum o zaman her yere yürüyerek gidip geliyordum. Şimdi de bununla aynı şeyi yapmaya çalışıcam bakalım.
Cuma günü kaç çıkıcam, işe yarayıp yaramadığını o zaman anlarız.

Eklentiler

• B7CBEC12-7F1B-4B58-804B-561108AC91D7.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 31
O baskı beni de yoruyor , anlamıyorum diyetteyim diyen insana neden tepki veriyorlar , çok sinir oluyorum çok. Ben birşeye karar vermişim götürmek istiyorum çocuk değilim büyüme çağında değilim ne bu tepkiler anlamıyorum. Bana da o kadar yapıyorlar ki amaaan ye gitsin nolacak ye ye diye tutturuyorlar

canım eşim sende olmasan ne kadar ıssız olacak bu sayfa.
çok gerildim ben dün gece sanırım ondan gömüldüm yemeğe. üstelik hepsi benim diyette olduğumu biliyor dediğin gibi. komşum yemek getirdiğinde bana böyle şeyler getirme diyebildiğim biri ona rağmen akşam çok tuhaftı hepsi. neyse ders oldu bir daha yemek dediklerinde arkama bakmadan kaçacağım diyet bitene kadar.

CEYDOS Arrietty_ istiklal marşı ve kapanış :)
Yarın saat cardio yapmış oldum o aletle.
akşam da muhtemelen bir bardak bitki çayı içerim. Bunlara ek 1 lt dukan birası, 1 kupa sade türk kahvesi, 1 sade soda ve 1,5 lt su var.

Eklentiler

• 8D1390EB-C548-4164-83F9-F9B272160B0A.webp
    58,5 KB · Görüntüleme: 25
  • FA12375E-BE0E-4A2D-A1E2-503FF38B2848.webp
    29 KB · Görüntüleme: 33
  • A69BF925-FF41-4D23-8B48-4660D71F6AFC.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 40
  • F1E8F15F-6162-4301-B536-07EF6BDEE640.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 29
Harika birgun olmus canim, ne guzel gidiyorsun :)

menün harika olmuş. su seviyen az dukan birazsı içmişsin ama biraz daha su içersen iyi olur.

Evet canım yapılan kaçamaklar sadece hedefe ulaşacağımız süreyi uzatıyor.
olsun sen toparlarsın neler AtLatmadın ki

iftarda suya Aban karnına su ile doldur İnşallah faydasını görürsün

Kendileri istikrar gosteremedigi icin yandas ariyorlardir yanlarina. Herkes yerse, sucluluk hissi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…