Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Guzel olmus yine canim , nasil gidiyor diyet Aysuncum?
Saol canım haftasonu kötü geçmişti, pazartesinden itibaren baya iyi gidiyor hergün yürüyüş yaptım ( bugün hariç) . Tartıyı kaldırtmıştım yarın ki sonucu çok merak ediyorum. Pazartesi +600 dü çünkü senin nasıl gidiyor diyet ?

Menülerin ne kadar güzel oluyor canım yarın güzel eksilerin olur insallah
Saol canım yarın inş güzel sonuçlar alırız hepimiz, 1-2 gün içinde adet olucam inş onun ödemi olmaz . Evde herkese ayrı birşeyler pişirmek yoruyor bazen . Senin nasıl geçti haftan ? Tatil nasıl gidiyor? Aydın ısınmış sanırım

Istedigim gibi olmadi bu hafta , sadece haftasonu kacamak yaptim , moralsizim ama yilmayacagim...
Guzel eksi gelecek canim senden :)

Menü sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 yumurta domates salatalık biber cay
Ara 1 dilim ananas 2 dilim peynir
Aksam tavuk ızgara salata
Su 2 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Tatile rağmen menü Harika canım yatana kadar 2 bardak daha su iç , ödem atmak içinde yeşil çay yada beyaz çay hangisi varsa iç. Yarın tartı yüzümüzü güldürsün

İnşallah canim bende bugün baya bı terslik yaşadım bende regl olucam 3-4 günü var etkilimez ins diye dusunuyoru.evet sıcak ama aydın için daha buna sıcak dennez

Istedigim gibi olmadi bu hafta , sadece haftasonu kacamak yaptim , moralsizim ama yilmayacagim...
Guzel eksi gelecek canim senden :)
İnş canım. Yılmak yok , sen baya iyi verdin 3 haftada bu hafta belki biraz takıldı. İnş o 60 buraya gelecek bakalım hangimiz önce gelecek gerçi ben çok yavaş kilo veriyorum

Tatile rağmen menü Harika canım yatana kadar 2 bardak daha su iç , ödem atmak içinde yeşil çay yada beyaz çay hangisi varsa iç. Yarın tartı yüzümüzü güldürsün
Bugün toparladım artık tamamiyle yoksa koca yaz bana tatilsu az olmuş demi tamamlarım yatana kadar

Sen birsey yememişsin ki nasıl bir progmam uyguluyorsun ve buna nasıl dayanıyorsun? Bugünkü su orucu olmuş
36 saatlik açlık yapıyorım canım
Menün çok güzel olmuş.
Ev işi spordan sayılıyo muydu?

Menüm:

Sabah: yürüyüş yarım saat, 15 dk da alışveriş

12.00 çay, bir dilim kendi ekmeğimden, 5-6 cherry domates, 1 salatalık, lor peyniri, labne peyniri üstüne büyük bir fincan daha çay + 1.tk bal

14.00 küçük kasenin yarısi kadar yoğurt + bir kayısı
15.00 filtre kahve
16.40 çay tabağında kavrulmuş kıyma acı yeşil biber, 1 yumurtadan krep
18.civari da 2 fincan çay

3lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…