Allah kabul etsin canim, gomme nedir? kombe mi acaba?Oructum bugün
Iftar menüm
Limon sirke bal ılık su
1 tabak güveç
4 yemek kaşığı ayranlı gömme
Su
1.5
Spor yok oructum ev işi falan yorucu oluyor zateb iftarı da az önce açtım @Beklenen2
Biz gömme deriz cnm Zazalar çok yapar bunuAllah kabul etsin canim, gomme nedir? kombe mi acaba?
Yarın tam gaz devam inşallah kaptanımCumartesi menunu odule sayariz kuzum ama bugunde gullac var..
Egzersizde yok, sen harika menuler yiyordun canim eski duzenine donmeliyiz...
Yok cnm yapmadım aslında hiç zorlanmadimda yarında tutmak isterdim ama davetiyim sabah kahvaltısında ama kaçırmam orası netMenün güzel olmuş canım sahur yapmadin mi
Yüksek bi hedef koyamıyorum 61.4 daha da düşse fena olmaz ama artık az az gidiyorİnşallah edebilirim canım
Bu hafta hedefin nedir
Bulgur koftesi gibi onun uzerinede sarimsakli yogurt, sos dokulur ama anladigim bu kozde oluyor, cok lezzetli olur eminim, fazla kacirmasaydin canim...Biz gömme deriz cnm Zazalar çok yapar bunu
Un
Tuz
KKüçükbulgur
Su
Üzerine
Sarımsak
Tuz
Yoğurt krema kıvamında
eskilerden tepsiye koyup fırına vermek gibi bi durumları yokmuş köydekilerde
Tepsiye serdikten sonra üzerine bi tepsi daha kapak yapıp közün içine koyarlarmış üstünede köz yine yani köze gömerlermis öyle pişirirlermiş tabi onun lezzeti ayrı bende dün yaptim yemedim bugün ancak yedim
Adı ordan gelir Gömme diye
Bende bugun cezaliyim, yememem gereken bir sey yedim, yarin yeni bir gun kuzum...Yarın tam gaz devam inşallah kaptanım
Yok cnm zaten dünden kalmaydi sıcak olsa tereyağıda aynı şekil tadı lezzetli ama soğuktu çok yerim diye fırında ısıtmadım da 4 kaşık tek yedim 1 dilim ekmek sayılırBulgur koftesi gibi onun uzerinede sarimsakli yogurt, sos dokulur ama anladigim bu kozde oluyor, cok lezzetli olur eminim, fazla kacirmasaydin canim...
Aaaa söyle ne yedin aramizdaBende bugun cezaliyim, yememem gereken bir sey yedim, yarin yeni bir gun kuzum...
Iyi yapmissin canim.Yok cnm zaten dünden kalmaydi sıcak olsa tereyağıda aynı şekil tadı lezzetli ama soğuktu çok yerim diye fırında ısıtmadım da 4 kaşık tek yedim 1 dilim ekmek sayılır
Oglumun minik brownisinden yedimAaaa söyle ne yedin aramizda
E o kadar da abartılacak bir şey değilmiş 300 ip atlasan tamamdirOglumun minik brownisinden yedim
Vurun kaptanaE o kadar da abartılacak bir şey değilmiş 300 ip atlasan tamamdir
6. olduk malesef canim..Biz geçen hafta kaçıncı olduk kizlar
Kızlar eşim tartının ayarlarıyla oynamış 160 kilo çıktım duzeltemiyorum da kalp krizi gecirecektim nasıl düzelteceğim bilen var miEki Görüntüle 2645912
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?