Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ins en kisa zamanda saglikli bir sekilde kilolarindan kurtulursun canim,günlük menülerini paylasirsan yardimci olmaya calisiriz..

afiyet olsun canim,cok güzel dengelemissin hiiiicc üzülme..

kushan diyetini ben deneidm yapabilrisen güzel verdiriyor..

afiyet olsun canim,menün az olmus ama sen böyle iyiyim diyosan diycek bisey yok,

gnaydın kızlarr

pembiq akşam çıkmam gerekti yazamadım canım,lapayı benim 90kiloda bi ark.ım ödem atmak için 2 gün yapıyorum demişti,ama şahsen denemediğim için çok önermiyorum,günde 3 çay bardağı pirinci haşlayıp yiyodu galba çok da emin değilim.

ama boşver sen minnoşun da dediği gibi yeşil çaya ağırlık ver,bende çok işe yarıyo ,hem faydalı da..

günaydın arkadaşlar nasılsınız diyeceğim ama yine kimse cevap veremeyecek çünkü kimsecikler yokkkkkkkkkkkkkkk

ben burdayım ıyıyım karcıcegımm sen nasılsın bakalımm
ben 5 gunde 5 kıloyu yıne ıkıncı gunde bıraktım tatlım tansıyon seker hersey yerelere dustu yapamadım . bundan sonra saglıklı 3 ana ogun 3 ara ogun seklınde yapıcamm oyle 55 e ınıcem valla canım

canım demekki her bünyede aynı olmuyor ben hiç zorlanmadan 5 gün yapmıştım ama benim memurum hastanelik oldu 4. gününde. tatlım bırak yapma artık şok diyet ben verdiğim gibi 2 günde tekrar almıştım şimdi 3+3 besleniyorum hergün gram gram veriyorum ve tekrar almıyorum üstelik sağlıklıda kalori hesabı yapıyrum canım

günaydın arkadaşlarr

merhaba canım.. ben kendi menümü zayıf sanıyodum ama sanki sen benden daha aç geziyorsun..çok güzelmiş ama menün

hoşbuldum canım teşekkür ederim.. ben de önerileriniz üzerine bugün başlıycam yeşil çaya inşallah kısa zamanda işe yarar

afiyet olsun canim,menün az olmus ama sen böyle iyiyim diyosan diycek bisey yok,

teşekkür ederim canım bugün birz daha proteine ağırlık vermeyi düşünüyorum

anladım canım sana da teşekkür ederim evet yeşil çaya başlamaya karar verdim bakalım

minnoşş canım en iyisi bencede bırak,daha yaşımız da genç,sağlıklı beslenmek zorundayız,3+3 en iyisi.

gitsin pis karayağlar:)

gunaydın kızlarr ben geldımmmm nasıl durumlar bakalımmm

günaydın arkadaşlar nasılsınız diyeceğim ama yine kimse cevap veremeyecek çünkü kimsecikler yokkkkkkkkkkkkkkk

günaydın fıstıklar....ben geldimm

kızlar nerelerdesiniz...

bugünkü menüm...

Sabah: yarım greyfurt, 5 hurma
Kahvaltı: 1 dilim tb. ekmek, peynir, zeytin, domates salatalık
Öğle: Fırında balık, bol salata, 2 kaşık yoğurt
Ara: 1 elma
Akşam: yeşil mercimek salatası, 1 kase yoğurt, 1 kase sebze çorbası

2saat spor, yeşilçay , 3lt su..

afiyet olsun canım menün gerçekten hem sağlıklı hem dengeli.. ama sabah aç karnına greyfurt midene dokunmuyor mu? beni mahveder yaa

kızlarr benim bugünkü menüm..

kahvaltı.... yok
ara.......... yok (geç kalktım da )

öğlen(benim için geç kahvaltı oldu bu)....... 1 tost, 1 fincan sade kahve

ara.......... 4 adet kepekli galeta, kayısılı form çayı
akşam...... haşlanmış tavuk, bol salata
ara.......... 1 bardak yarım yağlı süt

2 lt su ve 1 saat yürüyüş

bence menun guzel ama tatlımn uykunu bıle duzene sokman gerekıyor zayıflamak ısteyınce oyuzden duzenlı beslen uykunuda guzelcene al . mesela gece 12 ıle 2 arası vucut seratonın hormonu salgılıyormuss ve buda mutlu olmamızı yanı psıkolojımızın ıyı olmasını saglıyor sabahları daha dınc daha guzel bır gune uyanıyoruz . bıde kalktıktan sonra en az 1 saat ıcınde mutlaka kahvaltı yap ben mesela yapamıycak gıbı durumudaysam kuru ıncır yada kuru kayısı yıyorum kı metabolızmamın da uyanıp calısmaya baslamasını saglamak ıcın sende oyle yap tatlım

evet canım haklısın normalde huyum değil. her sabah 10 da kahvaltımı yaparım 9 dan önce kalkmıyorum çünkü.. günde 6 öğünü de hergün düzenli aynı saatte yemeye özen gösteriyorum ama arada bir uyku kaçamağı oluyor işte
sabahları kalkar kalkmaz aç karnına kuru kayısı benim de çok işime yaramıştı ama ayıptır söylemesi fazla gaz sorunu yaptı o yüzden yiyemiyorum.. bir de aç karnına su içmeyi pek sevmiyorum aslında çok faydalı..

oooo ozman cok ısımız var senle sabah kalkar kalkmaz yarım lıtrelık sıseler varya onunla su ıcmen lazım bak bır hafta dene nasıl farkedıcek annemı yenı dıyetısyene goturdum ben doktor masaya oturdugunuzda ılk once 2 bardak su ıcın dedı daha az yemek yemıs olursunuz dedı su cok onemlı tatlım hele hele sabahkı su . butun sındırım sıstemını temızlıyormuss tıpkı banyo yaptıgını dusun vucudun temızlenıyor ve aksamdan yaktıgı yaglarıı sekerlerı o su ıle bırlıkte dısarı atıyor .benım kabızlık sorunum da oluyor ara ara oyuzden ac karnına onları yıyorum dedım ama sen ıstersen normal meyvede yıyebılırsın tatlım

ay evet yaaa alıştırıcam kendimi kesinlikle dediğin gibi akşamdan yarım lt lik pet şişemi doldurup başucuma koyucam.. sabahta mutlaka içicem onu.. hem böylelikle günde tükettiğim 2 lt 2,5 lt olmuş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…