Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaz geldi bakım yapmamız lazım :))
Ben kabağı rendeleyip yarım çay bardağından az suda haşlayıp üzerine yoğurt pul biber falan koyup yemeyi çok seviyorum canım. Hem doyuruyo hemde güZel kg verdiriyo.
normalde bukdar takmazdım belki cumaya çok var ama başka arkadaşımla da pazartesileri kg bildiryoruz birbirimize o yüzden - olsam süper olcaktı

Afiyet olsun eşim. Ama iyi yemissin. Sanirim ödüle geciyor ama pasta ve pilav ikisi birden bilemedim. Kilo olmasin şifa olsun :)

Sağol canım yorumlar için artidayim ama gider inş. haftasonu biraz daha serbest takılıyorum bu sefer yoksa diyet bunaltiyor. Böyle olunca pek anlamıyorum. Normalden uzun sürdü ama 3 kiloya yakın gitti bile

Ben Filiz bu arada canım. Ankara'dayim 2 kızım var şu sıra hep olarla ilgilenerek geçiyor vaktim. (Benimkiler de acaip kavga ediyor kızlar ya ortak dert galiba ) öğretmenim. Doktora yapan eşim tatlım, ben ceremesini çekiyorum sadece
Allah bana da nasip eder belki bir gün yüksek lisans yaptım ama sonra aile kurma fasli girdi akademik işlerle arama
Almanya'ya kalıcı olarak mi gittiniz Aysuncum. İzlenimlerin neler? Benim ordan dönen bir arkadaşım var yapamadılar ırkçılık çok dedi. Bu devirde inanmak istemiyor insan hâlâ öyle davrandıklarına

Melegimkorusun ayrıca hareketli insanlara bayılırım, çok da özenirim. Benim enerjim düşük oldum olası. İçim neşeli ama dışa yansıyamıyor gibi
Low carb denesem de adına ben de düşük tutmaya çalışıyorum olabildiğince kh'yi. İşe yarıyor kilo vermede, yorum yazarız bu hafta menülere. İstersen Almanca yaz ben de çeviriyi kullanıp cevap vereyim. Pratik yapmış olursun bir yandan

Geçen senekiler hatırlar, benim favori tarifim ilk öğün için hazırlamıştım paylaşayım dedim:

Bir çorba kasesine büyük çay bardağının yarisi kadar süt eklenir, sonra yarım kaşık un, biraz ezine (ya da eriyen bir çeşit) peynir ve ezerek karıştırılır. Sonra büyükçe bir tutam dereotu, biraz da maydonoz, acı biber eklenir. En son bir de yumurta kırılıp tavada önlü arkalı pişirilir. Adına otlu krep diyorum. Çok lezzetli bence yanında ekmek de gerekmiyo

Memnun oldum Filiz Çocuklar evde dura dura baya daraldı normal artık birbirlerine sarıyorlar ☺ Evet ırkçılık yaşayan varmış ama çok şükür suana kadar öyle birsey yaşamadık. Ama o tamamen kişisel bir şey bence. İnsanın içinde kötülük varsa ne yaparsan yap o kişiye iyilik bulamazsın gerçekten. Bazı ülkenin bazı şehirleri aşırı sağcıymış burda bunlar baya ırkçı Almanlar ne yazık ki ama o bölgede olmazsan çok karşılaşacağımızı sanmıyorum yani umarım. Çok şükür oturduğumuz bölgeden memnunuz Başka bir yerde yaşamak kolay değilmiş biz zaten ailelerden uzaktaydık nasılsa zaten gurbetteyiz fırsat çıkınca Almanya’yı deneyelim dedik ama tabi kolay olmuyor dilini kültürünü bilmediğin yerde yeni hayat kurmak. Ama zamanla alışıyorsun buradaki doğayla iç içe olmak hem herşeye ulaşılabilirlik ; bunun için trafik gürültü çekmeden ulaşılabilir olması paha biçilemez tabi. Biz öncesinde istanbuldaydık hali ile baya kalabalık, trafik yormuştu. Burada şuan için mutluyuz zaman ne gösterir bilinmez. Hep hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun diye dua ederim kısmet zaman bize ben gösterir. Geldiğim ilk zamanlar çok çok depresiftim ama suan mutluyum zaman gerekiyor sadece.
Canımm benim çok tatlısın aslında low carb menüm metabolizmayı yavaşlatıyor farkındayım ama en rahat bunu yapıyorum öbür türlü hipoglisemi atakları yaşıyorum çok bunda hiç öyle birşey yok, doymadan kalkmıyorum sofradan ☺☺ Pirinç , makarna aramıyorum hiç. Hamur işine bayılırım bunda da badem ünü yada keten tohumu ünü ile onu telafi edebiliyorsun mesela aklımda limonlu kek var bugün badem unu ve eritrol ile . Suan yürüyüşe gideceğiz döndüğümde geç olmazsa yapacağım
Ellerinize sağlık canım. Güzel görünüyor hemn kaydediyorum. Bir Egeli olarak ot olsun nerde neyle olursa olsun

CEYDOS canm bu hafta spor puanlarını yazacak mıyız? Yoksa sadece yazmak yeterli ☺
şimdi ilanını açıyorum bugün dahil perşembeye kadar hesaplamaları yapabilirsin.
cuma günleri ben yemek yemeği unutuyorum heyecandan ondan böyle cumartesiyi hiç yazmayayım hayatımdaki kaos yemeklerime yansıdı.

DİKKAT

Pazardan Perşembeye

Bu hafta PUANLI SPOR yarışmamız var kuzucuklarım. Sağlık sorunu olanlar dışında tam katılım bekliyorum. Mutlaka yapmaya çalışalım. Her gece menülerinizi yazarken altına spor puanlarınızı hesaplayarak yazmanız gerekiyor. Sporun puanları birinci sayfada mevcuttur. Sonuçlar cuma günü açıklanacaktır. Hadi bakalım kaslarımız gelişsin kilolar gitsin.

Hesaplanmamış sporlar yarışmaya dahil edilmeyecektir.

EV İŞLERİ YARIŞMA PUANINA DAHİL EDİLMEYECEKTİR. AKTİF SPOR BEKLİYORUM.

EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI

1 adet ipsiz ip atlama ya da ziplama egzersizi= 2 PUAN
1 adet mekik ya da herhangi bir karin egzersizi= 3 PUAN
1 adet squat ya da wallsit egzersizi = 3 PUAN
1 adet dizleri karnimiza cekerek oldugumuz yerde kosma egzersizi = 3 PUAN
1 adet jumping jack hareketi = 3 PUAN
10 adet merdiven cikmak ya da inmek = 3 PUAN
1 dakika dans etme egzersizi = 4 PUAN
1 dakika yuruyus egzersizi= 4 PUAN
1 dakika callanectics egzersizi = 4 PUAN
100 adim = 5 PUAN
1 dakika tabata egzersizi = 5 PUAN
1 dakika Leslie ile yuruyus = 7 PUAN
1 dakika eliptik egzersizi= 7 PUAN
1 dakika bisiklet egzersizi= 7 PUAN
1 dakika pilates egzersizi = 7 PUAN
1 dakika zumba= 7 PUAN
1 dakika kardiyo ya da herhangi bir fitness egzersizi= 10 PUAN
1 dakika crossfit egzersizi = 10 PUAN
1 dakika plank egzersizi = 10 PUAN
1 dakika yuzme egzersizi= 10 PUAN

GÖRMEDİK DUYMADIK YOK

M MaviFeslegen Ellssa Aomine Daiki Arrietty_ asena87 aydingelini B barga B Beklenen2 blueskyyy bnnu CEYDOS cokofesttt deniz diyette FitFiliz erciyes111 esmeriiim fyzanur JaneRizzoli Kozmogirl17 matilda34 Melegimkorusun Melek Ada @Meyyal Hayyal mifihafa Milana firuze M minimalce_ Birgaripanne Yawrukush

Herkese selam
Bir sure yogunlugum olacak demistim ama bu ötesi oldu
Yani guya izindeydim ama daha yorucu oldu,sagliksiz yemek de cabası.
Hemen toparlanmaliyim,kilo zor veriliyor kolay aliniyor.
Takimi ozledim

Bu arada yoklugumda coook kisi katilmis ekibe,hosgelmisler

B Beklenen2 canim bu hafta eşmişiz,hadi bakalim

Gider gider canım merak etme kavak tarifini ben de deneyeyim

Unutmadan dünkü menümu yazayım
Sabah
Üç parmak kalınlığında sucuk ve bir yumurta ile sucuklu yumurta, bir dilim peynir, domates, salatalık, dereotu, biber, dört tane tb ünlü grissini(4 tanesi bir dilim ekmek kadar)

Ara
Bir bardak sütlü kahve

Ara bir grissini

Akşam
Üç kaşık bulgur pilavı, avuç içi kadar ızgara et, salata, bir bardak zerdacalli icecek(kalorisi yok gibi sanırım 5 kaloriydi)

Su 2 litre
Spor 200 bisiklet hareketi=600
100 flutter kicks=300
Toplam=900
CEYDOS Yawrukush mifihafa eşim yokmuşsun gerçi ama olsun ben seni yine de etiketliyeyim

Hosgeldin canim

CUMARTESI MENUM
SABAH (11.15te)

1 haslanmis yumurta
12 zeytin
1 dilim tb ekmegi
Domates-salatalik-ceyrek avokado
5 dilim sucuk

OGLEN (14te)
1 avuc kabak cekirdegi
1 dikdortgen parca (avuc ici kadar) pestil
Filtre kahve

AKSAM (19da)
Yarim dilim somon baligi
Yarim hamburger koftesi
5 zeytin
1 kk peynir
Ceyrek avokado

SU: 2 lt
SPOR: Bahce isleri, ev isleri
B barga

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!

***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...

Iyiyim kaptanim. Gece gunduz karisik biraz bu donemde. Yoruyor biraz yaramaz. Siz nasilsiniz?
Allah kolaylik versin canim, gececek bu surecler..
Bende iyiyim gulum, sagol sordugun icin :)

Evet vallahi haklisin, cok buyuk sans, sagol, hic bir sey olmasa bile sadice bahcede gitip gelmem 500-600 adim atmam 1 turda. demek oluyor. :)
Bol bol bahceye git gel canim, guzel adim oluyormus sana :)

Slm cnm ben görümceme başka şehire geldim onların wi-fi de bozulmustu ekstra yaptığım bir şey değil di ama en son 70 kilo çıktım hatta cuma günü tartılmaya vaktm bile olmadi
Gorumcene gidecegini soylemistin canim fakat tarti bildiriminde sorun olabilecegini konusmamistik!
Sabah evinde tartilip paylasip gorumcene gitsen cok guzel olurdu..
2 gundur menulerini de yazmiyorsun, takimin esas listesindesin, esas listede olmak sorumluluk isteyen bir durum.
Dilersen bu cuma seni izne ayiralim ve liste disinda bizimle kilo vermeye devam et...

Miss gibi olmuş kaptanım. Sefasını sürün inşallah :)
Canim bugun kismet olursa birde salincak alicaz bahcemize, yazin sefasini surmek kismet olur insallah:)

Ellerine sağlık Özgecim, güzel güzel büyürler canım inş. ektiklerin ve afiyetle yersiniz.

Güzel de olmuş değmiş bence uğraşmana
Tatlı rüyalar canim
Insallah Filizim, bugun birde salincak alacagiz bahceye, cocuklar oynrken esimle oturup cay icmelik , seninlede birgun oturup karsilikli cay iceriz insallah..

Sagol canim benim :)

Daha iyiyim şükür ozgecim
Cok sevindim gulum :)

Oyy bu krepten mi yapsam kahvaltiya, keto pizzaya niyetliydim, simdi sarstin beni canim :)))

Emeklerine saglik kaptanim, dun yorgunluktan uyuyakaldim paylasamamistim :)

Kızlar selam 2 gündür giremiyorum foruma , regl oldum benimkiler biraz ağır geçiyor o kadar halsiz ve yorgunum ki akşam dün ve bugün yediklerimi yazarım
Canim gecmis olsun, acilen toparlanirsin insallah...

Merhabalar
Menümü paylaşmaya geldim :)
Sporumu da yazmıştım fotosunu atıyorum yaptıklarımın, toplam 900 puan.
Delta dediğim şey cardio
Akşam yemeği tabağındaki de makarna değil, kabak spagetti.
su 2,5 lt ve ayrıca 1 lt dukan birası.
Öğünler 14:30 ve 18:00
CEYDOS asena87 Yawrukush esmeriiim

Eklentiler

• A1FD67B2-2AFD-4FCE-A69C-84ED1CC916D5.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 23
  • 1E6D47EF-F0DC-4AEB-96E9-E6F8E9A8C0A6.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 30
  • 1CDC293B-B45A-44BC-9E71-C5E1CAC5324E.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 26
  • D3200566-5BA7-4B91-8CD7-55325BD85E36.webp
    84,7 KB · Görüntüleme: 25
Maşallah menun ne guzel
Ben az ve düzensiz yiyorum sanırım
Ben şu ara evdeyim ve yalnızım.
Bunun büyük avantajı oldu
Düzenimi oturtuyorum
İf ile tanışmam da şahane
Bakalım sürdürebilirim umarım.
Senin işin yoğun mu? Evli misin? Evde kalabalık mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…