Sen yaptin birde oyy oyy oyyIskence gibi esim cigkofte yaotim
2 minik parca taddim yaparken. Simdi spora gidiyorum
Kedi gibibir insanimdir, boyle mesajlarla eririmOlur mu tatlım balım öyle şeyy, yollarını gözlüyorum akşam olunca
Seni çok iyi anlıyorum canımEvet
Kötü etkileniyorum maalesef
Kaçamak falan yapsam bi kontrol edeyim diyicem ama yapmıyorum zaten
O yüzden tartılmak istemiyorum
Daha önceki diyet başarızlıklarımın sebeplerinden biridir. Emeeen nasılsa veremiyorum der bırakırım. Biliyorum kendimi.
HarikasınTamam canim, seni kotu etkiliyorsa sadece cumalari tartil..
Ah annelerAynen canım annem habire ye zaten bi kemiklerin kalmış nerene spor yapıyorsun iki çocukla dedi durdu
Sen nasıl duygusalsınAnne olmak ne tuhaf sey:)
Dun terminatoru izledik , birisinin cocugunu oldurduler filmin basinda, ben bastan sona aglaya aglaya izledim.
Esim dedi ki; bu ne arkadas, film terminator filmi Ozge, dram degil
Oyuzden anneler diyorsa dogrudur, bir kemiklerin kalmistir senin canim:)
Ay hayır balım ne kaçamağıYawrukush hoşgeldin canım nasılsın? Bugün pek aktif değildi takım ara ara girdim. Yoksa herkes kaçamak peşinde olmasın
Aman sakın balım suç işlemek yok. Bak ardından gelecek bizleri düşünBende oyle dusundum ama caktirmiyorum, cunku suan suc islemek uzereyim Filiz..
Nasilsin canim, Ceydos yok ya cok sohbet olmuyor :)
Yoğun bir gündü canım. Tamda açlığıma denk geldi..
Tatlım sıkıntı olanlar tartılmasa.. Pazartesi tartısı yüzüne Cumayı da batırmak istemiyorum.. Geçen pazartesi mesela az çıktım diye yeme miktarlarım çoğaldı nasılsa gidiyor diye..Hafta sonu illaki kacamak ypiyoruz hepimiz ya, cuma tartidan sonra, pazartesi tartisi gerceklerle yuzlesmek icin guzel oluyor aslinda..
Ben misal bugun artidayim ve hakettim sonuna kadar :)
Isterseniz oylama yapabiliriz, oy coklugu pazartesi tartisi olmasin derse bu kuralimizi degistirebiliriz.
Kaptanım bn bu hafta spor yarışmasına katılamayacağım simdi leslie yaptım 15 dk felaket agrım oldu bu hafta katılmasam olur muSelamlar kizlar nasilsiniz bugun?
Bence geçmişten muaf olmalısın. Live long sağlık çalışanlarıİyi akşamlar kızlar geçmiş bayağı birikmis , ben nöbetteyim , hastalarimi bekliyorum :) yavaş yavaş gecmisi okuyayyim :)
Yok cnm bu 3 günlük sadrce süt yeşil çay tarçınNasıl bir çay? Normal diyet beslenmemizin yanında içiyoruz değil mi?
Hala da inat ediyor kv gilde diyormuski biz aldik diktik esim de yok kendileri aldi ben diktim diyor ustelik abilerimin tiyekleri var onlara yani uzum bagi onlardan birsey almiyorlar bizim bahceyi ekiyorlar iki armudu cok goruyorlar diyor bakalim bu sene neler olacakBirgaripanne dun yazamadim sana gulum nasil oldun?
Cok uzuldum armut durumuna, esinde 1 tane alsa ne olurmus, canin cekmis ne kadar zamandir..
Aynen bende aabah aksam hazir aklima dusmusken tartilayimBen dayanamıyorum istemsiz bir şekilde her gün tartılıyorum benm için sıkıntı yok yani
Doktor brans ???İyi akşamlar kızlar geçmiş bayağı birikmis , ben nöbetteyim , hastalarimi bekliyorum :) yavaş yavaş gecmisi okuyayyim :)
Bak yaa baslamis gene konum at yanina geliyorumKaptanım bn bu hafta spor yarışmasına katılamayacağım simdi leslie yaptım 15 dk felaket agrım oldu bu hafta katılmasam olur mu
Cıks olmaz o zaman:) ben 3 gün bunlarla yaşayamamYok cnm bu 3 günlük sadrce süt yeşil çay tarçın
Teşekkürler canım bni düşündüğün içinHala da inat ediyor kv gilde diyormuski biz aldik diktik esim de yok kendileri aldi ben diktim diyor ustelik abilerimin tiyekleri var onlara yani uzum bagi onlardan birsey almiyorlar bizim bahceyi ekiyorlar iki armudu cok goruyorlar diyor bakalim bu sene neler olacak
Kv gecen sene baban yedi demis ama inanmiyorum bir tek ona kizmaz diye oyle demis
Aynen bende aabah aksam hazir aklima dusmusken tartilayim
Doktor brans ???
Bak yaa baslamis gene konum at yanina geliyorum
Ben bunu yapmistim. Harika sonuc veriyor.Yok cnm bu 3 günlük sadrce süt yeşil çay tarçın
Carsamba ve Persembe 2 gün sana katilmak isterimYok cnm bu 3 günlük sadrce süt yeşil çay tarçın
Ne guzel menuİyi akşamlar kızlar
11.30: çeyrek yufka, yumurtalı domates, zeytin, bir dilim peynir
18.00: patlıcan-biber közlemesi, bir dilim peynir, çok az yufka
20.00: karpuz
Su: 3 litre
Spor: 800 jj
200 bacak egzersizi
100 mekik
100 bisiklet
Toplam= 3600 puan
fyzanur
Su iç bari :)Yoğun bir gündü canım. Tamda açlığıma denk geldi..
Açım
Daha akşam olmadısabah olurmuki
Tatlım sıkıntı olanlar tartılmasa.. Pazartesi tartısı yüzüne Cumayı da batırmak istemiyorum.. Geçen pazartesi mesela az çıktım diye yeme miktarlarım çoğaldı nasılsa gidiyor diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?