Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Esim Turkiyeden alisveris yapiyorum, bak esler bu gunler icindir, sepete manti ve simit attim ne diyorsun bu duruma

emeeen 40 yılın başı olur öyle. dert etme bir ye de sonra düşünürüz. fksadj

ay ne geldi aklıma ya mantı diyince. yine ben bu değişim senesi için ameirkaya gitmeden önce 72 kiloydum, kiloluydum yani. bize dediler ki oraya gidince fast food falan kilo almanız çok normal herkes alıyor, dönünce verirsiniz. ben bu lafa güvendim, amerikada yedim allah yedim, her gece dondurmalar cipsler şelale gibi akardı. lisede öğle yemekleri hep pizzalar hamburgerler, tam bir ergen cenneti. döndüm türkiyeye 82 kilo. sonra baktım buranın yemekleri daha güzel, burda da yedim allah yedim, oldum sana 90 kilo. sdakfş mideme kültür şoku üstüne kültür şoku.

Kizlar gec

Bak bak yine yaramaz cocuk moduna gecis yaptin Filizim
3 gunde geliyor kargolar,cuma odulune yetisir :)
@Ceydos takimimizin bir tanesi, o olunca takimda sohmet muhabbet girla gidiyor :))
Evet bugün belli oldu gerçekten Ceydoşun yokluğu, alıştım ben de ona
Neyse ki Aysun var muhabbet edecek , özelden yazdı geçen hafta çok sıkılmış (artık kimle eş olduysa geçen hafta ) ama bu hafta eş olduk diye mutluymuş

Ya gercekten insanlar burada, malesef asiri hazir gida tuketiyorlar.
Ve istemesende cook kolay aliyosun kiloyu.
Amaaaan en guzel yaslarinin tadini cikartmissin kuzum, sefan olsun :)))

Dipnot: bu kafayla biz bu hafta sonuncu olmayalimda

Vayy benim yoklugumu hic hissetmiyorsunuz yanee , anladim ben tamammmm :))
Bugun takimda kavga cikmazsa iyi

Evet su borusuna bagli olan yeri cikarip filtreleri temizledim. Tabi makinayi cikarirken kablomu kivrildi diye bakayim derken musambayi yirttim :) Ilk tatil gunumu buldu
Sen ne becerikli bir insansin , elinden hicbir sey kurtulamaz valla.
Cok takdir ediyorum seni canim..
Tatilin daha var, tadini cikarirsin..

Pazartesileri kontrol icin tartiliyoruz canim, hepimiz tartiliyoruz.
Seni motivasyon olarak kotu mu etkiliyor canim?
Evet evet beni de kötü etkiliyor.. Aklım tartıdaki rakamda oluyor. Az çıkınca rahatlıktan yeme miktarım artıyor, çok çıkınca can sıkıntısından stresten umutsuzluktan artıyor

Evet evet beni de kötü etkiliyor.. Aklım tartıdaki rakamda oluyor. Az çıkınca rahatlıktan yeme miktarım artıyor, çok çıkınca can sıkıntısından stresten umutsuzluktan artıyor
Hafta sonu illaki kacamak ypiyoruz hepimiz ya, cuma tartidan sonra, pazartesi tartisi gerceklerle yuzlesmek icin guzel oluyor aslinda..
Ben misal bugun artidayim ve hakettim sonuna kadar :)
Isterseniz oylama yapabiliriz, oy coklugu pazartesi tartisi olmasin derse bu kuralimizi degistirebiliriz.

Ben dayanamıyorum istemsiz bir şekilde her gün tartılıyorum benm için sıkıntı yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…