- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
Etiketlemeyince bunu görmemişimEki Görüntüle 2648646 Benımde artılarım artıyor tövbe yarabbım
Sımdı kahvaltı yaptım
Cok kotu geciyor kaptanim hala sinirliyim uzerine bugun annem icli kofte yapiyordu soganlari ben dogradim tabi bas parmagimi da onu gectim esim gelecek seneye kurbanlik cebis bakmaya gitti o yuzden bugun denize gidemedik gerci babam gil de araba ile koye mevlute gitti ama gec gittiler sabah 5 te gidip gelebilirdik ogleden sonraSelamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz :)
Aksaminiz nasil geciyor, menuler nasil bugun?
Teşekkür ederim çok ağır geçiyor halsizlikten kolumu kaldıramıyorumAllah kolaylik versin canim, gececek bu surecler..
Bende iyiyim gulum, sagol sordugun icin :)
Bol bol bahceye git gel canim, guzel adim oluyormus sana :)
Gorumcene gidecegini soylemistin canim fakat tarti bildiriminde sorun olabilecegini konusmamistik!
Sabah evinde tartilip paylasip gorumcene gitsen cok guzel olurdu..
2 gundur menulerini de yazmiyorsun, takimin esas listesindesin, esas listede olmak sorumluluk isteyen bir durum.
Dilersen bu cuma seni izne ayiralim ve liste disinda bizimle kilo vermeye devam et...
Canim bugun kismet olursa birde salincak alicaz bahcemize, yazin sefasini surmek kismet olur insallah:)
Insallah Filizim, bugun birde salincak alacagiz bahceye, cocuklar oynrken esimle oturup cay icmelik , seninlede birgun oturup karsilikli cay iceriz insallah..
Sagol canim benim :)
Cok sevindim gulum :)
Oyy bu krepten mi yapsam kahvaltiya, keto pizzaya niyetliydim, simdi sarstin beni canim :)))
Emeklerine saglik kaptanim, dun yorgunluktan uyuyakaldim paylasamamistim :)
Canim gecmis olsun, acilen toparlanirsin insallah...
CUMARTESI MENUM
SABAH (11.15te)
1 haslanmis yumurta
12 zeytin
1 dilim tb ekmegi
Domates-salatalik-ceyrek avokado
5 dilim sucuk
OGLEN (14te)
1 avuc kabak cekirdegi
1 dikdortgen parca (avuc ici kadar) pestil
Filtre kahve
AKSAM (19da)
Yarim dilim somon baligi
Yarim hamburger koftesi
5 zeytin
1 kk peynir
Ceyrek avokado
SU: 2 lt
SPOR: Bahce isleri, ev isleri
B barga
Gecmis olsun canim. Neden bu kadar yogun geciyor?Dünki menüm
Sabah:
1.5 haşlanmış yumurta
2 tk lor peyniri
Domates, salatalık
1 ince dilim siyez ekmeği
1 tk bal
1 tk tereyağı
öğle
1 haşlanmış tavuk baget
ara:
1 koçan mısır
Akşam:
1 porsiyon etli taze fasulye
su: 2 lt
Spor: yok (regl çok halsizim yatıyorum, bebeğime bile zorlanarak bakıyorum)
Bugün:
sabah:
1 simit
1 dilim beyaz peynir
Domates, salatalık
1 tk tereyağı
1 tl bal
öğle
1 küçük haşlanmış tavuk baget
Ara:
Toplamı avuç içi kadar kaju badem fındık
akşam:
1 p kıymalı makarna
(Ben yatarak bebeğime bakıyordum eşim yaptı yemeği mecbur yedim hem güçsüzüm hem de başka yapacak birşey yoktu üzgünüm)
Su: 2 litre yapayım 1bitti
Spor: yok
Yawrukush CEYDOS Arrietty_
Bende sinirden temizlige basladimçok güzel eşim tebrikler,
Ben regl günlüğü çok iyi sayılmam
Teşekkür ederim çok ağır geçiyor halsizlikten kolumu kaldıramıyorum
Sen nasılsın nasıl gidiyor
Vallaha düşünüyorum bulamıyorum içtiğim sekersız çayda bıle suç aradımNedenki acaba?
Maşallah sana cok ıyı emzırdıgın halde az yıyosun bol sıvı alıyosun tebrık ederım gercektenBen şu ara evdeyim ve yalnızım.
Bunun büyük avantajı oldu
Düzenimi oturtuyorum
İf ile tanışmam da şahane
Bakalım sürdürebilirim umarım.
Senin işin yoğun mu? Evli misin? Evde kalabalık mısınız?
Off dun den beri bende acaıp sınırlı iştahlı gergın bişeyim yaBende sinirden temizlige basladim
Eline sağlık özgecim ben cumartesi günü de yazmıştım menümü canımTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe @Beklenen2 ODUL MUAF CEYDOS ODUL @minimalce_ @cokofesttt Yawrukush 100M FitFiliz @erciyes111 ODUL JaneRizzoli @aydingelini ODUL esmeriiim BLU3 Ellssa Arrietty_ ODUL @1delimavi Birgaripanne Melegimkorusun ODUL Aomine Daiki ODUL @Milana firuze B barga @melek ada bnnu ODUL @Meyyal Hayyal @fyzanur @deniz diyette ODUL SPOR?
***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...
***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!
***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...
Egeli misin Aysun'cumMemnun oldum FilizÇocuklar evde dura dura baya daraldı normal artık birbirlerine sarıyorlar ☺ Evet ırkçılık yaşayan varmış ama çok şükür suana kadar öyle birsey yaşamadık. Ama o tamamen kişisel bir şey bence. İnsanın içinde kötülük varsa ne yaparsan yap o kişiye iyilik bulamazsın gerçekten. Bazı ülkenin bazı şehirleri aşırı sağcıymış burda bunlar baya ırkçı Almanlar ne yazık ki ama o bölgede olmazsan çok karşılaşacağımızı sanmıyorum yani umarım. Çok şükür oturduğumuz bölgeden memnunuz Başka bir yerde yaşamak kolay değilmiş biz zaten ailelerden uzaktaydık nasılsa zaten gurbetteyiz fırsat çıkınca Almanya’yı deneyelim dedik ama tabi kolay olmuyor dilini kültürünü bilmediğin yerde yeni hayat kurmak. Ama zamanla alışıyorsun buradaki doğayla iç içe olmak hem herşeye ulaşılabilirlik ; bunun için trafik gürültü çekmeden ulaşılabilir olması paha biçilemez tabi. Biz öncesinde istanbuldaydık hali ile baya kalabalık, trafik yormuştu. Burada şuan için mutluyuz zaman ne gösterir bilinmez. Hep hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun diye dua ederim kısmet zaman bize ben gösterir. Geldiğim ilk zamanlar çok çok depresiftim ama suan mutluyum zaman gerekiyor sadece.
Canımm benim çok tatlısınaslında low carb menüm metabolizmayı yavaşlatıyor farkındayım ama en rahat bunu yapıyorum öbür türlü hipoglisemi atakları yaşıyorum çok bunda hiç öyle birşey yok, doymadan kalkmıyorum sofradan ☺☺ Pirinç , makarna aramıyorum hiç. Hamur işine bayılırım bunda da badem ünü yada keten tohumu ünü ile onu telafi edebiliyorsun mesela aklımda limonlu kek var bugün badem unu ve eritrol ile . Suan yürüyüşe gideceğiz döndüğümde geç olmazsa yapacağım
Ellerinize sağlık canım. Güzel görünüyor hemn kaydediyorum. Bir Egeli olarak ot olsun nerde neyle olursa olsun
Suyu ve meyveyi yemekle birlikte tüketmesenmi acaba.. Bir de böyle denesen..Vallaha düşünüyorum bulamıyorum içtiğim sekersız çayda bıle suç aradım
Karpuz yıyorum aksam yemeklerınde 2-3 parca ondan mı acaba
1200 ip atlama mıIyi aksamlar
Günün özeti
Ilk ogun
1 buyuk yumurta ile omley
1 ck zeytinyag
Kuzukulagi
Rocca
40 gr kasar
Son ogun
2 yk bulgur
100 gr tavuk
100 gr Salata
Suan 2,5 L su
Yatmadan 3 olur
Spor
1 saat yuruyus 240 puan
1200 ip atlama 2400 puan
30dk crossfit 300 puan
1 saat cardio 600 puan
22408 adim? Kaptanim hayrina sunu hesapla. Kafam basmiyor yineCEYDOS
bnnu CEYDOS
Toplam 3540 puan
Gecmis olsun esim. O regl agrisi Bende de oyle
Ilk gun hic kalkamam. Agrisi beni mahvediyor
Yalnız ben emzirmiyorum :) bekarımMaşallah sana cok ıyı emzırdıgın halde az yıyosun bol sıvı alıyosun tebrık ederım gercekten
Ben sabah 7:30 ta kalkıp işe gıdıyorum hıc bos kalmıyorum ısyerınde kahvaltı yapamıyorum
12 de kahvaltı menusu yapıyorum
Arada etı form bıskuvı cay kahve meyve
Aksam 8 de aksam yemegı yiyoruz işte aksam gec oluyor ona hı çözüm bulamadım
Ben ıkı dogum yaptım ıkısındede 13 kılo verdım evde yalnızdım o zaman delı gıbı tepınıyordum butun gun oryantel spor zumba şuan öyle bıseyde yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?