hoşbuldum canım nasılsın...
ay ben 1 buçuk aydır ilk defa dün cozuttum karçiçeğim badem yedim yarım kilo çilek yedim fıstık filan yedim düşünmeden yedim ilk defa bu kadar mutlu oldum...tabi+lardayım ama spora başladım ya ben yakıcam hepsini inş cumaya kadar toplanıcam söz...
inş cumaya kadar hepimiz güzel sonuçlar çıkarcazz..
bende dünümü yiyerek mahfettim ama dediğin gibi o kadar özlemişimki. yemediğim her şeyi yedim canım sabah kahvaltıya misafir çağırmıştım omletler börekler ev yapımı pızzalar hepsinden yedim öğleden sonra simit ve çiğ köfte yedim akşam geriye kalanları yedim yani dün sürekli karbonhitrat aldım ve tabiki bir günde 1 kilo almışım pişman oldummu hayır ama o 1 kiloyu vermek için kendimi helak edeceğim biliyorum tatlım
selam ben bijoux arkadaşıyım gruba girmek istiyorum benimde bebeğim beş aylık hamilelikten kalma fazla kilolarımdan kurtulmak istiyorum
gunaydin kizlar...nasilsiniz bakalim..
umarim hepiniz kacamaksiz bir haftasonu gecirmissinizdir
ben dayanamadim cevizli dondurma yedim..sonra pisman oldum..kalktim butun evin icli disli camlarini sildim
hasretim ogluna gecmis olsun canim..benim kardesiminde bogazi iltihap toplamis yazik ne kendi uyudu gece nede bizi uyuttu
afiyet olsun ama cok az degilmi menün,yiyeilcegin seylerden biraz daha yesen ddaha iyi olur..selam kızlarr bugunku menumm
sabah 1 bardak sut ıcerısıne 2 tatlı kasıgı yulaf ezmesı
oglen 1 tavuk sıs ,1 bardak ayrann
aksam 1 haslanmıs yumurta bırazcık beyaz peynır
ara yarım bardak sut
menüler güzel arkadaşlar yanılmıyorsam hasretim34 kalori diyeti yapıyor minnoşda dukan diyeti yapıyor hadi inş umduğunuz kilolaa düşersiniz canlar
acıkırsam bıdaha sut ıcıcem hasretım proteın olunca ara ogun olarak ne yerım dıye dusunuyorum ama surdakı bufede sut vardır herhalde gıdıp alayımda ara ogun yapayım barıafiyet olsun ama cok az degilmi menün,yiyeilcegin seylerden biraz daha yesen ddaha iyi olur..
menüler güzel arkadaşlar yanılmıyorsam hasretim34 kalori diyeti yapıyor minnoşda dukan diyeti yapıyor hadi inş umduğunuz kilolaa düşersiniz canlar
acıkırsam bıdaha sut ıcıcem hasretım proteın olunca ara ogun olarak ne yerım dıye dusunuyorum ama surdakı bufede sut vardır herhalde gıdıp alayımda ara ogun yapayım barıafiyet olsun ama cok az degilmi menün,yiyeilcegin seylerden biraz daha yesen ddaha iyi olur..
afiyet olsun canim..bugünkü menüm
sabah
[1] Ekmek 2 DİLİM 130
[2] Tulum Peyniri 30 GRAM 77.1
[3] çay (şekersiz) (250ml) 6 bardak 6
[4] Yeşil Zeytin 6 adet 42
ara
[5] Kuru kayısı 3 adet 54
öğle
[6] Mercimek Çorbası 1 KASE 270
[7] kıymalı yumurta 1 porsiyon 324
ara
[8] Kuru kayısı 3 adet 54
akşam
[8] Yoğurt Çorbası 1 PORSİYON 250
Toplam : 1207.1 kal.
acıkırsam bıdaha sut ıcıcem hasretım proteın olunca ara ogun olarak ne yerım dıye dusunuyorum ama surdakı bufede sut vardır herhalde gıdıp alayımda ara ogun yapayım barı
evet canım ınsallah ıstedıgım kıloya duserım bakalım ınsallah hepımız ıstedıgımız kılolarda oluruz
afiyet olsun canim..
yogurtta yiyebilirisin ara ögün olarak,yagsiz aliyosun dimi,cünkü dukanda yagsiz olamalari gerekiyor
canım şu gaz yapan soğuk içilen bir çorba var ya hatırlıyorsun değilmi onu pişirip sürekli içsek ne olur yani malzemeler aynı sadece yoğurt çorbası pişirip yağsız tuzsuz içsek bu konuda ne düşünüyorsun bulunduğum yer çok soğuk birde soğuk soğuk içince ciğerlerime kadar üşüdüm
canim ne demke siotedigini anlaamdim soguk corbayi sicak icsek diyemi sordun,eger öyleyse farketmez tabi sicak soguk
evet canım ben pek soramadım ama sen doğru anlamışın şu yarma yeşil mercimek ve nohutu haşlayıp ayranla karıştırarak içilen çorba varya onu ben pişirsem yağsız tuzsuz sürekli içsem olurmu illaki soğukmu içilmesi gerek diye sordum tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?