Güzel bir menü olmuş. Yalnız iyi dayanmışsin canım 16.30a kadar, ben olsam heralde daha erken yapardim arayı. Kurabiyeyi soruyordum ben de az önce. Tarife bakılınca güzel bir şeye benziyor canım afiyet bal şeker olsunİyi akşamlar kızlar
Pazar menüm
11:30
1 yumurtadan omlet, 7-8 dilim sucuk, domates, salatalık, kapya biber
16:30
2 kare %90 kakaolu bitter çikolata, 6 çiğ badem
19:30
4-5 kaşık menemen, kapya biber, 5 siyah zeytin, 2 tane küçük badem unundan kurabiye
(Kurabiye: 200gr badem unu, 100 gr eritrol, 2 yumurta akı bunları yoğurup yuvarladım bisküvi gibi bastırdım üstünden 200derecede 10dk pişirdim) 1 kurabiyede 1grdan az şeker var ve yaklaşık 100kalori gibi
Su: 1,5 lt çok az oldu
Spor: 19300 adım : 965puan
(Suan ayaklarımın altı ağrıyor valla )
Yawrukush CEYDOS @asena87 FitFiliz
1200 ip atlama mıbeni de gaza getirir bu sayı
Yalnız ben emzirmiyorum :) bekarımBiriyle karıştırdın herhalde
Evet devam :) ve çok sevdim ben bunu.Gorunce dedim bu kiz bekardisonra emin olamadim belki yanlis hatirlayan benim diye
. IF e Devam mi
Evet devam :) ve çok sevdim ben bunu.
Kafam rahatladı yaa
Sürekli yeme derdindeymişim ben şimdiye kadar
Wir gingen 4 Stunden im Wald wandernEgeli misin Aysun'cum? İzmir'de okudum ben, o vesileyle tanıştım ege mutfağıyla müthiş gerçekten. Çok severim İzmir'i. Bir de Ege'de Aydın ve Nazilli'yi de. Gerçi yurdun her yeri ayrı güzel
Almanya'yanin güzel bir yerinde olmanıza da ayrıca sevindim. Orda türk marketler var mı? Ya bir suçuk var Egetürk markasi burda öylesini yemedim. Bir akrabam getirmişti Almanya'dan. Düşün ne kadar sucuk bağımlısıysam, bana sucuk getirmişti
Bademunlu tariflere ben de çok rastlıyorum belki alır denerim. Yapabildin mi tatlım limonlu keki? En son yaptığım limonlu kurabiye geldi aklıma. Ekşi olmuştu bildiğin
Wie war der Weg? Gibt es eine besondere Art zu laufen (Sie wissen von diesen roten Spuren)? Oder bist du wie ein Naturspaziergang gegangen?
Saol canım. 14:30 gibi yürüyüşe çıktık baya yürüdük sonra park bulduk boşGüzel bir menü olmuş. Yalnız iyi dayanmışsin canım 16.30a kadar, ben olsam heralde daha erken yapardim arayı. Kurabiyeyi soruyordum ben de az önce. Tarife bakılınca güzel bir şeye benziyor canım afiyet bal şeker olsun
Afiyet olsun canım güzel bir gün olmuş süperBu sabah yine artıda uyanınca bugün sıkı tuttum işi
Sabah 1 saatlik yürüyüş (240p)
12de resmini paylaştığım otlu krep, 3 cherry domates ve çay
14.45 karpuz kabuğu (hala güldürüyor beni) iki kaşık yoğurt, iki çiğ bakla, filtre kahve
17'ye doğru dünden kalan bir parça et, birkaç biber
18 gibi çay ve çay kaşığnın ucu ile pasta kreması
Melegimkorusun
Haklısın yemekte su içmem ama oncesı ve sonrasına dıkkat etmıyordum tabıSuyu ve meyveyi yemekle birlikte tüketmesenmi acaba.. Bir de böyle denesen..
Yemek saatinden 30 dk önce bitiriyorum sıvı tüketimini.. Yemeklerden 1,5 / 2 saat sonra da başlıyorum sıvı alımına.. Menü ile su çay vs içmiyorum.
Sindirime faydası oluyor bu şekilde ve mide gereksiz genişlemiyor.
Yaaa cok ozur dılerımYalnız ben emzirmiyorum :) bekarımBiriyle karıştırdın herhalde
Cok guzel menü canim.Bugün ki menüm
Sabah bi dilim lavaş
2 dilim sucuk
Bi dilim peynir domates ve salatalık
Öğlen bi sütlü kahve bi kare çikolata
Akşam bi porsiyon kanat 2 bardak ayran
2 litre su
6 bin adım
Yawrukush CEYDOS deniz diyette
Ehehe :) sorun değilYaaa cok ozur dılerımöncekı eşimmiydi acaba Ayy cok utandım
Dukan Birası çok etkili bence. Kesinlikle denemelisin.Dukan bırası hazrladım bende bakalım yarın ıcıcem inşallah hepsını
2 çocukla hazırlan falan derken kaldı tartilmam cnm birde bu hafta devam yine aktif olmayaAllah kolaylik versin canim, gececek bu surecler..
Bende iyiyim gulum, sagol sordugun icin :)
Bol bol bahceye git gel canim, guzel adim oluyormus sana :)
Gorumcene gidecegini soylemistin canim fakat tarti bildiriminde sorun olabilecegini konusmamistik!
Sabah evinde tartilip paylasip gorumcene gitsen cok guzel olurdu..
2 gundur menulerini de yazmiyorsun, takimin esas listesindesin, esas listede olmak sorumluluk isteyen bir durum.
Dilersen bu cuma seni izne ayiralim ve liste disinda bizimle kilo vermeye devam et...
Canim bugun kismet olursa birde salincak alicaz bahcemize, yazin sefasini surmek kismet olur insallah:)
Insallah Filizim, bugun birde salincak alacagiz bahceye, cocuklar oynrken esimle oturup cay icmelik , seninlede birgun oturup karsilikli cay iceriz insallah..
Sagol canim benim :)
Cok sevindim gulum :)
Oyy bu krepten mi yapsam kahvaltiya, keto pizzaya niyetliydim, simdi sarstin beni canim :)))
Emeklerine saglik kaptanim, dun yorgunluktan uyuyakaldim paylasamamistim :)
Canim gecmis olsun, acilen toparlanirsin insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?