- 23 Ocak 2019
- 1.988
- 4.061
- 133
Dikkat etmeye çalışacağım. Bugün ipin ucunu kaçırdım. Normalde her antreman öncesi 1 karbonhidrata izin verirdim. Ama bugünü sonraki günlerde yapacağım çift kat egzersizle ve makul karbonhidratla kapatmaya çalışacağımnormalde cuma menülerini es geçerim ama bugün ilk kez menünü eleştireceğim o yüzden istisna yapıyorum. hemmmen beğenmedimi yapıştırıyorum. menülerin oldukça fazla karbonhidrat içeriyor. dürüm makarna mısır gevreği hepsi falsolu gıdalar. canım bunara çok dikkat etmelisin. yarın ceza uygulamaları başlıyor. acımam he ona göre.
Merhaba
TAKIM ICI YENI ES LISTEMIZ
1. GRUP ===> B Beklenen2 &JaneRizzoli
2. GRUP ===> @Milana firuze &Arrietty_
3. GRUP ===> @esmeriiim & @1delimavi
4. GRUP ===>FitFiliz & B barga
5. GRUP ===> @matilda34 & @Melegimkorusun
6. GRUP ===> @melek ada & @mifihafa
7. GRUP ===> @Tanssss &Yawrukush
8. GRUP ===> @aydingelini & @bnnu
9. GRUP ===> @minimalce_ & @Aomine Daiki
10. GRUP ===>BLU3 & Hyperborea17
11.GRUP ===>fyzanur & CEYDOS
*** Bu hafta sonuçlarımız kötü geldi mesajları okurken fark ettim ki takım olarak eş olmanın anlamını unutmuşuz. Neydi eş olmak birbirimize psikolojik destek vermekti, kötü menülerde acımasız eleştiriler yapmaktı. Bu hafta eşlerinizi sıkı takibe almanızı ve sıkmanızı istiyorum sizlerden. Kırılma darılma olmayacak. Menü deyince aklınıza sadece yedikleri değil içtikleri de gelmeli su miktarı 2,5 lt'nin altına düşen eşlerinize yine ceza kesin. Spor mutlaka eşlerinize kanalize etmeniz bir detay olmalı. Hareketsiz kilo vermek pek mümkün olamamakta. Takım olarak ceza aldık bunu acil olarak düzeltmeliyiz.
*** Listede adı mevcut olmayan eşi olmayan arkadaşlarım bu dönem işlerinizin yoğunluğu nedeniyle sizleri eşlemedim. Eğer bende dahil olmak istiyorum derseniz eşleme yapabilirim.
***Bu sayede haftaya cuma yarismamizdan sonra 1. olan es grubu , odul olarak diledikleri bir seyi yemeye hak kazanacaklar.
Tamam canim nasil istersen :)Kaptanım ben liste dışı devam etmek istiyorum bu arada
Egzersiz var mi canim, 30 kiraz fazla olmus.Ben bugün kahvaltı yapamadım, hızlı bir gündü.
17:40 civarı bunları yedim. 1 köftesini yiyemedim.
Akşam da 30 civarı kiraz yedim
Arkadaşım getirmişti, çok lezzetliydi dayanamadım.
Aile evindeyim şu an. Bugün abartmadım ama yarın ve pazar ne yaparım bilmiyorum.
Korkuyorum :)
Ne kusuru kaptanim. Bana yazdiklarin bir baskasina bildirim olarak gitsin istemedimevet canım kusura bakma yeniden paylaşmayayım haftaya düzeltilmiş haliyle paylaşırım.sorun olur mu? hemde kaç defa düzeltmeye çalıştım neden öyle oldu anlamadım.
Basarilar diliyorum kizina ve tum girecek olan yavrulara. Umarim stressiz ve kolay geceroy kuzucuklarımıza iyi bak canım.
Hazır konu açılmışken nehirim için dua edin olur mu zihni açık ve heyecanı az olsun diye. yarınki maratonda kızımda var. ben beter heyecanlıyım.
ne demek canım hatalarımızı bulup birbirimize destek olmak için takımdayız.
Evet, hayirli ugurlu olsunBLU3 merhaba,yanlış etiketlemediysem birbirimizin Dr. Nowzaradanı olcakmışız.
Ne yedim ne içtim?
Kahvaltı:muz ve sütlü mısır gevreği
Öğlen:Tavuk dürüm yanında bir bardak(200 ml) su içtim
Akşam:1 tabak salçalı makarna,4 kaşık yoğurt,4 köfte
Ara öğünler:3 kase kiraz,1tane daha muz
Su:1500 mlden fazla
Egzersizlerim:Antremanda 20 dakika koşu yaptık. Dönüşte 15L hacminde kedi kumu aldım. Bim de istediğim saç havlusunu bulmak için 3 şube dolaştım(40 dakika yürümüşümdür)
Evde egzersiz uygulamamdan 4 dk plank yaptım(çeşitli varyasyonlarıyla) ve 5 dakika esneme hareketleri yaptım
Ne yedim ne içtim?
Kahvaltı:muz ve sütlü mısır gevreği
Öğlen:Tavuk dürüm yanında bir bardak(200 ml) su içtim
Akşam:1 tabak salçalı makarna,4 kaşık yoğurt,4 köfte
Ara öğünler:3 kase kiraz,1tane daha muz
Su:1500 mlden fazla
Egzersizlerim:Antremanda 20 dakika koşu yaptık. Dönüşte 15L hacminde kedi kumu aldım. Bim de istediğim saç havlusunu bulmak için 3 şube dolaştım(40 dakika yürümüşümdür)
Evde egzersiz uygulamamdan 4 dk plank yaptım(çeşitli varyasyonlarıyla) ve 5 dakika esneme hareketleri yaptım
işte istediğim 4. takım bu bu hafta takıma uğramadığım zamanlarda gözüm arkada kalmaz kızlarım birbirlerine mukayet olur diyordum ama olmamış inşallah bu hafta eş ruhunu yeniden canlandıracağız.aynen kaptanım görev başındayız.
birbirinizi ezin geçin harika kilolar verin ve birinciliğe oturun.
bu elşetiri harika oldu. yarın ve sonraki günlerde ceza kesmeyi unutma en acımasızından en kanlısından olsun.Ne kusuru kaptanim. Bana yazdiklarin bir baskasina bildirim olarak gitsin istemedim
Basarilar diliyorum kizina ve tum girecek olan yavrulara. Umarim stressiz ve kolay gecer
Evet, hayirli ugurlu olsun
CEYDOS kaptan uyarmis zaten. Benim ekstra rica edecegim paketli urunlerden uzak durman. Kahvaltida misir gevregi goruyorum. Zamanin kisitli da olsa bir omlet yapman 5 dk surmez. Hem sporcu olarak karbohidrat yaninda protein ihtiyacini karsilamak adina gune guzel bir baslangic olur. Suyunu da arttirmalisin
bende de ip kopuyor kiraz çilek olunca yaz meyvelerine bayılıyorum.ay hayallerimi yaşamışsın... en sona kadar kendimi tuttum ama kirazda kaybettim, en sevdiğim meyvedir... gulp... afiyet olsun. üstüne 1 kase de linç yiyeceksin gibi geliyor
O is bendeişte istediğim 4. takım bu bu hafta takıma uğramadığım zamanlarda gözüm arkada kalmaz kızlarım birbirlerine mukayet olur diyordum ama olmamış inşallah bu hafta eş ruhunu yeniden canlandıracağız.
bu elşetiri harika oldu. yarın ve sonraki günlerde ceza kesmeyi unutma en acımasızından en kanlısından olsun.
Bu hafta esim de bana acimasin bnde ona acimayayim tup bebek oncesi ne kadar kilo versem o bana kâr olarak kalcakişte istediğim 4. takım bu bu hafta takıma uğramadığım zamanlarda gözüm arkada kalmaz kızlarım birbirlerine mukayet olur diyordum ama olmamış inşallah bu hafta eş ruhunu yeniden canlandıracağız.
bu elşetiri harika oldu. yarın ve sonraki günlerde ceza kesmeyi unutma en acımasızından en kanlısından olsun.
Insallah burada bebeginin haberini de alacagiz, kutlama yapacagiz daha..Bu hafta esim de bana acimasin bnde ona acimayayim tup bebek oncesi ne kadar kilo versem o bana kâr olarak kalcak
bende de ip kopuyor kiraz çilek olunca yaz meyvelerine bayılıyorum.
hem öncesinde hem sonrasında ne fazlalık varsa alacağız onları senden.Bu hafta esim de bana acimasin bnde ona acimayayim tup bebek oncesi ne kadar kilo versem o bana kâr olarak kalcak
kirazın şöyle bir güzelliği var ödem attrırır vücudundan ama yinede çok olammalı ölçümüz 1 avuç olsun meyvede olur mu? sonra olacağız ne istersek. ne istersek giyeceğiz şık duracakay evet bben de ben de! ben karpuz yemek istemiyorum artık ben karpuz olmak istiyorum, şeftali olmak istiyorum.
Ohhh be ceydoşum nerelerdeydin bi silkindim resmenhem öncesinde hem sonrasında ne fazlalık varsa alacağız onları senden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?