- 23 Ocak 2019
- 1.988
- 4.061
- 133
3 aydır kimseyle böyle dertleşmemiştim. Yemin ederim sinirlerim alınmış gibiydi. Bu arada aklıma hocam geldi nedense. Adam koşuda arkadaşımla konuştuğumu öğrenince şınav çektirmişti. Beğenmeyince bi daha çektirmişti.Hiii biraen kötüsü
Full şeker kız o :)
Ben eşin olsam ciddi ceza verirdim :)
Kabak detoksu cortlamis evet , saglik olsun :))Bugün okulda işim vardı. 12lerin sorumluluk sınavlarında görevliydim. Yarın da var. Sonra bitiyor.
Sınav hazırlıyorum bir yandan işte.
Kabak detoksu yapalım dedik herkes cortlamış :)
Aramiza hosgeldiniz, ben Ozge, 31 yasindayim, evliyim ,2 oglum var, yurt disinda yasiyorum o sebeple absurd saatlerde sitede oluyorum :))Hosbuldummm tesekkur ederimmm :) cok heycanliyiiiim, eriyip gitmek istiyorummmmmmanken gibi olalım kıızlar
Harikasin :)Sporuma ek olarak 7 dk hızlandırılmış yağ yakımı hareketleri yaptım. Normalde 15 dk ama leslie üzerine 7 dk dayanabildim. Nefes nefese kaldım ayoll
Guzel olmus canim menun:)
Olmamis canim bira ve cerezler..Öpemiyorum aşısından dolayı. Bugün çok kötüydü. 1 lahmacun salata ve ayranla devam ettim. Sonra arkadaşıma gittim. Birer şişe bira içtik yanında da tuzlular vardı.(taş krakerler) Dertleşirken bi baktım hepsi gitmiş. Dürüstlüğüme karşın bir ceza/telafi vereceksin bu durumda sanırım.
Bu velet ne zaman kafamı yastığa koysam uyanıyor. Bezdum da bezdum.... kesintisiz ne zaman uyurum ki şöyle 4-5 saatOooaydingelini sende uyaniksin canim :)
Su ve sporunu yazmamissin canimÖpemiyorum aşısından dolayı. Bugün çok kötüydü. 1 lahmacun salata ve ayranla devam ettim. Sonra arkadaşıma gittim. Birer şişe bira içtik yanında da tuzlular vardı.(taş krakerler) Dertleşirken bi baktım hepsi gitmiş. Dürüstlüğüme karşın bir ceza/telafi vereceksin bu durumda sanırım.
Uykusuz her geceeeeeBu velet ne zaman kafamı yastığa koysam uyanıyor. Bezdum da bezdum.... kesintisiz ne zaman uyurum ki şöyle 4-5 saat
Vallahi yaa. Sinirlerim geriliyo artık. Gece emmesini kesmem lazım ama kesemiyorum da... başım ağrıdı vallaUykusuz her geceeeee
2 yastan sonra kesintisiz uyuyorsun canim..Bu velet ne zaman kafamı yastığa koysam uyanıyor. Bezdum da bezdum.... kesintisiz ne zaman uyurum ki şöyle 4-5 saat
Umarim guzelce uyur dinlenirsin canim, iyi istirahatler..Iyi geceler
Gece emzirmen biterse ve uyku egitimi verirsen cok rahat edersin canim..Vallahi yaa. Sinirlerim geriliyo artık. Gece emmesini kesmem lazım ama kesemiyorum da... başım ağrıdı valla
Cok tatliymis masallah ona..Menemen yapmıyorum ben. Çünkü yanında bol bol ekmek gidiyo ben kendimi biliyorum.1 kabak,1 domates ve 1 sarımsakla yaptım.
Leslie ye baktım. Anladığım kadarıyla 3 mili durduğumuz yerde yürüyoruz. Kalori sayıyor musun? Çünkü bu söylediklerin 1000 kalorinin altında gibi. Gerçi miktarını bilemiyorum.
Eki Görüntüle 2653157
Bu arada her iş için uyandığımda ve çalıştığımda bu çocuk uyuyodu. Şimdi sabah veterinere yürücez(bana yakın yolda köpekler olduğu için uzun yolu kullanıcam)
2 yastan sonra kesintisiz uyuyorsun canim..
Aslinda uyku egitimi ile alakali birazda, kendi kendine uyumaya baslarsa sende kesintisiz uyursun.
Zor bu donemler ama gececek..
Uyku eğitmi vermeyi çok istiyodum. Hatta hiç sallayarak vs uyutmamıştım. Mama içerken yada emzik emerken karnı doyunca uyuyodu. Taaa ki ben bunalıma girip emziremicem psikolojisine girene kdar. Sonra sürekli memede yaşamaya başladık önce mamayı sonra emziği bıraktı. Emerek uyuduğu içinde uykuya dalmayı bilmiyo. Geçen gece Uyandığında emzirmeden uyuttum. Ondan cesaret alıp Sonraki gece de denedim ama felaket oldu kıyamadım. İlk önce gündüz ve akşam uykusunu emzirmeden uyutmam lazımmış yanlış yerden başladım.Gece emzirmen biterse ve uyku egitimi verirsen cok rahat edersin canim..
Ama emzirmek de oyle guzel bir sey ki ben arada ozluyorum hala...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?