Cok guzel birgun olmus canim , senin esinde benimki gibi diyetini sabote ediyormus desene, nedir bu cektigimiz :))
Çok üzülüyorum canım böyle şeylere ben, ne gerek var bu kadar kine düşmanlığa. Başı sağolsun arkadaşının bitanem.Ohh harika mis gibi cay, bende kahvemi yaptim sogusun diye bekliyorum..
Afiyet olsun canim, nasilsin bugun?
Ben gune kotu uyandim, yakin bir arkadasim kuzenini kaybetti
Kuzeninin esinin akrabasi ile aralarinda surtusme varmis, bir kac yerinden bicaklamis adam, kac gundur cok dua ettik yogun bakimdatdi , kurtulamadi
4 yasinda da oglu var...
Insanlar kotu Filizim, her ne sorun olursa olsun, bir akrabaliginizda var, adamin kucucuk evladi var, esi amcanin kizi, yani bu kadar kotu olunabilir miÇok üzülüyorum canım böyle şeylere ben, ne gerek var bu kadar kine düşmanlığa. Başı sağolsun arkadaşının bitanem.
Ben de sanırım o şişkinliği yaşıyorum, sabah maydonoz sapı kaynattim, biraz da sirke ekleyip içtim. Akşam öğünümü de fazla kaçırdım. Ara yapmiyorum 3 gündür. Ondan heralde gözüm doymadıGuzel arkadaslarim bu hafta diyetim cok zor gidiyor biliyorsunuz, dun babamin dogum gunuydu o sayede tarihin farkina vardim ve regli olmama cok az kaldigini farkettim.
Meger tatli seyler isteme, cok yeme istegim regli olacak olmamdanmis.
O sebeple bugun diyetim icin tam gaz basladim yine gune, tartida ise 200 gram artidayim ama olsun..Daha 2 gun var tartiya, umudumuzu kaybetmek yok...
Iyi yapmissin canim, maydonoz sapi odemi atmaya yardim ediyor..Ben de sanırım o şişkinliği yaşıyorum, sabah maydonoz sapı kaynattim, biraz da sirke ekleyip içtim. Akşam öğünümü de fazla kaçırdım. Ara yapmiyorum 3 gündür. Ondan heralde gözüm doymadı
Yazık kendi yigenini öksüz bırakmış hem de. Gerçekten inanmak istemesek de kötü insanlar var. Başka şeyle açıklanmıyor.Insanlar kotu Filizim, her ne sorun olursa olsun, bir akrabaliginizda var, adamin kucucuk evladi var, esi amcanin kizi, yani bu kadar kotu olunabilir mi
insanlarin evine ates dustu...
Amin canim Allah denk getirmesin boyleleriyle..Yazık kendi yigenini öksüz bırakmış hem de. Gerçekten inanmak istemesek de kötü insanlar var. Başka şeyle açıklanmıyor.
Allah denk getirmesin bizleri, çoluk çocuğumuzu iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah canim
Bak olurken aklıma geldi, böyle arasiz olunca doğru iki öğün de miktar olarak fazla oluyor. Belki mide de küçülemiyordur öyle olunca. Sonuçta elastik birşey, şişirmezsen ister istemez küçülecek. Ben de minik aralarıma devam edeyim bari öğünlerden çalarakIyi yapmissin canim, maydonoz sapi odemi atmaya yardim ediyor..
Arasiz zor oluyor gercekten, ogun miktarlari artiyor..
Ben diyetimi low carb , ara ogunlu bir beslenmeye cevirmeyi dusunuyorum..
Senin soyledigin bir sey cok dogru, asiri yorucu diyetlerle, motivasyon cabuk kaybedilebiliyor..
Ben birde sunu yapacagim, ilk ogunde mesela ,saatlerce 2. ogunu bekleyecegim icin doymaya calisiyorum.Bak olurken aklıma geldi, böyle arasiz olunca doğru iki öğün de miktar olarak fazla oluyor. Belki mide de küçülemiyordur öyle olunca. Sonuçta elastik birşey, şişirmezsen ister istemez küçülecek. Ben de minik aralarıma devam edeyim bari öğünlerden çalarak
Aynn kaptanım bana diyo bu kadar az yemeğe az kilo veriyorsun resmen aç geziyorsunCok guzel birgun olmus canim , senin esinde benimki gibi diyetini sabote ediyormus desene, nedir bu cektigimiz :))
Bence çok mantıklı, if'in aç kalmak kısmı son öğünddn sonraya ve geceye kalsın. Sabah da biraz oyalaniriz yine hemen yemek yerine, deneyelim ne çıkarBen birde sunu yapacagim, ilk ogunde mesela ,saatlerce 2. ogunu bekleyecegim icin doymaya calisiyorum.
Oraa yedigim miktarlari gune yayabilirim.
Saat 11de 2 yumurta yerim, 1de sebzeleri-zeytini-peyniri yerim.
Arada bir kahve icerim.
Aksam yemeginide 2ye bolerim gibi..
Teşekkür ederim canım inşallah cumaya yok olmuş olurŞifa olsun canım. Hacamat yaptığın gün peynir yemeseydin keşke.
Menün güzel canım. Öğlen de arkadaş buluşması heyecanı ile yok olmuştur
Canım bana da pilav fazla geldi ama senin programın varmış vücudunu en iyi sen bilirsin tabii kahvaltı yapmıyor musun9 Haziran Salı menüm
Öğlen
3 kuru incir
1 avuç fındık
Akşam
1 porsiyon mercimekli bulgur pilavı
2 ızgara tavuk sarma
Salata
3 kaşık yoğurt
Acı yeşil biber
Spor
1 saat yürüyüş
100 ip
Su
3 litre
@Aomine Daiki
Ayy tansucum net bir düzenimiz yok ne zaman uyursa öyle işte benim oglan da böyleydi babalarına çekmişler zaarYine de eksi goruruz insAllah
Canim uyku duzenini nasil ayarliyorsun peki
Aynen ama aksam birsey yemedim simdi hem acim hemde basim donuyor ustelik adetimin baslangic gunu takvimde oyle yaziyor umarim olurum yoksa gebelik
Aksam olmamis canim
Canım tuvalet eğitimi çok zor bir süreç ana her şeyde olduğu gibi bu da geçiyor çişini tutamayan yok dimi herkes er ya da geç öğreniyor kızın kaç yaşında tatlım? Her çocuk farklı hazır olmadığını düşünüyorsan erteleyebilirsin bu süreçte elalemi ve Aaa dağa öğrenemedi mi laflarını eş geçmeni tavsiye ederimVeremiyorum desem daha dogru olur sanirim, beze veda ederek baslamak gerek ama geceleri yine bez kulaniyorum, gunduzde zaten cokta basarili degiliz.
Neden kahvaltı yapmıyorsun canımHosbuldumm
Bugün sabah ac karnina tartildim. 97.1 kg - sanirim en kilo benim
Sabah kahvalti yapmiyorum, gün sonunda menümü yazarim yine.
Offne guzel hem spor hem manzaraSporumu yaptım da geldim
Ben de kendimi hızlı sanırdım ekimde tanıştık, aralıkta sevgili olduk, nisanda evlendikbenim sevgililikten evliliğe geçmem arasında 12 gün var. 12 gün önce ex sevgilim olma yolundaydı. 12 gün sonra evlenmiştik. ben sıkılmış ayrılık konuşmasını döşemiştim. evlenelimmi dedi bana iyi hadi o zaman evlenelim dedim. ciddiye bile almıyordum bir baktım ailesi gelmiş beni istemişler biz düğün hazırlıkları için yola çıkmışız. ve çocukluğumdan beri söylediğim şey ben evleneceksem 1 haftada olur yoksa vazgeçerim demişimdir. isteme aşaması ile evlilik arası tam 7 gün. 1 gün uzasa ben bekar kalırdım.
kızlarımda beni çok sever anne gibi anne değilmişim hiç .
Selam kaptanım, iyiyiz çok şükür akşam yemeği telasesiSelamlar kizlar nasilsiniz, aksaminiz nasil geciyor?
Çok üzüldüm, arkadaşının başı sagolsunOhh harika mis gibi cay, bende kahvemi yaptim sogusun diye bekliyorum..
Afiyet olsun canim, nasilsin bugun?
Ben gune kotu uyandim, yakin bir arkadasim kuzenini kaybetti
Kuzeninin esinin akrabasi ile aralarinda surtusme varmis, bir kac yerinden bicaklamis adam, kac gundur cok dua ettik yogun bakimdatdi , kurtulamadi
4 yasinda da oglu var...
Çok güzel olmuş canım ☺ hacamat da yaptırmışsın dün altın gündü şifa olsun ☺
Bende ayni durumdan muzdaribim canim, simdi sulu boya yapiyorlar, 10dk sonra sIkilacaklar :))Hiç sormaYawrukush 'um kızları oyalamak okul da olmayınca zor oluyor. Şu an film izliyorlar ama öyle de içime sinmiyor, her zaman etkinlik yapmaya da enerjim yetmiyor.
Napalim diyorum Allah can sağlığı versin geçecek bu günler de. Bu arada burda çocuklarin dışarı çıkması serbest oldu. Sabah bir park yaptık küçükle
Benim esimde hep kostek diyetime :))Aynn kaptanım bana diyo bu kadar az yemeğe az kilo veriyorsun resmen aç geziyorsun
Aynen deneme yanilma tahtasi olduk Filizim :)Bence çok mantıklı, if'in aç kalmak kısmı son öğünddn sonraya ve geceye kalsın. Sabah da biraz oyalaniriz yine hemen yemek yerine, deneyelim ne çıkar ☺☺
Sagol gulum ,Allah razi olsun..Teşekkür ederim canım inşallah cumaya yok olmuş olur
Canım bana da pilav fazla geldi ama senin programın varmış vücudunu en iyi sen bilirsin tabii kahvaltı yapmıyor musun
Ayy tansucum net bir düzenimiz yok ne zaman uyursa öyle işte benim oglan da böyleydi babalarına çekmişler zaar
Canım tuvalet eğitimi çok zor bir süreç ana her şeyde olduğu gibi bu da geçiyor çişini tutamayan yok dimi herkes er ya da geç öğreniyor kızın kaç yaşında tatlım? Her çocuk farklı hazır olmadığını düşünüyorsan erteleyebilirsin bu süreçte elalemi ve Aaa dağa öğrenemedi mi laflarını eş geçmeni tavsiye ederim
Neden kahvaltı yapmıyorsun canım
Offne guzel hem spor hem manzara
Ben de kendimi hızlı sanırdım ekimde tanıştık, aralıkta sevgili olduk, nisanda evlendikkizlarinla iliskine bayıldım ne güzel biz de öyle oluruz inşallah ☺
Selam kaptanım, iyiyiz çok şükür akşam yemeği telasesisen nasılsın
Çok üzüldüm, arkadaşının başı sagolsun
amin canım inşallah evet günüydü kaçırmak istemedimTeşekkür ederim canım inşallah cumaya yok olmuş olur
Canım bana da pilav fazla geldi ama senin programın varmış vücudunu en iyi sen bilirsin tabii kahvaltı yapmıyor musun
Ayy tansucum net bir düzenimiz yok ne zaman uyursa öyle işte benim oglan da böyleydi babalarına çekmişler zaar
Canım tuvalet eğitimi çok zor bir süreç ana her şeyde olduğu gibi bu da geçiyor çişini tutamayan yok dimi herkes er ya da geç öğreniyor kızın kaç yaşında tatlım? Her çocuk farklı hazır olmadığını düşünüyorsan erteleyebilirsin bu süreçte elalemi ve Aaa dağa öğrenemedi mi laflarını eş geçmeni tavsiye ederim
Neden kahvaltı yapmıyorsun canım
Offne guzel hem spor hem manzara
Ben de kendimi hızlı sanırdım ekimde tanıştık, aralıkta sevgili olduk, nisanda evlendikkizlarinla iliskine bayıldım ne güzel biz de öyle oluruz inşallah ☺
Selam kaptanım, iyiyiz çok şükür akşam yemeği telasesisen nasılsın
Çok üzüldüm, arkadaşının başı sagolsun
Biz kazanıcaz kaptanımBenim esimde hep kostek diyetime :))
Ben kızları tembihledim, kimseyle oynamak yok diye. Ama üzülüyorlar..Bende ayni durumdan muzdaribim canim, simdi sulu boya yapiyorlar, 10dk sonra sIkilacaklar :))
Burada da herkes disaria, cocuklar site icinde oynuyorlar beraber..
Isin kotusu, esim her seyi yer ama kilosu hic degismez, cok gicik bir durum canim :))amin canım inşallah evet günüydü kaçırmak istemedim
Biz kazanıcaz kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?