Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selamlaaar, menüms:

sabah: yulaflı maydonozlu dereotlu omlet, süzme peynir, 1 salatalık, yeşilçay

öğlen: 3 adet kuru kayısı, 2 ince halka şeklinde kurutulmuş trabzon hurması

akşam: ızgara tavuk + salata

spordan önce yarım çay kaşığı şekersiz fıstık ezmesi

su: 3 lt

spor: sabah 30 dk yürüyüş, 1 saat fitness, 30 dk leslie

120 + 600 + 210 = 930

Yawrukush

Menumu paylasip kaciyorum
Sabah fotida
Aksam
2 icli kofte Salata odul
Su 10 bardak
Spor sabahtan aksama kadar ev isi sinirden
Bir camlar kaldi esim saolsun aksam alisverise goturunce biraz yumusadim galiba
BLU3
Alışveriş candır
Pilavdan dolayı kan şekerin yükselmiştir atak ondandır. Ufak bi tüyo hemen akabinde 1 kase yoğurt tüketirsen hem tok kalırsın hem de yağların yandı bitti kül oldu olurtabiki ev yoğurdu
Teşekkür ederim.
Biz eşmiyiz şaşkınlığı ile tekrar okudum ve affedici nedenleri de göz önünde tutarak diyet sağlamasında buldum çözümü..
Menü kötü evet ama yarınki menü güzel olursa ceza yok; yine aynı olursa ceza gelir maalesef

CEYDOS kaptanim bundan sonra 45 dk yaparim

Menumu paylasip kaciyorum
Sabah fotida
Aksam
2 icli kofte Salata odul
Su 10 bardak
Spor sabahtan aksama kadar ev isi sinirden
Bir camlar kaldi esim saolsun aksam alisverise goturunce biraz yumusadim galiba
BLU3
Yarin tarti gunu, odulunu cuma yapsaydin keske. Ceydos kaptan ceza yok dedigi icin bir sey diyemiyorum. Yoksa hazirlamistim sopayi

Bugünkü menüm sabah
2 yumurta 2 zeytin biraz sucuk domates salatalık
Öğle
1 kase çorba
Akşam
5 ızgara köfte 1 bardak ayran 1 domates ve salatalık
Su 3 lt
Spora yarın zıplama mekik olmayan hareketlerle başlayacağım inşallah 10 gün oldu ama zıplama mekik gibi hareketler yapamıyorum içimdeki kesikler ayrılıyo gibi çok değişik biseyler oluyor
asena87 CEYDOS Yawrukush

Sabah kızartma yerine haşlanmış yumurta daha iyi olurdu.

Önemli olan farkındalığın canım. Haftaya asılarak başlarsın

Tavuk uyruğu nedir?
Keske bilsem :))
Tavugun butun arka kismina ne deniliyor diye baktim, tavuk uyruğu cikti yanlis yazdim yine

19000 adım walla bravo

Patates ve pasta
Yasaklı yiyerek bozmuşsun canım seviyeyi.. Yeniden başladın mecburen dimi?

Ohh miss gibi olmuş ellerine sağlık. İyi uykular canım
evet canım bozdum bugün tekrar başlıyorum.. emzirdiğim için ben arada esnetme yapıyorum.. bide şuan kv demlerdeyim şehir dışında cumaya döneceğim eve ondan sonra inşallah hiç fire vermeden yaparım.
inşallah canım
Afiyet olsun eşim. Ama iyi yemissin. Sanirim ödüle geciyor ama pasta ve pilav ikisi birden bilemedim. Kilo olmasin şifa olsun :)
ayy eşim nişan olunca bide kvlerde kalıyoruz şehir dışındayız biraz zor oluyor
ben çok severim canım bunu farklı sebzelerde koyarım harika olur afiyet olsun canım
çok güzel canım cumaya harika bir eksi seni bekliyor
olmasaymış iyiymiş ama olsun canım gerisi harika...bu arada emoji koyamıyorum neden ya

Kaptanim annem dun yapti o yuzden yoksa uzun zamandir birakmistim
CEYDOS kaptanim bundan sonra 45 dk yaparim

Yarin tarti gunu, odulunu cuma yapsaydin keske. Ceydos kaptan ceza yok dedigi icin bir sey diyemiyorum. Yoksa hazirlamistim sopayi
Ayyy esim cuma gunu bu mesajini hatirlatirim
Gunaydin

Gecen cuma:91.3
Bugun:90.8
Fark:0.5
Birgaripanne CEYDOS
Tebrikler canim insAllah cumaya kesin gitmis olurrrr
Bu arada yanlis etiketledigim kisi 2016 da girmis bir gun sadece neyseki ucuz kurtuldum

Evet, aksam iyi olmamis esim ama kabak detoksuna basliyorsan hemen toparlayacagina eminim. 50 ip atlasan tamamdir bence
Bu hafta kacamaksiz gecsin ama :)

günaydın, sabah tartıldığımda şöyleydi:

Gecen cuma: 80.2
Bugun: 80.1
Fark: 0.1

Yawrukush

-------------------------
tartıldıktan sonra su falan içip yürüyüşe çıktım geldim, dönerken baktım ki sipariş ettiğim tartı gelmiş, CEYDOS ve özür dilerim, adını hatırlayamadığım bir üye daha bilgi almak istemişti, bir ufak bahsedeyim dedim.

gelir gelmez yeni ve eski tartıda tartıldım. yeni tartı 79.95 gösterdi, eskisi 80.4. bu cuma sabah bildirim yaparken ikisinde de tartılacağım, çıkan farka göre sanırım eski kilo bildirimlerimde değişiklik mi yapılması gerekiyor? Yawrukush CEYDOS

telefonumda mifit uygulaması var. 3 saniye içinde tartıyla eşleşebiliyor ve kısa sürede tartı, telefona vücut analizini gönderiyor, görsellerde paylaşıyorum.

önce ilk ekranda kilonuzu ve özet bilgileri veriyor. üzerine tıkladığınızda önce yanlış giden şeylerden (%37lik yağ oranı gibi...) sonra da normal olan değerlerden bahsediyor. ufak bir şokla karışık farkındalık kazandım. hedeflerime şeyi de ekleyeceğim artık: haftaya ulaşmak istediğim vücut yaşı sljakf. şu anda kendisi 49'muş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…