Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yazdım

Son düzenleme:
Merhaba JaneRizzoli bu hafta eş olduk. Insallah bol eksili bi hafta olur ikimiz icin Nasılsın canim
Merhaba iyiyim canım sen nasılsın?
Umarım bol eksi görürüz
Ben bu hafta göremedim maalesef
Reglde gecikme şaşma falan olmazsa haftaya görürüm inşallah eksiyi.

Egzersiz var mi canim, 30 kiraz fazla olmus.
Hafta sonuda dikkat et :)
Egzersiz maalesef kaptanım
Burda biraz zor
Ama dün baya yürüdüm
Dışardaydım, ve hep yürümek zorunda kaldım.
Evet 30 kiraz fazla da keşke sadece 30 kirazla kurtarsam burda
Kaşarlı poğaça yapıyorlar kahvaltıya zalımlar

Arrietty_ bu hafta yeni esimsin, guzel bir hafta olur insallah.

Günaydin
Dun resmen icim gitmis. Nasil uyumak bu anlamadim. Tabi 4de uyandim :)
Milana firuze selam esim. Bu hafta surekli birbirimizin pesinde olalim. Ceza konusunda hic yumusak olmayalim
Selam canim, mana uyar :) ceza cekmek konusunda da vermek konusundada iyi sayilirim.
Guzel bir hafta olucak buna eminim.

Ellssa @Meyyal Hayyal @YngYang bildrim yapmayan bir siz kaldınız.
Canım kusura bakma rahatsızlandım ben..
Dün paso yattım. Önceki günün açlığı ile uyuyamadım gece.. Dün de gözüm açılmadı. Tartı bile aklıma gelmedi..
Bu sabah tartıldım.. 77,2 çıktım.. Lavaboya çıkmadan ve onca uykunun üstüne normal diye düşünüyorum.

Estağfurullah balım. Ben de çok iyi değildim

gunaydiiin :) ay mobilden foto eklemeye calistim ama olmadi, birinize ozenip atlama ipi almistim o geldi deminn pembik pembik, cok guzel, cocuklugumu hatirlatti

Dosya ekle diyorsun
Fotoyu seciyor
Ardindan o ekliyor
100‰ olunca cevapla de tamamdir.

Ip atlamak cok guzel yarisalim mi bugun :))

Dosya ekle diyorsun
Fotoyu seciyor
Ardindan o ekliyor
100‰ olunca cevapla de tamamdir.

Ip atlamak cok guzel yarisalim mi bugun :))

tikladim tikladim tepki vermedi ekran. oluuuuur yarisalim, bugun sabah aksam sporum var normalde, aksamkinin basina eklerim. yillardir atlamadim hiç, bir seferde kac kez atliyorsun yaklasik, nasil bisi hedefliyim? :)

tikladim tikladim tepki vermedi ekran. oluuuuur yarisalim, bugun sabah aksam sporum var normalde, aksamkinin basina eklerim. yillardir atlamadim hiç, bir seferde kac kez atliyorsun yaklasik, nasil bisi hedefliyim? :)

Ip atlama challengi gordum
onda ilk gün söyle
1 dk atlayip 30 sn ara veriyorsun.Bunu 3 defa tekrar yapiliyor ilk gün. 1dk yaparkende sayalim ?

Merhaba iyiyim canım sen nasılsın?
Umarım bol eksi görürüz
Ben bu hafta göremedim maalesef
Reglde gecikme şaşma falan olmazsa haftaya görürüm inşallah eksiyi.
Görürüz canım eksileri merak etme kacamaklara bol cezalı bir hafta başladı bakalim

yine zararli seyler, yine cok guzeller....
Neyse cok icmemek kosuluyla arada iceriz

Ip atlama challengi gordum
onda ilk gün söyle
1 dk atlayip 30 sn ara veriyorsun.Bunu 3 defa tekrar yapiliyor ilk gün. 1dk yaparkende sayalim ?

olur bana uyar :) yalniz kilom fazla oldugundan ip atlamam dizime zarar verebilirmis, bugun yapayim dedigin gibi ama asil challengelarimizi bi 1 ay sonraya saklayayim uygun olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…