Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Oructum bugün

Iftar menüm

Limon sirke bal ılık su

1 tabak güveç
4 yemek kaşığı ayranlı gömme

Su
1.5

Spor yok oructum ev işi falan yorucu oluyor zateb iftarı da az önce açtım @Beklenen2
Allah kabul etsin canim, gomme nedir? kombe mi acaba?

Allah kabul etsin canim, gomme nedir? kombe mi acaba?
Biz gömme deriz cnm Zazalar çok yapar bunu

Un
Tuz
KKüçükbulgur
Su

Üzerine
Sarımsak
Tuz
Yoğurt krema kıvamında

eskilerden tepsiye koyup fırına vermek gibi bi durumları yokmuş köydekilerde
Tepsiye serdikten sonra üzerine bi tepsi daha kapak yapıp közün içine koyarlarmış üstünede köz yine yani köze gömerlermis öyle pişirirlermiş tabi onun lezzeti ayrı bende dün yaptim yemedim bugün ancak yedim

Adı ordan gelir Gömme diye

Bulgur koftesi gibi onun uzerinede sarimsakli yogurt, sos dokulur ama anladigim bu kozde oluyor, cok lezzetli olur eminim, fazla kacirmasaydin canim...

Bulgur koftesi gibi onun uzerinede sarimsakli yogurt, sos dokulur ama anladigim bu kozde oluyor, cok lezzetli olur eminim, fazla kacirmasaydin canim...
Yok cnm zaten dünden kalmaydi sıcak olsa tereyağıda aynı şekil tadı lezzetli ama soğuktu çok yerim diye fırında ısıtmadım da 4 kaşık tek yedim 1 dilim ekmek sayılır

Menu

Sabah-ogle
Dana salamli omlet (2 yumurta), 1 ince lavas, sögüs domates, salatalik, kapya, sogan, mor lahana, bir dilim beyaz peynir ve adacayi

Ara
3 hurma, 3 ceviz ve sut

Aksam
Yesil fasulye, et kofte, salata ve ayran

Karpuz ve 5 tane kiraz
Su 3 oldu
Leslie fast walk (30 dk), 1 saat ev isi, saatlerce bebekle evi turlama

y'akşamlar, benim de şöyle oldu:

sabah: yulaf-dereotu- 2 yumurtalı omlet, 3 salatalık, maydonoz, süzme peynir

öğlen: 1 tk pekmez, 2 yk yoğurt, 3 kurukayısı, kakao, tarçın karışımı

akşam: 4 köfte, salata

su: 2.5 lt
bir de yaklaşık 750 ml sıcak suyu bi demliğe koydum içine de 1 kiraz sapı çayıyla 1 yeşilçay attım, demlendi, onu içiyorum

spor: 1 saat kadar bant ve dambıllı kol egzersizleri + 30 dk leslie -koltukta uyuyakalmışım sonra zor ayıldım sdajkf-

Selam olsun kadınlar kulübünün güzel bayanlarına
Kahvaltı
2 Salatalık
1 bardak Yoğurt
3 zeytin
2 dilim peynir
1 dilim.ekmek

Öğlen
Cacık
2 kaşık pilav
2 köfte kadar haşlanmış et

Akşam
Balık ve salata

Su 1 buçuk sanirim ama 5 bardak sekersiz çay!!!!!! O tek şekerde yok artik
Spor yarim saat kadar yürüyüş
Ev iki kat bol bol inip çıkıyorum
mifihafa

Kızlar eşim tartının ayarlarıyla oynamış 160 kilo çıktım duzeltemiyorum da kalp krizi gecirecektim nasıl düzelteceğim bilen var miEki Görüntüle 2645912

onun ayarı kg değil poundda kalmıştır, birim değiştirmek için açtıktan sonra basmanız gereken 1-2 yer vardır. en kötü ihtimalle google'da pounddan kg'ye çevirirsiniz kilonuzu. bir de diyet yaparken aslında pound cinsinden ölçmek daha motive edici oluyor ölçüm aralığı daha dar olduğundan sklfdja

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…