Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yasemin ablacım söylediğin site güzel birşeye benziyor anlattığına göre inşallah faydasını görürsün .. bende bu hafta artıdayım ama haftaya kesin atıcam bu artıları yaza çok az kaldı aklımı başıma almam lazım ..2 ay içinde 5 li rakamları görmem grekkk

Ölçülerimm

göğüs : 98 cm
bel : 78 cm
göbek : 88 cm
kalça : 92 cm
basen en kalın yeri 54 cm

canim senin azmini biliyoruz biz,basaricaksin tabikide,ben böyle olmani sok diyetlere bagliyorum cnaim,ne kadar hakliyim bilemiyorum tabi ama sok diyetsonrasi insan bi yemege basladimi durduramiyor kendini,sen bi daha sok diyet yapma,kalori sayimina geri dön bence..

hosgeldin canim,öncelikle kendini tanirtirmsiin bize

hoşbulduuumm...
adım ezgi 28 yaşındayım ve 2,5 senelik evliyim.. boyum 1.67 şuan kilom 81. evlenmeden önce 51-58 arası kilom değişirdi kolaylıkla kilo verebilirdim ama evlendikten sonra çok fazla kilo aldım 88 kiloya kadar çıktım. geçen ay kendi çabalarımla diyete başladım 1,5 ayda 7 kg verdim..
ben pco hastası olduğum için biraz zor kilo veriyorum ve çocuk sahibi olamıyorum.. olabilmem için acilen kilo vermem gerekiyor.. ilk hedefim 70

hanımlarr selaamlarr:)
moralim cok bozuk patates kizartmasi yedim
simdi napcam ben
hersey bosa gitti gibime geliyo
boşvermicem ama daha yolun basindayim

boşverme sakın cnm, akşamı hafif geçir

CYLNTSDMR ve PEMPiG hoşgeldiiinizzz :)

bugünkü menüü
sabah 1 dilim ekmekle peynir zeytin
okulda çubuk kraker
öğle yine kahvaltılık yedim 2 dilim ekmekle (ekmekle başım belada cidden)
arada kuru kayısı yerim
akşam bardak çorba istiyorum, artık sulu bişiler yeyim dimii..

hoşbulduumm:80::80:

canim pko olmasina vermen 1.5 ayda 7 kilo bence süper bi rakam tebrik ederim..rabbim devamini nasip etsin ins,en kisa zamaandada hayirlisiyla hamile kalirisn ins..

takimda 2 hafta deneme süren var,eger paylasimin güzel olursa 2 hafta sonra listeye girebilirisn..

bunlarda kurallarimiz

4. TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER PAYLAŞIMDA BULUNMALIDIR.
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN EN AZ 3 KİŞİ OLMAK KOŞULUYLA KIRICI OLMAMAK ÜZERE BİRBİRİNİN YEDİKLERİNİ VE YAPTIĞI SPORU YORUMLAMASI GEREKMEKTEDİR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER ÇARSAMBA VE CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
7)PERŞEMBE AKSAMINDAN LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
8)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
9)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
10)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 7.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
11)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
12)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
13)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR DİSKALİFİYE EDİLECEKTİR.MAZERETSİZ 3 GÜN PAYLASIMDA BULUNMAYAN 3 GÜN MENÜLERE YORUM YAPMAYAN MAZERETSİZ 3 CUMA G KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAYAN DİSKALİFİYE EDİLECEKTİR.
14)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR

canim afiyet olsun,okulda oldugun icin böyle biliyorum ama en azndan ekmegin yanina yogurt yeseydin,aksamada corbanin ynaina salata yiyebilirsin

bilgilendirmen için teşekkür ederim.. umarım kısa sürede uyum sağlarım takıma

bende tekrar kalori yapmayı dşünüyorum canım ama ilk önce 1-2 gün lapa yapıp şu şişkinliğimi atmayı dşünüyorum ondan sonraa :) bu hafta + daym beni affedin

Pembiq hoşgeldinn takımaaa :)

takıma yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz burda bulunmamızın amacı birbirimizi motive ederek destek olarak sağlıklı kilolar vermek ve birdaha kilo almamak arkadaşlar paylaşım ne kadar çok ve güzel olursa inanın o kadar çabuk kilo veriliyor hadi bakalım bol paylaşımlar ve güzel kilo vermeler arkadaşlar

bende tekrar kalori yapmayı dşünüyorum canım ama ilk önce 1-2 gün lapa yapıp şu şişkinliğimi atmayı dşünüyorum ondan sonraa :) bu hafta + daym beni affedin

lapayi bi gün yapsan yeter 2.gün pek bi getirisi olmuyo ( en azindan bende öyle oluyodu,yinede sen bilirisn) ama artik su sok diyetlere veda et :)

bende +dayim malesef

canım üzülme sen çabuk veriyorsun moralini bozma tatlım benimde mezrom yok ölçemedim bende en kısa zamanda alıp enime boyuma ölçüm yapacağım.

tekrar hoşbuldum arkadaşlar:80:

ben 1,5 ayda 7 kilo verebilmiş olmayı aslında pek kilodan saymıyorum çünkü benim ölçümlerimde vücudumda 10kg kadar fazla su olduğu ve bunun kaslarımın arasında biriktiği çıktı sanırım o sudan gitti kilolar..
ama şunu öğrendim gerçekten sıksık az az yiyerek çok güzel kilo veriliyormuş. ben eskiden sadece hiçbişey yemeden kilo verebilirim sanıyordum, yanılıyormuşum.. artık günde 6 öğün yiyorum ve bunun faydasını gördüm

pembiq hıoşgeldin canımmmmm

yaaaaa kızlar çamaşırları serdim bi güzel oğlum hepsini atmış aşşağa 2 dk odadan çıktım :) nerelere vursam kafamıı

dogruyu bulmus olman cok güzel,evet ac kalinarakda kilo veriliyor ama bu malesef gercekten kilo olmuyor ve sonrasdina 2 kati geliyor

yaaaaa kızlar çamaşırları serdim bi güzel oğlum hepsini atmış aşşağa 2 dk odadan çıktım :) nerelere vursam kafamıı

ah bu cocuklar ah :)

merhabaa:79:
geçmiş olsunn inşallah benimde böyle yaramaz bir oğlum olur ben de çıtır bir anne olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…