merhabalar kızlar bundan böyle bende sizinleyimm :)
sağol tatlımm
benim ölçüler hepinizinkini geçerr maşallah belim kalas gibi:))
merhaba arkadaslar
bugun ki menum
sabah : bir catal peynir bir dilim cavdar ekmegi
ara : bitki cayi
ögle : salata bir dilim ekmek
ara : yarim paket diyet biskivi( 3 tane )
aksam: yarim kepce corba, 2 kasik ispanak(yogurtlu) 2 kasik makarna
2 fincan yesil cay 2 litre su bir saat sonra tempoliu yuruyus
ölçü olayi super fikir bence
ölçu alma fıkrı bence supermıss ama benım mezurum yokkalıcam ınsallah hep alıcam dıyorum ama
iyi aksmalar kizlar..
ozaman ölcülerini vermek isteyenler cumaya kadar yazsin,ben not ederim bi dahaki ayda karsilastirma yapariz,bende yarins abah alir yazarim ölcülerimi
merhabalar kızlar bundan böyle bende sizinleyimm :)
medencım canım buralardayım cok sukur ıdare edıyorum ıste . bu arada masallah cok guzel ılerlemıssın tatlım ınsallah ıstedıgın kıloya kadar cabucak ınersın canım benım arada zıyarete gel boyle ozletme kendını
güzel menü canım afiyet olsunmerhaba arkadaslar
bugun ki menum
sabah : bir catal peynir bir dilim cavdar ekmegi
ara : bitki cayi
ögle : salata bir dilim ekmek
ara : yarim paket diyet biskivi( 3 tane )
aksam: yarim kepce corba, 2 kasik ispanak(yogurtlu) 2 kasik makarna
2 fincan yesil cay 2 litre su bir saat sonra tempoliu yuruyus
ölçü olayi super fikir bence
kaçtane yedinki canım sabah saatlerinde yediysen yakarsın dert etme.akşama da hafif geçirdinmi tmamdır. vazgeçmek yokmoralim cok bozuk patates kizartmasi yedim
simdi napcam ben
hersey bosa gitti gibime geliyo
boşvermicem amadaha yolun basindayim
kaçtane yedinki canım sabah saatlerinde yediysen yakarsın dert etme.akşama da hafif geçirdinmi tmamdır. vazgeçmek yok
AYY ALICAM ALICAMM SÖZZZ ANNACIMMgünaydın herkese selamlar...
nasılsınız bakalım fıstıklar...
ay kimselerde gelmemiş...gizemimde gelmiyo ne zamandır...
minnoş kız bir mezure ne kadarki bahane üretme bakimm alınacak o mezure ona göre 29 bedene girdin kız belki baya incelmişindir..
moralim cok bozuk patates kizartmasi yedim
simdi napcam ben
hersey bosa gitti gibime geliyo
boşvermicem amadaha yolun basindayim
canım patates kızartmasını hayatından cıkarr yada sadece 2 tane at agzına buununle yetınmeyı ogren olan olmus artık yemıssın burdan sonrasını kurtarmaya calıs ve mutlaka spor yap bugun 40 dk bıde 3 lıtreye yakın su ıckı o patatesın sekerlerı vucudunda yag olmadan dısarı cıksın tatlımkac tane mineredeyse bit tabak o kadar moralim bozuk ve üzgünüm ki daha fazla seyler yememek icin kendimi zor tutuyorum
su "moralim bozuk canim hicbirsey yemek istemiyor" diyenlerin hepsini bogaz köprüsünden atabilirim
AYY ALICAM ALICAMM SÖZZZ ANNACIMM
canım patates kızartmasını hayatından cıkarr yada sadece 2 tane at agzına buununle yetınmeyı ogren olan olmus artık yemıssın burdan sonrasını kurtarmaya calıs ve mutlaka spor yap bugun 40 dk bıde 3 lıtreye yakın su ıckı o patatesın sekerlerı vucudunda yag olmadan dısarı cıksın tatlım
kalcan ve bacagin süper,kilo verdikce inscelirsin canim merak etme,sporda sart tabiki ama onuda bebegin biraz büyüdümü yapr iycene forma girersin..ölçülerimi de yazim bari vakit bulmuşken şimdi ölçtüm:)
göğüs 91
bel 79
kalça 94
bacak en kalın yerinden ölçücem dimii o da 53
maşallah bele bak:) göbeeme baktım oda 80küsür mübarek. mayısta daha bi ince olurum inşallah yaa sporsuz nasıl olcaksa:)
hasretim34 bencede ölçü işi süpersin özellikle motive açısındann
CYLNTSDMR hoşgeldin aramızaa
fatmacımmm ancaa geldim btanemm okulum varrr başımın belasıııı
fefilifa sormaaa yaaa bende patates kızartması yedimm off sözde lapa yapcaktım bugün .. neyse yarına artıkk
kızlarr o kadar berbat durumdayımkii ne spor yapabliyorum ne su içebliyorum ne wc gidebliyorumm paso yiyorumm napcam ben ya
bugünkü menüm arkadaşlar
özellikle bu kaloride tutuyorumki 100 yada 200 kaloride hesapta olmayan kaçamağım olur diye o zaman 1100 yada 1200 civarı kalori ile beslenmiş oluyorum.
sabah
[1] çay (şekersiz) (250ml) 2 bardak 2
[2] Yeşil Zeytin 3 adet 21
[3] Beyaz Peynir 10 GRAM 25
[4] Ekmek 2 DİLİM 130
ara
[5] Leblebi Sarı 2 AVUÇ 40
öğle
[6] Tavuk Göğüs 1 ADET 360
[7] Mercimek Çorbası 0.5 KASE 135
ara
[8] Kuru kayısı 3 adet 54
akşam
[9] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
[10] Ekmek 1 DİLİM 65
ara
[11] Portakal 1 ADET 50
Toplam : 1018 kal.
3 lt su 2 fincan yeşil çay tabiki sporrrrrrrrrrrrr
kac tane mineredeyse bit tabak o kadar moralim bozuk ve üzgünüm ki daha fazla seyler yememek icin kendimi zor tutuyorum
su "moralim bozuk canim hicbirsey yemek istemiyor" diyenlerin hepsini bogaz köprüsünden atabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?