Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

CEYDOS umarim veririm. Kalori hesabi yapiyorum. Gitmezse sebebi belli. Az kalori aldigimdan. Cuma gorecegiz. Simdiden tartiya cikmak istemiyorum kontrol icin. Tartiya daha az cikmaya alismam lazim. Ølculerimi alacagim yarin sabah. Regl den 2-3 gun sonra almak iyi diye okumustum.
Benim yanlarlm cok. Simitlerim yani. Kendim azaldigini goruyorum ama ølcu almadan bilemem
Ise gittigim halde suan 2. Yuruyusdeyim. Is sonrasi 20dk Row machine yapmaya inmistim yine

ay ben aynı safjh. kendimde ne evlilik ne annelik hamuru görüyorum amma. daha yeni erkek arkadaşımla ufaktan tartışmamız gerekti, o evliliğe benden daha ılımlı bakıyormuş onu anladım. kendimi sevgilimi oyalıyor gibi hissettim valla sdklafj.

Filtre kahve , en sevdiğim ...
Ama emzirme ve kafein zıt oldukları için içemiyorum her sabah içmeden duramazdım , sert seversen sumatra tavsiye ederim çok güzeldir kendileri ve kesinlikle ekşilik yok :)
kafein sorunumu ben kafeinsiz nescafe ile çözmüştüm canım hamilelik döneminde de onu kullandım. fena bağımlıyım ben.
dolmalar bu hafta senin kilo vemeni azaltacak demedi deme çok dolmacı oldun bu hafta. hemde çiçek dolma bulan var bulamayan var. ama ceza gelmeli M MaviFeslegen dolma cezası olmalı eşine.
Slm canlar bugün oruçlu olucaktım saat
16.00 da regl oldum o yüzden menüm şöyle oldu

Sporumda paylaştım

Su
2 lt

Ara
2 kup yeşil çay

2 minik bitter çikolata

@Beklenen2
afiyet olsun çok beğendim. tam regl menüsü en güzel kilo kaybetme zamanı. bende aynı yöntemi uygularım ne kadar dayanırsan o kadar fazla gidiyor bu dönemde.
Tamam cnm fazla özletme ❤
özletmedim diye düşünüyorum.ama ben çok özledim. çılgınlar gibi gözüm etrafta kim bırakacak bende kapsam diye. cepte çok reklam çıkıyor. cevap yazmak sıkıntılı ona alışamadım en son çare alışmak zorunda kalıcam.
başarılar canım zor bir süreç tuvalet eğitimi. ben başaramadım. annemin yanına gitmeyi bekledim ikisinde de . hele nehirde delirtirdi beni. eşim uzun bir iş gezisindeydi. tuvaletine yapar bunu atma gelince babama göstereceğim der ve boşaltmama izin vermezdi. tam bir fiyaskoydu. pes ettim.
bu hafta olacak inşallah canım.planlamamda vardı. ön hazırlıklarımı tamamlayıp(listelerimi yani) yapacağız yarışmamızı.
harika canım eşinle sana başarılar diliyorum.
Arkadaşlar ya neden menülerinizde yediklerinizin miktarını yazmıyorsunuz bunu bilerek yorum yapsak çok daha iyi olmaz mı
bu konuda çok haklısın miktar çok önemli. yazılmasını bende onaylıyorum.
hadi birbirinize ceza kesin ikinizde menüleri karbo dolu.
t li online mağazada 12 adet filtre kahvenin yanında makinesini hediye yolluyorlardı.bakayım hala kampanya varsa link yollayayım sana. istemediğim çokuncu makineyi almış olduk. ben çekirdek öğütücülü istiyorum.
60 benden önce gelecek sana bu gidişle kıskanıyor muyum? deliler gibi az yavaşla kızım ne acelen var.
Geçmiş olsun ceydacım (ablacım :) )
sağol canım geçiyor gidiyor herşey. bu da geçti şimdi sonraki randevu var sırada.
offf çok kat izi bırakmış saçında. sen kessen belkide daha güzel olurdu. üzgünüm ya hayır çokta kötü diyemezdim. 30 yıldır kendi saçımın kontrolü bende. 2 kez yoldan çıktım kuaföre gittim pişman oldum. artık tövbe dedim. birinde dünya para bayılıp baryaj attırmak istedim. boyalarımı vs. hevesle sipariş ettim. 5 saat uğraştı sonuç mu siyahın içine kırmızı atmalıydı tüm saçım siyah çıktım.
menün çok kötü değil canım ben uykusuz kalınca sapıtırım genelde ama sen çok bozmamışsın.

Bugünkü menüm sabah
1 yumurta 1 domates 1 biber ile menemen
1 parca ekmek
Öğle
2 yk bulgur pilavı
Akşam
Yarım kase çorba 2 parca fırında tavuk
Şu 2.5 lt
CEYDOS Yawrukush @Meyyal Hayyal
afiyet olsun güzel olmuş spor yapma tamam mı bak lütfen sonra sıkılaşacak çok zamanın olacak.

saaiti geç olmuş olmasa daha iyyimiş am olmuş çokta kötü görünmüyor. menün gene güzel .
çok mutlu oldum.sağol canım .
afiyet olsun 3 öğünde de karbo olmasa iyi olacakmış ama miktarları az denetimden geçtin.
Hosbuldumm

Bugün sabah ac karnina tartildim. 97.1 kg - sanirim en kilo benim
Sabah kahvalti yapmiyorum, gün sonunda menümü yazarim yine.
sen bedenen kilolu olabilirsin ama inan bana burada zayıf kimse yok. önce zayıf olduğumuza kendimizi inandırmalıyız. öncelikle ben s beden ev elbisesi var üstümde bakıyorum kendime ne kadar çok yolum var diyorum hala.

Bu hafta zorlu geciyor canim ama dikkat ediyorum yine de eger daha dikkatli olsaydim 78 inerimdim
kızıyorum sana tansu dikkat etmelisin.
Kızlar
Cuma gününden bugüne kadar
800 gram verdim inşallah bu cuma 69 görücem çok az kaldı bugün tartıldım
70.1 çıktım
hadi inşallah cumayı iple çekiyorum.
günaydın herkese.

ben daha önce 1 kere if uygulamıştım, fena da gitmemişti ama 2. gün bozdum. beni kontrol eden biri olmadıkça hiçbir şeyi istikrarlı yapamıyorum, özdenetimim 0, 0, 0.
burasıda kontrol altına almadı mı seni hadi başla beraber denetim sağlayalım.
seni görüdüğüme çok sevindim. mesajına denk gelmeseydim. kayıp ilanı verecektim az sonra. nasılsın nasıl gidiyor tatil?
tam 78 den bahsediyorum canımm yoksa 200 gram gitmiştir ben dikkatsizdim bu hafta vucut korumaya almasın diye de tabi bunu bahane görenler olabilir
tansucum senin vücudunun kendini korumaya almasına daha çok var.sen dikkat etmeye devam et bozma artık şu diyetlerini atlama taşları vardır mesela 70 başları 65 kilolar 1-2 kilo oynar tabi bunlar kilit kilolardır en kötüsüde ideal kilona yakın olduğunda yaşanır. sen bunlara yakın değilsin.

benim sevgililikten evliliğe geçmem arasında 12 gün var. 12 gün önce ex sevgilim olma yolundaydı. 12 gün sonra evlenmiştik. ben sıkılmış ayrılık konuşmasını döşemiştim. evlenelimmi dedi bana iyi hadi o zaman evlenelim dedim. ciddiye bile almıyordum bir baktım ailesi gelmiş beni istemişler biz düğün hazırlıkları için yola çıkmışız. ve çocukluğumdan beri söylediğim şey ben evleneceksem 1 haftada olur yoksa vazgeçerim demişimdir. isteme aşaması ile evlilik arası tam 7 gün. 1 gün uzasa ben bekar kalırdım.
kızlarımda beni çok sever anne gibi anne değilmişim hiç .

çok benzettim ben sizi kendime. bazen benzer bir konuşmayı kafamda ben de hazırlıyorum, sonra tam tersini düşünmeye başlıyorum bir anda sdaf. biz birkaç ay birlikte yaşadık ve şimdi o askerde, tekrar birlikte yaşama konusunda biraz çekimserim evde yeterince sorumluluk alabilir mi bilmediğim için. ben daha bunları sorgularken evlenme fikri fersah fersah ötelerde.

ay ne güzel, benim de çocuklarım bana böyle desin isterdim, keza benim de annemle ilişkim az çok bu şekilde.

acele etme dönsün.uzak kalınca eşin bile olsa ilk an yabancı gibi oluyorsun. sonra herşey rayına oturuyor. döndüğü zaman önce 1 hafta ver kendine ,ondan sonra düşüncelerin ne gösterecek hislerin sana ne diyecek ona göre harekete geç canım. fevri kararlar verme.

Agirsaglam diye bir net sitesi var makaleleri okumani oneririm canim
Net hesaplaamalar oluyor ustelik kaloriden cok makro ya dikkat etmelisin fatsecrette kizin biri 30kilo vermis profilini inceledim hep bunu soyledi

Aslında cnm o gün çok avakado da istiyordu birde bende çok iştah kesiyor..

Valla cnm miktar yazılamasa nasıl yorum yapıcaz mesela o gün ben bulgur pilavını 1 tabak yenilebilinir sandım miktar yazmadım demek ki neymiş miktar yazmak gerekmiş anladim ama anlayanda olsa ne iyi olur

İyiyiz güzellik sen nasılsın? Kocamaan bir günaydın kaptişimize

Akşam çayı vaktim geldi, yaşasın
Ohh harika mis gibi cay, bende kahvemi yaptim sogusun diye bekliyorum..
Afiyet olsun canim, nasilsin bugun?
Ben gune kotu uyandim, yakin bir arkadasim kuzenini kaybetti
Kuzeninin esinin akrabasi ile aralarinda surtusme varmis, bir kac yerinden bicaklamis adam, kac gundur cok dua ettik yogun bakimdatdi , kurtulamadi
4 yasinda da oglu var...

Bana da sanki yapıştı gitmiyor gibi geliyor ya sonralara doğru zormuş

Valla cnm iki kızım yapışmış bugün bana bende sabahtan yeni oturdum çıldıracam artık
Dun arkadaslarla konusuyorduk canim, buyuk cocugu olan arkadaslar karantina guzel oldu cocuklar hep evde olsun,ailecek beraber vakit gecirmeye doyduk dediler.
Kucuk cocugu olan bizlerde, gun bitmiyor, ahh bir aksam olsa diye saatleri sayiyoruz dedik :)
Hep ayni canim...

Guzel arkadaslarim bu hafta diyetim cok zor gidiyor biliyorsunuz, dun babamin dogum gunuydu o sayede tarihin farkina vardim ve regli olmama cok az kaldigini farkettim.
Meger tatli seyler isteme, cok yeme istegim regli olacak olmamdanmis.
O sebeple bugun diyetim icin tam gaz basladim yine gune, tartida ise 200 gram artidayim ama olsun..Daha 2 gun var tartiya, umudumuzu kaybetmek yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…