• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

oy kuzucuklarımıza iyi bak canım.
Hazır konu açılmışken nehirim için dua edin olur mu zihni açık ve heyecanı az olsun diye. yarınki maratonda kızımda var. ben beter heyecanlıyım.
ne demek canım hatalarımızı bulup birbirimize destek olmak için takımdayız.
Simdiden basarilar kaptanim
sağolun kızlar iyi dilekleriniz için ben daha heyecanlıyım galiba. tüm iş ailelere düşüyor bu gibi durumlarda.
ben hep sınavlardan sonrasını düşünmüşümdür o beni strese sokuyor nasıl teselli edicem doğru kelimeler ne olur endişesindeyim. ya yeterli gelmezsem? oy oy ebeveyn olmak zor iş
Sabirli olup hosuna gidecek seyler yaparsan daha faydali olursun bence
:duduk:***DUYURU***:duduk:

***Guzel arkadaslarim @asena87 arkadasimiz is yogunlugundan oturu kaptan yardimciligina devam edemeyecek, bu sebeple bir kaptan yardimcisina ihtiyacimiz var.

***Daha onceleri ozel mesajla aktif olan arkadaslarimiza soruyorduk, kaptan yardimcisi olmak isterler mi diye..
***Bu sefer boyle bir mesaj yazalim dedik, gonullu olarak ben kaptan yardimcisi olurum, vaktim ,firsatim var diyen arkadasim var mi?

***Biliyorsunuz; kaptanlik, yardimcilik tamamen gonul isi, karsiliginda takimin basarisi ve, arkadaslik-dostluktan baska bir sey yok:p...Eger CEYDOS CEYDOS kaptan ve bana yardimci olmak isterseniz cook mutlu oluruz..:KK36:
@asena87 canim sanada yardimlarin icin cok tesekkur ediyoruz, umarim is hayatinda yogunlugun hafifler ve yine aramiza donersin. :KK200:
Deneme surecine talibim kaptanim basarili bulursaniz daha ne isterim 😂😂
eşim bizde iyi olandır,ben acımasızım. denge mutlaka oluyor ama ben onu gözlemledim eşler arasında.
herkes birbirine acımasız olmalı bu hafta.

böyle düşünmene çok sevindim canım. bazen dengelerim sarsılsada toparlıyorum canım. hatta şimdi gittim kontrol ettim nehiri uymamış bir türkü patlattım ardından pazartesi diyete başlayacağı bilgisini verdim ve geldim. kafası aç kalacağıma takılsın ki uyuyabilsin. :KK71:
Bizde de esim yumusak davraniyor ama bazen o kati ben yumusak oluyorum eskiden kardesim derdi sen cocuklarini askeriye sistemi ile buyutursun hatta oyle baslamisti ne zaman annemgile yakin oturdum o zaman diktatorluge darbe vuruldu

kızzzz benden öncede sen vardın batmamış. böyle düşünme
O zaman da Kozmogirl17 Kozmogirl17 vardi eli sopali :))
Her donem yanimda eli sopali arkadaslarim vardi sagolsunlar..
Bizde esimde iyi polistir, cok zor sinirlenir ama sinirlenince esip gurler, cocuklar sesinin yukselecegini bildiklerinden esimin sozunu daha cok dikkate alirlar..Bense ne isteseler tamam yavriiiiim diyen bir model :))

Bizde de esim yumusak davraniyor ama bazen o kati ben yumusak oluyorum eskiden kardesim derdi sen cocuklarini askeriye sistemi ile buyutursun hatta oyle baslamisti ne zaman annemgile yakin oturdum o zaman diktatorluge darbe vuruldu
Tansucum cok seviniriz gulum :)

Ben bugün kahvaltı yapamadım, hızlı bir gündü.
17:40 civarı bunları yedim. 1 köftesini yiyemedim.
Akşam da 30 civarı kiraz yedim
Arkadaşım getirmişti, çok lezzetliydi dayanamadım.
Aile evindeyim şu an. Bugün abartmadım ama yarın ve pazar ne yaparım bilmiyorum.
Korkuyorum :)

Eklentiler

• 3CDB447D-CEE6-4F4F-8AB6-1DE3C6478C8C.webp
    3CDB447D-CEE6-4F4F-8AB6-1DE3C6478C8C.webp
    81,3 KB · Görüntüleme: 26

kaptırmamak lazım ipleri hele ebeveynlere asla. ben şimdi evimde diktatörüm ve sülalemde dikatatörüm. son söz hep benim ama ben gideceğim kızlarım gelecek yerime emekli olacağım onlar bana artık emir vermeye başlayacaklar. bu işler böyle bir dönem tahttan çekilmek gerekiyor ben buna inanıyorum.
Çok teşwkkürler , bu haftadan ümitliyim , düzene girsin artık . :KK51:
hep birlikte el ele yemeklerden uzak durarak başaracağız biz dipten 1. olmuş takımız asla pes etmeyiz.

:KK5:TAKIM ICI YENI ES LISTEMIZ:KK5:

1. GRUP
===> @Beklenen2 & JaneRizzoli JaneRizzoli

2. GRUP ===>
@Milana firuze & Arrietty_ Arrietty_

3. GRUP ===> @esmeriiim & @1delimavi

4. GRUP ===> @Derya_the_queen & @barga

5. GRUP ===> @matilda34 & @Melegimkorusun

6. GRUP ===> @melek ada & @mifihafa

7. GRUP ===> Birgaripanne Birgaripanne & Yawrukush Yawrukush

8. GRUP ===> aydingelini aydingelini & bnnu bnnu

9. GRUP ===> @minimalce_ & @Aomine Daiki

10. GRUP ===> @BlueSkyyyy & Hyperborea17 Hyperborea17

11.GRUP ===> @fyzanur & CEYDOS CEYDOS

*** Bu hafta sonuçlarımız kötü geldi mesajları okurken fark ettim ki takım olarak eş olmanın anlamını unutmuşuz. Neydi eş olmak birbirimize psikolojik destek vermekti, kötü menülerde acımasız eleştiriler yapmaktı. Bu hafta eşlerinizi sıkı takibe almanızı ve sıkmanızı istiyorum sizlerden. Kırılma darılma olmayacak. Menü deyince aklınıza sadece yedikleri değil içtikleri de gelmeli su miktarı 2,5 lt'nin altına düşen eşlerinize yine ceza kesin. Spor mutlaka eşlerinize kanalize etmeniz bir detay olmalı. Hareketsiz kilo vermek pek mümkün olamamakta. Takım olarak ceza aldık bunu acil olarak düzeltmeliyiz.

*** Listede adı mevcut olmayan eşi olmayan arkadaşlarım bu dönem işlerinizin yoğunluğu nedeniyle sizleri eşlemedim. Eğer bende dahil olmak istiyorum derseniz eşleme yapabilirim.

***Bu sayede haftaya cuma yarismamizdan sonra 1. olan es grubu , odul olarak diledikleri bir seyi yemeye hak kazanacaklar.
Selam eş olunacağını bilmiyordum ama partnerimle aynı boydaymışız. Eşinizle buradan mı konuşacağız yoksa özelden mi Dr. Nowzaradanlık yapcaz

Selam eş olunacağını bilmiyordum ama partnerimle aynı boydaymışız. Eşinizle buradan mı konuşacağız yoksa özelden mi Dr. Nowzaradanlık yapcaz
buradan onure edip yine buradan yerebilirsin canım. siz nasıl istiyorsanız öyle olur ama cezalandırmaları açık şekilde buradan yapmalısınız ki ekstra biz kaptanlar ceza vermeyelim.

sorma canım kolilerin arasında kendimi kaybettim hiçbir ilerlemede olmadı toparlanma işinde. evden çıkana kadarda olmayacak sanırım. bende sizleri özledim ama sürekli onu kaldır bunu topla şunu at düşünceleri ve işleri içinde girmem kolay olmuyor. zaten laptopta sürekli dolu kızım bırakıyor eşim alıyor.
bu hafta daha fazla dikkat et lütfen herkese başardığını göstermek için yapmalısın bunu.
Valla yumurta kapıya dayanmadan o işler bitmez, yaptıkça iş çıkıyo. Allah kolaylık versin 🥰
😂😂
gel ananasli yesilcay sallayim sana 😂 bi bakalim nasilmiss
Ayy bende bayılıyorum ona biliyo musun. Ama arkadaşın attığını gördüm sonradan üzüldüm azıcık
pöf. ananaslı meyvesuyu da böyle, ara ki bulasın içinde ananas. en misi alıp meyvesini böyle dilim dilim... *niyeti bozdu*
Ananas zaten kg vermeye yardımcı oluyo canım günde 2 dilim yesen ohh misss. Kabuğuyla da diyetisyenim bana çay yaptırmıştı ödem çayı. Bulayım da arayım onu buraya yapan olur belki

Valla yumurta kapıya dayanmadan o işler bitmez, yaptıkça iş çıkıyo. Allah kolaylık versin 🥰

Ayy bende bayılıyorum ona biliyo musun. Ama arkadaşın attığını gördüm sonradan üzüldüm azıcık

Ananas zaten kg vermeye yardımcı oluyo canım günde 2 dilim yesen ohh misss. Kabuğuyla da diyetisyenim bana çay yaptırmıştı ödem çayı. Bulayım da arayım onu buraya yapan olur belki
sağol canım çay tarifinide bekliyorum.

ANANASLI DETOX İÇECEĞİ
1/4 portakal (yoksa limon vs koyabilirsiniz)
1 yeşil elma
1/4 ananas kabuğu
2 dilim ananas
1 çubuk tarçın
1,5 lt suda 15 dk kaynatılıp 1 saat demlenecek kızlar. Sonra gün içinde tüketilecek. İsteyen daha naif aroma olsun diye ıhlamur da atabilir. Bende ananas alıp deneyeceğim. Diyetisyenim vermişti bi aralar

Back
X