Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ins canim,elimden geleni yapmaya calisicam.

yapacağına hatta yapacağımıza inanıyoruz canım bu bir ekip işidir pozitif ve kararlı olacağız hepsi bu tatlım

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...iz/180978-kayinvalidemin-corba-diyeti-11.html
buraya bir bak canım mucize çorba diye adlandırılıyor normalde biz bu çorbayı yazın sıcak havada yeriz bildiğimiz yoğurt çorbası arkadaşlar çok kilo vermişler
şu an kalori hesabı ile zayıflıyorum memnunumda ama arada 2 gün bu çorbayı denemeyi düşünüyorum meyve falanda yapmış ve memnun kalmışlardı hatırladınmı sende bununla başlayabilirsin mesala vucüdunun direnci kırılsın diye

biliyorum canim ben bunu benim bu sitede denemedigim diyet kalmadiki,ama yapamadim cok gaz yapti bana, 2 dgoumdan sonra kaldi bu gaz bende önceden böyle degildim

günaydınlar hanımlaar

bugünkü menüm:
sabah 2 dilim ekmekle menemen, çay
ara yapmam sanırım (kahvaltıyı yeni yaptım da)
akşamüstü de dünden kalan 3 ızgara kanatla salata yerim.
acıkırsam diyet bisküvi yada ayran yada kuru kayısı.

haftasonları bütün gün evde olunca az ama sık atıştırıyorum. bi de geç uyandım.
sizde moraller nasıl? ben aadapte olmaya başladım sanırıım diyet işine. yavaş gitsin ama kalıcı gitsin. geçen dönem 4 kilo kadar vermiştim. arkadaşlarım farketmiyodu hatta kilo almışsın diyen bile vardı. ama son zamanlarda farkettiler artık onlar zayıflamışsınn dedikçe gaza gelmiştim. umarım yine ööle olcak :)

AFİYET olsun canım hafta sonuna rağmen kaçamaksız güzel menü:)

fazla kilon yok ondan farketmemişlerdir canım maşallah 5li rakamları görürmüyüm ben acepp..

menümm

sabah:
yağsız gözleme,zeytin,domates

öğle: çorba,ıspanak,yoğurt

ara:yağsız ,az şekerliii,masummm diyet ev yapımıı 2 dilim mozaik pasta:)

akşamırasa,yoğurt,çorba,salata

ara:meyve

Son düzenleme:
teşk NİDAH cım az yada çok işte kilo fazla durunca hoş durmuyor

şu diyet pasta nasıl yapılıyor

teşk NİDAH cım az yada çok işte kilo fazla durunca hoş durmuyor

şu diyet pasta nasıl yapılıyor

öhöm öhöm:)
light sütü alcann..
evde kalmış bebe bisk.leri falan vardı onları kırdımmm
sütü ekledimmm
1tatlı kaşığı pudra şekerii
kakaoo
yoğurdum bi güzell:)
streçle sarıp buzluğa attım.
ve dilim dilim keserek yedim:)) soğuk soğuk canım çekti yaff..

selam fıstıklar spordan geldim dökülüyorum ağrıdan...

menümü yazayım...

sabah:yarım greyfurt,4 kuru kayısı
Kahvaltı: 1 dilim tb. ekmek fırında kızarmış, az peynir, zeytin, domates salatalık
Öğle:Haşlanmış tavuk göğsü, yoğurt ve salata
Ara:1 elma, 1 kase çilek
Akşam:Mantarlı omlet, 2 kaşık yoğurt, 2 salatalık

nidahcım menün güzel olmuş diyet pasta yapmışsın duramadın yine dimi tatlıcı kız seni

lethem menün güzel afiyet olsun canım...yakında incelmişsin filan derler merak etme canım...

selammm hasretim :)

var mı 4 kişilik yeriniz... öyleyse yarın arkadaşlarla konuşayım hemen başlayalım paylaşıma :)

NİDAH cım iyimiş pastan, zaten bebe bisküvisini sütle de pek severim

ANNA cım menün güzel canım ağrıların spordan olsun da olsun yani :)

selam kızlar bugun okadar yogun bır gun gecırdımmkı yorgunluktan bıttım resmen ama gunumm guzel gectıı ya gerısı onemlı degıll ama bıraz aslında cokkk fazla yedım hemencecık yarın toparlanıp pazartesıye eksıye dusmem lazım sekerler

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNN

hava çok güzel yaa ist.da inş bozmaz yine.

Anna cım menün yine çok hoş tebriklerr..tatlısız olmuyo yaa uyduruktan diyet pasta yptım napim:))

minnoşş yine kaçırdınmı hafta sonuu oluyo gerçi inş eksilere düşersin hemencecikkk

herkese iyi pazarlarr 4.takımın çıtırlarıı:)!!

selammm hasretim :)

var mı 4 kişilik yeriniz... öyleyse yarın arkadaşlarla konuşayım hemen başlayalım paylaşıma :)

hoşgeldiniz diyeyim şimdiden canım.

bebeğin 5 aylık sanırım:)benimki de 11 aylık..emzirirken daha kolay oluyo inş veririz doğum kilocuklarınıı..ve geri almayız:)

selam ben bijoux arkadaşıyım gruba girmek istiyorum benimde bebeğim beş aylık hamilelikten kalma fazla kilolarımdan kurtulmak istiyorum

bende sütümü sağıp sağıp veriyorum beni emmiyor ama sütüm var allaha şükür şimdilik ekmeği kestim aama yemek yiyorum bir tabakla doymadıysam ikinci bir tabak yemeği yiyorum ama asla ekmek yemiyorum tatlı hamur işinide bıraktım günde yaklaşık içebildiğim kadar 4-5 lt su içiyorum yürüyüşlerede bu hafta başlıycamm

hoşgeldin canım

bol sütlü günler dilerim:)

tatlı ve hamur işini azaltınca zaten gidiyo kilolar çok şükür.yalnız 4-5 lt çok olmasın böbrekleri yormayasın canım doktorlar 2,5-3 lt öneriyolar genelde.

iyi pazarlaar hatunlaaarrr

umarım herkesin keyifler yerindedir. burda hava kapalı gerçi insanın içi kasvet doluyo ama napalım:)

bugünkü menüm:
sabah iki kaşık menemenle 1 dilim ekmek, az peynir
öğle yapmıcam ama ara olarak diyet bisküvi yiyebilirim.
akşam da patates yemeği yada haşlama patates düşünüyorum. salatayla tabi

herkesee musmutlu pazarlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…