Olcum yaptir, son 2 olcumu kiyaslayalim, yeni bir diyet haritasi yapalim..En son yaptirdigim ölcüm kagidi duruyor hala. Karsilastirayim diye. Ama birazda tirsiyorum yukseldi yag oranim korona doneminde. Fazla agirlik calismadim. Ocakdan Marta kadar derslere katiliyordum. 1ay önce acildi ama daha 4defa katildim. Onun disinda kendi halimde yaptim
Evet haftaya yarisimiz var canim..Selam kızlar 6. Takıma yetişemedim onlar gidince geldim ben de geçmişi okudum baya neşeli bir gruphaftaya yarış onlarla hadi bakalım
Olcum yaptir, son 2 olcumu kiyaslayalim, yeni bir diyet haritasi yapalim..
Bence yag miktarin artmadi.
Kardiyo ve dayaniklilik egzersizleri yapiyorsun oldukca, sonuclar iyi cikar..
Muhteşem resmen ya harikasin.Sabah cocuklari birakinca Ilk isim dunden olan cezalarimi yapmak oldu.
Felaket ter attim
Ilk ogun 13 30 da
Eggloaf
Son ogun 18.30da
eggloaf. Sadece 4parca yedim agir geldi
Uzun sure yumurta yiyemem
2 kupa yesil cay
2,5 L su
Spor
2 mile leslie
15 dk zumba
20dk hulahop cevirmece
2 saat yuruyus
25bin adim
Yawrukush CEYDOS Milana firuze
Spora basla canim, takimimiz icin...
Ahh spor eksikliğini yaşıyorum yarın normale dönerim artık umarımNe guzel bir menu olmus. Sporuda yarin telafi edersin. Leslie olsa fena olmazdi aslinda. 1 mile olsa bile kar
Kendimi iyi hissetseydim bugün yürüyüşe çıkacaktım ama o enerji yoktu maalesef ama niyetim yarın çıkmak artıkSpora basla canim, takimimiz icin...
Tamam canım 25000leri bulamaz ama sınırı zorlamaya çalışacağımMelegimkorusun canim yarin Arrietty_ ile adimlama yarisimiz var, ben bugun yarisiyorum.
Yarin sende bize katil..
Adim say Aysuncum yarin sende adim yarismamizda varsin...Kendimi iyi hissetseydim bugün yürüyüşe çıkacaktım ama o enerji yoktu maalesef ama niyetim yarın çıkmak artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?