Gorusmek uzere Tansucum :)sarjim cok gidiyor kizlar neti kapatiyorum gorusuruz
Canim netten tartinin ismini yazip baksan ayarlari nasil oluyor diye..Kızlar eşim tartının ayarlarıyla oynamış 160 kilo çıktım duzeltemiyorum da kalp krizi gecirecektim nasıl düzelteceğim bilen var miEki Görüntüle 2645912
evet sade kahve hicbirseysiz canim..Filtre sadaece ogutulmus kahve mi oluyor hani suttozu seker olmayan
sıfırlama düğmesi vardır canım yuvarlak minicik bişey ona uzun bas düzelir. çoğu tartıda var. tersini çevirince görürsün pil yuvasına yakındır.Kızlar eşim tartının ayarlarıyla oynamış 160 kilo çıktım duzeltemiyorum da kalp krizi gecirecektim nasıl düzelteceğim bilen var miEki Görüntüle 2645912
Canim senin sagligin muhim olan sakin ters bir hareket yapma, gerekirse izne ayrilirsin gulum..Bugün bi deneyeyim dedim de yapamadim zaten en uzun spor lavabo yatak arası bu aralar
Ben senin eski menulerini hatirliyorum guzel besleniyordun canim, bikac gune eski duzenine donersin...Akşam canım fındıklı lokum çekti. Dedim kutuyu komple bitireyimdedim dur orda kızlara dedin kalk zıpla veeee 100 kez zıpladım canımın sesi kesildi tık yok valla bu fikri tuttum ben müthişş çözüm içimizdeki canavarı serçeye dönüştürüyor cik cik cik
Dur bakayim bisıfırlama düğmesi vardır canım yuvarlak minicik bişey ona uzun bas düzelir. çoğu tartıda var. tersini çevirince görürsün pil yuvasına yakındır.
BUGün çok zor geçtiDun sana mesaj yazarken ismini Aysun diye hatirliyordum ama cevabini bekledim , unutmamisim yani :)
Guzell bir gun olmus melegim ,adimlarind cok iyi..
Neler yaptin bugun?
yaş peki kaç ? boy varmış yaş yokmuş.Kilom 80,1
Hedef kilom 55
Hem sağlıklı hem de fit olmak için zayıflamak istiyorum.
Boyum 1.64
Cumartesi menunu odule sayariz kuzum ama bugunde gullac var..Dünkü menüm
Sabah iki yumurta bir dilim peynir bir dilim ekmek 10 zeytin bi tk bal
Öğlen 7 badem bi kare bitter
Akşam annemdeydim ve ipin ucu fena kaçtı
Bi kepçe tavuk çorbası bi tabak yaprak sarma 3 kaşık zeytinyağlı enginar
Daha sonra bir dilim Kümbet pasta
Spor yok
3 litre su
Bugün
Sabah bi yumurtadan omlet bir dilim peynir 10 zeytin bi tk bal 2 dilim ekmek
Öğlen bi Türk kahvesi bi dilim güllaç
Akşam 2 but salata iki dilim fırın patates 4 sarma
3 litre su
Yawrukush CEYDOS asena87 fayfeyfiy
Yok canım dikkat ediyorum zaten bn pkos olduğum için 1 kilo bile versem tüp bebekte şans artıyormuş izne ayrilamam hayalim için. Bni düşündüğün için çok teşekkürler ozgecim böyle manlar zaten bni kendime getiriyor ıyiki varsınızCanim senin sagligin muhim olan sakin ters bir hareket yapma, gerekirse izne ayrilirsin gulum..
Suan tek onemli sey senin sagligin...
Al bendende o kadar Aysuncum.BUGün çok zor geçtiaklımda sürekli karbonhidratlar dolandı durdu. Tost yedim bastırsın diye ama olmadı bende oğlumu aldım yürüyüşe gittim 2,5 saat dolanmışız iyi geldi ☺ Komsu teyzemiz bize benim en sevdiğim cheescaketen getirmiş eşim ben yemeyeceğim dedi sevmiyor bende hemen çöpe attım allah affetsin kendime nescafe yaptım bütün motivasyonum gitti çok zorladı haftasonu diyetim çok iyi gidiyordu kendi kendime nazar değdirdim sanırım senin gün nasıl geçiyor canım
Canim sen iyi ol da, insallah bebis haberinide beraber alacagiz, ben oyle hissediyorum, insallah , amin....Yok canım dikkat ediyorum zaten bn pkos olduğum için 1 kilo bile versem tüp bebekte şans artıyormuş izne ayrilamam hayalim için. Bni düşündüğün için çok teşekkürler ozgecim böyle manlar zaten bni kendime getiriyor ıyiki varsınız
Afiyet olsun cnm menün güzelBugünkü menüm sabah
2 yumurta 1 domates 5 zeytin peynir 1 dilim tb ekmegi
Öğle
1 dolma 2 yk guvec
Akşam
Yarım dolma 1 yk yoğurt
Şu 2 lt hala içiyorum
Spora yavaş hareketlerle yarın başlamayı düşünüyorum yarın leslie ile başlıcam agrım olmazsa devam edeceğim
CEYDOS Yawrukush @Meyyal Hayyal
Inşallah canimCanim sen iyi ol da, insallah bebis haberinide beraber alacagiz, ben oyle hissediyorum, insallah , amin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?