Tamam canim, seni kotu etkiliyorsa sadece cumalari tartil..Evet
Kötü etkileniyorum maalesef
Kaçamak falan yapsam bi kontrol edeyim diyicem ama yapmıyorum zaten
O yüzden tartılmak istemiyorum
Daha önceki diyet başarızlıklarımın sebeplerinden biridir. Emeeen nasılsa veremiyorum der bırakırım. Biliyorum kendimi.
Aynen canım annem habire ye zaten bi kemiklerin kalmış nerene spor yapıyorsun iki çocukla dedi durduGüzel canim. Anne evinde ancak bu kadar olur.
Senin kim bilir yemedigin neler vardi sofrada.
Yarin daha dengeli yersin toparlarsin :)
Teşekkür ederim kaptanımTamam canim, seni kotu etkiliyorsa sadece cumalari tartil..
4 yeseydin, 5 yeseydin yumurtadan zarar gelmez DenizcimCok istahliyim
Kendimi sürekli frenliyorum.3 yumurta yedim daha da yiyesim var.
Marketten cips, çiğ kofte, noddle sepete koydum, dusundum geri biraktim .
İcimdeki cocukla sohbet ettim.
Başını oksadim, akilli ol, yaramazlik yapma, hadi aferin sana dedim :)
Esim bomba gibi geliyorsun bu hafta harikasin :)
İşte o stres en kötüsüBen de aynı şekilde. Buraya yazıcam diye tartıldım ve sabit çıktım, moralim bozuldu.
Haftada bir tartılmak istiyorum ben.
Vücudumu strese sokacak şimdi bu sonuç benim.
Anne olmak ne tuhaf sey:)Aynen canım annem habire ye zaten bi kemiklerin kalmış nerene spor yapıyorsun iki çocukla dedi durdu
Esim Turkiyeden alisveris yapiyorum, bak esler bu gunler icindir, sepete manti ve simit attim ne diyorsun bu durumateşkürler efem, o senin bombalığın!!
4 kofte cok degil canim, eger ekmek ,galeta vs yoksa ben kofteyi doyana kadar yiyorum.Online olmuşken menümü ve sporumu da ekleyim.
spor 1400 puan oldu.
4 köfte çok mu acaba? 3e mi düşürsem bilemedim.
14:30 ve 18:00 öğün saatlerim
20 saate çıkardım açlık penceresini
Biraz mecburiyetten oldu aslında, saatlerimi ayarlayamadım işlerden falan ama iyi oldu
Su 2,5 ama 3 de olabilir emin değilim:)
Dukan birası 1 lt
Artık dukan yapmayacağım, sıkıldım biraz ara vereceğim.
CEYDOS Yawrukush esmeriiim
YaawPazartesi tartisi zorunlu, ama fotosunu cekmek zorunlu değil canim.
Ben de kaçamak yapmıyorum belli bi proğrama uyduğum için..Ben kaçamak yapmadım ki. Yapmıyorum da.
Pazartesi tartısı şartsa ben istemiyorum.
Boş yere moralim bozuldu
Bende oyle dusundum ama caktirmiyorum, cunku suan suc islemek uzereyim Filiz..Yawrukush hoşgeldin canım nasılsın? Bugün pek aktif değildi takım ara ara girdim. Yoksa herkes kaçamak peşinde olmasın
İşle suç sen canımBende oyle dusundum ama caktirmiyorum, cunku suan suc islemek uzereyim Filiz..
Nasilsin canim, Ceydos yok ya cok sohbet olmuyor :)
O zaman 4 devam edeyim ben :) yok karbonhidrat almıyorum bu ara. Belli bir kiloya gelince ilave ederim öğünlerime.4 kofte cok degil canim, eger ekmek ,galeta vs yoksa ben kofteyi doyana kadar yiyorum.
Cok harika bir gun olmus yine :)
Yalnız köfteler hazır galiba, tanırım nerede görsemO zaman 4 devam edeyim ben :) yok karbonhidrat almıyorum bu ara. Belli bir kiloya gelince ilave ederim öğünlerime.
Teşekkür ederim
Bak bak yine yaramaz cocuk moduna gecis yaptin Filizimİşle suç sen canımbiz başka tarafa bakarız güzelim mantı sepette kalsın simide de dokunma susam yararlı birşey sonuçta ödül yaparsın zaten uzun sürer gelmesi
CEYDOS bu kaptiş sana çenesini düşük diyor galiba
Super gidiyorsun nazar boncugu birakiyorum buraya.O zaman 4 devam edeyim ben :) yok karbonhidrat almıyorum bu ara. Belli bir kiloya gelince ilave ederim öğünlerime.
Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?