iyi pazarlaar hatunlaaarrr
umarım herkesin keyifler yerindedir. burda hava kapalı gerçi insanın içi kasvet doluyo ama napalım:)
bugünkü menüm:
sabah iki kaşık menemenle 1 dilim ekmek, az peynir
öğle yapmıcam ama ara olarak diyet bisküvi yiyebilirim.
akşam da patates yemeği yada haşlama patates düşünüyorum. salatayla tabi
herkesee musmutlu pazarlarr
nerden kalmış aklımda yurtdışı diye:)yurtdışı sayılır canım güneydoğunun ücra bi ilçesindeyim
nerden kalmış aklımda yurtdışı diye:)
öle deme vatan topraandasın yine:)
Bak yakaladım seni yine nidahım...
Öyle deme öyle deme ; üzülecekler...
selam arkadaşlar
4.takıma davet edildik ben ve birkaç arkadaşım..
takım kaptanınız kim? kilomu ve hedefimi bildireyim..
diğerlerine de haber verdim gelirler bir ara :)
kısaca kendimi tanıtayım. 31 yaşındayım. 5,5 aylık bir oğlum ve bi hayli kilo fazlam var. daha önce yarışmadan mezun oldum ama doğum yapınca kilo aldım tekrar. başarı hikayelerinde de başarım var yazıyor orda herşey zaten.
selam arkadaşlar
kısaca kendimi tanıtayım. 31 yaşındayım. 5,5 aylık bir oğlum ve bi hayli kilo fazlam var. daha önce yarışmadan mezun oldum ama doğum yapınca kilo aldım tekrar. başarı hikayelerinde de başarım var yazıyor orda herşey zaten.
karcicegi71 teşekkür ederim, sayende ben de okudum bir daha :)
gunaydın kızlar bugun su dakka ıtıbarıyle dukana baslamıs bulunmaktayımm hepımıze hayırlı ugurlu olsunn.ayy ınsallah bu sefer becerıpte sonuna kadar getırebılırım kızlar yaa
günaydın arkadaşlar
hafta başı toparlanma zamanı hadiiiiii hadiiiiiiiiiiii
hafta sonu kaçamaklarını unutun yediniz bitti şimdi onu telafi etme zamanı bol spor bol su yeşil çay ve kalorisi az olan yiyeceklerle beslenerek haftaya başlayalım.
selam arkadaşlar
gunaydin kizlar...nasilsiniz bakalim..
umarim hepiniz kacamaksiz bir haftasonu gecirmissinizdir
ben dayanamadim cevizli dondurma yedim..sonra pisman oldum..kalktim butun evin icli disli camlarini sildim
hasretim ogluna gecmis olsun canim..benim kardesiminde bogazi iltihap toplamis yazik ne kendi uyudu gece nede bizi uyuttu
karcicegi71 teşekkür ederim, sayende ben de okudum bir daha :)
minnoşum hayırlısı olsun canım 59u görcen inş en kısa zamanda
karçiçeğim günaydın çok haklısın tempoyu artıralım yaz gelmeden hedeflerimize ulaşalım canım
selam canım hoşgelmişsin takıma başarı hikayeni okudum çok etkilendim tebrik ediyorum seni...inş kalan kilolarınıda verirsin bir an önce
günaydın kırmızıgülüm...ay üzülme cnaım bende dün cozuttum valla ama bugün yeni bi başlangıç yapalım tamamı kaçamaklar geride kaldı önümüze bakalım
günaydın tatlım hoş geldin durumlar nasıl hafta sonu hepimizde bir sıkıntı oluyor olsun ama hafta başı kilo vereceğiz diye başlıyoruz tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?