Esim Turkiyeden alisveris yapiyorum, bak esler bu gunler icindir, sepete manti ve simit attim ne diyorsun bu duruma
Evet bugün belli oldu gerçekten Ceydoşun yokluğu, alıştım ben de onaKizlar gec
Bak bak yine yaramaz cocuk moduna gecis yaptin Filizim
3 gunde geliyor kargolar,cuma odulune yetisir :)
@Ceydos takimimizin bir tanesi, o olunca takimda sohmet muhabbet girla gidiyor :))
Yok hazır değil :) yenge yapımıYalnız köfteler hazır galiba, tanırım nerede görsem
Köfteci Ali'den alınma gibi duruyor valla, tam Balıkesir köftesi yapmış yengen ellerine sağlıkYok hazır değil :) yenge yapımı
Böyle yapıp gönderdi sağolsun
Ben de çıkarıp çıkarıp yiyorum.
Ya gercekten insanlar burada, malesef asiri hazir gida tuketiyorlar.emeeen 40 yılın başı olur öyle. dert etmebir ye de sonra düşünürüz. fksadj
ay ne geldi aklıma ya mantı diyince. yine ben bu değişim senesi için ameirkaya gitmeden önce 72 kiloydum, kiloluydum yani. bize dediler ki oraya gidince fast food falan kilo almanız çok normal herkes alıyor, dönünce verirsiniz. ben bu lafa güvendim, amerikada yedim allah yedim, her gece dondurmalar cipsler şelale gibi akardı. lisede öğle yemekleri hep pizzalar hamburgerler, tam bir ergen cenneti. döndüm türkiyeye 82 kilo. sonra baktım buranın yemekleri daha güzel, burda da yedim allah yedim, oldum sana 90 kilo. sdakfş mideme kültür şoku üstüne kültür şoku.
Evet su borusuna bagli olan yeri cikarip filtreleri temizledim. Tabi makinayi cikarirken kablomu kivrildi diye bakayim derken musambayi yirttim :) Ilk tatil gunumu bulduTamir oldu mu canim, gecmis olsun..
Bulasik makinasi olmayinca her sey cok zor...
Vayy benim yoklugumu hic hissetmiyorsunuz yanee , anladim ben tamammmm :))Evet bugün belli oldu gerçekten Ceydoşun yokluğu, alıştım ben de ona
Neyse ki Aysun var muhabbet edecek , özelden yazdı geçen hafta çok sıkılmış (artık kimle eş olduysa geçen hafta) ama bu hafta eş olduk diye mutluymuş
Masallah o iyi kalpli yengeye, afiyet olsun canim..Yok hazır değil :) yenge yapımı
Böyle yapıp gönderdi sağolsun
Ben de çıkarıp çıkarıp yiyorum.
Koftecinin adini bile tahmin edebilen canim obur arkadasima, kucak dolusu sevgiler.Köfteci Ali'den alınma gibi duruyor valla, tam Balıkesir köftesi yapmış yengen ellerine sağlık
Sen ne becerikli bir insansin , elinden hicbir sey kurtulamaz valla.Evet su borusuna bagli olan yeri cikarip filtreleri temizledim. Tabi makinayi cikarirken kablomu kivrildi diye bakayim derken musambayi yirttim :) Ilk tatil gunumu buldu
Evet evet beni de kötü etkiliyor.. Aklım tartıdaki rakamda oluyor. Az çıkınca rahatlıktan yeme miktarım artıyor, çok çıkınca can sıkıntısından stresten umutsuzluktan artıyorPazartesileri kontrol icin tartiliyoruz canim, hepimiz tartiliyoruz.
Seni motivasyon olarak kotu mu etkiliyor canim?
Hafta sonu illaki kacamak ypiyoruz hepimiz ya, cuma tartidan sonra, pazartesi tartisi gerceklerle yuzlesmek icin guzel oluyor aslinda..Evet evet beni de kötü etkiliyor.. Aklım tartıdaki rakamda oluyor. Az çıkınca rahatlıktan yeme miktarım artıyor, çok çıkınca can sıkıntısından stresten umutsuzluktan artıyor
Sıcaklarla uğraşıyoruzSelamlar kizlar nasilsiniz bugun?
Ben dayanamıyorum istemsiz bir şekilde her gün tartılıyorum benm için sıkıntı yok yaniHafta sonu illaki kacamak ypiyoruz hepimiz ya, cuma tartidan sonra, pazartesi tartisi gerceklerle yuzlesmek icin guzel oluyor aslinda..
Ben misal bugun artidayim ve hakettim sonuna kadar :)
Isterseniz oylama yapabiliriz, oy coklugu pazartesi tartisi olmasin derse bu kuralimizi degistirebiliriz.
Havalar isindi gercekten, yorucu bir gun olmus senin icin canim...Sıcaklarla uğraşıyoruziki saat dersim vardı istediğim gibi spor yapamadım maalesef
Bende senin gibiyim:)Ben dayanamıyorum istemsiz bir şekilde her gün tartılıyorum benm için sıkıntı yok yani
Ben dayanamıyorum istemsiz bir şekilde her gün tartılıyorum benm için sıkıntı yok yani
Olur mu tatlım balım öyle şeyy, yollarını gözlüyorum akşam oluncaVayy benim yoklugumu hic hissetmiyorsunuz yanee , anladim ben tamammmm :))
Bugun takimda kavga cikmazsa iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?