• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende duramiyordum ama gun boyu cok yorucu geciyor
Menumu paylastigimda bakarsan

Soyle cumaya kadar yarisiyoruz normalde topik ici de var ama biz bireysel olarakta yarisacagiz ama kilo vermek icin deil daha cok spor icin vucudum sikilassin diye

😂😂😂😂😂😂

InsAllah bende vakit bulup yapacagim

Peki biz lutfen bize adapte ol biraz

O zaman hic bakmayim videoya

Yogurtlu tavuk gogsu ??
Tavuk gogsunu tavada onlu arkali pisiriyorum. Cacik yapar gibi sarmisakli naneli pul biberli yogurt hazirlayip dogradigim tavugu da icine koyuyorum. Bazen buna haslanmis yesil mercimek ya da karabugday da ekliyorum:kk77:
Menumu paylasip eve gececgim netim yenilenene kadar boyle maalesef
Sabah
3 yumurtali yulafli chiali omlet 100 grami
Labne peynir
5 zeytin
Salatalik karalahana
Oglen
Omlet in geri kalani 100 gram
Karalahan salatalik
Ikindi
1 kaynana sopasi diger adini unuttum
Aksam
4 kasik patlican yemegi
2 kasik pilav
Su 15 bardak
Spor
14000 adim 700 puan
Bahce isleri 180 puan 1 saat
Ev isi delicesine adetim yaklasti ve cok sinirliyim anca boyle rahatliyorum
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS BLU3 BLU3
Guzel olmus, egzersizin zaten iyiydi. Odem yapmadi mi adet? Benim dun aksam geldi, hem odem hem halsizlik yapti. Tatli istegini cevizli hurmayla bastirdim...

Yada tarcinli sut @matilda34

Hele ottan teemizlerken bir stres atiyorsun nasil yolmak isteyipte yolamadiklarini cooookkk guzel yoluyorsun
CEYDOS CEYDOS kaptanim menumu duzenledim sporumu yapiyorum kendi capimda ama sen yoksun bir ovgu hakediyorum bence
Benden sana bir agiz dolusu ovguler geliyor :)
Bu hafta harika gidiyorsun, menulerin guzel, egzersizin iyi, guzel bir eksi gelecek...

Bu karantina surecinde 4 ay boyunca birkac kez denemistim kilolardan kurtulmayi fakat zor olan kismi su ki, mesela okullar varken cocuklar okulda oluyordu kendime ait zamanim oluyordu, kafami rahatlatabiliyordum.
Ya da bakici ayarlayip esimle takilabiliyorduk.
Yapmam gereken seyleri cocuksuz halledebiliyordum.
4 aydir oldukca zorlaniyorum, kilo almamin tek sebebi de strese bagli yemek..
Disari cikip cocuksuz yuruyus bile yapacak zamanim yok.
Cocuklarla da cikinca 1 ileri 2 geri seklinde yuruyoruz.
Esim cok yogun ve oldukca fazla calisiyor gunde 12-13 saat hemen hemen.
Bana hic yardimi olamiyor, is bolumumuz boyle..
Bende evi, cocuklari, takimi zor idare ediyorum canim..
Yine kendimi sona attim, birgun benimde zamanim gelecek insallah..
Dipnot: Birde delirmemek icin bahce islerine basladim, onlarda cok ilgi ve zaman aliyor ama hic sikayetci degilim, kafa dagitiyorum hic degilse..
Esim bir sordun bin ah isittin :))))

okullar kapatılır kapatılmaz aklıma ilk gelen bu çocukların anne babalarına ne olacağıydı valla. okulda olsalar yaşıtlarıyla stres atıyorlar, eğleniyorlar; evde gerçekten zor, pnların da alıştıkları bir düzeni var nihayetinde. ben bile bu yaşımda anneme sarıyorum, ne kavgalar ettik şu süreçte heh... ne güzel kendini tanıyorsun, neyi neden yaptığını biliyorsun. ben geçen haftaya kadar bütün insanların canı dakika başı tatlı çekiyor sanıyordum, halbuki o benim ne bulsam homini homini yememdenmiş. hepiniz sağlıklı, mutlu olun, da stres faktörü kalktığı anda sen o kiloları kendiliğinden veriverirsin (:

Çok karbonhidrat ağırlıklı canım menün, ama ilk günler alışma süreci için iyi sayılabilir.
Tarifi de izliyorum diyetlik birşey diye, patates un yağ :KK48: :skandal:seni Kozmogirl17 Kozmogirl17 'ün şefkatli kollarına (dediğime bakma meşhur oklavalarina) bırakmak isterdim 😂😂😂 ama kendisi şu sıralar meşgul.
Yok be canim o eski oklavali halimde eser kalmadi valla once oklavalar kendime bence.

Bu karantina surecinde 4 ay boyunca birkac kez denemistim kilolardan kurtulmayi fakat zor olan kismi su ki, mesela okullar varken cocuklar okulda oluyordu kendime ait zamanim oluyordu, kafami rahatlatabiliyordum.
Dipnot: Birde delirmemek icin bahce islerine basladim, onlarda cok ilgi ve zaman aliyor ama hic sikayetci degilim, kafa dagitiyorum hic degilse..
Bende karantinada cok kilo aldim fercekten surekli yeni yeni islere sariyorum kendimi ayrica bahce cicekler gercwkten terapi gibi geliyor insana canim bwnimde favorim cicekler

Tavuk gogsunu tavada onlu arkali pisiriyorum. Cacik yapar gibi sarmisakli naneli pul biberli yogurt hazirlayip dogradigim tavugu da icine koyuyorum. Bazen buna haslanmis yesil mercimek ya da karabugday da ekliyorum:kk77:

Guzel olmus, egzersizin zaten iyiydi. Odem yapmadi mi adet? Benim dun aksam geldi, hem odem hem halsizlik yapti. Tatli istegini cevizli hurmayla bastirdim...
Odemi mi alasi oldu bugun elim ayagim sis
Benden sana bir agiz dolusu ovguler geliyor :)
Bu hafta harika gidiyorsun, menulerin guzel, egzersizin iyi, guzel bir eksi gelecek...
InsAallah canim

Bende karantinada cok kilo aldim fercekten surekli yeni yeni islere sariyorum kendimi ayrica bahce cicekler gercwkten terapi gibi geliyor insana canim bwnimde favorim cicekler
Geçecek kızlar bu günler de, önemli olan başlamamızdı. Dikkat edince gidiyor biliyorsunuz, tüm bu korona günleri sona erdiğinde belki de çoğu insan kendini kilo verme derdinde bulacak bu sefer. Biz en azından o işi halletmiş olucaz. Hem keyifle dışarı çıkacağımız hem de keyifle yiyeceğimiz günler gelecek. Sabır sadece canlarimm 💗💗💗😘😘

Az yemissin gulum, ozel bir diyet mi uyguluyorsun, if mi yapiyorsun?

17/7 IF yapiyorum kaptanim :) Sabah 1-2 günlük hurma diyeti mi yapsam diye düsündüm ögleni öyle gecirdim ama aksam dayanamicak gibi olunca sipsak et sote yaptim. Pek yürüyüs/spor da yapamadigim icin daha fazla yemek istemedim iyi oldu bence böyle

Merhaba. 97 kilo ile bende artık bu gruptayım. 102 kilodan bu kiloya indim. Devamı da gelir inşallah. Haftasonu diyet programıma fazla uyamadım. O yüzden iki gündür cezalı gibi az yiyorum. Yarından itibaren normal planıma uymaya niyetlendim. Bakalım Cuma günü tartı ne gösterecek.

Hosgeldin canim ben de gecen Carsamba 97.1 ile basladim :) 5 kiloyu nasil verdin, özel bir diyet uygulayarak mi veya kendi kafan göre mi?

Anam 2 gündür ortada yokum kimse de merak etmedi beni :KK12: eşim de menüde etiketlemese bildirim bile gelmedi:63:
Menülerimi yazmya daha sonra başlayacağım. Bu hafta fiyaskoyum ben hiç umudum yok. Diğer haftaya kaldı maratonum :olamaz:

Tekrar aramiza hosgeldin esim, banlandigini gördüm ben ama etiketlemeye devam ettim tabii:confused:

2 gün var tartiya toparla kendini ve en azindan daha fazlasi olmasin.
Yapabiliyorsan Spor ve yürüyüsle destekle - Porsiyonlarini kücült ve bol su tüket. Güveniyorum sana:halay:bizi sonuncu yapmaaaa :))

Anam 2 gündür ortada yokum kimse de merak etmedi beni :KK12: eşim de menüde etiketlemese bildirim bile gelmedi:63:
Menülerimi yazmya daha sonra başlayacağım. Bu hafta fiyaskoyum ben hiç umudum yok. Diğer haftaya kaldı maratonum :olamaz:
Nasil gidiyor canim diyet isleri gecmise bakamadim cok ben de bu hafta tekrar baslicam insallah

Merhaba. 97 kilo ile bende artık bu gruptayım. 102 kilodan bu kiloya indim. Devamı da gelir inşallah. Haftasonu diyet programıma fazla uyamadım. O yüzden iki gündür cezalı gibi az yiyorum. Yarından itibaren normal planıma uymaya niyetlendim. Bakalım Cuma günü tartı ne gösterecek.
Hoşgeldin canıım
Tekrar aramiza hosgeldin esim, banlandigini gördüm ben ama etiketlemeye devam ettim tabii:confused:

2 gün var tartiya toparla kendini ve en azindan daha fazlasi olmasin.
Yapabiliyorsan Spor ve yürüyüsle destekle - Porsiyonlarini kücült ve bol su tüket. Güveniyorum sana:halay:bizi sonuncu yapmaaaa :))
Ya saçma sapan bişey yüzünden banlandım birisi kibledi beni sanırım. Şuan +400 gözüküyorum inşallah toparlarım. Ben bu günü Perşembe sanıyorum 🙊 ay hadi inşallah toparlanırım özür dilerim valla sen çok azimlisin bu hafta benim tökezleyeceğim tuttu :KK43:
Nasil gidiyor canim diyet isleri gecmise bakamadim cok ben de bu hafta tekrar baslicam insallah
Bu hafta nedense +700 başladım özlem ya o yüzden hevesim de kaçtı. Yine de öyle bozmadım ama bu hafta istediğim gibi geçmedi. Sen napıyorsun nasıl gidiyo?

Ya saçma sapan bişey yüzünden banlandım birisi kibledi beni sanırım. Şuan +400 gözüküyorum inşallah toparlarım. Ben bu günü Perşembe sanıyorum 🙊 ay hadi inşallah toparlanırım özür dilerim valla sen çok azimlisin bu hafta benim tökezleyeceğim tuttu :KK43:

+400 birsey degilmis 2 güne yok olur gider o :KK66: bu hafta eksi olmasa bile sabit kalirsin ve haftaya bomba bir sekilde baslarsin

15 haziran menüm
Sabah az yağda 1 yumurtadan omlet domates salatalık söğüş, çok az peynir

ara 5 çubuk kraker -1 türk kahvesi

ara :9 fındık

akşam: 1 kase tarhana çorbası
4 yk ıspanak -2 yk yoğurt 2 dilim karpuz

Su: 2,5 lt
Spor 2 km yürüyüş

16 haziran menüm
Sabah 2 yumurtadan omlet devamı dünün aynısı

ara: 2 bitter kare çikolata 1 avuçfındık

ara : 3 yk yoğurt

akşam 2 kepçe tarhana 4 yk ıspanak 4 yk yoğurt

ara: sütlü hindiba kahve 2 kare bitter çikolata
su:2 lt
Spor ev temizliği ve oğlumla çıkıp biraz yürüdük pıtı pıtı
M minimalce_

Hoşgeldin canıım

Bu hafta nedense +700 başladım özlem ya o yüzden hevesim de kaçtı. Yine de öyle bozmadım ama bu hafta istediğim gibi geçmedi. Sen napıyorsun nasıl gidiyo?
Napim canim ev tadilattaydi 2 haftadir kayinvalidemlerdeydim daha yeni gectim evime cok sukur artik donerim duzenime gercekten cok istiyorum kilo vermek

Dün ki menüm
Sabah birbuçuk yumurta 8 zeytin bi dilim peynir bi dilim ekmek bi tk bal
Öğlen bi Türk kahvesi bi kare bitter
Akşam birbuçuk kase çorba 4 kaşık makarna
3 litre su
45 dk leslie 315
45 dk yürüyüş 180 toplam 495
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS deniz diyette deniz diyette
Motivem çok fena çöküşte günlük egzersizi artırmama rağmen tartıda 500 gram fazla geliyorum 😔

Back
X