Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim bu hafta bizim icin yeni bir baslangic olsun,lapayi 1 gün yapabilirsin moral olur sana ama ondan sonra saglikli beslenmeye devam,

önceden daha cok gelridin takima,su sialar cok fazla ugramiyosun,yogunmusun?

hasretim merhaba bende bijox un söylediği arkadaşlarından biriyim.daha önce başka bir takımdaydım.kendi azmim ve takım arkadaşlarım sayesinde 25 kilo civarı verdim ama biraz ipin ucunu kaçırınca bu kış yaklaşık 1o kilo geri aldım.takımınızda yer varsa bende aranıza katılmak istiyorum.yanlız benim işimden dolayı yaz aylarında sürekli giremiyorum diğer takım benim bu durumumu tolere ediyordu.eğer bu durumum sorun yaratmazsa bende takıma girmek istiyorum. görüşmek üzeree:))))

aa olmaz nerelere gittiler tam bahar ayları motive zamanı ben iple cektim 6.aya girelim de diyet yapim diye.. inşallah hep beraber tekrar motive olucaz..

selam canım hoşgelmişsin takıma başarı hikayeni okudum çok etkilendim tebrik ediyorum seni...inş kalan kilolarınıda verirsin bir an önce
teşekkürler.. hoşbulduk, umarım ikincisini de yazabilirim

bijoux canim bi arkdasin geldi digerleri yok,nerdeler?
oglumun atesi cikti ilac verdim uyudu kalkt,suan biseyi yok gibi bakalim..
gelirler haber bıraktım hepsine. 2 tanesi geldi bir tanesi de ev taşıyomuş gelir bugün yarın..
oğluna da çok geçmiş olsun biz de yeni atlattık.

hoşgeldin ablacım :)

hasretim ben şu an 85 kiloyum. hedefim 62.

uyguladığım özel bir diyet yok çünkü oğluma sadece anne sütü veriyorum. bugün başladım azar azar bişeyler tattırmaya o yüzden çok sıkı diyet yapamıyorum ama bir haftada dikkat ederek 1 kilo verip 85 olmuşum.. yine de hergün yediğimi yazıcam başka bir kuralınız var mı?

hosgeldin mersa,5.takimdan taniyorum senide,firsat buldukca gelir menülerini pylasirsin,diger menülere yorumda bulunursun,bizde sürwekli giremiyorz zaten,elimmden geldigiice iste.

en iisini yapiyosun canim zaten emzirirke diyet olmuyo ama biraz dikkat edince gidiyo kilolar..

kurallarimiz söyle,

4. TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER PAYLAŞIMDA BULUNMALIDIR.
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN EN AZ 3 KİŞİ OLMAK KOŞULUYLA KIRICI OLMAMAK ÜZERE BİRBİRİNİN YEDİKLERİNİ VE YAPTIĞI SPORU YORUMLAMASI GEREKMEKTEDİR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.

9)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
10)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 7.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
11)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
12)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
13)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR DİSKALİFİYE EDİLECEKTİR.MAZERETSİZ 3 GÜN PAYLASIMDA BULUNMAYAN MAZERETSİZ 3 CUMA G KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAYAN DİSKALİFİYE EDİLECEKTİR.
14)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR

okuldan derslerden zaman buldğum kadarıyla gelemeye çalışıyorum yasemin ablacım.
şu sıralar evdede biraz problemler var ksura bakmayın

selam kızlar spordan geldim şimdi anca gelebildim...

menümü yazayım....

Sabah:
greyfurt,kuru kayısı
Kahvaltı:1 dilim t.b ekmek,az peynir,zeytin,domates salatası
Öğle:Fırında balık sebzeli,salata,yoğurt,5 tane badem
Ara:1 elma,1 kase çilek
Akşam:Haşlanmış kabak,cacık,1 ceviz

gizemim derslerin yoğun mu tatlım allah koalylık versin canım bende mayısta yoğunlaşcam çizim kursuna başlarsam full dolu olcamm :18:

afiyet olsun canım

selam kızlarr bugunku menumm

sabah 1 bardak sut ıcerısıne 2 tatlı kasıgı yulaf ezmesı

oglen 1 tavuk sıs ,1 bardak ayrann

aksam 1 haslanmıs yumurta bırazcık beyaz peynır

ara yarım bardak sut

minnoşum haydi bismillah afiyet olsun şekerim inş diyet boyunca böyle kaçamaksız devam edersin

afiyet olsun karçiçeğim akşamı hafif yapmak en iyisi haklısınn

gizemcim akşam kflex yerine haşlanmış sebze veya yoğurtlu salata ye bence...sonrada bi tane meyve yersin..k flex sonuçta tahıl grubu ondan dedim canım...gidicek tüm fazlalıklar üzülme afiyet olsunn

Selam bayanlar bugunku menumu yazmaya geldim :)

sabah: 1 dilim kepek ekmek, peynir, domates, zeytin, yumurta

ara: yarim elma (unuttum ara yapmayi oglumun elmasindan tirtiklamistim ama :)

öğlen: tavuk sote, yoğurt, 1 dilim kepek ekmek

ara: 2-3 kaşik yoğurt (sabahki aranin aynisi oldu :)

akşam: yok (çorba içicektim ama geç oldu diye içmedim)

1,5 lt su (2 ye tamamlicam)
2 bardak metabolizma çayi

hiç spor yapamadim. Toprak tepemden inmedi bugün :S

hoşbulduk bijommmm hadi hayırlı olsun bakalım inşallah hayırlısıyla aldıklarımızı geri iade ederiz

sen başlamışsın ne güzel ben bu gün biraz yaramazlık yaptım hiç söylemeiyim ne yaptığımı ama yarın sabahtan itibaren noktayı koyuyorum.bu iş bitecek sizler kadar hızlı olmasada bende en azından 10 kilo vermeyi hedefliyorum .keşke akşamda bişeyler atıştırsaydın sonra toprak aç kalırrrrrrrrr

kızlar kusura bakmayın anca girebiliorum. akşama kadar okuldaydım, akşam eve geldim elektrik yok! 3 saat falan gelmedi

bugünkü menüm:
sabah 2 dilim ekmekle kahvaltılık
ara birkaç çubuk kraker
öğlen tost, çay
akşam haşlama patates salatası

sonradan da 1 kase çilek yedim..

selam kızlar
bugün giremedim dışardaydık,akşamada misafir,çocuk derken sırtımağrıyoo pestilim çıktıı(

menüm

sabah:menemen,yumurta,peynir,zeytin,1dl ekmek,3dil.diyet mozaik pasta:)

öğleırasa,ayran

ara:yarım simit

akşam:yoğurtlu haşlama ıspanak,yarım simit

2fn yeşilçay,2lt su

afiyet olsun canım güzell..

hoşgeldin canım,bende emziriyorum yazmıştım daha önce de,emzirirken biraz dikkat edersen kolay gidiyo.82 dim bende doğumdan sonra:)
menün güzel ama akşam acıkmıyomusun meyve fln yeseydin bari:)

bebişi öpüyorummm..

hasretim oğluşuna geçmiş olsun bizde yeni atlatmıştık ..

kızlar menüler güzel tebrik ederimmmmmm artıları atalımmm gelsin eksiler:)

bu hafta ilk 3e girsek bari:)motivasyon olurdu..

benim sıpa uyanıcak gibi kaçıyom benn

canim hic protein yok menünde,protein kilo vermeye yardimci biliyosun bari yemeklerin yanina yogurt ve süt ekle

sagol canim bu sabah biseyi yok gibi bakalim ins tekrarlamaz ates.

hepinize günaydin kizlar..

begendigim menülere begen butonuna tikliyorum,eskstra bisey yazmiyorum,bisey söylemek istedigim olursa alintiliyorum,benim menüme niye yorum yapmadin demeyin sonra :)

bugünkü menüm ( dün kacirdim yine,ama alisma evresi diyelim :)

sabah
1,5 dilim tahilli ekmek( 75 gr)
1 domates
20 gr az yagli beyaz peynir
cay( tatlandiricili)

ara

1 kivi
1 adet wasa
1 bardak ayran

ögle+
mozerallali salata( almanlarin beyaz peyniri mozeralla)
20 gr ekmek
5 gr diyet margarin( becel)

ara
meyve kokteyli gibi bisey haha
150 gr az yagli yogurt
bir meyve
100 ml su
tarcin
karsitirilip püre yapilip icilcekmis :)

aksam

domates ve biber corbasi
20 gr ekmek
1 adet greyfurt

ara

150 ml az yagli süt
1 adet büsküvi

toplam kalori
1061

yag 37 gr
protein 56 gr
karbonhidrat 120 gr mis :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…