ins canim,elimden geleni yapmaya calisicam.
yapacağına hatta yapacağımıza inanıyoruz canım bu bir ekip işidir pozitif ve kararlı olacağız hepsi bu tatlım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...iz/180978-kayinvalidemin-corba-diyeti-11.html
buraya bir bak canım mucize çorba diye adlandırılıyor normalde biz bu çorbayı yazın sıcak havada yeriz bildiğimiz yoğurt çorbası arkadaşlar çok kilo vermişler
şu an kalori hesabı ile zayıflıyorum memnunumda ama arada 2 gün bu çorbayı denemeyi düşünüyorum meyve falanda yapmış ve memnun kalmışlardı hatırladınmı sende bununla başlayabilirsin mesala vucüdunun direnci kırılsın diye
biliyorum canim ben bunu benim bu sitede denemedigim diyet kalmadiki,ama yapamadim cok gaz yapti bana, 2 dgoumdan sonra kaldi bu gaz bende önceden böyle degildim
evet doğru yapanlarda yazmışlar gaz yapıyor diye sen bu diyetle kaç kilo vermiştin tatlım
günaydınlar hanımlaar
bugünkü menüm:
sabah 2 dilim ekmekle menemen, çay
ara yapmam sanırım (kahvaltıyı yeni yaptım da)
akşamüstü de dünden kalan 3 ızgara kanatla salata yerim.
acıkırsam diyet bisküvi yada ayran yada kuru kayısı.
haftasonları bütün gün evde olunca az ama sık atıştırıyorum. bi de geç uyandım.
sizde moraller nasıl? ben aadapte olmaya başladım sanırıım diyet işine. yavaş gitsin ama kalıcı gitsin. geçen dönem 4 kilo kadar vermiştim. arkadaşlarım farketmiyodu hatta kilo almışsın diyen bile vardı. ama son zamanlarda farkettiler artık onlar zayıflamışsınn dedikçe gaza gelmiştim. umarım yine ööle olcak :)
teşk NİDAH cım az yada çok işte kilo fazla durunca hoş durmuyor
şu diyet pasta nasıl yapılıyor
selammm hasretim :)
var mı 4 kişilik yeriniz... öyleyse yarın arkadaşlarla konuşayım hemen başlayalım paylaşıma :)
selammm hasretim :)
var mı 4 kişilik yeriniz... öyleyse yarın arkadaşlarla konuşayım hemen başlayalım paylaşıma :)
bende sütümü sağıp sağıp veriyorum beni emmiyor ama sütüm var allaha şükür şimdilik ekmeği kestim aama yemek yiyorum bir tabakla doymadıysam ikinci bir tabak yemeği yiyorum ama asla ekmek yemiyorum tatlı hamur işinide bıraktım günde yaklaşık içebildiğim kadar 4-5 lt su içiyorum yürüyüşlerede bu hafta başlıycamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?