Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Güzel bir menü olmuş. Yalnız iyi dayanmışsin canım 16.30a kadar, ben olsam heralde daha erken yapardim arayı. Kurabiyeyi soruyordum ben de az önce. Tarife bakılınca güzel bir şeye benziyor canım afiyet bal şeker olsun

Bu sabah yine artıda uyanınca bugün sıkı tuttum işi

Sabah 1 saatlik yürüyüş (240p)

12de resmini paylaştığım otlu krep, 3 cherry domates ve çay

14.45 karpuz kabuğu (hala güldürüyor beni) iki kaşık yoğurt, iki çiğ bakla, filtre kahve

17'ye doğru dünden kalan bir parça et, birkaç biber

18 gibi çay ve çay kaşığnın ucu ile pasta kreması
Melegimkorusun

Wir gingen 4 Stunden im Wald wandern
Canım bende Aydın merkezdenim bizimde en sevdiğimiz ve aldığımız tek sucuk egetürk çok fazla var Türk market, esnaf Limonlu kek için geç kaldım bugün bir yerde normal şeker ve badem unuyla tarif görünce low Çarba çevirdim çok hızlı oluyor
Çokda lezzetli canım tatlı isteyince bunu yaparım ben bugünlerde Regl olmam lazım biraz gecikti ondan aklım tatlılarda
Saol canım. 14:30 gibi yürüyüşe çıktık baya yürüdük sonra park bulduk boş oğlum oynarken bende ara öğün yaptım. Normal bir diyet yapsaydım 2 saatte kesin Ara öğün yapmam gerekiyordu yoksa hemen kan şekerim düşüyordu ama bu diyette açıkmıyorum . Dönüşte enerji olsun diye yedim

Afiyet olsun canım güzel bir gün olmuş süper su içebildin bari

Haklısın yemekte su içmem ama oncesı ve sonrasına dıkkat etmıyordum tabı

2 çocukla hazırlan falan derken kaldı tartilmam cnm birde bu hafta devam yine aktif olmaya

14 haziran menüm
sabah : 2 haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
bal
2 dilim kızarmış ekmek

ara : 4 parmak kadar muz
maydanoz
1 ceviz

öğlen : fırında patlıcan
yoğurt
domates,biber

akşam : fırında patlıcan
yoğurt çorbası

ara : 4 parmak kadar karpuz
2 badem

su : 1.5 litre

spor : 30 dk eliptik : 210 puan

Yawrukush CEYDOS Melek Ada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…