Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menü sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 yumurta domates salatalık biber cay
Ara 1 dilim ananas 2 dilim peynir
Aksam tavuk ızgara salata
Su 2 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Menün güzelmiş
Hangi programı uyguluyorsun?
Yitik Şifa proğramı
İnşallah canim bende bugün baya bı terslik yaşadım bende regl olucam 3-4 günü var etkilimez ins diye dusunuyoru.evet sıcak ama aydın için daha buna sıcak dennez
Çok geçmiş olsun canım
Senin menü de güzelmiş

36 saatlik açlık yapıyorım canım
Valla tebrik ederim ben hayatta yapamam o kadar açlık . Ben yemek yerken mutlu olanlardanım ben yemek yerken bir sonraki öğünün planını yapıyorum
Güzel bir gün olmuş canım yarın güzel bir eksi geliyor bence bu hafta menülerin güzeldi

Nasıl dayanıyorsun Akrepcim, ben olsam acaip sinirli olurdum heralde
Yok canım.. Açlıkla bedenimin şifalandığını düşünüyorum bu da mutlu ediyor beni şu saatler biraz yavaşladı hareketlerim üşümem de var ama güzel devam ediyorum

Sağol canım uğurlu geldin bana cozutmadim pek

Beni de mutlu ederdi ama işte ölçüler arttıkça mutlu etmiyor maalesef..
Zaten içinde bulunduğum pdoğramda önceliğim sağlık. Kilo da azalıyor zaten ve benim için güzel bi gelişme oluyor

Menu

Sabah: Menemen (salamli), siyah zeytin, söğüs salatalik ve marul, sut

Ogle: But sarma izgara, salata ve ayran

Aksam: Babagannus ve ayran

Karpuz

Su 2.5 simdilik
1 saat tempolu yuruyus
M minimalce_
Akşam sonrası karpuz takıldı gözüme sadece. Menün güzelmiş

menülerini beğendim canım :) yarına eksi gelecekmisin durumlar nedir ,seninlede ilgilenemedim iyi bir ortak olamadım

Canim yanlis hatirlamiyorsam %96 koruyuculugu vardi spiralin.
Sen endise etme..
Simdi Tansucum ben butukce bir koliyi 3e bolecegim onlara maydanoz, yesil sogan ve nane ekmek niyetindeyim.Su videodaki gibi..
stresten çıkıyor canım ama benim de görünmek aklımda. randevu bulmaya çalışıyorum :) sen nasılsın ne var ne yok ,bahçe işlerine girişmişsin sanırım ne güzel . bende maydanoz ekmek istiyorum :)

11 haziran menüm

sabah 8 de : 2dilim tb ekmek
peynir
zeytin
1 kaşık reçel

ara : 1 bardak kefir
6 kiraz

öğlen : peynirli omlet
zeytin
domates ,biber

akşam : salata
4 kaşık yoğurt
1 kase mercimek çorbası
8 kaşık ıspanak

ara : domates ,biber, 1 parmak kadar peynir

su : 1.5 litre
spor : yok

Yawrukush CEYDOS deniz diyette

Yok canım.. Açlıkla bedenimin şifalandığını düşünüyorum bu da mutlu ediyor beni şu saatler biraz yavaşladı hareketlerim üşümem de var ama güzel devam ediyorum
bence çok sağlıksız bu diyet . hani oruç tutarken bile sanırım en fazla 12 saat tutuyoruz , o civarda . 36 saat çok ürkütücü , bünyen çökmesin dikkat et lütfen . korkutucu buldum ben .

İnş canım. Yılmak yok , sen baya iyi verdin 3 haftada bu hafta belki biraz takıldı. İnş o 60 buraya gelecek bakalım hangimiz önce gelecek gerçi ben çok yavaş kilo veriyorum
bende 56 küsürde takıldım kaldım , yine çok şiş hissediyorum , kaçamakta yapmıyorum hiç . gece nöbette bile bir şey yemedim aç durdum nerdeyse . ama hala düşemedim 55 e . sabahı korkuyla bekliyorum

Feyzoş beğendim canım menünü suyun çok az yatana kadar birkaç bardak daha iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…