ne güzel yaa canım benimki çok kötü ,odasına yatıramıyorum gece 50 kere gitmek çok zor ,yanıma aldım koyun koyunayız,buna rağmen her saat başıkalkar,hemen uykuya dalmaz.. 11aylık çok küçük de değiliyi uykular canim sana,ben yarin baslyicam mneü vermeye,simdi yazarsam kaptanlikdan kovalrisniz bni:)
canim söyleki büyük oglum oldugunda evimiz kücüktü besigi yatak odasindaydi hemen yanimizdaydi yani uyaninca,kolayima geliyodu yanima aliyodum,tabi sonra kendi uyusun diye ugrastik birazda aglattik cok güzel alismistiki,izine gittim ve düzen bozuldu bidahada düzelmedi,yaninda yatarak uyutuyodum ( saclarim az cekmedi) derken yeni evimize tasindik ve bir odasi oldu 2 yasinda,uyuturken yine yaninda yatiyodum ,uyuduktan sonra kalkyiodum gece güzel uyuyodu,sonrá ara sira yanimiza gelmeye basladi bende hamileydim,ugrasmak isime gelmedi bisey demedim tabi bu ara siralar gittikce cogalmaya basladi derken kücük oglum dogdu,onu yatak odasina kyomustum gece emzirriken rahat olsun diye,tabi bunu kiskanan oglum odadan cikmaz oldu ve ben iyce bunalmis bir andayken,bi sinirle ufakligi cocuk odasina gecirdim daha 40 i bile cikmamisti ,aman dedim ne olacak ( ama cok sey oluyomus) sonra büyük oglum her gün degilde yine ara ara gelmeye basladi derken babasi dizinden ameliyat oldu,babanda yara var gelme acir dedik ve kesildi cok sükür gelmesi..ufakligida 1 2 ay sallamisimdir ,odada abisi oldugu ve ayni satte yatridigim icin beraber uyudular bi sorun olmadi cok sükür ( yani cektigim SIKINTIYA degdi) gece uyanmlari ne zaman kesildi dersen emzirmeyi biraktiktan sonra oldu,büyük golumdada aynisi oldu emzirmeyi birakinca gece yemek icin kalkmkadi bi daha..yani büyük oglum 9 aylikken,kücük oglumda 7.5 aylikken birakti emzirmeyi ama 1.5 gece mama verdim sonra onuda kesince oda uyudu sabaha kadar ,skür yarabbimmmmmmm
anam ne cok yazmisim :)
canim afiyet olsun,okulda oldugun icin böyle biliyorum ama en azndan ekmegin yanina yogurt yeseydin,aksamada corbanin ynaina salata yiyebilirsin
pembiq hıoşgeldin canımmmmm
yaaaaa kızlar çamaşırları serdim bi güzel oğlum hepsini atmış aşşağa 2 dk odadan çıktım :) nerelere vursam kafamıı
kızlar ben bugünün menüsünü yazayım size bakalım nasıl bulacaksınız
sabah--10.00-- diyet b.peynir,domates,salatalı,4 zeytin, 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
ara-----12.00--1 adet elma
öğle----14.00--1 kase yarım yağlı yoğurtla yapılmış cacık
ara-----16.00--1 avuç beyaz leblebi, kayısılı form çayı
akşam--18.00--2 yemek kaşığı bezelye, bol salata
ara-----20.00--1 bardak yarım yağlı süt
ayrıca 2 lt su
canım kilonu unuttum kaçtı?bi çizelge yap sende istersen ticker yani:)
bence öğlen çok az,akşam da azz..çorba ekleyebilirsin menülere,öğlen bi et yada sebze yemeği yiyebilrsin,acıkmıyomusun böyle canım?
canım kilonu unuttum kaçtı?bi çizelge yap sende istersen ticker yani:)
bence öğlen çok az,akşam da azz..çorba ekleyebilirsin menülere,öğlen bi et yada sebze yemeği yiyebilrsin,acıkmıyomusun böyle canım?
canım sen burda mıydın kız...
ne ara 64 oldun kuzum sen sağ gösteriip sol vurdun kıssssssssssssss
81 kiloyum canm .. ben 1,5 aydır böyle gidiyorum o yüzden artık acıkmıyorum özellikle öğlen.. ama akşamı bazen bu kadar hafif tutuyorum genelde haşlanmış yada ızgara tavuk veya köfte + salata ya da yoğurt yiyorum..arada da balık.. çorbayla hiç aram yoktur
haha:) canımcım geçen hafta oldumm 64 mayısa 60 olmalıyım tutmmayın beniiiiii:))
Kız bide bana hırslı diyorsunuz...
Atı alan Üsküdarı geçmiş be kuzum...
Hay maşallah
kızlar vücuttan ödem atmak için yapabileceğim bildiğiniz iyi bir yöntem var mı?
yeşil çay işe yarıyo canım
birde lapa diyeti yapıyolardı ama ben denemedim hiç
kızlar vücuttan ödem atmak için yapabileceğim bildiğiniz iyi bir yöntem var mı?
kızlar ben bugünün menüsünü yazayım size bakalım nasıl bulacaksınız
sabah--10.00-- diyet b.peynir,domates,salatalı,4 zeytin, 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
ara-----12.00--1 adet elma
öğle----14.00--1 kase yarım yağlı yoğurtla yapılmış cacık
ara-----16.00--1 avuç beyaz leblebi, kayısılı form çayı
akşam--18.00--2 yemek kaşığı bezelye, bol salata
ara-----20.00--1 bardak yarım yağlı süt
ayrıca 2 lt su
kizlar merhaba nasilsiniz?
ben pek bi keyifsizimhoff
bide size kuşhan diyetini sorcaktim nasil bisi o tavsiye ediyor musunuz?
bugun ki menum
sabah: patates kizartmasi
ara :yesil cay
ogle:semizotu salatasi yogurtlu
ara: yok
aksam: izgara kofte biber salata
2 litre su sabah yuruyus
hosgeldin canim,kendini tanitirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?