- 7 Temmuz 2015
- 2.376
- 9.543
- 158
Saol canım haftasonu kötü geçmişti, pazartesinden itibaren baya iyi gidiyor hergün yürüyüş yaptım ( bugün hariç) . Tartıyı kaldırtmıştım yarın ki sonucu çok merak ediyorum. Pazartesi +600 dü çünküGuzel olmus yine canim , nasil gidiyor diyet Aysuncum?
Hangi programı uyguluyorsun?Benim proğramda un yasak ondan chia koymuştum çok da lezzetli olmuştu
Saol canım yarın inş güzel sonuçlar alırız hepimiz, 1-2 gün içinde adet olucam inş onun ödemi olmaz . Evde herkese ayrı birşeyler pişirmek yoruyor bazen . Senin nasıl geçti haftan ? Tatil nasıl gidiyor? Aydın ısınmış sanırımMenülerin ne kadar güzel oluyor canım yarın güzel eksilerin olur insallah
Bugün aslında o kadar kötü gectiki banka kartımı kaybettim oğlum düşüp bacağını fena yaraladı Allah beterinden saklasın artık ne diyeyim sen nasilsinNasilsin canim, nasil gecti gunun?
Istedigim gibi olmadi bu hafta , sadece haftasonu kacamak yaptim , moralsizim ama yilmayacagim...Saol canım haftasonu kötü geçmişti, pazartesinden itibaren baya iyi gidiyor hergün yürüyüş yaptım ( bugün hariç) . Tartıyı kaldırtmıştım yarın ki sonucu çok merak ediyorum. Pazartesi +600 dü çünküsenin nasıl gidiyor diyet ?
Tatile rağmen menü Harika canımMenü sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 yumurta domates salatalık biber cay
Ara 1 dilim ananas 2 dilim peynir
Aksam tavuk ızgara salata
Su 2 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Cok gecmis olsun canim, nasil yavrun?Bugün aslında o kadar kötü gectiki banka kartımı kaybettim oğlum düşüp bacağını fena yaraladı Allah beterinden saklasın artık ne diyeyim sen nasilsin
İnşallah canim bende bugün baya bı terslik yaşadım bende regl olucam 3-4 günü var etkilimez ins diye dusunuyoru.evet sıcak ama aydın için daha buna sıcak dennezSaol canım yarın inş güzel sonuçlar alırız hepimiz, 1-2 gün içinde adet olucam inş onun ödemi olmaz . Evde herkese ayrı birşeyler pişirmek yoruyor bazen . Senin nasıl geçti haftan ? Tatil nasıl gidiyor? Aydın ısınmış sanırım ☺
İnş canım. Yılmak yok , sen baya iyi verdin 3 haftadaIstedigim gibi olmadi bu hafta , sadece haftasonu kacamak yaptim , moralsizim ama yilmayacagim...
Guzel eksi gelecek canim senden :)
Çok geçmiş olsun canımBugün aslında o kadar kötü gectiki banka kartımı kaybettim oğlum düşüp bacağını fena yaraladı Allah beterinden saklasın artık ne diyeyim sen nasilsin
Bugün toparladım artık tamamiyle yoksa koca yaz bana tatilTatile rağmen menü Harika canımyatana kadar 2 bardak daha su iç , ödem atmak içinde yeşil çay yada beyaz çay hangisi varsa iç. Yarın tartı yüzümüzü güldürsün
Daha iyi sağol canım.kart gitti artık kapattirdimCok gecmis olsun canim, nasil yavrun?
Kartini bulabildin mi?
Sağol canimÇok geçmiş olsun canım
Ohh süper tadını çıkarBugün toparladım artık tamamiyle yoksa koca yaz bana tatilsu az olmuş demi tamamlarım yatana kadar
36 saatlik açlık yapıyorım canımSen birsey yememişsin ki nasıl bir progmam uyguluyorsun ve buna nasıl dayanıyorsun? Bugünkü su orucu olmuş
Menün çok güzel olmuş.Perşembe menüm
12:00
1 haşlanmış yumurta, 2 yk lor peyniri, çeyrek avakado, 2 küçük dilim low carb ekmek, domates, salatalık
16:30
2 yk yoğurt, 1 yk low carb müsli, 50gr kadar yaban mersini
19:00
Zeytinyağlı kabak sote, 1 yk yoğurt
Su: 2,5lt
Spor: 1 saat ev işi, başka spor yok bugün
Yawrukush @Ceydos @asena87 matilda34
Nasıl dayanıyorsun Akrepcim, ben olsam acaip sinirli olurdum heralde36 saatlik açlık yapıyorım canım
Menün çok güzel olmuş.
Ev işi spordan sayılıyo muydu?
Yok normalde sayılmıyor ama bu hafta spor yarışması yok ya ondan yazdım yürüyüş yapamadım bugün36 saatlik açlık yapıyorım canım
Menün çok güzel olmuş.
Ev işi spordan sayılıyo muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?