Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhaba canim bu hafta insallah guzel olacak ikimiz de guzel kilolar veririz ben kendim bu hafta eski duzenimi uygulayacagim doya doya zayifla metodu

Bim in tadi da acı geliyor bana.
Simdi lipton iciyorum o da sevimsiz. Limon sıkınca guzel
Bime gelen doğadan markalı canım ondan içiyorum. Limon sıkınca içine nedense balık kokuyo gibi geliyo bana
French presste yapardım eskiden öylesi çok daha güzel oluyor ya. Ama artık bebeyle şipşak bunu yapıyorum

Sanirim kilo almaya geldin
Insallah burada bebeginin haberini de alacagiz, kutlama yapacagiz daha..
Yiyip yiyip sisip , bir sonunculuguda bebisin serefine aliriz :)))
Merak etme senin icin bir kac kilo alip geri veririz o donem
Foto alabilur miyiz bende dikecegimde cocuklarim icin hani nevresimden dikiyorlar ya
Hemen salincagi kuruyorum gel kaptanim
Bende 3 yildir havuz alalim diyorum esime ama nerde
Aldigimiz zaman pisman olacak keske daha once alsaydik diye
Ayni kilodayiz

Bu arada sabahlari hala sis hissediyorum kendimi uyku duzenimiz mahvoldu gece bir yatakta bir cekyatta esim orda ben burda bir sure cocuk istemiyorum ama Allahim yoklugunu vermesin

Sanirim kilo almaya geldin
Hayır ama 4 tur futbol sahasının etrafında koştuğumdan ve 7 kiloluk ağırlık taşıyarak 40 dakika yürüdüğümden evde ise alışveriş yapmadığım için köşede kalan yarım paket makarnaya saldırdığım için böyle birşey oldu. Tabi ki bu bir bahane değil. Bunu da sonraki günler fazladan egzersiz yaparak çıkaracağım. (Buna ceza demek istemiyorum çünkü spor her insanın yapması gereken bir aktivitedir,telafi demeyi tercih ederim)

Canim 1 hafta daha duzenini oturtup sonra listeye girebilirsin elbette :)
Nasilsin bu haftan nasildi?
Teşekkürler özgecim , yeni bir düzen , benim işler hep yoğun , hem alışmaya calışıyorum hem düzen oturtmaya

Yeter ki bırakmayalım toparlanırız tabiki

Menü çok güzel ama ben de suyu 2 lt içiyorum onu 2.5 yapalım

Canim yanlis anlama ama en azindan miktari az olabilirdi yogurt yada salata ile destekleyebilirdin

Tamam eşim şimdi bi yarım lt bardağı senin için içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…