• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ahanda takımda neysem evde de oyum adım diktatör oldu corona sürecinde. azıcık salınca ben çemkirdim salamadı fazla kendisini. öğretmenleride rahat bırakmadı hiç sağolsunlar. artık hayırlısı olsun diyeceğim.
şimdi diyet faslı başlayacak o yüzden bağıracağım kilo aldı çok
Allah yardımcıları olsun. Benimde yarın yeğenim girecek haftayada ablası. Annesinden dolayı büyük olan kız yeğenim çok strest yapıyo inşallah gönüllerinde ki yerleri kazanırlar

Bu gün ki menüm
Sabah: 2 yumurtadan omlet, domates salatalık 1 ince dilim ekmek

ara: 3 çubuk kraker

öğlen: 1 kabağı soteleyip 2yk yoğurtla yedim

akşam: 1 kase tarhana çorbası ve fırında Tavuk göğsü( 1parça göğüsün yarısı) ve yoğurt yarım da kuru soğan 🤣

su:2 lt
Spor ev temizliği silip süpürme
bnnu bnnu merhaba sevgili eşim 😂 bu hafta umarım düzeleceğim

Cuma menüm
12:00 fotograftaki salata, nar biraz daha fazlaydi :)

18:00 Sebzeli tavuk gögüsü (sote gibi yapip icine az birsey mascarpone & salsa gibi bir sos koydum)

16 kiraz + 2 kuru kayisi

hergünki gibi 3-4 litre su ve yesil cay

11 bin adim 550 puan
40 merdiven in/cik 12 puan
10 squat 30 puan
toplam 592

Aomine Daiki Aomine Daiki Iyi aksamlar esim insallah cok güzel ve basarili bir hafta olur bizim icin🥰

Eklentiler

• 77E5F802-5B0B-46CF-9E38-D5E9A2713230.webp
    77E5F802-5B0B-46CF-9E38-D5E9A2713230.webp
    50,5 KB · Görüntüleme: 27
ANANASLI DETOX İÇECEĞİ
1/4 portakal (yoksa limon vs koyabilirsiniz)
1 yeşil elma
1/4 ananas kabuğu
2 dilim ananas
1 çubuk tarçın
1,5 lt suda 15 dk kaynatılıp 1 saat demlenecek kızlar. Sonra gün içinde tüketilecek. İsteyen daha naif aroma olsun diye ıhlamur da atabilir. Bende ananas alıp deneyeceğim. Diyetisyenim vermişti bi aralar
harika canım vallahi işlerim azalsın hemen deneyeceğim bayılırım ananasa.
Allah yardımcıları olsun. Benimde yarın yeğenim girecek haftayada ablası. Annesinden dolayı büyük olan kız yeğenim çok strest yapıyo inşallah gönüllerinde ki yerleri kazanırlar
offf çok kötü yapmasın annesi bu kadar. ben normalde son gün partileri yapardım arkadaşları ile kafa dağıtsınlar diye ne isterlerse ama corona kızımın ilk sınavını vurdu malesef. bana göre lise sınavında hayatının artık alacağı şekil için çabalıyorsun o yüzden çok önemli iyi bir lise iyi bir üniversite demek. ama üni sınavında kesinlikle baskı yapmam çünkü bu yıl olmazsa istediği kadar oldurmayı deneyebilir. yarın ki önemli öbür hafta olan önemsiz sınav sıkmasın annesi lütfen öyle söyle.
BLU3 BLU3 merhaba,yanlış etiketlemediysem birbirimizin Dr. Nowzaradanı olcakmışız.
daha da sert olmalısınız dr.dan birbirinize karşı haberin olsun lütfen acımayın.
Yaşasın kötülük.
Game over 🤣
ben döndüm kesinlikle bitti bu hafta menülerinizi çok sıkı takip edeceğim gerekirse eşimi evden atıp laptopuna el koyacağım ki bu akşam gık diyemedi yazık baktı bırakacak mıyım diye bende hiç tepki yok gitti yattı.

offf çok kötü yapmasın annesi bu kadar. ben normalde son gün partileri yapardım arkadaşları ile kafa dağıtsınlar diye ne isterlerse ama corona kızımın ilk sınavını vurdu malesef. bana göre lise sınavında hayatının artık alacağı şekil için çabalıyorsun o yüzden çok önemli iyi bir lise iyi bir üniversite demek. ama üni sınavında kesinlikle baskı yapmam çünkü bu yıl olmazsa istediği kadar oldurmayı deneyebilir. yarın ki önemli öbür hafta olan önemsiz sınav sıkmasın annesi lütfen öyle söyle.
daha da sert olmalısınız dr.dan birbirinize karşı haberin olsun lütfen acımayın.
ben döndüm kesinlikle bitti bu hafta menülerinizi çok sıkı takip edeceğim gerekirse eşimi evden atıp laptopuna el koyacağım ki bu akşam gık diyemedi yazık baktı bırakacak mıyım diye bende hiç tepki yok gitti yattı.
Geçen cumadan beri 1 hafta telefi eğitimi yaptım. Urfa o kadar sıcak ki. Yeme düzenim uyku düzenim mahvoldu. Evde olmaya alışmışım resmen. Yarın sınav görevim var resen cıktı. Yarında geçsin buralardayim insallah

Kaptanım ananas olduğu gün içinde bi menü yazayım belki deneyecek arkadaşlar olur

sabah: 2 dilim ananas 1 bardak kefir 3 ceviz

ara 2 bardak detoks çayı

öğlen 1tabak yeşil mercimek 1 kase yoğurt ve salata

ara yine 2 bardak detoks çayı

akşam öğlenin aynısı

son ara: 1 kase yoğurt kürü( 1 kase yoğurda 1 tatlı kaşığı toz zerdeçal, 1 parça taze zençefil rendesi veya 1tk toz zencefil ve yarım limon suyu)

valla kaptanım son zamanlarda olmazsa bi sene daha hazırlanırsın faln demeye başladı ama kızın içinde o korkuyu bıraktı. Dershaneye de gitmedi ki sonra onlarda kapatıldı zaten. İnşallah hakkında hayırlısı olur. Olmazsa dershaneye gidecekmiş ama bi yıl kaybetmezse onun için daha iyi. Şuan ki netleri istediği yere yetiyomuş ama sınav psikolojisi nasıl olur bilemedim

Geçen cumadan beri 1 hafta telefi eğitimi yaptım. Urfa o kadar sıcak ki. Yeme düzenim uyku düzenim mahvoldu. Evde olmaya alışmışım resmen. Yarın sınav görevim var resen cıktı. Yarında geçsin buralardayim insallah
ah o yarın 20 haziranı yaşamadan geçme şansımız yok mu yav.

Cuma menüm
12:00 fotograftaki salata, nar biraz daha fazlaydi :)

18:00 Sebzeli tavuk gögüsü (sote gibi yapip icine az birsey mascarpone & salsa gibi bir sos koydum)

16 kiraz + 2 kuru kayisi

hergünki gibi 3-4 litre su ve yesil cay

11 bin adim 550 puan
40 merdiven in/cik 12 puan
10 squat 30 puan
toplam 592

Aomine Daiki Aomine Daiki Iyi aksamlar esim insallah cok güzel ve basarili bir hafta olur bizim icin🥰

maşallah canım menünü çok beğendim..böyle gidersen bu hafta harika bir eksi alacağına eminim ..:KK49: suda mükemmel

ah o yarın 20 haziranı yaşamadan geçme şansımız yok mu yav.
Bende sınava girmek istemiyorum inan hiç. Telafisi olmayan sorumluluğu çok olan bir sınav.
Çocuklar yazık küçük küçük yeni ergen heyecanlı. Bu sınav sistemi bu kadar kritik ve heyecanlı olmamali

Kaptanım ananas olduğu gün içinde bi menü yazayım belki deneyecek arkadaşlar olur

sabah: 2 dilim ananas 1 bardak kefir 3 ceviz

ara 2 bardak detoks çayı

öğlen 1tabak yeşil mercimek 1 kase yoğurt ve salata

ara yine 2 bardak detoks çayı

akşam öğlenin aynısı

son ara: 1 kase yoğurt kürü( 1 kase yoğurda 1 tatlı kaşığı toz zerdeçal, 1 parça taze zençefil rendesi veya 1tk toz zencefil ve yarım limon suyu)

valla kaptanım son zamanlarda olmazsa bi sene daha hazırlanırsın faln demeye başladı ama kızın içinde o korkuyu bıraktı. Dershaneye de gitmedi ki sonra onlarda kapatıldı zaten. İnşallah hakkında hayırlısı olur. Olmazsa dershaneye gidecekmiş ama bi yıl kaybetmezse onun için daha iyi. Şuan ki netleri istediği yere yetiyomuş ama sınav psikolojisi nasıl olur bilemedim
hayırlısı olsun canım. Allah çalışanın yolunu açıyor canım ben ona inanıyorum. ama pskolojisinin düzgün olması şart. nehir son yanına gittiğimde gülüyordu hayırdır dedim. o kadar mutluyum ki yarın herşey bitecek dedi bana. böyle düşünmesi beni çok mutlu etti.

Ne yedim ne içtim?
Kahvaltı:muz ve sütlü mısır gevreği
Öğlen:Tavuk dürüm yanında bir bardak(200 ml) su içtim
Akşam:1 tabak salçalı makarna,4 kaşık yoğurt,4 köfte
Ara öğünler:3 kase kiraz,1tane daha muz
Su:1500 mlden fazla
Egzersizlerim:Antremanda 20 dakika koşu yaptık. Dönüşte 15L hacminde kedi kumu aldım. Bim de istediğim saç havlusunu bulmak için 3 şube dolaştım(40 dakika yürümüşümdür)
Evde egzersiz uygulamamdan 4 dk plank yaptım(çeşitli varyasyonlarıyla) ve 5 dakika esneme hareketleri yaptım

Ne yedim ne içtim?
Kahvaltı:muz ve sütlü mısır gevreği
Öğlen:Tavuk dürüm yanında bir bardak(200 ml) su içtim
Akşam:1 tabak salçalı makarna,4 kaşık yoğurt,4 köfte
Ara öğünler:3 kase kiraz,1tane daha muz
Su:1500 mlden fazla
Egzersizlerim:Antremanda 20 dakika koşu yaptık. Dönüşte 15L hacminde kedi kumu aldım. Bim de istediğim saç havlusunu bulmak için 3 şube dolaştım(40 dakika yürümüşümdür)
Evde egzersiz uygulamamdan 4 dk plank yaptım(çeşitli varyasyonlarıyla) ve 5 dakika esneme hareketleri yaptım
normalde cuma menülerini es geçerim ama bugün ilk kez menünü eleştireceğim o yüzden istisna yapıyorum. hemmmen beğenmedimi yapıştırıyorum. menülerin oldukça fazla karbonhidrat içeriyor. dürüm makarna mısır gevreği hepsi falsolu gıdalar. canım bunara çok dikkat etmelisin. yarın ceza uygulamaları başlıyor. acımam he ona göre.

hayırlısı olsun canım. Allah çalışanın yolunu açıyor canım ben ona inanıyorum. ama pskolojisinin düzgün olması şart. nehir son yanına gittiğimde gülüyordu hayırdır dedim. o kadar mutluyum ki yarın herşey bitecek dedi bana. böyle düşünmesi beni çok mutlu etti.
Aslında altında ne kadar büyük bi yük var düşüncesinin kıyamam. İnşallah yarından sonra kuşlar gibi hafif olur

Back
X