Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok guzel birgun olmus canim , senin esinde benimki gibi diyetini sabote ediyormus desene, nedir bu cektigimiz :))

Çok üzülüyorum canım böyle şeylere ben, ne gerek var bu kadar kine düşmanlığa. Başı sağolsun arkadaşının bitanem.

Çok üzülüyorum canım böyle şeylere ben, ne gerek var bu kadar kine düşmanlığa. Başı sağolsun arkadaşının bitanem.
Insanlar kotu Filizim, her ne sorun olursa olsun, bir akrabaliginizda var, adamin kucucuk evladi var, esi amcanin kizi, yani bu kadar kotu olunabilir mi
insanlarin evine ates dustu...

Ben de sanırım o şişkinliği yaşıyorum, sabah maydonoz sapı kaynattim, biraz da sirke ekleyip içtim. Akşam öğünümü de fazla kaçırdım. Ara yapmiyorum 3 gündür. Ondan heralde gözüm doymadı

Iyi yapmissin canim, maydonoz sapi odemi atmaya yardim ediyor..
Arasiz zor oluyor gercekten, ogun miktarlari artiyor..
Ben diyetimi low carb , ara ogunlu bir beslenmeye cevirmeyi dusunuyorum..
Senin soyledigin bir sey cok dogru, asiri yorucu diyetlerle, motivasyon cabuk kaybedilebiliyor..

Insanlar kotu Filizim, her ne sorun olursa olsun, bir akrabaliginizda var, adamin kucucuk evladi var, esi amcanin kizi, yani bu kadar kotu olunabilir mi
insanlarin evine ates dustu...
Yazık kendi yigenini öksüz bırakmış hem de. Gerçekten inanmak istemesek de kötü insanlar var. Başka şeyle açıklanmıyor.
Allah denk getirmesin bizleri, çoluk çocuğumuzu iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah canim

Amin canim Allah denk getirmesin boyleleriyle..
Sen neler yaptin bugun, kizlar nasillar?

Bak olurken aklıma geldi, böyle arasiz olunca doğru iki öğün de miktar olarak fazla oluyor. Belki mide de küçülemiyordur öyle olunca. Sonuçta elastik birşey, şişirmezsen ister istemez küçülecek. Ben de minik aralarıma devam edeyim bari öğünlerden çalarak

Hiç sorma Yawrukush 'um kızları oyalamak okul da olmayınca zor oluyor. Şu an film izliyorlar ama öyle de içime sinmiyor, her zaman etkinlik yapmaya da enerjim yetmiyor.

Napalim diyorum Allah can sağlığı versin geçecek bu günler de. Bu arada burda çocuklarin dışarı çıkması serbest oldu. Sabah bir park yaptık küçükle

Ben birde sunu yapacagim, ilk ogunde mesela ,saatlerce 2. ogunu bekleyecegim icin doymaya calisiyorum.
Oraa yedigim miktarlari gune yayabilirim.
Saat 11de 2 yumurta yerim, 1de sebzeleri-zeytini-peyniri yerim.
Arada bir kahve icerim.
Aksam yemeginide 2ye bolerim gibi..

Bence çok mantıklı, if'in aç kalmak kısmı son öğünddn sonraya ve geceye kalsın. Sabah da biraz oyalaniriz yine hemen yemek yerine, deneyelim ne çıkar

Şifa olsun canım. Hacamat yaptığın gün peynir yemeseydin keşke.

Menün güzel canım. Öğlen de arkadaş buluşması heyecanı ile yok olmuştur
Teşekkür ederim canım inşallah cumaya yok olmuş olur

Canım bana da pilav fazla geldi ama senin programın varmış vücudunu en iyi sen bilirsin tabii kahvaltı yapmıyor musun

Yine de eksi goruruz insAllah

Canim uyku duzenini nasil ayarliyorsun peki

Aynen ama aksam birsey yemedim simdi hem acim hemde basim donuyor ustelik adetimin baslangic gunu takvimde oyle yaziyor umarim olurum yoksa gebelik

Aksam olmamis canim
Ayy tansucum net bir düzenimiz yok ne zaman uyursa öyle işte benim oglan da böyleydi babalarına çekmişler zaar

Veremiyorum desem daha dogru olur sanirim, beze veda ederek baslamak gerek ama geceleri yine bez kulaniyorum, gunduzde zaten cokta basarili degiliz.
Canım tuvalet eğitimi çok zor bir süreç ana her şeyde olduğu gibi bu da geçiyor çişini tutamayan yok dimi herkes er ya da geç öğreniyor kızın kaç yaşında tatlım? Her çocuk farklı hazır olmadığını düşünüyorsan erteleyebilirsin bu süreçte elalemi ve Aaa dağa öğrenemedi mi laflarını eş geçmeni tavsiye ederim

Hosbuldumm

Bugün sabah ac karnina tartildim. 97.1 kg - sanirim en kilo benim
Sabah kahvalti yapmiyorum, gün sonunda menümü yazarim yine.
Neden kahvaltı yapmıyorsun canım

Sporumu yaptım da geldim
Offne guzel hem spor hem manzara

Ben de kendimi hızlı sanırdım ekimde tanıştık, aralıkta sevgili olduk, nisanda evlendik kizlarinla iliskine bayıldım ne güzel biz de öyle oluruz inşallah ☺

Selamlar kizlar nasilsiniz, aksaminiz nasil geciyor?
Selam kaptanım, iyiyiz çok şükür akşam yemeği telasesi sen nasılsın

Çok üzüldüm, arkadaşının başı sagolsun

Çok güzel olmuş canım ☺ hacamat da yaptırmışsın dün altın gündü şifa olsun ☺

Bende ayni durumdan muzdaribim canim, simdi sulu boya yapiyorlar, 10dk sonra sIkilacaklar :))
Burada da herkes disaria, cocuklar site icinde oynuyorlar beraber..

Sagol gulum ,Allah razi olsun..
Afiyet olsun sizede..

Son düzenleme:
amin canım inşallah evet günüydü kaçırmak istemedim
Benim esimde hep kostek diyetime :))
Biz kazanıcaz kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…