Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

geçen hafta sizi çok azimli görmüştüm bu hafta kimse kuşhan veya 5 günde 5 kilo yapmıyor galiba.sizden gaz alıyordum yaaaaaa.neyse 5 günde 5 kiloyu yapanlar kaç kilo verdiniz.ve geri aldınız mı diye sorabilir miyim..

ne güzel yaa canım benimki çok kötü ,odasına yatıramıyorum gece 50 kere gitmek çok zor ,yanıma aldım koyun koyunayız,buna rağmen her saat başıkalkar,hemen uykuya dalmaz.. 11aylık çok küçük de değil

velhasılı gizemcim anaların kıymetini bilmek lazımmış:)

canim afiyet olsun,okulda oldugun icin böyle biliyorum ama en azndan ekmegin yanina yogurt yeseydin,aksamada corbanin ynaina salata yiyebilirsin

tamamm salata da yapıyorum yanına saolun kızlar:)

pembiq hıoşgeldin canımmmmm

yaaaaa kızlar çamaşırları serdim bi güzel oğlum hepsini atmış aşşağa 2 dk odadan çıktım :) nerelere vursam kafamıı

kızlar ben bugünün menüsünü yazayım size bakalım nasıl bulacaksınız

sabah--10.00-- diyet b.peynir,domates,salatalı,4 zeytin, 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
ara-----12.00--1 adet elma
öğle----14.00--1 kase yarım yağlı yoğurtla yapılmış cacık
ara-----16.00--1 avuç beyaz leblebi, kayısılı form çayı
akşam--18.00--2 yemek kaşığı bezelye, bol salata
ara-----20.00--1 bardak yarım yağlı süt

ayrıca 2 lt su

canım kilonu unuttum kaçtı?bi çizelge yap sende istersen ticker yani:)

bence öğlen çok az,akşam da azz..çorba ekleyebilirsin menülere,öğlen bi et yada sebze yemeği yiyebilrsin,acıkmıyomusun böyle canım?

canım sen burda mıydın kız...
ne ara 64 oldun kuzum sen sağ gösteriip sol vurdun kıssssssssssssss

81 kiloyum canm .. ben 1,5 aydır böyle gidiyorum o yüzden artık acıkmıyorum özellikle öğlen.. ama akşamı bazen bu kadar hafif tutuyorum genelde haşlanmış yada ızgara tavuk veya köfte + salata ya da yoğurt yiyorum..arada da balık.. çorbayla hiç aram yoktur

hmm peki canım bünye meselesi demek:) afiyet olsun..

kizlar merhaba nasilsiniz?
ben pek bi keyifsizim hoff
bide size kuşhan diyetini sorcaktim nasil bisi o tavsiye ediyor musunuz?

bugun ki menum
sabah: patates kizartmasi
ara :yesil cay
ogle:semizotu salatasi yogurtlu
ara: yok
aksam: izgara kofte biber salata

2 litre su sabah yuruyus

kızlar vücuttan ödem atmak için yapabileceğim bildiğiniz iyi bir yöntem var mı?

hosgeldınn tatlım takımımızaa ınsallah en kısa zamand ıstedıgın kıloya dusersın tatlımm . ödem atmak ıcın gunde 2 fıncan yesılcay ıcmen yeterlı tatlımm,cok faydasını göreceksındır emın ol canımm

canım protein ekle menülerine afiyet olsun canım

canım sabahı hiç görmüyorum düzelteceğini düşünüyorum..kuşhan diyetini deneyebilirsin güzel sonuçlar veriyor...

hosgeldin canim,kendini tanitirmisin

hoşbulduk cnmmm :)
ilk olarak geç yazdığım için çok özür dilerim bankada staj yapıyrm gün içerisinde giremiyrm anaca bu saatlerde girebiliyrum.
ben ceylann :) 19 yaşındayım ve malesef 68 kiloyumm ve bu kilolarımdan biran önce kurtulmak istiyorum :95:

lethem
Anna_Maria
nidah
qiz3mm

çok teşekkür ederim hepinize hoşbulduk inş hep beraber kurtuluruz kilolarımızdan :)
minnoş prenses

hoşbulduk cnmm inş hep beraber kurtulacağız inş pis karayağlardan :):)

geç cevap yazdığım için hepinizden özür dilerim çalıştığım için anca müsait oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…