Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende dünümü yiyerek mahfettim ama dediğin gibi o kadar özlemişimki. yemediğim her şeyi yedim canım sabah kahvaltıya misafir çağırmıştım omletler börekler ev yapımı pızzalar hepsinden yedim öğleden sonra simit ve çiğ köfte yedim akşam geriye kalanları yedim yani dün sürekli karbonhitrat aldım ve tabiki bir günde 1 kilo almışım pişman oldummu hayır ama o 1 kiloyu vermek için kendimi helak edeceğim biliyorum tatlım

ay üzülme karçiçeğim yeni alınan kilolar çokçabuk gider..sporunu arttır cumaya kadar azıcıkda yemekten kıs hepsi gider inş

selam kizlar,

masallah hepimizi +dayiz,ama üzülmek yok vercicez nasil olsa yine..

bijoux canim bi arkdasin geldi digerleri yok,nerdeler?
oglumun atesi cikti ilac verdim uyudu kalkt,suan biseyi yok gibi bakalim..

firsat varken menümü yazayim
sabah
90 gr tam tahilli ekmek
50 gr quark
20 gr recel

ara
150 ml az yagli süt
yarim elma
10 gr tam tahilli bisküvi ( sekersiz)

ögle

sebze sote ( kabak, matar,renkli biber)
35 gr kepekli makarna
1 kivi

ara

150 mil az yagli süt
20 gr kuru meyve

aksam

75 gr tam tahilli ekmek
30 gr az yagli krem peynir
5 adet kücük turp
salata
1 adet diyet meyveli yogurt

toplam kalori 1251

ögleden sonraki arayi aksam yemeginden sonrada yapabilirim..

Son düzenleme:

tesekür ederim canim,benim oglumun bise yoktu sabah brden bre oldu kardesinede gecmis olsun canim

selam kızlarr bugunku menumm

sabah 1 bardak sut ıcerısıne 2 tatlı kasıgı yulaf ezmesı

oglen 1 tavuk sıs ,1 bardak ayrann

aksam 1 haslanmıs yumurta bırazcık beyaz peynır

ara yarım bardak sut

menüler güzel arkadaşlar yanılmıyorsam hasretim34 kalori diyeti yapıyor minnoşda dukan diyeti yapıyor hadi inş umduğunuz kilolaa düşersiniz canlar

afiyet olsun ama cok az degilmi menün,yiyeilcegin seylerden biraz daha yesen ddaha iyi olur..
acıkırsam bıdaha sut ıcıcem hasretım proteın olunca ara ogun olarak ne yerım dıye dusunuyorum ama surdakı bufede sut vardır herhalde gıdıp alayımda ara ogun yapayım barı

menüler güzel arkadaşlar yanılmıyorsam hasretim34 kalori diyeti yapıyor minnoşda dukan diyeti yapıyor hadi inş umduğunuz kilolaa düşersiniz canlar

evet canım ınsallah ıstedıgım kıloya duserım bakalım ınsallah hepımız ıstedıgımız kılolarda oluruz

bugünkü menüm
sabah
[1] Ekmek 2 DİLİM 130
[2] Tulum Peyniri 30 GRAM 77.1
[3] çay (şekersiz) (250ml) 6 bardak 6
[4] Yeşil Zeytin 6 adet 42
ara
[5] Kuru kayısı 3 adet 54
öğle
[6] Mercimek Çorbası 1 KASE 270
[7] kıymalı yumurta 1 porsiyon 324
ara
[8] Kuru kayısı 3 adet 54
akşam
[8] Yoğurt Çorbası 1 PORSİYON 250
Toplam : 1207.1 kal.

afiyet olsun ama cok az degilmi menün,yiyeilcegin seylerden biraz daha yesen ddaha iyi olur..
acıkırsam bıdaha sut ıcıcem hasretım proteın olunca ara ogun olarak ne yerım dıye dusunuyorum ama surdakı bufede sut vardır herhalde gıdıp alayımda ara ogun yapayım barı

evet canım ınsallah ıstedıgım kıloya duserım bakalım ınsallah hepımız ıstedıgımız kılolarda oluruz

bugünkü menüm
sabah
[1] Ekmek 2 DİLİM 130
[2] Tulum Peyniri 30 GRAM 77.1
[3] çay (şekersiz) (250ml) 6 bardak 6
[4] Yeşil Zeytin 6 adet 42
ara
[5] Kuru kayısı 3 adet 54
öğle
[6] Mercimek Çorbası 1 KASE 270
[7] kıymalı yumurta 1 porsiyon 324
ara
[8] Kuru kayısı 3 adet 54
akşam
[9] Yoğurt Çorbası 1 PORSİYON 250
Toplam : 1207.1 kal.

arkadaşlar bana kilo aldıran akşam yemekleri onu az yediğimde yada geşiştirdiğimde anında kilo veriyorum birde akşam yemekten sonra çayın yanında kuru yemiş falan olmayınca daha iyi oluyor ama bunu bir türlü yayına oturtamadım akşam az yediğimde çayın yanında bişiler aranıyorum vede tabiki kilo alıyorum o yüzden bu hafta çok dikkat edeceğim ya bir çorba ya bir salata yada sadece yoğurt yiyerek akşamı geçiştireceğim bu hafta aldıklarımı verdiğim gibi birde eksilere inmem lazım canlarım ya mayısta seminerim var ankaraya gideceğim o zamana kadar kilo vermem lazım çünkü bütün arkadaşlarım manken gibi offfff yaaaa

afiyet olsun canim..

yogurtta yiyebilirisin ara ögün olarak,yagsiz aliyosun dimi,cünkü dukanda yagsiz olamalari gerekiyor

afiyet olsun canim..

yogurtta yiyebilirisin ara ögün olarak,yagsiz aliyosun dimi,cünkü dukanda yagsiz olamalari gerekiyor

canım şu gaz yapan soğuk içilen bir çorba var ya hatırlıyorsun değilmi onu pişirip sürekli içsek ne olur yani malzemeler aynı sadece yoğurt çorbası pişirip yağsız tuzsuz içsek bu konuda ne düşünüyorsun bulunduğum yer çok soğuk birde soğuk soğuk içince ciğerlerime kadar üşüdüm

canim ne demke siotedigini anlaamdim soguk corbayi sicak icsek diyemi sordun,eger öyleyse farketmez tabi sicak soguk

canim ne demke siotedigini anlaamdim soguk corbayi sicak icsek diyemi sordun,eger öyleyse farketmez tabi sicak soguk

evet canım ben pek soramadım ama sen doğru anlamışın şu yarma yeşil mercimek ve nohutu haşlayıp ayranla karıştırarak içilen çorba varya onu ben pişirsem yağsız tuzsuz sürekli içsem olurmu illaki soğukmu içilmesi gerek diye sordum tatlım

sicak olur tabi farketmez canim ,istersen bi dene ama bana kalirsa hic düzenini bozma,böyle yavas yavas ama kalici gitsin,+larin icin yapicaksanda bosver cumaya eski kilona dönersin yine belki dönemesende saglik olsun canim,dengeni bozmaya degmez

kızlarr haftasonu çok kaçırmısım demekki bu sabah 64.7 geldimm ama morelimi bozmuyorum diyetimede tam başladım

yarın lapa yapsam mı diye dşünüyorum biraz rahatlamak hafiflemek için

sabah kepekli sandvç yedim içinde peynir ve salatalık vardı
öğlen 2 dlim ekemk ile paynir domates salatalık ve 1 dlim salam yedim

akşamı çok hafif geçirmeyi dşünüyorum belkide k-flex yerimm

30 dk kadar yürüdüm
yeşilçayım bitmiş hemen almalıyımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…