:) hadi ya maşallah bijoya ozamannn..
fazla bişeyin yok canım ya aslında sıksan dişini 2 aya tamamsın:)
ah bi SIKABILSEM :)
haha sık sık:) senin boyun kaçtı canım_? 55 hedefin o yüzden merak ettim
ya canim tam bilmiyom ama kendim ölcersem 165 esim ölctümü 161 hahah onun ölctügü dogrudur heralde,,
ya ama ölcülerime baktigimda benimle ayni boy benden daha zayif ama ölcülerimiz ayni kisileri görüyorum bazen forumda,anlamiyom valla,öyle cok güzelde ölcülerim yok ama,acaba diyorum cokmu SIKIYORUM ölcerken ama en fazla 2 cm farke´der öye olsada ,bilemedim ben bu isi :)
günaydın arkadaşlar nasılsınız
günaydın canım mesai varmı bugün de?
evet canım cumartesi yarım gün mesai var
neler yapıyorsunuz gidiyormu pis yağlar ben akşam aylık yemeğimiz var ona katıldım 3 tane şiş yedim ayran tatlı salata oyyy oyyyyyy dedim kesin kilo almışımdır sabah bir tartıldım 300 gram daha gitmiş düne göre ay nasıl mutlu oldum anlatamam
tatlım dün bizim takım kaçıncı oldu bilgin varmı
ne güzelll inş bol bol gitsin yağlarr
gerçi ben bugün artıda gördüm kendimi şişkinliktir inşşş..
sondan 2.ci olduk galba canım :)(
bende kendi ölçümüm 1.65 im:) senin bel ölçülerin özellikle süper,kalçan var accuk:) 55 kilo olursan fıstık gibin olursun ama ben 60 olsam bi yetecek şimdilik:) hedefi uzun tutunca salıyorum kendimi, sen de öyle olmayasın:)?
gerçi 55 olsak hiç dde fena olmazdı hee
günaydın arkadaşlar nasılsınız
anladım canım sağlık olsun
biliyormusun tatlım beni motive eden bu takım artık edemiyor geliyorum kimse olmuyor yazıyorum cevap yazılmıyor menülerime yorum yapılmıyor takım bitmiş durumda ve 1 kişi yada kişi kişiyle takım aakta duramıyor. herkesin gelmek için can attığı takım dağılmış durumda resmen eğer toparlanamazsak bende ayrılacağım hedefime ulaşmadan
yok canim ya onunla ilgisi yok aslinda,ben zaten diyete ilk basladigimda dogru dürüst yapamiyodum ama dogumdan hemen sonra basladigim ve emzirdigim icin70 e kadar güzel gitti sonra bayagi bi süre 67 70 arasinda gittim geldim sonra abimin dügünü hevesine yok holywad di yok 5g 5 di bi indim bi ciktim 63 le dügüne gittim sonra dügünden geldim bi saldim kendimi yine 70 e ciktim iste simdi yine bi asagi bi yukari gidip duruyom,kisacasi ben diyet miyet yapamiyom aslinda ama bi türlüde vazgecmiyorum bakalim ne olacak sonum su bahsettigim programa bi baslayabilsem cok iyi olacak cünkü herseyi yiyebilyosun kalori hesabi aslinda ama ne yiyecegini site belirliyo o gün icin vede yemek tariflerinide veriyo bide alman sitesi oldugu icin burdaki ekmekler mazemelr filan benim icin daha kolay olcak o yüzden alisverisimi yaptim pztesi basliycam bakalim,ins 3 gün sonra yine birakmam
günaydin canim...
canim herkes ayni seyi düsündügü icin bu durumdayiz aslinda,madem hepmizi ayni seyi düsünüyoruz ozaman niye yazmiyoruz,onu bende anlamiyom :)
artık bırakma kilo alıp vermeler daha kötü inan bir süre sonra veremiyorsun cünkü vucunun kilitleniyor bütün diyetleri tanıyor kendini mahfetsen bile gram oynamıyorsun o yüzden kararlı ol ve kurtul.
yazıyoruz canım kimse olmuyor. ben masa başı çalışıyorum. genelde toplantıda değilsem hep odamdayım ve sayfam hep açık fırsat buldukça yazıyor paylaşıyorum yani yorum yapıyor menü bildiriyorum daha bir gün menü bildirmediğim yada yorum yapmadığım gün yok ama bazı günler kimse olmuyor tek ben oluyorum onu anlatmaya çalışıyorum
hasretim öyle bi site ve imkan varsa dğerlendir canım ne güzel işte.vala bana da annemler falan sen diyet yapamazsın diyolardı,kimse inanmıy hala nasıl verdiğime:) kafada bitirince oluyomuş meğer,ben de acaip tatlıya düşkün bi tipim,ama azmettik başaracaz inşş yaza fit anne olcaz:)
ins canim ya,aslinda kaptanlik bana göre bi is degil sirf bu yüzden kabul etmistim,hani kaptan olursam kendime ceki düzen veririm diye ama olmadi yine bi bismillah gaza basicam Allahim utandirmasin ins bu sefer
aslında çok mantıklı en baştan sen kendine çeki düzen vereceksin canım senin motiven hepimizden fazla olacak tatlım bu şekilde hem kendine hem bize daha çok faydan olur
benim dairemde bir gevşeme olunca önce kendime bakarım kendimi düzeltirim mesela emrinde çalışan kişiler işe geç geldiklerinde bir bakıyorumki o hafta bende hep geç kalmışım nasıl olsa müdürüm ben diyorum ama balık baştan kokar hesabı anladınmı tatlım ben o hafta herkesden önce geliyorum emrimde çalışanlar inan bana 1 günde düzeliyor toplanıyorlar
hadi bakalım önce sen sonra biz sonra takım hep birlikte tekrar atağa kalkalım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?