Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz :)
Aksaminiz nasil geciyor, menuler nasil bugun?
Cok kotu geciyor kaptanim hala sinirliyim uzerine bugun annem icli kofte yapiyordu soganlari ben dogradim tabi bas parmagimi da onu gectim esim gelecek seneye kurbanlik cebis bakmaya gitti o yuzden bugun denize gidemedik gerci babam gil de araba ile koye mevlute gitti ama gec gittiler sabah 5 te gidip gelebilirdik ogleden sonra
Arti dun kv ye gittik kp nin bize verdigi miras olarak arazi de armut var gecen sene ogluma hamile iken o agacin meyvesi ile yanip tutustum ama doymayan kaynim hepsini yemis inip cikmak kolay olsa motoru yada biickiyi alip geri yukari cikip kesecektim de gucum yoktu eger bu senede aynisi olursa cikip kesecegim
dun gittigimde sorduk hic yok dediler Allahtaan esim gidip bakmis 10 tane var dedi ama bir tane koparip gelmedi neymis yetsinmis gecen sene yapraklarini yoldum sinirden hamile hamile ta yukari ciktim yokus yukari dibinde curugu bile kalmamisti arsiz bir kaynim var doymaz doymayasica bu sene de yer hepsini ben yine bir tane yiyemem neyse hamile hamile butun dallarini yoldum gecen sene
bu sene aksam gittik esim tek basina cikmis benden habersiz sinirden cildiriyorum ne var yani bir tane kopar getir bugun adana da ki gorumcem 1 tane koparmis benim kocada gorumum kadar akil yok gorumume bir sey demem terbiyeli bir tane almis yemis helal olsun ama digerleri ayyyyyyyyyy
Dunde psikolojik hasta olan kaynim diyor ki hepsini yiyecegiz bu doymaz kaynim deil gecen sene ki olanlardan sonra
7 tane oglu olunca kv nin sasirmayin tam olarak duygu halimi anlatacak emoji bulamadim �� buldum telefondan

çok güzel eşim tebrikler,
Ben regl günlüğü çok iyi sayılmam
Teşekkür ederim çok ağır geçiyor halsizlikten kolumu kaldıramıyorum
Sen nasılsın nasıl gidiyor

Dünki menüm
Sabah:
1.5 haşlanmış yumurta
2 tk lor peyniri
Domates, salatalık
1 ince dilim siyez ekmeği
1 tk bal
1 tk tereyağı

öğle
1 haşlanmış tavuk baget

ara:
1 koçan mısır

Akşam:
1 porsiyon etli taze fasulye

su: 2 lt
Spor: yok (regl çok halsizim yatıyorum, bebeğime bile zorlanarak bakıyorum)

Bugün:

sabah:
1 simit
1 dilim beyaz peynir
Domates, salatalık
1 tk tereyağı
1 tl bal

öğle
1 küçük haşlanmış tavuk baget

Ara:
Toplamı avuç içi kadar kaju badem fındık

akşam:
1 p kıymalı makarna
(Ben yatarak bebeğime bakıyordum eşim yaptı yemeği mecbur yedim hem güçsüzüm hem de başka yapacak birşey yoktu üzgünüm )

Su: 2 litre yapayım 1bitti
Spor: yok

Yawrukush CEYDOS Arrietty_

afiyet olsun, etli balıklı güzel proteinli bir gün olmuş

Gecmis olsun canim. Neden bu kadar yogun geciyor?

Maşallah sana cok ıyı emzırdıgın halde az yıyosun bol sıvı alıyosun tebrık ederım gercekten
Ben sabah 7:30 ta kalkıp işe gıdıyorum hıc bos kalmıyorum ısyerınde kahvaltı yapamıyorum
12 de kahvaltı menusu yapıyorum
Arada etı form bıskuvı cay kahve meyve
Aksam 8 de aksam yemegı yiyoruz işte aksam gec oluyor ona hı çözüm bulamadım
Ben ıkı dogum yaptım ıkısındede 13 kılo verdım evde yalnızdım o zaman delı gıbı tepınıyordum butun gun oryantel spor zumba şuan öyle bıseyde yapamıyorum

Eline sağlık özgecim ben cumartesi günü de yazmıştım menümü canım

İyi akşamlar kızlar
Pazar menüm
11:30
1 yumurtadan omlet, 7-8 dilim sucuk, domates, salatalık, kapya biber

16:30
2 kare %90 kakaolu bitter çikolata, 6 çiğ badem

19:30
4-5 kaşık menemen, kapya biber, 5 siyah zeytin, 2 tane küçük badem unundan kurabiye

(Kurabiye: 200gr badem unu, 100 gr eritrol, 2 yumurta akı bunları yoğurup yuvarladım bisküvi gibi bastırdım üstünden 200derecede 10dk pişirdim) 1 kurabiyede 1grdan az şeker var ve yaklaşık 100kalori gibi

Su: 1,5 lt çok az oldu
Spor: 19300 adım : 965puan
(Suan ayaklarımın altı ağrıyor valla )

Yawrukush CEYDOS asena87 FitFiliz

Bugünkü menüm

12:30
3 kuru incir
1 avuç fındık (kavrulmamış)

15:00 Türk kahvesi

18:00
1 porsiyon sarma dolma (bulgur mercimek et içerikli)
1 kase yoğurt
3 mercimekli köfte (anne yapımı)
Salata ve acı yeşil biber

Su
3 litre

Spor
40 dk yürüyüş 160 puan
100 ip 300 puan

Aomine Daiki Yawrukush

Son düzenleme:
Iyi aksamlar

Günün özeti
Ilk ogun
1 buyuk yumurta ile omley
1 ck zeytinyag
Kuzukulagi
Rocca
40 gr kasar

Son ogun
2 yk bulgur
100 gr tavuk
100 gr Salata

Suan 2,5 L su
Yatmadan 3 olur

Spor
1 saat yuruyus 240 puan
1200 ip atlama 2400 puan
30dk crossfit 300 puan
1 saat cardio 600 puan
22408 adim? Kaptanim hayrina sunu hesapla. Kafam basmiyor yine CEYDOS
bnnu CEYDOS

Toplam 3540 puan

Gecmis olsun esim. O regl agrisi Bende de oyle
Ilk gun hic kalkamam. Agrisi beni mahvediyor

Eklentiler

• IMG_20200614_200442.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20200614_183421_781.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20200614_183332_583.webp
    65,6 KB · Görüntüleme: 19
Egeli misin Aysun'cum ? İzmir'de okudum ben, o vesileyle tanıştım ege mutfağıyla müthiş gerçekten. Çok severim İzmir'i. Bir de Ege'de Aydın ve Nazilli'yi de. Gerçi yurdun her yeri ayrı güzel

Almanya'yanin güzel bir yerinde olmanıza da ayrıca sevindim. Orda türk marketler var mı? Ya bir suçuk var Egetürk markasi burda öylesini yemedim. Bir akrabam getirmişti Almanya'dan. Düşün ne kadar sucuk bağımlısıysam, bana sucuk getirmişti

Bademunlu tariflere ben de çok rastlıyorum belki alır denerim. Yapabildin mi tatlım limonlu keki? En son yaptığım limonlu kurabiye geldi aklıma. Ekşi olmuştu bildiğin
Wie war der Weg? Gibt es eine besondere Art zu laufen (Sie wissen von diesen roten Spuren)? Oder bist du wie ein Naturspaziergang gegangen?

Vallaha düşünüyorum bulamıyorum içtiğim sekersız çayda bıle suç aradım
Karpuz yıyorum aksam yemeklerınde 2-3 parca ondan mı acaba
Suyu ve meyveyi yemekle birlikte tüketmesenmi acaba.. Bir de böyle denesen..
Yemek saatinden 30 dk önce bitiriyorum sıvı tüketimini.. Yemeklerden 1,5 / 2 saat sonra da başlıyorum sıvı alımına.. Menü ile su çay vs içmiyorum.
Sindirime faydası oluyor bu şekilde ve mide gereksiz genişlemiyor.

1200 ip atlama mı beni de gaza getirir bu sayı

Yalnız ben emzirmiyorum :) bekarım Biriyle karıştırdın herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…