Aayyy biz niye böyle olduk eşimAyy ben yazmaya çekiniyorum ya birde ben yazayım sen gör
Ahahaha harikaAkşam canım fındıklı lokum çekti. Dedim kutuyu komple bitireyimdedim dur orda kızlara dedin kalk zıpla veeee 100 kez zıpladım canımın sesi kesildi tık yok valla bu fikri tuttum ben müthişş çözüm içimizdeki canavarı serçeye dönüştürüyor cik cik cik
Immm afiyet olsun eşim 100 zıp güllaç için :₺Dünkü menüm
Sabah iki yumurta bir dilim peynir bir dilim ekmek 10 zeytin bi tk bal
Öğlen 7 badem bi kare bitter
Akşam annemdeydim ve ipin ucu fena kaçtı
Bi kepçe tavuk çorbası bi tabak yaprak sarma 3 kaşık zeytinyağlı enginar
Daha sonra bir dilim Kümbet pasta
Spor yok
3 litre su
Bugün
Sabah bi yumurtadan omlet bir dilim peynir 10 zeytin bi tk bal 2 dilim ekmek
Öğlen bi Türk kahvesi bi dilim güllaç
Akşam 2 but salata iki dilim fırın patates 4 sarma
3 litre su
Yawrukush CEYDOS @asena87 fayfeyfiy
İnşallah gider canımYüksek bi hedef koyamıyorum 61.4 daha da düşse fena olmaz ama artık az az gidiyor
Sanırım sadece kahve auttozu falan yokFiltre sadaece ogutulmus kahve mi oluyor hani suttozu seker olmayan
Bencede cok az aksam yazarken farkettım hıcbıaey yememısım resmenooo çok az nasıl dayandın bu kadar aza
Limonata hariç güzel menü.Selam kızlar bu günki menümü arz ediyorum
Öğlen: sucuklu yumurta, peynir domates salatalık ve 1,5 dilim ekmek 1 çay
ara yok
akşam: doyana kadar tavuk eti yedim ama kanat ve kanadın devamı olan yer neresi adını bilmiyorum o minik minik olanlar ondan vardı incik almamışlaro yüzden doymam zor oldu.
söz verdiğim gibi gram ekmek yemedim ve ev yapımı limonata içtim 2 bardak ve de salata 3 yk kadar
spor yok anca ordan oraya gezdim oğlanın peşinde yine de yoruldum.
200 zıpzıp cezamı unuttum yarına yapıcam uyuyana kdar yapmazsam
Yawrukush CEYDOS
Çok geçmiş olsun canım. Nasıl durumu?Oglum dustu canim onemli birsey yok kontroll amacliyiz
Cezami bekliyorum 3 set plank istiyorum
Ben dün 100 le başladım. Bugün de 300 ceza almışımBen bu haftaya kötü başladım ama devamında zıplayacağımmm
Sen yaparsın canım güveniyorum sanaDorsayı telefon düzeltmiş canım zaman yazacaktım herhalde unuttum
Yok kııız önce 56 sonra 52 ye doğru inşallah ..
Akşam karpuz yemeseydin derken güllaç hiç olmamış balım. Düzeltirsin merak etme.Selam Kızlar
Pazar
Sahur
Sucuklu yumurta
1,5 dilim ekmek
Labne peynir
3 zeytin
Fıstık ezmesi 1 tk
Kayısı 2 tane
İftar
1 kayısı
Bir tabak bezelye (5yk falan)
5 adet lahana sarması (boyları baya kısayfı)
Üstüne yoğurt
Bol salata
Karpuz 2 dilim
2 dilim güllaç (yapınca dayanamadım)
Spor
45 dk yürüyüş
Bugün uykusuzdum kendimi toplayamadım
Yarın oruç tutmayacağım bakalım nasıl olacak
Haaa bu Arada uyumadan da yoğurt
Su 1,5-2L vardır sanırım 2 olmamıştır da
CEYDOS
Yawrukush
cokofesttt
Tüm alkışlar sana gelsiinnnGubsydin
Dun yogunlukdan giremedim tekrar
Dunun ozeti
50gr Kaju
100 gr baharatli somon
Salata
Keto karamel
Su 2 L
Spor
1 saat yuruyus
12bin adim
Yawrukush CEYDOS JaneRizzoli
Görürsün ben inanıyorumCuma 66.1
Bu sabah 65.9
Fark - 200
Cuma ya insallah 65,5 olarak gorurum tartida sayiyi
Ben ise gidiyorum. Hayirli gunler
Sıhhatler olsun güzel olmuşIlkkez denedim Filizim ,esim ve cocuklari hep Ben keserim dedim kendiminkinide bir deneyeyim
Bence denemesem daha iyiydi ama koku bende uzar insallah
Eki Görüntüle 2645901
Eki Görüntüle 2645902
Dönem dönem vücudun ödem yapabiliyor, yılmak yok sonuçları çok güzel olacakGünaydınn kızlarr
500 gr almış olarak basladım güne ılgınctır yanı ıkı tane cıgkofte yaptysa bunu bana yazıklar olsun o köfteye
Neyse tabıkıde pes etmek yok. 1 haftadır bır dılım bıle ekmek , veyahuttt baska bır hamur işi yemedım.
Bugunkü kılom 65.2
Kaptanim ben her turlusunu yapiyorum amaçok geçmiş olsun canım.çok iyi yapmışsınız hastaneye götürmekle. şimdi nasıl ?
plankla yırtacağını mı düşünüyorsun cidden. bana kalsa @erciyes111 fikrimi sorarsan 200 donkey kicks cezası verirdim popiş şekillenir ne güzel olur.hatta daha da acımasız sayıyı arttır derim.
Yani b li markette sade olandan alsam olurSanırım sadece kahve auttozu falan yok
Gercı nescafeyıde ben sade ıcıyordum az süt koyarak
Saol canimLimonata hariç güzel menü.
Çok geçmiş olsun canım. Nasıl durumu?
Ben dün 100 le başladım. Bugün de 300 ceza almışımyapıcam artık düşe kalka arada seslen olur mu düşerim kalkamam felan
Sen yaparsın canım güveniyorum sana
Canım neskafenin her türünden uzak dur. Ödem yapıyıyor ve yağ yakımını zorlaştırıyor.. Selülit yapıyor ve bu en kötüsü bana göreKaptanim ben her turlusunu yapiyorum ama
Yani b li markette sade olandan alsam olur
Saol canim
Allah kolaylıklar verain canımSelam kizlar islerden baskmi kaldiramiyorum 2 ev arasi gidip gelip duruyorum
Gecen hafta hic ugrayamadim ama ceydosumla konustum baya guzel bi yukselisim olmus cok mutlu oldum gercekten
aydingelini canim nasilsin takimimiza hosgeldin ben uzun zamandirs burdayim kaptan yardimcisiydim takimimizin ama malum benim veletlerden birakmak zorunda kaldim ama kaptisimiz ve yardimcilarimiz on numaradir insallah guzel kilolar verirsin ben sana guveniyorum.
Oo tebrikler canım. Kilomuz çok yakınmış. Gidecek o kilolar gitmeliuyku tutmadi pek erken kalktim, kalkmisken de tartildim:
cuma: 81.4
bugun: 80.8 çıktı.
onceden nasil yiyorduysam 5 gun bogazi kesince kilolar olay yerini terketmeye basladi djsjs. zamanla yavaslayacak nasil olsa da neyse onu artik o gun dusunurum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?