Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

dogruyu bulmus olman cok güzel,evet ac kalinarakda kilo veriliyor ama bu malesef gercekten kilo olmuyor ve sonrasdina 2 kati geliyor

evet doğruyu zor da olsa buldum.. bunu çok duyuyordum ama hiç inanasım gelmiyordu uygulayınca doğruluğuna kanaat getirdim.. bir de her gün bütün öğünlerimin aynı saatte olmasına dikkat ediyorum ve 6. öğünüm akşam 8 de oluyor daha geç olmuyor.. o da bir bardak yarım yağlı süt

canim aksam dedigin son ara ögün dimi yarim bardak süt

Kızlarrr,

ben eski takımımı istiyorum, çünkü git gide kilo almaya başladım(( daha bi hafta olmadan hem de((((

ay gizemim canım ya okulda var dimi allah kolaylık versin sana...

ama salma kendini tatlım toparlan hadi yapabilirsin... ne güzel verdin sadece bir kaç kilon kaldı o kadar kiloyu veren bu akdarcık kilodan mı korkucakk hadi gzemcim güven ekndine ben sana güveniyorum

canım incelceksin nasılsıa sıkma canını

merhaba kızlar ben de geldim:79:

hoşgeldin canım aramızaa

canım ekmeği öğlen yemen kötü bişi değil ama beyaz ekmek yeme mümkünse kepek ekmeğini tercih et yoksa sürekli acıkırsın afiyet olsun canım akşamı sakın sadece çorbayla geçiştirme

merhabaa:79:
geçmiş olsunn inşallah benimde böyle yaramaz bir oğlum olur ben de çıtır bir anne olurum

inşallah daha uslu olsun diyelim tatlım :) Allah hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin her isteyene, bizimki 11 aylık,yakında yaşna girecek ,çıtır anne olmak için benimde tüm çabam:)) kolaylıklar dilerim sana da canım gitsin piss kilolarrr

Son düzenleme:
Kızlarrr,

ben eski takımımı istiyorum, çünkü git gide kilo almaya başladım(( daha bi hafta olmadan hem de((((

canim dönsene geri,böyle uzaktan olmaz,gelde birlikte verelim kilolari,bende senin gibiyim 67 66 68 arasinda mekik dokup duruyorum,bi aliyorum bi veriyorum,ne yapcam bilmiyorum

ayy amin canım... benim ilk hedefim çıtır hamile olmak sonra da çıtır anne

kızlar bunlarda benim ölçülerim...

Göğüs:93
Bel:76
Kalça:98
Bacak:57
Göbek:86

ve bugünkü menüm...

Sabah:
yarım greyfurt, 1 kuru incir, limon suyu
Kahvaltı: 2 tane t.b. ekmekli tost, az peynir, 3 zeytin, domates salatalık
Öğle:Domates soslu biftek, koca bir kase salata, 2 kaşık yoğurt
Ara: sporda olcam çıkınca 1 elma yerim
Akşam: mantarlı omlet, yoğurtlu semizotu
Ara: belki meyve canım isterse o da...

ayy amin canım... benim ilk hedefim çıtır hamile olmak sonra da çıtır anne

o da olur inş:)
ben 66yla hamile aldım,82 ile doğuma gittim:) şükür gitti kiloların bi çoğu.kilolu hamile kalmak çok kötü,inş çıtır bi şekilde hamiş kalırsın:)

afiyet olsun canim

menün güzel olmuş canım maşallah sana bi kere de kusur bulayım yahu

benim bugünkü menü

sabah
1yum,peynir zeytin,yeşil soğan,1tk tahin pekmez,1dl ekmek,çeyrek simit

öğle:
pırasa,yoğurt,1dl ekmek

ara:az fındık,kuru üzüm

akşam:
pırasa,salata,yoğurt,belki çorba eklerim.

ara:meyve

yemek yapmaya üşendim bugün akşama kocişe hazır mantı yapcam ama yemicem:)

Son düzenleme:

güzel olmuş nidahcım dengeli bir menü afiyet olsun..mantı sakın ola yeme

kaptan hani senin menüü kaçamklarını saklama hani hanii:))

neyse oğlum uyudu sonunda ben de yatiim inş uzun uyur bayılacam yoksa uykusuzluktann....

hasretim sana bi soruu bebeklerin ne kadarlıkken gece uykuları düzeldi??? uyanınca okıcam inş:)

iyi uykular canim sana,ben yarin baslyicam mneü vermeye,simdi yazarsam kaptanlikdan kovalrisniz bni:)

canim söyleki büyük oglum oldugunda evimiz kücüktü besigi yatak odasindaydi hemen yanimizdaydi yani uyaninca,kolayima geliyodu yanima aliyodum,tabi sonra kendi uyusun diye ugrastik birazda aglattik cok güzel alismistiki,izine gittim ve düzen bozuldu bidahada düzelmedi,yaninda yatarak uyutuyodum ( saclarim az cekmedi) derken yeni evimize tasindik ve bir odasi oldu 2 yasinda,uyuturken yine yaninda yatiyodum ,uyuduktan sonra kalkyiodum gece güzel uyuyodu,sonrá ara sira yanimiza gelmeye basladi bende hamileydim,ugrasmak isime gelmedi bisey demedim tabi bu ara siralar gittikce cogalmaya basladi derken kücük oglum dogdu,onu yatak odasina kyomustum gece emzirriken rahat olsun diye,tabi bunu kiskanan oglum odadan cikmaz oldu ve ben iyce bunalmis bir andayken,bi sinirle ufakligi cocuk odasina gecirdim daha 40 i bile cikmamisti ,aman dedim ne olacak ( ama cok sey oluyomus ) sonra büyük oglum her gün degilde yine ara ara gelmeye basladi derken babasi dizinden ameliyat oldu,babanda yara var gelme acir dedik ve kesildi cok sükür gelmesi..ufakligida 1 2 ay sallamisimdir ,odada abisi oldugu ve ayni satte yatridigim icin beraber uyudular bi sorun olmadi cok sükür ( yani cektigim SIKINTIYA degdi) gece uyanmlari ne zaman kesildi dersen emzirmeyi biraktiktan sonra oldu,büyük golumdada aynisi oldu emzirmeyi birakinca gece yemek icin kalkmkadi bi daha..yani büyük oglum 9 aylikken,kücük oglumda 7.5 aylikken birakti emzirmeyi ama 1.5 gece mama verdim sonra onuda kesince oda uyudu sabaha kadar ,skür yarabbimmmmmmm

anam ne cok yazmisim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…