Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar iyi geceler nasılsınız? İki gündür gelemedim yine. Burda birini Corona virus şüphesiyle Sivas'a sevk ettiler dün. Neyseki ilk testi negatif çıkmış. Çok korktum inanın, bu kişi bekçi ve karakolda. Pozitif çıksaydı off düşünmek bile istemiyorum.

Ara ara girip okudum dün, alıntılar yaptım ama yazamadım. Bugun mangal yaptık biz de. Biri daha bugün mangal yapacaktı ama şimdi hatırlayamadım adını hemen iki günlük menümu yazayım

Dün
Sabah
Iki dilim peynir, domates, salatalık, dereotu, biber, bir tk bal, bir dilim ekmek

Öğle
Bir bardak sütlü kahve

Ara
Üç dilim elma, iki kayısı

Akşam
Bir kase şehriyeli domates çorbası, üç kaşık bulgur pilavı, salata

Ara
10 tane fıstık

Su yine az oldu 1,75 litre

Spor ev isi

Bugün

Sabah
Iki dilim peynir, domates, salatalık, dereotu, biber, bir tk bal, bir buçuk dilim ekmek

Öğle-akşam

5 köfte, bir tavuk kanat, iki dilim sucuk, bir bardak ayran, bir bardak ev yapımı vişne suyu(şekeri çok azdı), patlıcan salatası

Ara yarım avuç çekirdek, bir fincan Türk kahvesi

Su en az 3 litredir olcemedim

Spor yok.

CEYDOS Yawrukush Birgaripanne

Zaten ne zaman diyete başlasam komşular yarış yapıyor ikram ve paylaşımda

Selam kızlar bu günki menümü arz ediyorum
Öğlen: sucuklu yumurta, peynir domates salatalık ve 1,5 dilim ekmek 1 çay

ara yok

akşam: doyana kadar tavuk eti yedim ama kanat ve kanadın devamı olan yer neresi adını bilmiyorum o minik minik olanlar ondan vardı incik almamışlar o yüzden doymam zor oldu.
söz verdiğim gibi gram ekmek yemedim ve ev yapımı limonata içtim 2 bardak ve de salata 3 yk kadar

spor yok anca ordan oraya gezdim oğlanın peşinde yine de yoruldum.
200 zıpzıp cezamı unuttum yarına yapıcam uyuyana kdar yapmazsam

Yawrukush CEYDOS

bende beğenmedim canım. ve su çok az
Ilkkez denedim Filizim ,esim ve cocuklari hep Ben keserim dedim kendiminkinide bir deneyeyim
Bence denemesem daha iyiydi ama koku bende uzar insallah
Eki Görüntüle 2645901
Eki Görüntüle 2645902
hımmm yorumsuz kalmak istiyorum moralini bozmamak için ama o zaman nasıl arkadaşın olurum. yaşını çok büyük göstermiş sakın uzayana kadar makasa elini sürme.
çok güzel olmuş herşeyiyle beğendim.
çok dolmalı olmamış mı biraz. dolma demek kilo demek.
beğendim canım su spor menü tam kararında.
CEYDOS kaçırdım dedım cunku çiğköfte yedım aksam yemegı yerıne degıl hemde gece 11 gıbı
aman ne yaptın kuzum ya yazık ettin gece gece kendine.
Çok minnaktılar diyorum ve kaçıyorum
Abooo kaç akrep kaç dövcekler valla bidaha da az ye gel
affım yok canım 300 jumping ceza veriyorum sana. 7 lahmacun yemezsin bundan böyle.
olmadı tansu beğenmedim ceza almalısın. erciyes111 ceza kez kızımıza
ooo çok az nasıl dayandın bu kadar aza.
Nescafe odem yapar denmıs off ne ıcıcem benn gunde 2 bardak ıcıyorum uatelık. Fıltre ıcsem odamı olmaz
ben içiyorum canım ondanda vazgeçersem ben ben olmam. zaten zombi gibi gezerim.

dağılmayalım canım ne olur bitirelim bu kilo işini. inan dağıtınca toplamak çok zor al iki gündür sistemim arınmadı nasıl yedimse cuma günü. fayfeyfiy kes ceza anam aklı başına gelsin.
Oructum bugün

Iftar menüm

Limon sirke bal ılık su

1 tabak güveç
4 yemek kaşığı ayranlı gömme

Su
1.5

Spor yok oructum ev işi falan yorucu oluyor zateb iftarı da az önce açtım @Beklenen2
afiyet olsun canım güzel olmuş
çok iyi suyuna varana kadar çok güzel.
harikasın canım beğendim menünü sporunu ve suyunu.
selam canım çok güzel daha ne isterim herşey dengeli .
çok geçmiş olsun negatif sonuca çok sevindim. ilk gün suyun az ama bugün herşey güzel olmuş.
afiyet olsun. ama keşke limonatada olmasaydı ondaki şeker ne kadar fazladır düşünmek bile istemiyorum. su hiç içmedin mi göremedim ben

Oglum dustu canim onemli birsey yok kontroll amacliyiz
Cezami bekliyorum 3 set plank istiyorum
çok geçmiş olsun canım.çok iyi yapmışsınız hastaneye götürmekle. şimdi nasıl ?
plankla yırtacağını mı düşünüyorsun cidden. bana kalsa erciyes111 fikrimi sorarsan 200 donkey kicks cezası verirdim popiş şekillenir ne güzel olur.hatta daha da acımasız sayıyı arttır derim.

Aşırı şekerli değildi canım limonata. Suyu 2 lt içememişimdir 1,7 civarı falandır unutmuşum yazmayı

Dorsayı telefon düzeltmiş canım zaman yazacaktım herhalde unuttum
Yok kııız önce 56 sonra 52 ye doğru inşallah ..

Canım suyu sayamadım

Oleeey ip

Kalp kalbe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…