• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

fyzanur fyzanur canim bu hafta yarismanin sonuncusu sen oldun malesef..
En gec carsamba gunu olmak kaydiyla asagidaki 2 linke yazman gerekiyor , yoksa takimimiz ceza alacak.
Zaten bu hafta sonuncu olduk bir cezamiz hali hazirda var.:KK43:
Umarim daha iyisindir bu arada, ses ver firsatin olunca...

Yazdım :KK43: :KK42:

Son düzenleme:
Merhaba JaneRizzoli JaneRizzoli bu hafta eş olduk. Insallah bol eksili bi hafta olur ikimiz icin Nasılsın canim😊
Merhaba 😃 iyiyim canım sen nasılsın?
Umarım bol eksi görürüz
Ben bu hafta göremedim maalesef
Reglde gecikme şaşma falan olmazsa haftaya görürüm inşallah eksiyi.

Egzersiz var mi canim, 30 kiraz fazla olmus.
Hafta sonuda dikkat et :)
Egzersiz maalesef kaptanım
Burda biraz zor
Ama dün baya yürüdüm
Dışardaydım, ve hep yürümek zorunda kaldım.
Evet 30 kiraz fazla da keşke sadece 30 kirazla kurtarsam burda
Kaşarlı poğaça yapıyorlar kahvaltıya zalımlar

:KK5:TAKIM ICI YENI ES LISTEMIZ:KK5:

1. GRUP
===> B Beklenen2 & JaneRizzoli JaneRizzoli

2. GRUP ===>
Milana firuze Milana firuze & Arrietty_ Arrietty_

3. GRUP ===> @esmeriiim & @1delimavi

4. GRUP ===> @Derya_the_queen & B barga

5. GRUP ===> @matilda34 & @Melegimkorusun

6. GRUP ===> @melek ada & @mifihafa

7. GRUP ===> @Tanssss & @Yawrukush

8. GRUP ===> aydingelini aydingelini & @bnnu

9. GRUP ===> @minimalce_ & @Aomine Daiki

10. GRUP ===> @BlueSkyyyy & @Hyperborea17

11.GRUP ===> fyzanur fyzanur & @Ceydos

*** Bu hafta sonuçlarımız kötü geldi mesajları okurken fark ettim ki takım olarak eş olmanın anlamını unutmuşuz. Neydi eş olmak birbirimize psikolojik destek vermekti, kötü menülerde acımasız eleştiriler yapmaktı. Bu hafta eşlerinizi sıkı takibe almanızı ve sıkmanızı istiyorum sizlerden. Kırılma darılma olmayacak. Menü deyince aklınıza sadece yedikleri değil içtikleri de gelmeli su miktarı 2,5 lt'nin altına düşen eşlerinize yine ceza kesin. Spor mutlaka eşlerinize kanalize etmeniz bir detay olmalı. Hareketsiz kilo vermek pek mümkün olamamakta. Takım olarak ceza aldık bunu acil olarak düzeltmeliyiz.

*** Listede adı mevcut olmayan eşi olmayan arkadaşlarım bu dönem işlerinizin yoğunluğu nedeniyle sizleri eşlemedim. Eğer bende dahil olmak istiyorum derseniz eşleme yapabilirim.

***Bu sayede haftaya cuma yarismamizdan sonra 1. olan es grubu , odul olarak diledikleri bir seyi yemeye hak kazanacaklar.
Arrietty_ Arrietty_ bu hafta yeni esimsin, guzel bir hafta olur insallah.

Günaydin
Dun resmen icim gitmis. Nasil uyumak bu anlamadim. Tabi 4de uyandim :)
Milana firuze Milana firuze selam esim. Bu hafta surekli birbirimizin pesinde olalim. Ceza konusunda hic yumusak olmayalim
Selam canim, mana uyar :) ceza cekmek konusunda da vermek konusundada iyi sayilirim.
Guzel bir hafta olucak buna eminim.

Ellssa Ellssa @Meyyal Hayyal @YngYang bildrim yapmayan bir siz kaldınız.
Canım kusura bakma rahatsızlandım ben..
Dün paso yattım. Önceki günün açlığı ile uyuyamadım gece.. Dün de gözüm açılmadı. Tartı bile aklıma gelmedi..
Bu sabah tartıldım.. 77,2 çıktım.. Lavaboya çıkmadan ve onca uykunun üstüne normal diye düşünüyorum.

canım takım kızlarım nasılsınız? sizleri çooook özledim ama öyle yoğun bir dönem içerisine girdim ki bu kaos biter mi hiç bilmiyorum. + laptopum bozuk olması beni çok olumsuz etkiliyor. o konuda tek tesellim kıymetlimi kendi ellerimle servise götürüp kendi ellerimle alacak olmam.çok uzun bir geçmişe göz atarak geldim
B barga canım menülerini inceleyeceğim neden böyle oluyor birlikte bir orta yol bulacağız üzülme.
Arrietty_ Arrietty_ anam paten mi aldın bayılırım. benimde oradan oraya gezerken kimde bıraktığımı unuttuğum patenlerim var ama yenisini beğendim acaip janjanlı almayı planlıyorum.5 yaşındaki uçan ceyda olamam ama çoook seviyorum. ağır adımlarla başlar belki hızlanırım.
@Derya_the_queen anacım gene yakalamışsın bir tekirdağda yaşamış. keşfettiğin ilk benim unutma sakın.
aydingelini aydingelini hep aklımdasın sakın ağlama beni kimse merak etmiyor diye ben ediyorum yoksam bile pes etmeni istemiyorum.
@Tanssss minik kızım napıyorsun? ben yokken kimler hırslandırdı kimler üzdü seni?
Ellssa Ellssa ilk haftadan çok kötü bir eş oldum sana özür dilerim hiç adetim değildir böyle şeyler ama böyle olmak zorunda bir süre daha.
@erciyes111 izne ayrılıyormuşsun şaşırdım. toplanma başladı mı yoksa?
@Melegimkorusun kuzum katı gıdaları azıcık azalt yağı azaltma ekmek çok yediğin zamanda ters tepki yapabiliyor ben sadece sabah öğünlerimde keto ekmek yiyorum.
fyzanur fyzanur bu hafta hiç aktif olmamışsın canım neden kayboldun korkma nöbetlerinde basmayacağım. hastane ortamına beni baygınsam sokabilirler kendi isteğimle mümkün değil gitmem.
@fmad anam sınavcı kızım sınavların nasıl gidiyor. benim kızımda pazaretsi okula başlayacak artık ne zaman görürüm bilmiyorum.aktif eğitim alacaklar.
@Aomine Daiki şifa orucu nasıl gidiyor? zorlanıyor musun?
B Beklenen2 geçmişte spor yaptığını okudum yüreğim ağzıma geldi yapma canım gelecekte yapma şansın olacak.sabret.
@bnnu sende mi giremedin takıma bu hafta az gördüm yazdıklarını daha aktif olman gerek motivasyonun artması için.

şimdi geçmişe çağrı yapmak istiyorum özlediğim diğer kızlara bu çağrım. @plasticwoman @angelnesss @Periannem @Meryem1306 @luges @Aycaokurcan @DeryaOnDiet kızlar nasılsınız çok boş bıraktınız bizi arada gelin lütfen.
Estağfurullah balım. Ben de çok iyi değildim

gunaydiiin :) ay mobilden foto eklemeye calistim ama olmadi, birinize ozenip atlama ipi almistim o geldi deminn :spor: pembik pembik, cok guzel, cocuklugumu hatirlatti

Dosya ekle diyorsun
Fotoyu seciyor
Ardindan o ekliyor
100‰ olunca cevapla de tamamdir.

Ip atlamak cok guzel 😍 yarisalim mi bugun :))

Dosya ekle diyorsun
Fotoyu seciyor
Ardindan o ekliyor
100‰ olunca cevapla de tamamdir.

Ip atlamak cok guzel 😍 yarisalim mi bugun :))

tikladim tikladim tepki vermedi ekran. oluuuuur yarisalim, bugun sabah aksam sporum var normalde, aksamkinin basina eklerim. yillardir atlamadim hiç, bir seferde kac kez atliyorsun yaklasik, nasil bisi hedefliyim? :)

tikladim tikladim tepki vermedi ekran. oluuuuur yarisalim, bugun sabah aksam sporum var normalde, aksamkinin basina eklerim. yillardir atlamadim hiç, bir seferde kac kez atliyorsun yaklasik, nasil bisi hedefliyim? :)

Ip atlama challengi gordum
onda ilk gün söyle
1 dk atlayip 30 sn ara veriyorsun.Bunu 3 defa tekrar yapiliyor ilk gün. 1dk yaparkende sayalim ?

Merhaba 😃 iyiyim canım sen nasılsın?
Umarım bol eksi görürüz
Ben bu hafta göremedim maalesef
Reglde gecikme şaşma falan olmazsa haftaya görürüm inşallah eksiyi.
Görürüz canım eksileri merak etme 😊 kacamaklara bol cezalı bir hafta başladı bakalim😊

Valla yumurta kapıya dayanmadan o işler bitmez, yaptıkça iş çıkıyo. Allah kolaylık versin 🥰

Ayy bende bayılıyorum ona biliyo musun. Ama arkadaşın attığını gördüm sonradan üzüldüm azıcık

Ananas zaten kg vermeye yardımcı oluyo canım günde 2 dilim yesen ohh misss. Kabuğuyla da diyetisyenim bana çay yaptırmıştı ödem çayı. Bulayım da arayım onu buraya yapan olur belki
yine zararli seyler, yine cok guzeller....
Neyse cok icmemek kosuluyla arada iceriz 😂😂

Ip atlama challengi gordum
onda ilk gün söyle
1 dk atlayip 30 sn ara veriyorsun.Bunu 3 defa tekrar yapiliyor ilk gün. 1dk yaparkende sayalim ?

olur bana uyar :) yalniz kilom fazla oldugundan ip atlamam dizime zarar verebilirmis, bugun yapayim dedigin gibi ama asil challengelarimizi bi 1 ay sonraya saklayayim uygun olursa (:

Back
X