Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ofdoıdsa aynı ben. sabah bi tartıldım, kiloyu beğenmeyince külotlu çorabımı çıkarıp bi daha tartıldım sanırım beklentim 500 gram falan farketmesiydi sdaklfjsd
Ne diyosun o da bişey mii hafif çıkayım diyelim saç kestirenler bile var (bugün sataşma günüm galiba )

ofdoıdsa aynı ben. sabah bi tartıldım, kiloyu beğenmeyince külotlu çorabımı çıkarıp bi daha tartıldım sanırım beklentim 500 gram falan farketmesiydi sdaklfjsd
Ayyy bu ben. Sabah tartıldığımda kg vermemiş görünürsem üstümü başımı çıkartıyorum. Sonra giydiklerimi kucağıma alıp oha ya şuncacık şey 700-800 gram mı ediyomuş falan diyorum ama şimdi hali hazırda zaten kilolu olduğum için 300-500 gramı takmıyorum kafama

Evet koruyuculugu fazla ama benimadetim duzene girmedi daha surekli bir suphe oluyor iste ne bilim
Cimlendirme tohumlari filizlendirme canim ne dikmek istiyorsan ona gore hareket edelim cunku bende daha yeniyim
Canim yanlis hatirlamiyorsam %96 koruyuculugu vardi spiralin.
Sen endise etme..
Simdi Tansucum ben butukce bir koliyi 3e bolecegim onlara maydanoz, yesil sogan ve nane ekmek niyetindeyim.Su videodaki gibi..

Son düzenleme:
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe
B Beklenen2 MUAF MUAFMUAFMUAFMUAF
CEYDOS ODUL 50M
M minimalce_
cokofesttt ODUL 10DK A200IA
Yawrukush ODUL 300IA
FitFiliz
erciyes111 ODUL 200IA30M
JaneRizzoli
aydingelini
esmeriiim
@BlueSkyyyy ODUL SPOR?
Ellssa 200IA
Arrietty_
@1delimavi
@Tanssss 10DK A 50M
Melegimkorusun
mifihafa ODUL MUAF
Aomine Daiki ODUL MUAF
Milana firuze ODUL
B barga
Melek Ada ODUL
bnnu ODUL 10DK A
@Meyyal Hayyal
fyzanur MUAFMUAF
deniz diyette ODUL

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!

***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...

Tablo için ellerine sağlık kaptiş hoşgeldin

Ne zamandır beklediğim spor ayakkabım geldi. Çok hevesliydim onunla yürümeye ama büyük geldi bana. İadeyle uğraşmak da istemiyorum. Büyük müyük giysem mi ki öyle?? Ne dersiniz
Ne kadar buyuk geldi canim, yani corapla giyilebilecek gibiyse giy bence..
Ama rahatsiz edecekse her zaman seni, degistirebilirsin..
Bizim on bahce geri verilecek seylerle doldu , iade ile ugrasmak can sIkIci..
Televizyon aldik, ekranda leke var..geri verilecek..
Arasa oyuncak tren aldik, sadece sesi var, hareket etmiyor geri verilecek..
Cocuklara baska bir sisme havuz aldik, bahceye buyuk geldi, geri verilecek..
Modem aldik 2 tane yollamislar yanlislikla birisi geri verilecek..
Birde Akina tablet almistik, kirildi, yenisini yolladi magaza ,eskisi geri verilecek oyy oyyy..
On bahce kutu doldu

Canım benim senin durum benden de fenaymiş. Bir ayakkabıcık benimki üşenmeyeyim de geri vereyim bari
Napiyosun bakalım? Bugün biraz dağıtacak misin gün içine menüleri? Ben bugün ara öğünde yoğurt yedim o bile farketti. Akşam açıkmamıştım bile, yani yemeğe saldırmayı önledi.

Dun dagittim canim menumu ve az yedim if'ye gore ama yine tarti yuzumu guldurmedi..
Fakat yilmayacagim..
Reglim yakin diye bu hafta uzdu beni boyle, 2 gunluk menumu paylasacagim Filizim..
Simdi hazir kuzular kahvalti ediyorken evin yemegini yapmaya calisiyorum, birde yogurt mayaliyorum :)
Sen nasilsin?

Bugünkü menümü ekliyorum
Sabahki omlet domates,yeşil soğan, sarımsak ve kekik içeriyordu. Zeytinyağlı tabii ki. Tam bir akdenizdi. Ve ben çok beğendim.
Akşamki tabaktakinden bir buçuk dilim daha fazla yedim onu da çok beğenince, bir de sebze olunca yedim. Zaten tamamını 3 kabaktan yapmıştım. 2 kabağı yemişimdir. Ekstra ekmek yemedim bugün. Akşamki yemeğin içerisinde tb unu var çünkü.
Suyum 2,5 lt oluyor
1 lt de dukan birası
Spor; cardio yaptım 45 dk
20 dakika plates.
Wcye çıkamıyorum ama. Bekünis aldım bakalım. Umarım sabaha kadar çıkabilirim.
Arrietty_ Yawrukush CEYDOS
Sizce akşamki fazla mı olmuş bir de. Salata da o kadar değil daha fazla yedim. Salata değil ama yemek fazla oldu galiba.

Eklentiler

• 8FD0172F-D6FF-44A6-9019-0A88D052A8E2.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 32
  • 29A8F65F-E6B9-43E1-BC9E-1DA6375094AC.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 31
Kargoda beklemiyoruz biz Allahttan hepsini kutulara koyup, gidip kargoya atiyoruz.
Hatta tv'yi magazaya gitcez, arabanin bagajina koycaz onlar bagajdan aliyor, arabadan inmiyorsun bile.
Biz corona onceside hep online alisveris yapiyorduk, giyimi bile Filizim..
Geri vermek ama yinede can sIkici :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…