Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet işte geldi bugün ki menüme

Ben if diyeti yaptığım için saat 13:00 'da yedim yemeğimi

13:00
6 kaşık bulgur pilavi
4 köfte
1 patates fırında
1 tabak çoban salatasi

Ara
Sütlü tarçınlı yeşil çay
2 kup

Su
1.5 lt

Sporuma gelelim

B Beklenen2

Eklentiler

• Screenshot_20200610-192250_Step Tracker & Pedometer.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 25
Tek ogun beslenmeye mi basladin canim?

***Kizlar birkac gundur bahceye bir seyler ekmek ve hobi bahcesi yapmak icin videolar izliyorum, arastiriyorum bu konuyu..Bahcenin bir kismi ( boyu 2.5 metre eni 50cm)ekim yapabilecegim gibi..

***Fakat onceden evimde turlu cicek, bitki bakmaya calisip pek de basarili olamamis olan biriyim..Sizler gectigimiz gunlerde saksilarinizi, bitkilerinizi gosterince daha da bir heveslendim.

***Fakat sorun su ki, kucuk oglum muhtemelen ektigim seyleri koparip, ezecek, cunku laftan hic anlamiyor..Cocuklarda bahceye cikip oynuyorlar gun icinde,ezip, zarar vermeleri cok muhtemel..

***Bir diger sorun da daha once eski evimde de kucuk capli bir seyler ekmeye calismistim ama ektiklerimden cok yabani ot olustu ve onlari 2 kucuk cocukla surekli temizlemek hem acayip bunaltmisti beni, hemde cok zaman alan bir isti..

***Sizlere fikir danismak istedim.Ne diyorsunuz ben bu istegimi baska bir bahara mi erteleyeyim, cocuklarla ilgilenmek cok mu zor olur?
Bitki, sebze vs yetistiren arkadaslarim yorumlarinizi bekliyorum..

Ödem attiriyormus diye okudum canim.

hahahha kesinlikle karpuz kabugunu dene. Zaten yerken epey kalori harciyor çenem

Ben de bakayim canim. Tadını az buçuk biliyorum komsuda icmistim, gece boyu uyuyamadim. Korkum bundan dolayi.
Kahve öğütücü daha mi iyiymis.

Sizin deneyiminizde cok ilgincmis.
Ama benim kizimin artik 3 yasi var ve hala bez kulaniyor, konusamiyor ama istese beli etmeye calisir ama yok.

Selam canim, annemlerin bahcesi var.
Benim tavsiyem, maydonoz, yesil sogan, nane eklilebilir daha az bakim istiyor.
Ama domates biber çapa istiyor sulamasi daha zor vs.
Toprakla ugrasmak cok güzel desarj olursun.
Cocuklar da karpuz çekirdeği diker, yedikleri meyvelerinin çekirdeğini diker, sulama yaparlar.
Zamanla alisirlar canim.
Yaprak sarmasi seviyorsan, asma dikmeni de öneririm.

Ama benim kizimin artik 3 yasi var ve hala bez kulaniyor, konusamiyor ama istese beli etmeye calisir ama yok.
Benim kucuk oglumda 3 yasinda canim, kac sefer denememize ragmen bezi birakamadik.
Hatta suan bile tuvalet egitimi icin ugraiyorum.
Bunun yani sira konusmasi da yasitlarina gore az.
3 yas kontrolunde doktor az konustugu ve yasitlarina gore bazi seyleri geciktigi icin isitme testi , konusma testi vs yapti.
Cok sukur hepsi normal cikti ama hala duzenli cumle kurdugu cok azdir.
Buyuk oglumla ayni donemlerini karsilastirdigimda cok farklilar.Buyuk oglum cok erken yurudu, konustu, bezi birakti.Ama kucugumle her sey cok yavas ve zor ogrenmeli oluyor.
Fakat sIkmiyorum, kendimi uzmemeye calisiyorum.Eninde sonunda bezi, konusmayi ogrenecek..
Sende benimle ayni seyleri yasiyorsun anladigim kadariyla..

3 yasinda canim, 1 yasindan beri basladi "hala bezmi kulaniyorsunuz? Koca kiz olmu" laflari.
Konusmadigi icin söyleyemiyor, ama artik gercekten koca kiz oldu, eger bu virus biterse krese gondermek istiyorum.
Tuvaletini yapamayan bir cocuk nasil gitsin kreşe?.

Zamani vardir canim. Doktorlarin dedigi, normal sartlarda çişini yapamayan konusamayan insan var mi Sabirli ol annesi. Ama ilgilenmeyi de ihmal etme tabiki.

Ne guzel bir yorum olmus Denizcim:)
Bende yesil sogan, nane, maydonoz ve marul ekmeyi dusunuyordum daha kolay bakimlari diye..
Asma icin duzenek kurmam gerekir, yukariya bagliyorlar falan sanirim o suan icin oldukca zor olur..
Bahcenin yarisinda koca bir trambolin, diger yarisinda koca bir sisme havuz var..
Ufaktan baslayayim, olmazsada saglik olsun derim :)

Benim oglum gidiyordu, bezi birakmadigi halde krese.
Ne var bunda uzme canini, her cocuk bir degil..
Ogretmenimiz bir tek Arasi bezliyordu ama yapacak bir sey yok..
Insanlarin ne dedigini takma kafana..
Herkesin cocugunun ogrenmesi farkli..
Konusamiyorsa, derdini anlatamiyorsa, seninle iletisim kuramiyorsa, ogrenememesi de normal suan..
Doktor bana zorlamayin dedi.Sende zorlama...

City meets'e gitmedigin sürece sorun yok
24 bin adım çok iyi
Maşallah ne kadar enerjiksin
Beslenmen de güzel
Tebrik ediyorum

Tamda ayni seyleri yasiyorum canim.
Burda oyle bir doktor bulamadim ben bu testleri yaptirmak için, azerbaycana goturmegi dusunuyordum ama hem bu virus hemde başka şartlar yüzünden olmadı.
Duyduğuna eminim ama sanki kendi konusmak isyemiyor cok farkli.
Buyuk kizim 3 yasinda küçük kızım 2 yas 10 aylik ama nerdeyse küçük kızım ondan daha bir cok konusuyor cok anliyor sadice bana gorede degil gerkes boyle diyor.

Iste her cocuk bir degil kardes bile olsalar.
Canini sIkma , normal olmadigini dusundugun bir sey yoksa icini ferah tut.
Isitme testiyle ilgili videolar vardi youtubeda, bakip evde kendin yapabilirsin..

Ben senden cok guzel eksi bekliyorum bu hafta. Yeni katildin ama masallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…